PHILIPPE SWIGGERS PHOTOGRAPHY

Société en commandite simple


Dénomination : PHILIPPE SWIGGERS PHOTOGRAPHY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.953.459

Publication

29/10/2013
ÿþMod Ward 11.1

j=< _ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophene%

te Leuven, de 18 p8 , ""

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr 06-4/o. g6-3, QS9 Benaming

(voluit) : Philippe Swiggers Photography

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schillekensberg 25, 3460 Bekkevoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Op 7 oktober 2013 hebben volgende oprichters besloten een gewone commanditaire vennootschap op te richten voor onbepaalde duur en met een kapitaal van 1.000 EUR, verdeeld over 100 aandelen op naam zonder nominale waarde:

de heer Philippe Swiggers, woonachtig te 3460 Bekkevoort, Schillekensberg 25, stortte 800 EUR ter verkrijging van 80 aandelen in de hoedanigheid van werkend vennoot.

mevrouw Leen Laeremans, woonachtig te 3460 Bekkevoort, Schillekensberg 25, stortte 200 EUR ter verkrijging van 20 aandelen in de hoedanigheid van stille vennoot.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3460 Bekkevoort, Schillekensberg 25. Hij kan per gewone beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

De vennootschap heeft tot doel:

Activiteiten van fotograaf in de meest ruime zin.

-Activiteiten omtrent grafische vormgeving,

-Aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export van audio en videoapparatuur, fotografische en

cinematografische apparaten en toebehoren.

-Het beheren en werken met gegevensverwerkende apparatuur van derden.

-Ontwerpen en commercialiseren van reclame en promotiecampagnes voor derde voor verschillende media.

-Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans voor derden.

-Het geven en ontwikkelen van cursussen en seminaries omtrent fotografie.

-Het geven van onderwijs, bijlessen, avondschool in de meest ruime zin en dit zowel aan volwassenen als

aan kinderen.

-Het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng voorzover zij geen bestuursdaden stellen en voorzover zij niet onder volmacht optreden, De aansprakelijkheid van de werkende vennoten is ten aanzien van derden onbeperkt en hoofdelijk. Het faillissement van de vennootschap zal aldus ook het faillissement van de werkende vennoten inhouden.

De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Philippe Swiggers als zaakvoerder. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd voor zover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet

of de_statuten aan de algemene vergadering _voorbehoudt.._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering zal worden gehouden in juni 2015. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2014.Pnige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar.

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2014.

2. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoot/zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid. Zij verklaren en erkennen dat deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten. De werkende vennoot/zaakvoerder zal de vennoten een lijst opmaken en ter bekrachtiging voorleggen. Deze handelingen worden geldig bekrachtigd bij ondertekening van alle vennoten in de hoedanigheid van oprichters,

3. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting. Specifieke volmacht wordt gegeven aan de BVBA Mansus, BE 0501,807.130, Zilverbergstraat 7 te 3391 Meensel-Kiezegem, vertegenwoordigd door Nico Demarsin, teneinde de formaliteiten van oprichting inzake ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds en directe en indirecte belastingen te verzorgen.

Philippe Swiggers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PHILIPPE SWIGGERS PHOTOGRAPHY

Adresse
SCHILLEKENSBERG 25 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande