PAUL VAN DEN EYNDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PAUL VAN DEN EYNDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.558.495

Publication

05/03/2014
ÿþiv

Mod PDF 11.1

[ruil ;gifai ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nindsebaan 30, 3140 Keerbergen, België

(volledig adres)

Onderwerp{ent akte :VERLENGING MANDATEN BESTUURDERS

Tekst :

N ;u-2,2',2 C: er yrlt" ile ciel

Rec"t'ank van KooihanFO$, 2014ctet teLeuven, de

DE GRIFFIER,

"

Griffie

0436.558.495

PAUL VAN DEN EYNDE

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 27 juli 2013

De Algemene Vergadering beslist te herbenoemen als bestuurder voor een termijn van zes jaar om van rechtswege een einde te nemen na de jaarvergadering van het jaar 2019 :

De Heer VAN DEN EYNDE Paul

Mevrouw VANDEVELDE Marijke

Eveneens wordt beslist de mandaten van De Heer VAN DEN EYNDE Dimitri en Mevrouw VAN DEN EYNDE Ann-Softe te verlengen tot na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen de Heer VAN DEN EYNDE Paul te benoemen tot Voorzitter van de Raad van Bestuur en tot Gedelegeerd-Bestuurder voor de duur van zijn ambtstermijn.

De mandaten zijn onbezoldigd.

VAN DEN EYNDE Paul

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik-B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanig-heid van de Instrumenterende notaris, rietzij vin de përsó(á)n(ën}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2013
ÿþmod 11.1

tt1LltkI1IllMIl1LllkItkil1IIIIitIitIllUhII

~i3oiosss

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank veln" Koophandel

te Leuven, de 0 7 l A . 2013

DE GRIF 1ER,

Griffie

Ondernemingsar : 0436.558.495

Benaming (voluit) : Paul Van den Eynde

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nindsebaan 30 3140 Keerbergen

Onderwerf akte : Statutenwijziging - Doeiswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 8 november 2012, geregistreerd te Aarschot op 13 november 2012, boek 581 blad 24 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur a.i. (get.) Willy Rens, dat de buitengewone algemene vergadering heeft beslist ais volgt :

1. Uitbreiding van het maatschappelijk doel met volgende activiteiten en 2. aanpassing van artikel 2 van de statuten ais volgt : De vennootschap heeft als doel, alle expertises en arbitrages van gelijk welke aard, op tegenspraak of niet, evenals alle handelingen die ze kunnen voorbereiden of die eruit kunnen voortvloeien en = alle werkzaamheden deel uitmakend of samenhangend met de beroepswerkzaamheden van deskundige in ' ;= roerende en onroerende goederen inclusief het verstrekken van adviezen in de meest ruime zin van het woord ; inzake het voorgaande. Zij zal ondermeer alle industriële, onroerende schattingen, financiële analyses en ;; andere mogen doen, alle schaderegelingen namelijk na brand, ontploffing, diefstal, oorlogsfeiten of andere uitvoeren, zowel op het gebied van materiële schade ais op het gebied van exploitatieverlies zowel voor eigen rekening ale voor rekening van derden, die verwezenlijken en uitvoeren op gelijk welke wijze, optreden als;; :: technisch raadgever.

Onderneming voor alle diensten die betrekking hebben op vastgoed zoals verkoop, aankoop, verhuring,;, expertise, schatting, beheer, investering, projectleiding, opmeting, consultancy en andere aanverwante,, diensten

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer,

de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen) ;: bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip, ;,van de onroerende leasing en de activiteiten als vastgoedmakelaar.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle,; ii ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële industriële of andere. De verwerving voor:= Ï eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op

vaste levering- of aankoopprijs, verhandeling of op ander= wijze.

De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle;; ; bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van;; borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

i, Tussenpersoon in de handel, als makelaar in roerende en onroerende goederen, als zelfstandige ; handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau Inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden. Onderneming voor alle diensten die betrekking hebben op overname, overdracht en verkoop van;, vennootschappen.

;: De handel in auto's en motorvoertuigen en aanverwante handel,omvattende aankoop en verkoop van nieuwe;, ; en tweedehandse motorvoertuigen,alsook van het onderdelen en toebehoren. De import en export van auto's;,

en motorvoertuigen. De handel als tussenpersoon, namelijk de handel op commissie en de verlening van

administratieve diensten aan derden.

Alle herstellingen van koetswerk en carrosserie. Het herstellen en opknappen van motorvoertuigen, inbegrepen[, ii het verven evenals het plaatsen van daken in vinyl. Het smeren en ander gewoon onderhoud en herstellingen;; ervan, alsmede het plaatsen van allerlei uitrustingen.

De verhuring van toestellen dienstig in de garagesector.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ . Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mal 11.1

De verkoop van wielen, brandstoffen en smeermiddeien voor motorvoertuigen met inbegrip van oliën, vetten, reinigings- en grafiteerprodukten, evenals de handel in luchtbanden. Het uitbaten van service-station en het wassen van wagen.

De verhuring van personenwagens, bestel- en vrachtwagens op korte en lange termijn.

Dit alles opgevat in de ruimste zin.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en ontroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met hun doei of het kunnen bevorderen.

Zij mag deelnemen door fusie, participatie, inbreng of anderszins in alle ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of analoog doel met het hare of waarvan het doel haar werking of omzet kan bevorderen of gunstig beinvloeden. Het verstrekken van alle waarborgen voor alle vermelde verrichtingen die de vennootschap zowel in het binnenland als in het buitenland mag uitoefenen.

2. Machtiging aan OH Service te Kapelle-op-den-Bos, Mechelsesteenweg 328, teneinde de vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij aile administraties, met name het ondernemingsloket en de BTW administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.



- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte van de akte











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_f

I 11111111 8 III 11I! 1I lii A

*12183012*









' ! . T',.i!#

~._ ` h' C,9,~. 2012~2

., ~ i

DE GRr,-F}ae,

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.558485

Benaming PAUL VAN DEN EYNDE

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : MEESBERG 44, 3220 Holsbeek, België

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 19 oktober 2012 :

De Raad van Bestuur beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap per 1 november 2012 over te brengen naar :

Nindsebaan 30

3140 KEERBERGEN

VAN DEN EYNDE Paul

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 28.07.2012, NGL 28.08.2012 12488-0212-012
16/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor«

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12090503

llii

NarteMee~rei jete

Redites+k ran itoophMÉ4 i 2t311ta L~ea, 'de ~

DE GREFFIER,

Griffie

Qndernemingsnr : BE0436.558.495

Benaming (vomit) : PAUL VAN DEN EYNDE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Meesberg 44

3220 Holsbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aars4hot op 23 decémber 2011, geregistreerd te" ; ii Aarschot op 3 januari 2012 boek 578 blad 41 vak 1, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a., inspecteur,. i a.i. (get.) Willy Rens, dat de buitengewone algemene vergadering heeft beslist als volgt : ï 1. Uitdrukking van het kapitaal in euro, derwijze dat het maatschappelijk kapitaal van ¬ 495.787,05,;

,vertegenwoordigd wordt door 500 aandelen zonder vermelding van waarde. .:

i 2.Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

3. Vervanging van de integrale statutentekst om ze aan te aan te passen aan de vigerendei: vennootschapswetgeving en aan het genomen besluit, zonder dat geraakt wordt aan de naam, de zetel, de! duur, het doel, het boekjaar of de datum van de jaarvergadering.

;_ 4. Benoeming van de heer Dimitri VAN DEN EYNDE, NN83.05.10-265.49, wonend te 3000 Leuven, Vaartstraat 36 bus 0101 en mevrouw Ann-Softe VAN DEN EYNDE, NN 85.03.08-368.34, wonend te 1910 Kampenhout, Frederik Wouterslaan 13/6000, tot bijkomende bestuurder voor een duur van 6 jaar, tot de jaarvergadering van;` ; 2017, Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de:; vennootschap bij alle rechtshandelingen jegens derden en in rechte, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 31.07.2011, NGL 27.08.2011 11488-0209-010
17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 24.07.2010, NGL 10.09.2010 10541-0023-011
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 25.07.2009, NGL 21.09.2009 09766-0137-013
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 26.07.2008, NGL 20.11.2008 08820-0057-017
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 28.07.2007, NGL 17.08.2007 07573-0340-017
09/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.04.2006, GGK 29.07.2006, NGL 02.11.2006 06866-3663-016
20/09/2006 : LE073736
12/09/2005 : LE073736
16/08/2004 : LE073736
26/08/2003 : LE073736
22/08/2002 : LE073736
05/04/2001 : LE073736
13/09/2000 : LE073736
14/08/1999 : LE073736
24/05/1996 : LE73736
09/08/1995 : LE73736
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 30.07.2016, NGL 28.08.2016 16551-0230-012

Coordonnées
PAUL VAN DEN EYNDE

Adresse
NINDSEBAAN 30 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande