PEVA-VZW DE MEENT

Divers


Dénomination : PEVA-VZW DE MEENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 429.639.922

Publication

25/06/2014
ÿþNiOp 2.2

J t 1,' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

neergelegdiantvugen op

1 6 JUNI Z014

Griffie

Ondernemingsar : 4296.399.22

Benaming .

(voluit) : PEVA-vzw de Meent .er griffie.van.de_Nederlandstaljge.

rechtbank van koophandel Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gemeenveldstraat 34 1652 Alsemberg

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Tussen ondergetekenden en hierna genoemde personen:

werd overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27

juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en onder de hierna volgende voorwaarden:

De statuten van vzw de Meent ( verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 met 1985) en gewijzigd naar aanleiding van de beslissingen van de Algemene Vergaderingen van 5 juli 1988, 23 maart 1989, 14 februari 1991, 3 juni 1991 en 26 maart 1992( verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober 1992) , de Algemene Vergadering van 24 april 1997, (verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 oktober 1997), en de Algemene Vergadering van 10 februari 2003 (verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 mei 2003), de Algemene Vergadering van vzw de meent van 12 maart 2007, (verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 april 2007)

De statutenwijziging werd unaniem goedgekeurd op de Algemene Vergadering van vzw de meent van 311312014,

Titel 1: Naam, zetel, duur, doel

Art. 1_ De vereniging draagt de naam: programma-vzw Cultuurcentrum de Meent en is een gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm zoals bedoeld in het Gemeentedecreet artikel 226 en 245-247.

Art. 2. De zetel is gevestigd in het cultuurcentrum, Gemeenveldstraat 34 1652 Alsemberg, Indien dit nodig mocht blijken, kan hij mits statutenwijziging door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen, om het even waar gevestigd worden op het grondgebied van de gemeente Beersel.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel, Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, Britse 2de legerlaan 1481190 Brussel.

Art, 3. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden, mits inachtneming van de desbetreffende bepalingen van de vzw-wet en het Gemeentedecreet.

Art 4.§1 De vereniging is door de gemeente Beersel belast met het verwezenlijken van welbepaalde beleidsuitvoerende taken van gemeentelijk belang, met name - met uitsluiting van ieder winstbejag en met inachtneming van de cultuurpactwet van 16 juli 1973 - het sociaal-cultureel leven in Beersel bevorderen door onder meer:

a.de belangstelling op te wekken voor het cultuurcentrum van Beersel.

b.de eigen programmatie uit te werken volgens de adviezen en suggesties van de Raad van Bestuur

c.het zelf inrichten, ondersteunen en bekostigen van culturele activiteiten.

De vereniging is ' hiertoe gemachtigd door de gemeente overeenkomstig artikel 245 van het Gemeentedecreet en onder de voorwaarden van het Gemeentedecreet, zoals verder uitgewerkt in deze statuten.

§2.De vzw mag alle verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te begunstigen, mits inachtneming van de bepalingen die voorzien zijn in samenwerkingsovereenkomst tussen het gemeentebestuur van Beersel en de vereniging.

§3. De vereniging realiseert haar doel in overleg met en met medewerking van de gemeente Beersel.

Hiertoe sluit de vereniging een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Beersel, waarin de onderlinge rechten en plichten worden bepaald, zoals voorzien in het Gemeentedecreet. De samenwerkingsovereenkomst wordt afgesloten voor een periode die eindigt uiterlijk twaalf maanden na de volledige vernieuwing van de gemeenteraad van de gemeente Beersel. Ais bij het verstrijken van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mop 2.2

sahienwerkingsovereenkomst geen nieuwe in werking getreden is, wordt de bestaande overeenkomst verlengd tot een nieuwe overeenkomst in werking treedt,

§4.inkomsten die voortvloeien uit de eigen activiteiten van het cultuurcentrum worden gestort op rekening van de vereniging, teneinde er de kosten van andere eigen activiteiten of de promotie ervan te kunnen financieren.

" §5, De wetgeving inzake openbaarheid van bestuur en de formele motivering van bestuurshandelingén zijn van toepassing op de werking van de vereniging zoals ze van toepassing zijn op de gemeente Beersel.

Titel ll  Leden

Art. 5. De vereniging bestaat uit 24 effectieve leden, in deze statuten ook leden" genoemd.

Er kunnen geen toegetreden leden zijn,

Aan de leden komt de volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering toe.

Art 6. De vereniging heeft volgende leden:

Categorie A: -de gemeente Beersel, vertegenwoordigd door het bevoegde lid van het college van burgemeester en schepen van de gemeente Beersel, daartoe gekozen door de gemeenteraad van de gemeente. Het bevoegde lid van het college van burgemeester en schepen treedt op als vertegenwoordiger van de gemeente Beersel en handelt overeenkomstig de instructies van de gemeenteraad van de gemeente Beersel. Dit lid heeft steeds de meerderheid van de stemrechten.

Het bevoegde lid van het college van burgemeester en schepen van de gemeente Beersel is van rechtswege voorzitter van de Algemene Vergadering en van de Raad van bestuur.

Categorie B:-23 vertegenwoordigers vanuit de erkende Beerselse verenigingen, gebruikers en experten uit de cultuursector.

Art.7, §1. Het lidmaatschap van de vereniging eindigt, wat het lid van categorie A betreft, door de beslissing van de gemeente Beersel om als lid uit te treden. Deze beslissing wordt zonder verdere formaliteiten meegedeeld áan de Algemene Vergadering van de vereniging en heeft onmiddellijke uitwerking,

Bij hernieuwing van de gemeenteraad eindigt de aanduiding van de vertegenwoordiger van rechtswege. Een nieuwe vertegenwoordiger wordt door de gemeenteraad gekozen tegen uiterlijk 1 april van het eerste jaar na de installatie van de nieuwe gemeenteraad. De vertegenwoordiger blijft in functie tot in zijn daadwerkelijke vervanging is voorzien;

§2, Het lidmaatschap van de vereniging eindigt, wat het lid van categorie B betreft:

a.Door het ontslag van het lid. Dit ontslag moet schriftelijk aan de voorzitter van de vereniging worden meegedeeld,

b.Door overlijden of rechtsonbekwaamheid.

c.Door uitsluiting die gebeurt onder de" voorwaarden bepaald door artikel 12, 2de lid van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

in ai deze gevallen zal zo snel mogelijk voorzien worden in de vervanging van het betrokken lid. Daarenboven komt voor de leden van rechtswege een einde aan het lidmaatschap door de volledige vernieuwing van de gemeenteraad, Er wordt voorzien in vernieuwing van de Algemene Vergadering uiterlijk op 1 april van het eerste jaar na de Installatie van de nieuwe gemeenteraad. De leden blijven in hun functie tot in hun vervanging is voorzien,

§3 Degene die om welke reden ook, zijn hoedanigheid van lid verliest, noch zijn erfgenamen, kunnen aanspraak maken op het vermogen van de vzw, noch op de door hem of haar afgestane voorwerpen of goederen, noch op de terugbetaling van de eventuele gestorte bijdragen,

Art, 8. §1. Onverminderd de artikelen 3§2, en 11 van de wet van 2 mei 2002, gaan de leden in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

§2. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Titel iII  Algemene Vergadering

Art, 9. §1. in overeenstemming met het Gemeentedecreet, beschikt het lid van categorie A:

-over 35 stemmen in de Algemene Vergadering, in de gevallen waarin de vergadering slechts een 'beslissing kan nemen met een 2/3 meerderheid;

-over 24 stemmen in de Algemene Vergadering, in de gevallen waarin de vergadering slechts een beslissing kan nemen met een eenvoudige meerderheid,

De stemmen worden op de vergadering steeds gezamenlijk uitgeoefend door de vertegenwoordiger van het lid,

§2. De leden van categorie B hebben elk één stem in de Algemene Vergadering,

§3. De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van rechtsgeldig uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten.

Blanco stemmen worden niet meegerekend.

§4. De stemming gebeurt bij handopsteking.

In gevallen waarin er wordt gestemd over functies of personen of op verzoek van 1/3 van de leden, gebeurt de stemming geheim.

Art,10. §1. De Algemene Vergadering kan pas geldig beraadslagen als minstens het lid van categorie A vertegenwoordigd is.

§2. Ingeval de vertegenwoordiger van het lid van categorie A verhinderd is om aanwezig te zijn op de Algemene Vergadering, kan de gemeenteraad een andere vertegenwoordiger van het, lid van categorie A kiezen om deel te nemen aan de beraadslagingen en de stemmingen.

MOD 2,2

§3. Ingeval een lid van categorie B verhinderd is om aanwezig te zijn op de Algemene Vergadering, kan het

" een ander lid van categorie B schriftelijk mandateren om in zijn naam deel te nemen aan de beraadslagingen en

de stemmingen,

De Algemene Vergadéring kan in een huishoudelijk reglement bepalen op welke wijze het volmacht dient

gegeven te worden.

Elk stemgerechtigd lid van categorie B kan slechts drager zijn van één volmacht,

Art 11, De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden en is het hoogste gezagsorgaan van de vzw. Zij is

in ieder geval bevoegd Op het gebied van:

a.het goedkeuren van de begroting en van de rekening

b.het benoemen en afzetten van bestuurders

c.het definitief aanvaarden en uitsluiten van derden

d.het wijzigen van de statuten

e.het ontbinden van de vereniging

f.het vastleggen van het huishoudelijk reglement

g.de kwijting van de bestuurders

h.de goedkeuring van de samenwerkingsovereenkomst, af te sluiten met de gemeente Beersel;

Zij kan de bevoegdheid om de samenwerkingsovereenkomst af te sluiten met de gemeente .Beersel,

delegeren naar de raad van bestuur

Art, 12.De leden worden ieder jaar tenminste tweemaal bijeengeroepen in gewone Algemene Vergadering,

in januari keurt 'de Algemene Vergadering de begroting goed, in mei keurt de Algemene Vergadering de

rekening en balans van het voorbije jaar goed en ontlast ze de bestuurders:

Art, 13.Een buitengewone Algemene Vergadering moet plaatsvinden wanneer een vijfde van de

stemgerechtigde leden van de Algemene Vergadering daarom schriftelijk verzoekt bij de Voorzitter- met opgave

van de te bespreken agenda. De gevraagde samenkomst moet plaatsvinden binnen de zestig dagen -na de

ontvangst van het verzoek door de Voorzitter.

'Art. 14. §1, De oproepingsbrieven worden ondertekend door de voorzitter of bij ontstentenis de

ondervoorzitter, alsmede de secretaris.

De uitnodigingen worden ten minste zestig dagen voor de samenkomst verstuurd naar alle leden. De.

" oproeping vermeldt dag, uur en plaats en behelst de dagorde die opgesteld wordt door de voorzitter in overleg met de secretaris.

§2. De agenda van de Algemene Vergadering wordt ter kennis gegevens aan de Gemeenteraad binnen een

e tijdsbestek dat garanties biedt dat

- de Gemeenteraad heeft kennis kunnen nemen van de vooropgestelde agendapunten

én ,

-de Gemeenteraad voldoende tijd heeft gekregen om zich te kunnen uitspreken over de agendapunten van de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Deze bepaling geldt onverminderd de door de vzw-wetgeving voorziene minimumtermijn van 8 dagen waarbinnen alle' leden van de Algemene Vergadering van tevoren worden opgeroepen voor de Algemene Vergadering,

N- De agenda wordt bij de oproepingsbrief gestoken.

§3. Ieder voorstel dat ondertekend is door gemeente Beersel of door twee leden van categorie B, dient op

de agenda te worden geplaatst, Dit voorstel van agendering dient tijdig tegebeuren om het opde geschreven

.tri g 9P g g J~9

N uitnodiging te kunnen vastleggen. "

§4. De vergadering kan niet geldig beraadslagen over de punten die niet op de agenda vermeld zijn.,

et Art. 15. §1 De samenkomst van de Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de

vereniging.

et §2 Elke samenkomst begint met het voorleggen van het verslag van de vorige vergadering. Op de agenda

et

gestelde punten worden besproken in de volgorde waarin ze op de agenda, zoals gevoegd bij de oproeping,

voorkomen. Alleen bij beslissing van de Algemene Vergadering kan deze volgorde gewijzigd worden.' §3. De Algemene Vergadering komt bijeen achter gesloten deuren,

" §4. Op de Algemene Vergadering kunnen derden worden uitgenodigd om met adviserende stem deel te nemen aan de Algemene Vergadering. Hiermee worden minstens bedoeld personeelsleden van de vereniging,

P: belanghebbende derden en raadgevers.

Art: 16. De Algemene Vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereniging of de wijziging in de statuten indien de bepalingen van de artikelen 8 en 20 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstgevend doel zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 worden nageleefd, onverminderd de vereiste dat de Algemene Vergadering slechts rechtsgeldig kan bijeenkomen wanneer het lid van categorie A is vertegenwoordigd,

et Elk voorstel tot ontbinding of wijziging van de statuten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd te

worden aan de gemeenteraad van de gemeente Beersel.

Art, 17. Van elke zitting van de Algemene Vergadering wordt een verslag opgesteld en opgenomen in een registerad hoc. Elk lid ontvangt dit verslag binnen een maand na de samenkomst. Dit beknopt verslag bevat de besluiten. Het wordt door de voorzitter .en secretaris ondertekend na goedkeuring door de volgende vergadering.

Tite! IV Raad van Bestuur

Art. 18. §1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ti MOD 2.2

De raad van bestuur bestaat uit 2 categorieën bestuurders, en is samengesteld volgens art, 9b van het

Cultuurpact. "

Categorie C: 12 bestuurders die de politieke fracties vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad, op basis

van de regel D'Hondt.

De gemeente Beersel draagt daartoe binnen de Algemene Vergadering, op aangeven van de

gemeenteraad, twaalf kandidaat - bestuurders voor.

Deze voordracht waarborgt elke fractie een vertegenwoordiging.

Ten hoogste twee derde van de voorgedragen leden zijn van hetzelfde geslacht.

Categorie D: 6 gebruikers: 4 afgevaardigd door de Beersetse cultuurraad, 1 door de Beerselse jeugdraad,

en 1 door de Beerselse seniorenraad, " en 5 experten uit de cultuursector, deze laatste op basis van

gemotiveerde kandidatuurstelling. "

§2. Deze statutaire bepalingen in verband met de samenstelling van de raad van bestuur zijn in

overeenstemming met artikel 246 van het Gemeentedecreet. "

§3. Er is geen beperking voor het aantal leden van de raad van bestuur. De gemeente draagt steeds de meerderheid voor van de leden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest uit haar leden een ondervoorzitter.

§5. De gemeentelijke cultuurfunctionaris of diens gevolmachtigde, wordt van rechtswege toegevoegd aan de raad van bestuur als lid met adviserende stem. Hij treedt op ais secretaris van de raad van bestuur.

Art. 19. §1. Het mandaat van de bestuurder eindigt bij overlijden, bij herroeping door de Algemene Vergadering of door de gemeente, door het vrijwillig ontslag van een bestuurder betekend aan de voorzitter van de raad van bestuur of bij de volledige vernieuwing van de gemeenteraad.

§2. Ingeval van tussentijdse vacature benoemt de Algemene Vergadering een nieuwe bestuurder die het mandaat van zijn voorganger voltooit.

§3. De Algemene Vergadering en de vertegenwoordiger van het lid van categorie A kunnen ten allen tijde beslissen om de voordracht en de benoeming van een bestuurder te herroepen. ln voorkomend geval is de betrokken bestuurder van rechtswege ontslagnemend. Er wordt zo snel mogelijk door de Algemene Vergadering tot zijn vervanging overgegaan. Tot zolang blijft de bestuurder in functie.

§4. Bij hernieuwing van de gemeenteraad, eindigt de benoeming van de bestuurder van rechtswege. Een nieuwe raad van bestuur wordt benoemd door de vernieuwde Algemene Vergadering uiterlijk op haar eerste vergadering na de installatie van de nieuwe gemeenteraad. De raad van bestuur blijft in functie tot in zijn daadwerkelijke vervanging is voorzien.

§5. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Art 20. §1. In geval van verhindering kan een bestuurder een schriftelijke mandaat geven aan een andere

bestuurder om in zijn naam deel te nemen aan de debatten en de stemmingen.

Elke bestuurder kan slechts drager zijn van één volmacht.

De bestuurders van categorie C kunnen hun volmacht enkel geven aan andere bestuurders van categorie

C.

§2. De raad van bestuur kan in een huishoudelijk reglement bepalen op welke wijze het volmacht dient

gegeven te worden.

Art 21. §1. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter van de vereniging. In het geval hij

verhinderd is, zit de ondervoorzitter de vergadering voor.

§2. De vergadering van de raad van bestuur vindt plaats achter gesloten deuren.

§3. Op de raad van bestuur kunnen derden worden uitgenodigd om met adviserende stem deel te nemen aan de vergadering. Hiermee worden minstens bedoeld personeelsleden van de vereniging, belanghebbende derden en raadgevers.

Art. 22. §1 De Raad van Bestuur is belast met het bestuur van de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij heeft alle bevoegdheden die niet aan andere organen worden voorbehouden Hij is verantwoording verschuldigd aan de Algemene Vergadering en voert diens beslissingen uit. Hij treedt op als eiser of verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

§2 De raad van Bestuur is bevoegd voor de uitvoering van de handelingen van beheer en beschikking met betrekking tot het financiële beheer voor de programmatie en de promotie ervan.

Art.23.§1 De Raad van Bestuur komt minstens tweemaal per jaar samen en vergadert zo dikwijls als de belangen van de vzw het vereisen,

!n mei maakt de RVB de begroting op, legt de RVB de krijtlijnen van het nieuw seizoen vast en bespreekt de realisatie van het actieplan van het voorbije jaan tri januari maakt de RVB een actieplan op basis van de voorlopige rekening en balans van de vereniging,

§2 De oproepingsbrieven worden door de voorzitter, of bij ontstentenis door de ondervoorzitter alsmede door de secretaris ondertekenden samen met de dagorde verstuurd naar ieder !id tenminste 8 dagen voor de vergadering.

§3 Op de agenda moet elk voorstel worden ingeschreven dat ten minste veertien dagen voor de samenkomst schriftelijk door een van de leden van de raad van bestuur wordt ingediend bij de voorzitter.

§4 Een derde van de leden van de raad van bestuur kan de bijeenroeping van de raad van bestuur eisen met een door hen opgestelde agenda. Deze samenkomst moet plaatsvinden binnen de 14 dagen na het schriftelijk indienen van het verzoek bij de voorzitter.

Buitengewone vergaderingen op verzoek van de leden kunnen niet plaatsvinden tijdens de maanden juli en augustus.

~ F

Voor-, 1 beioáden

aan het. Belgisch Staatsblad

i.d

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

§5 De vergadering kan niet geldig beraadslagen over de punten die niet op de agenda vermeld zijn, dan met' het akkoord van een 2/3 meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders.

Art, 24. §1 Het dagelijks .bestuur van het cultuurcentrum wordt van rechtswege opgedragen aan de ; cultuurfunctionaris van de gemeente die derhalve tevens directeur is van de vereniging. Het personeel van het cultuurcentrum werkt onder haar leiding.

§2 De cultuurfunctionaris-directeur is, zonder stemrecht, belast met het secretariaatswerk van de vereniging, tevens secretaris 'van de vereniging

Art 25. §1 De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris van de Raad van Bestuur oefenen deze functie ook uit in de Algemene Vergadering.

§2 Behalve bijzondere afvaardiging, worden alle akten die de vereniging verbinden, getekend dodr de Voorzitter of zijn plaatsvervanger, evenals door de secretaris. Alle opdrachten tot betaling worden getekend door de voorzitter of zijn plaatsvervanger, evenals door de penningmeester. Zij hebben zich tegenover derden niet te verantwoorden door een voorafgaande beraadslaging van de Raad van Bestuur.

Titel VI Algemene bepalingen

Art, 26. §1 Het toezicht over de financiën van de vereniging wordt nader omschreven in de

samenwerkingsovereenkomst die afgesloten wordt tussen de gemeente en de vereniging, "

§2 De leden van de vereniging kunnen, via de cultuurfunctiónaris,.inzage krijgen in alle boekhoüdkundige

stukken van de vereniging, "

Art, 27. Indien nodig, regelt een huishoudelijk reglement alle verdere aangelegenheden die door deze statuten niet voldoende omschreven worden. Dit huishoudelijk reglement wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering,

Art. 28. in geval van ontbinding van de vereniging, zal het vermogen toekomen aan de gemeente Beersel, met de verplichting het aan te wenden voor -de financiële lasten van het cultuurcentrum of voor het verwezenlijken van de doelstellingen die gelijk zijn of overeenstemmen met het maatschappelijk doel van de vereniging zelf,

Art. 30. Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden voorzien zijn worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921; zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en het Gemeentedecreet van 15 juni 2005 zoals laatst gewijzigd bij decreet van 29 juni 2012..

Gedaan te Alsemberg op 311312014.

-Leden PEVA-VZW de Meent

Categorie A: de gemeente Beersel, vertegenwoordigd door de heer Eddy Deknopper, eerste schepen en

schepen van cultuur

Gemeente Beersel Domein Rondenbos Alsembergsteenweg 1046 1652 ALSEMBERG "

Eddy Deknopper Eegde 9 1653 DWORP

Categorie B: 23 vertegenwoordigers vanuit de erkende Beerselse verenigingen, gebruikers en experten uit

de cultuursector: 12 gebruikers: 8 afgevaardigd door de Beerselse cultuurraad, 2 door de Beerselse

jeugdraad, en 2 door de Beerselse seniorenraad, en 11 experten uit de cultuursector,

Margo Cammue J.B. Woutersstraat 109 a'1652 Alsemberg

Roos Denayer Molenveld 24, 1653 Dworp

Pauwels Louis 1-loutveldlaan 1652 Alsemberg

Onkelinx RenéG.Demeurslaan 94 1654 Huizingen

Zelck Jan Reiberg 21 1654 Huizingen

Bert Demunter Gijselbosstraat 3, 1652 Alsemberg

Liberte Walschot Hoogstraat 105, 1660 Beersel

Werner Dedobbleer ,Dworpsestraat 291651 lot

Mieke Wilmaers Blokbos 27, 1651 lot

Willem Devillé Afverdries 52, 1653 Dworp

Daniëlle Van der Gught Heetweg 19, 1662 Alsemberg

Hugo Devillé Heesterken 26 1653 Dworp

Nieuwejaers Bob Esselveld 321853 DWORP "

Dillens Bea Halderbosstraatl 1653 DWORP

Teugels Marleen Waterpoelstraat 561652 Alsemberg

Hertmans Peter Rilroheidestraat 241653 Dworp

Thiery Geenen Wit Kapelleke 121652 Alsemberg

Van Der Kelen Ann Heerweg 1650 Beersel

Engels Cyriel Kerkveldstraat 38 1650 Beersel

lise Van Hemelen Oude Postweg 4 1652 Alsemberg

Jeroen Van Lier J-B Woutersstraat 116 1652 Alsemberg

Rein De Meulenaer" T Veld 41652 Alsemberg

Vanderstichele Raf Frans Degreefstraat 81652 Alsemberg

Eddy Deknopper, voorzitter van PEVA-vzw de Meent

Christina Van Bockstal, secretaris van PEVA-vzw de Meent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PEVA-VZW DE MEENT

Adresse
Zetel : Gemeenveldstraat 34 1652 Alsemberg

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande