ONDER DEN TOREN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ONDER DEN TOREN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.976.177

Publication

13/02/2013
ÿþ 17,-- 17- ASod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tag!' U

re\I 201Y BRUssEL

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : ONDER DEN TOREN (verkort) :

ts4Y-`f

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma 1

Zetel : Vanheylenstraat 42 - 1820 Melsbroek (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting











In het jaar tweeduizend dertien, op 1 februari, oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, Onder den toren.

Volgende partijen zijn verschenen:

De Heer Ivo Mariën, Belg, geboren te Wespelaar op 12/4/1959, wonende te 1820 Melsbroek, Stationslaan 18 , zaakvoerder.

Mevrouw Bea Puttemans, Belg, geboren te Melsbroek op 3/1/1955, wonende te 1820 Melsbroek- Stationslaan 18, Bediende.

De Heer Kristof Verbruggen, Belg, geboren te Leuven op 15/12/1982, wonende te 1820 Melsbroek Stationslaan 18 , Bediende en mede-zaakvoerder.

De Heer Joachim Verbruggen, Belg, geboren te Leuven op 15/12/1982, wonende te 1820 Melsbroek Stationslaan 18, Bediende en mede-zaakvoerder.

Zij verklaren een gewone VOF op te richten als volgt:

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming :

VOF Onder den Toren

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vanheylenstraat 42 - 1820 Melsbroek , De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats mits toestemming van alle vennoten.

Het doel van de vennootschap is:

De hoofdactiviteit bestaat in de uitbating van een café I taverne.

Daarnaast zal de vennootschap alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van , aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk nuttig of ' zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op welke andere wijze ook, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar: onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen

verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. r` `" _ !

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris' of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

De vennootschap vangt aan per 0110212013.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan zijn aandeelhouderschap in de vennootschap, mits hij zes maanden vooraf zijn medevenncten per aangetekende brief verwittigt. Zijn enige vergoeding bestaat alsdan uit de loutere nominale waarde van zijn volstorte aandelen, die hierna op gelijke voet verdeeld worden door de overblijvende vennoten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2000¬ , vertegenwoordigd door 100 aandelen. Elke voormelde aandeelhouder bekomt

Ivo Mariën 50 aandelen aan 20¬ zijnde 1000¬

Bea Puttemans 40 aandelen aan 20¬ zijnde 800¬

Kristof Verbruggen 5 aandelen aan 20¬ zijnde 100E

Joachim Verbruggen 5 aandelen aan 20E zijnde 100¬

De winsten worden verdeeld in verhouding tot de inbreng van de vennoten conform de wettelijke proportionaliteitsregel.

De vennootschap wordt bestuurd door drie zaakvoerders. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de duur van 1 jaar, De Heren :

1.1vo Mariën ( bezoldigde functie )

2.Kristof Verbruggen ( onbezoldigd)

3.Joachim Verbruggen (onbezoldigd)

De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Zij kunnen alle daden van beheer en beschikking stellen. Zij beslissen bij unanimiteit, Voor alle vervreemdingen van activa van de vennootschap en het aangaan van kredieten, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn/haar erfgenamen of legatarissen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen, Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht op vergoeding in overeenstemming met de nominale waarde van de aandelen van de overledene, volgens de gegevens in de laatste balans. De overlevende vennoten zullen mits deze betaling de aandelen van de overledene verwerven en deze onder hen verdelen in verhouding tot hun aandelen.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder, zal de oudste vennoot optreden als voorlopige bewindvoerder, die niet verder aansprakelijk zal zijn dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Het boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31,12.2013.

4

leder jaar op 30 juni zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt, De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

De vennoten mogen evenwel bij algemeenheid der stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij algeméenheid der stemmen mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal wordçn uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten Jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

De beslissingen genomen door de algemene vergadering geschieden bij algemeenheid der stemmen.

De VOF kan winstaandelen al dan niet met stemrecht toekennen aan derden, mits instemming van alle vennoten. De beperkingen gekoppeld aan winstbewijzen zoals voorzien in de vennootschapswet zullen niet van toepassing zijn. De algemene vergadering zal de rechten verbonden aan deze winstbewijzen vooraf bepalen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand Met, pm 20 ûur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet deze al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vôôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Deze heeft de bevoegdheden die de Vennootschapswet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtopvolgers hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Elk der zaakvoerders is gemachtigd om zonder tussenkomst van de andere aangetekende brieven in ontvangst te nemen.

Aldus opgemaakt te Melsbroek op 28/01/2013 in 12 originele exemplaren, waarbij elke ondertekenende partij verklaart één exemplaar ontvangen te hebben.

De Heer lvo Marlen

Zaakvoerder

De Heer Kristof Verbruggen

Zaakvoerder

De Heer Joachim Verbruggen

Zaakvoerder

Mevrouw Bea Puttemans

Vennoot

Voor , '

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.Bijlagen.bij het BelgischStaatsblad --13102120.13 = exes-dom Mooiteiir-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ONDER DEN TOREN

Adresse
VANHEYLENSTRAAT 42 1820 MELSBROEK

Code postal : 1820
Localité : Melsbroek
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande