POLL, DEMAECKER & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLL, DEMAECKER & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.530.214

Publication

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 13.07.2012 12295-0387-011
14/05/2012
ÿþP Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III *12088656* II

Sine>

02 MRI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.530.214

Benaming

(voluit) : POLL, DEMAECKER & CO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bloemendal 33, 1652 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp acte : Benoeming zaakvoerder

Op 1 januari om 14:00 zijn de aandeelhouders van de BVBA Poll, Demaecker & Co samengekomen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap voor de Buitengewone Algemene Vergadering. De meerderheid van de aandeelhouders zijn aanwezig, waardoor de buitengewone algemene vergadering rechtmatig is samengesteld,

Er wordt als volgt beraadslaagd en beslist over de agendapunten:

De Heer Demaecker Henry, wonende te 1654 Beersel, Bloemendal 33 wordt met éénparigheid van de stemmen aangesteld als bezoldigd zaakvoerder van de vennootschap.

Deze beslissingen nemen een aanvang op 25 april 2012.

Daar alle punten op de dagorde zijn behandeld, wordt de vergadering geheven om 14:30 uur.

Waarvan proces-verbaal,

De voorzitter

Demaecker Lodewijk

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam, en hoedarfgheid vn de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Les In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.530.214

Benaming

(voluit) : POLL, DEMAECKER & C°

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Bloemendal 33

Onderwerp akte : rechtzetting benaming

Bij de publicatie van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid POLL, DEMAECKER & C°, met zetel te 1652 Beersel (Aisemberg), Bloemendal 33, dient de benaming in de hoofding gelezen te worden als volgt: POLL, DEMAECKER & C° in plaats van POLL, DAMAECKER & C°, conform de oprichtingsakte.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Meester Philippe Vemimmen, geassocieerde notaris te Sint-Genesius-Rode.

%eusse

1 4 JAN. 2011

Griffie

Voor. behoud aan hE Belgisc Staatsbl +iw111~10iuAll332fl~gAinu

8





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111@1111J11,111j11111!11111

Ondernemingsnr : Benaming 832 63o9)1-t

(voluit) ; POLL, DAMAECKER & C°

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Bloemendal 33

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vemimmen, te Sint-Genesius-Rode, op vier januari tweeduizend en elf, dat:

1. De heer DEMAECKER Lodewijk Roger (nationaal nummer 490214-137-01), geboren te Brussel (tweede district), op 14 februari 1949, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Bloemendal 33, en

2. De heer DEMAECKER Henry William Denis (nationaal nummer 870114-2B1.66), geboren te Ukkel op 14 januari 1987, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), Bloemendal 33,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam POLL, DEMAECKER & C.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1652 Beersel (Alsemberg), Bloemendal 33. DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor rekening van derden:

1. Het optreden als tussenpersoon bij verzekeringen, alle activiteiten van onafhankelijk verzekeringstussenpersoon, die optreedt voor meerdere verzekeringsmaatschappijen, alle activiteiten van verzekeringssubagent, het optreden als kredietmakelaar en als tussenpersoon voor alle financiële verrichtingen in de ruimste zin van het woord. De activiteiten van zelfstandige bank of spaarbankagent en dit betreffende allerlei beleggingen en kredieten;

2. het verhuren, verwerven, bouwen, uitrusten, verbouwen en vervreemden van alle onroerende goederen;

3. het optreden als vastgoedmakelaar;

4. Het optreden als agent, commissionair of als tussenpersoon in de handel en diensten.

5. De behandeling en/of de uitvoering van opdrachten inzake schadevaststelling, schaderegeling en schadevergoeding; het opstellen van deskundige opnamen onder vorm van bestekken, rapporten, verslagen en verklaringen over schade; in het algemeen de uitvoering van al die aangelegenheden die voorbehouden worden aan schaderegelaars en al diegenen die dit beroep uitoefenen;

6. Het aankopen en verkopen van kunstwerken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat.

De vennootschap mag tevens de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap mag zich ook borgstellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (20.000,00¬ ). Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, op naam, met een nominale waarde van honderd euro (100,00¬ ) per aandeel.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

1.door de heer DEMAECKER Lodewijk, voornoemd, ten belope van honderd negenennegentig (199) aandelen, hetzij voor negentienduizend negenhonderd euro (19.900,00¬ ),

2. door de heer DEMAECKER Henry, voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, hetzij voor honderd euro (100,00E),

Hetzij tesamen ten belope van tweehonderd (200) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 751-2051575-65 bij de AXA Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 december 2010 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van vijfendertig procent (35%), zijnde zevenduizend euro (7.000,00¬ ).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zevenduizend euro (7.000,00¬ ).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING: WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtsper-soonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer DEMAECKER Lodewijk, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóér de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vier januari tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMI NOS REG ISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA JOROBO, Waterpoelstraat 25, 1652 Alsemberg, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-schrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENLSUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Voor-

tlehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad Meester Philippe Vernimmen, geassocieerde notaris te Sint-Genesius-Rode. Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POLL, DEMAECKER & CO

Adresse
BLOEMENDAL 33 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande