POSADA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POSADA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.918.028

Publication

06/08/2014 : LE107522
05/08/2013 : LE107522
04/09/2012 : LE107522
02/09/2011 : LE107522
06/09/2010 : LE107522
27/03/2015
ÿþna neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

I~NWII~N91~D~~~V91~

1 095975

Ondernemingsnr : 0475.918.028

Benaming

(voluit) : POSADA

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 3210 Lubbeek, Linden, Jachthuislaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - DOELUITBREIDING - COORDINATIE STATUTEN - VOLMACHTEN

UIT EEN AKTE, verleden op 25 februari 2015 voor Meester Michael BOES, notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter e-registratie, BLIJKT DAT:-

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "POSADA", met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Linden, Jachthuislaan 13, RPR Leuven 0475.91$.028.

De enige vennoot en enige zaakvoerder van de vennootschap was aanwezig, te weten de heer PEETERS Tom, geboren te Leuven op 24 augustus 1969, wonende te 3210 Lubbeek, Linden, Jachthuislaan 13, houder van alle 186 aandelen naar hij verklaart; aldus was het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd ená was de enige zaakvoerder aanwezig.

Volgende conclusies werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering heeft beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Mediaforta Services", met onmiddellijke ingang en met opheffing van de vorige benaming.

2, Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder van 20 februari 2015, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doeluitbreiding, en van de bijhorende staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, met name op 31 december 2014, heeft de vergadering het verslag van de zaakvoerders aanvaard en heeft zij zich aangesloten bij de hierin vervatte verantwoording. De vergadering heeft bijgevolg beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en de statuten aan te passen, waardoor artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel; 1/ Het maken, laten maken, verkopen, verhuren en in het algemeen het verlenen van alle diensten met betrekking lot reclame, communicatie, marketing, copywriting, promotiemateriaal; en digitale content-marketing, alsook het adverteren van die materialen; Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van projecten inzake reclame, communicatie, marketing, copywriting, promotiemateriaal en digitale: content-marketing; Het organiseren en uitvoeren van public relations-activiteiten, het uitbaten van een markt- en opinieonderzoeksbureau, het uitbaten van een public relations-bureau; De organisatie, de oprichting en de uitbating van congressen, seminaries, studiedagen en evenementen in de brede zin, alsmede de levering van alle goederen en diensten nodig voor de realisatie ervan. 2/ De ontwikkeling, de aanpassing, de implementatie, de productie, de import en export, het beheer en onderhoud, de aankoop, verkoop en toelevering, de distributie en in het algemeen de handel in hardware en software, operating systems en de bijhorende computersystemen; dit alles voor zowel commerciële als industriële toepassingen, websites en aanverwanten, waaronder ook multimedia-apparatuur; Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisering van nieuwe producten, systemen, technologieën en hun toepassingen, 3/ Het verkopen, verhuren, registreren van domeinnamen en dataopslag in het algemeen; De creatie en organisatie van (onderdelen van) audiovisuele producties In de ruimste zin van het woord, onder meer theaterstukken, film- en televisiescenario's, boeken, brochures, publicitaire en commerciële teksten (zonder dat deze opsomming beperkend is), waarbij zowel het creatieve, scheppende proces aan bod komt als de concrete realisatie ervan; Het beheer van alle intellectuele rechten met betrekking tot deze audiovisuele producties; Het aanvragen, verwerven, behouden, nemen en verlenen, verhandelen en exploiteren van brevetten, octrooien, licenties, beschermingen en het commercialiseren van deze rechten. 4/ Het besturen van vennootschappen, ongeacht welk doel deze vennootschappen hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen. 51 Een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale, sociale en handelsaangelegenheden, zoals onder meer. - het onderzoeken van projecten; - het opstellen van businessplannen, budgetten en jaarverslagen; - het formuleren van financiële adviezen; - begeleiding van kleine en middelgrote ondernemingen op financieel en juridisch vlak; - het uitoefenen van tijdelijk management; - het'.

__uitvoerenvan_studies.in verband_met_participaties.in.en.overnamen_van_vennootschappen;._.hetopzoeken.van!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

KOOPHANDEL

17 -03- 2015

LUI/EN

~ Voorbehouden

adn hêt ,Belgisch Staatsblad

"partners' en het bemiddelen inzake de aankoop en verkoop van ondernemingen en vennootschappen in binnen- en buitenland, dit alles voor rekening van derden-opdrachtgevers; - het oprichten van vennootschappen " naar Belgisch en buitenlands recht, het bemiddelen bij fusies en participaties, het uitvoeren van audit- en " expertiseopdrachten en waardebepalingen van ondernemingen, het uitwerken van ondernemingsplannen en strategieën; - het uitwerken van herstructurerings-, reorganisatie- en kapitalisatieplannen voor ondernemingen; - het opvolgen van vennootschappen voor rekening van investeerders; - het uitoefenen van de beheerscontrole, het opzoeken van vestigingsplaatsen, het opstellen van financieringsdossiers, het opzoeken van investeringsprojecten, dit alles voor rekening van ondernemingen en vennootschappen in binnen- en buitenland; - het opzoeken, selecteren en rekruteren van personeel voor ondernemingen; - het lanceren van nieuwe product- en ontwikkelingsprojecten; - het uitvoeren van marketing-enquêtes, promotionele en verkoopacties almede het creëren, lanceren, begeleiden van nieuwe markten voor ondernemingen, dit alles in de ruimste zin en niet limitatief. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële tranSacties en financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig. De vennootschap mag leiding en controle over en in andere vennootschappen uitoefenen, onder meer via functies van bestuurder of vereffenaar of anderszins. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. De vennootschap kan borg stellen en aval verlenen voor haar vennoten en derden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel."

3, De vergadering heeft ondergetekende notaris gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

4, De vergadering heeft haar voornoemde zaakvoerder gemachtigd, met recht tot indeplaatsstelling, met aile machten am de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coordinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijziging en of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Michael BOES







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

samen hiermee neergelegd:

- expeditie;

- historiek en coordinatie.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2009 : LE107522
19/08/2008 : LE107522
31/08/2007 : LE107522
11/05/2007 : LE107522
06/09/2006 : LE107522
20/09/2005 : LE107522
26/07/2004 : LE107522
01/10/2003 : LE107522
26/08/2003 : LE107522
04/11/2002 : LE107522

Coordonnées
POSADA

Adresse
JACHTHUISLAAN 13 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande