OUTSIDE GARDENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUTSIDE GARDENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.238.602

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 24.05.2013 13129-0450-014
04/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neatgelegd ter griffie der

Rechtbank van K9pphandel

te Leuven, de 3 JULI 2011

GRIFFIER

11 1111!11111(.

, *

1,11111

1)1111

UI





0834.238.602

OUTSIDE GARDENS

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Tekkerstraat 19, 3040 Huldenberg (Ottenburg)

e" Quasi-inbreng in de BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor betreffende de quasi-inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid OUTSIDE GARDENS.

Jonathan SCHNEIDER-DEPRE

Zaakvoerder

c:71ti2 !Fttqe..9 hki van I 3v;:=;Tr,f,riri:.--,: " 7 r " " i;1

c;n !":::r»i" FnfuF.r)c-, nI,r*.

15/03/2011
ÿþ Mad 2.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, de 0 3 ART 2011

DF GRIFFIER,

Griffie

Voor- III II

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Riioaosea"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : OUTSIDE GARDENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tekkerstraat 19

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op, éénentwintig februari tweeduizend en elf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de vierentwintig februari tweeduizend en elf. Zes bladen, geen verzendingen. Boek 126, blad 68, vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro, (¬ 25,00) De e.a. Inspecteur, ali (getekend) K. GUNS", blijkt dat:

1)De heer SCHNEIDER-DEPRE, Jonathan, geboren te Leuven op zestien december negentienhonderd drieënzeventig, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 73.12.16 287-74, ongehuwd, wonende te 3040, Huldenberg (Ottenburg), Tekkerstraat 19.

2)Mevrouw VOGELAERS, Natalie Yvette, geboren te Leuven op achttien augustus negentienhonderd: zevenenzeventig, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 77.08.18 374-80, ongehuwd, wonende te, 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tekkerstraat 19.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "OUTSIDE GARDENS", met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tekkerstraat 19.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Aanleg en onderhoud van tuinen en parken

- Uitvoeren van grondwerken, aanleg van opritten, parkeerplaatsen, tuinpaden, siervijvers, zwemvijvers en: zwembaden

- Plaatsen van omheiningen, afsluitingen, hagen

- De aan- en verkoop van planten, bomen en struiken

- Aankoop en verkoop van onderhouds- en tuinmaterieel, tuinmeubilair en siervoorwerpen.

- Investeren in onroerende goederen, het kopen, verkopen, verhuren, vestigen van erfpacht, vruchtgebruik, en opstal. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende, verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf' de neeriegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),; vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde, elk met een' fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Tot enig zaakvoerder werd benoemd: De Heer Jonathan SCHNEIDER-DEPRE, voornoemd, die verklaard. heeft te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of: dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor' volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of' verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs: indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn., Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van: het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

23$

Op de laatste blz. van _ uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of : meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de voorlaatste vrijdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Verhaegen Tom

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OUTSIDE GARDENS

Adresse
TEKKERSTRAAT 19 3040 OTTENBURG

Code postal : 3040
Localité : Ottenburg
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande