PE & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PE & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.952.019

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 16.04.2014 14091-0255-009
28/06/2013
ÿþ 16 Mod Werd 11.1

Ë-:e-11fÍ^tl:i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hei Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0837952019

Benaming

(voluit) : PE & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : V1LLALAAN 93 -1500 HALLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Gewone Algemene Vergadering van 10106/2013 beslist dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Villalaan 93, 1500 Halle naar Kamerijkbos 6, 1501 Buizingen. De beslissing gaat in vanaf heden.

Pë Omer

zaakvoerder

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 13.06.2013 13170-0223-009
31/10/2011
ÿþ Moe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u VIII INNI 111111111 111

*11164545*

piu 19 2011

Griffie









Ondernemingsnr : 0837.952.019

Benaming

(voluit) : "PE & CO7

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Villalaan,93.

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING.

Blijkens proces-verbaal, gesloten door notaris William VEREEKEN te Halle op 28 september 2011,1 geregistreerd te Halle I op 5 oktober 2011, boek 718,fol.72, vak 6

Besliste de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PE & C°" met zetel te 1500 Halle, Villalaan,93.

Rechtspersonenregister Brussel.Ondernemingsnummer 0837.952.019 .

Met unanimiteit onder meer wat volgt:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met ACHTHONDERD VIJFENDERTIG DUIZEND euro door inbreng in natura van onroerende goederenster vergoeding van deze inbreng worden eenenveertig duizend zevenhonderd vijftig nieuwe deelbewijzen gecreëerd,zonder nominale waardevan' dezelfde aard als de bestaande deelbewijzen , met dezelfde rechten en voordelen,en delend in de winst van het lopend boekjaar,pro-rata temporis.

De nieuwe deelbewijzen worden onmiddellijk en integraal onderschreven door mevrouw Maria Ficher, te Halle en door haar volledig volstort door inbreng in de vennootschap van bedoelde onroerende goederen. Hierdoor wordt de kapitaalsverhoging definitief.

Het maatschappelijk kapitaal is gebracht op ACHTHONDERD VIJFENVIJFTIG DUIZEND euro;het is,

vertegenwoordigd door tweeënveertig duizend zevenhonderd vijftig deelbewijzen,zonder nominale

waarde,volledig volstort.

De nieuwe deelbewijzen zijn in alle opzichten gelijk aan de bestaande deelbewijzen ; zij zullen slechts delen in de winst van het lopend boekjaar prorata temporis.

BESLUITEN BEDRIJFSREVISOR

Tot besluit van haar onderzoek verklaart de burgerlijke coöperatieve bedrijfs-revisorenven'nootschap. DBW, vertegenwoordigd door haar vennoot Alain De Quick, bedrijfsrevisor dat naar aanleiding van de inbreng' in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PE & C" te 1500, Halle:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk' is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid,

4.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat. de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal vermenigvuldigd met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze inbreng niet, overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 41.750 nieuwe aandelen van de vennootschap, zonder. vermelding van nominale waarde. Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een, uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Opgemaakt op 23 augustus 2011,DBW, burgerlijke coöperatieve vennootschap,

vertegenwoordigd door Alain Dequick,bedrijfsrevisor.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd: eensluidende uitgifte- verslag zaakvoerder-verslag bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso I Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

29/07/2011
ÿþw ~ ~

MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IllII iIIi IJ llll ffJ 1111111111 JIJ 1111 lIi

+11117046+

-EL

8 J'Ab 26l{

Griffie

onF9- Ç2 cD/3

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "PE & Cv"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Villalaan,93

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William Vereeken te Halle op 14 juli 2011,hebben:

1.De heer PÉ Omer Marie Albert Ghislain, geboren te Halle op 4 december 1947 wonend te Halle,.

Kamerijkbos 6.

2. De heer PÉ Eric Jean Nicolas Marie Ghislain, geboren te Halle op 14 april 1952 wonend te Peilingen,' Nederbeert 9.

3. De heer PIERREUX Frédéric Guy Jean Marie Ghislain, geboren te Elsene op 19 oktober 1964, wonend. te De Haan, Zeedijk,15 bus 301

4. Mevrouw PE Diane Marie Julia Joseph Ghislaine geboren te Etterbeek op 10 augustus 1964, wonend te: Halle,J.Jacminstraat,159

5.De heer PE Philippe Marie Victor Ghislain, geboren te Etterbeek op 29 oktober 1965

wonend te Halle,Maasdal,158.

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "PE & C"' .

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Halle,Villalaan,93.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door duizend deetbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in' speciën als volgt:

-door de heren Omer Pé en Eric Pé elk tweehonderd vijftig deelbewijzen;

-door de heer Frédéric Pierreux tweehonderd vijftig deetbewijzen ;

-door de heer Philippe Pé en mevrouw Diane Pé, elk honderd vijfentwintig deelbewijzen.

Elk deelbewijs is volstort in speciën voor het geheel,op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting,wat blijkt uit een bankattest, afgeleverd door de BNP PARIBAS  Fortis op 13 juli 2011

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium,bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het (ver)bouwen,inrichten,het verwerven,vervreemden,het (ver)huren,het beheren,uitbaten,valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen,leasing inbegrepen;optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur/coordinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het verwerven, vervreemden,het uitbaten,(ver)huren,en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obliga-ties,participatiebewijzen en andere waardepapieren.

2.Belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm. ook (aandelen,al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

3/Het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket,zowel onder de vorm van adviesbijstand als uitvoering,op het vlak van het algemeen-,publicitair-,public-relation,marketing, en organisatorisch beleid.Deze opsomming is niet beperkend.

4/Zij mag alle fabrieksmerken,commerciële namen,patenten,brevetten,licenties en vergunningen nemen in de ruimste zin en deze aankopen,exploïteren,overdragen,verhuren en verhandelen in de ruimste zin

De vennootschap mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:de heer Omer PE, oprichter, voornoemd .Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste maandag van de maand mei te 11 uur uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend dertien Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het . wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jearlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding.

De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide ' bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,zal het netto aktief gelijkmatig uitgekeerd worden onder de aandeelhouders, in verhouding tot de aandelen die elk van hen bezit, en rekening houdend met de graad van volstorting der aandelen.

Bij het bestaan van aandelen zonder stemrecht dient rekening te worden gehouden met de bijzondere rechten welke wettelijke of statutair aan deze aandelen toegekend werden

Elk dienstjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend euro.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte

W.Vereeken

notaris.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

St`aatsbfad,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15328-0485-009
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 29.06.2016 16241-0095-009

Coordonnées
PE & CO

Adresse
KAMERIJKBOS 6 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande