NICO VANDECAVEYE, AFGEKORT : NVDC

Société en commandite simple


Dénomination : NICO VANDECAVEYE, AFGEKORT : NVDC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.791.041

Publication

11/02/2014
ÿþ all, Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i'lf~, ~ d~lr

~~b ~ ,~C©ti andet

lopute9P34 ~1 1 .IAN. 2014

~~p eue~ ~GrifFie~~~~~i~ ~#

039702^'

Vo

beho

aan

Belg

Staat

IV i



i III

Ondernemingsnr 0841.791.041

Benaming

(voluit); Nico Vandecaveye

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Eekhoornlaan 1A, 3210 Linden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 november 2013]

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op heden i.e. 30 november 2013,

Na kennisname beslist de vergadering met unanimiteit van stemmen om de gewone commanditaire vennootschap Nico Vandecaveye met ingang vanaf heden te ontbinden.

Vervolgens verklaart de vergadering dat

Er geen vereffenaar wordt aangesteld.

Er geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 W.Venn. zijn.

Alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en besluiten met éénparigheld van stemmen.

De terugname van het resterend actief door de vennoten zelf gebeurt.

De vergadering stelt vast dat ingevolge voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap de enige; zaakvoerder van de vennootschap m.n, de heer Nico Vandecaveye van rechtswege ontslagnemend is. De' vergadering verleent kwijting aan voormelde zaakvoerder voor het door hem uitgeoefende mandaat tot en met= 30 november2013.

De vergadering stelt vast dat

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- uit voormelde staat van activa en passiva blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat: uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de: vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit; weliswaar onder voorwaarde dat de vennoten volmacht verlenen aan de voormalige zaakvoerder van onderhavige vennootschap, om, wanneer er om welke reden ook, toch nog. schulden zouden opduiken of ontstaan na de vereffening van onderhavige vennootschap, deze gevolmachtigde de macht heeft om het pro rata aandeel van elke vennoot in deze schuld respectievelijk bij hen op te vorderen.

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van der vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vergadering verklaart de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Er worden geen specifieke maatregelen genomen ter consignatie, gezien er geen gelden of waarden zijn die aan de schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3210 Linden, Eekhoomlaan 1A.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondememingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend uittreksel

Nico Vandecaveye

zaakvoerder

Voor-

l2ehoudae aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2011
ÿþ Mad Word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

" iiieaasz*

'i;:r orna [l<;t' van

ta tvatevvnA ~ 4 ~C. 2011

~

eg g~u ~ ~~

Griffie

Ondernemingsnr : a } .'mag) b~

Benaming

(voluit) : Nico Vandecaveye

(verkort) : NVDC

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Eekhoornlaan 1A - 3210 Linden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 1 december 2011 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten :

-De heer Nico Maurice Vandecaveye wonende te 3210 Linden, Eekhoornlaan 1A dewelke zal optreden als beherend vennoot

-Mevrouw Marie Elise Fernand Schiepers wonende te 3210 Linden, Eekhoornlaan lA dewelke zal optreden als stille vennoot

De gewone commanditaire vennootschap is genaamd "Nico Vandecaveye" afgekort "NVDC". De volledige en afgekorte naam kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen, overheidsorganisaties en particulieren in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Het stellen van alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3210 Linden, Eekhoornlaan 1A. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.500,00 EUR en is volgestort en ingeschreven in de boeken ten name van de heer Nico Vandecaveye voor een bedrag van 1.490,00 EUR en ten name van mevrouw Marie Schiepers voor een bedrag van 10,00 EUR.

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijràgën bij iet Bëlgisch Stànt"sblàd 271I2/2Uri - Annexes du Moniteur belge

A Voor-behoud#n jan heisb Belgisch Staatsblad

- De zaakvoerder is de heer Nico Vandecaveye.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd vanaf 1 februari 2012.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder, individueel optredend.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar verstrijkt op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand juni.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

Bijlagen b SëlgiseTi Sl'áafslïlâd =27712720 r= Annëxés dü Mônilëür"6èlgë

Bekrachtiging van verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting

De comparanten erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de zaakvoerder handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

De comparanten voornoemd erkennen dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de zaakvoerder namens de vennootschap zal dienen over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichter of door de zaakvoerder zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging verklaren de comparanten alvast tot bekrachtiging van alle handelingen die tot op heden door hen werden gesteld namens de vennootschap in oprichting.

Vaste vertegenwoordiger

Voormelde zaakvoerder beslist hierbij om ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel afgevaardigd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Nico Vandecaveye aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel afgevaardigd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs,

burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte ais wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend uittreksel

Nico Vandecaveye

beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NICO VANDECAVEYE, AFGEKORT : NVDC

Adresse
EEKHOORNLAAN 1 A 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande