NETDAYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NETDAYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.371.016

Publication

30/04/2014 : BL643836
24/06/2014
ÿþMod PDF lu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatbpjad bekeMbillZyken kopie

m

na neerlegging ter griffie van de akte

reCrhtbrZek 1,freen'el-oeoelpheeer)edirgeirecitessligeie

Griffie enDe

/7 Op

S' /el; 20/4

II IM111.111

-

Onciememingsnr 0459.371.016

Benaming (voluio : NETDAYS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elfbunderslaan 18, 1650 Beersel, België

(volledig adres)

Onderwerp( en) akte :Neerlegging van een fusievoorstel door overneming

Tekst

Uittreksel uit het fusievoorstel zoals neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel:

1. Voorgenomen verrichting

De raad van bestuur van Partware NV en de zaakvoerders van Netdays BVBA hebben op 19 mei 2014 beslist onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

en met als overnernende vennootschap: Netdays BVBA, met maatschappelijke zetel te 1650 Beersel, Elfbunderslaan 18, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0459.371,016;

en met als over te nemen vennootschap: Partware NV, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Square E. Plasky 92-94 bus 1, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0452.896.364.

De raad van bestuur van Partware NV en de zaakvoerders van Netdays BVBA hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen,

2. Wettelijke vermeldingen

2.1. identificatie van de overnemende vennootschap

Maatschappelijke beneming: Netdays

Vennootschapsvorm: WIA

Oprichting: De vennootschap werd opgerichtondercle vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bijakte verleden voornotaris Eugène Van goetsenhoven te Bertem op 28november106 en gepubliceerd in de bijlagen bi j het Belgisch Staatsblad vani4dacember 1996 onder het nommer 961214-313.

Op de laatste blz. van LuitZS vermelden ; -Recto : Naam en hoedarugheid van de ïnsirumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lez - vervolg

Mari PDF 11.1

Statutenwijziging: Ervondeen statutenwijziging plaats bij akte veriedenvoornotaris Paul Maselis te Schaerbeek - Brussel op 28juni 2002 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2002 onder het nummer 20020807-045.

Maatschappelijke zetel: Elfbunderslaan 18,1650 Beersel

Kapitaat Hetkapitaalbedraagt25.000,00euroenwordtvertegenwoordigddoor1.750aandelen.

Maatschappelijkdoel: De vennootschap heefttot doel,zowelvooreigen rekening ais voorrekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-De groot-en kleinhandel in materialen, producten en diensten in het domein van informatica, bureautica, automatisering,kantoorbenodigdheden,papierhandelendrukwerk.

-Degroot-en Ideinhandel in voedingsproducten, dranken,drogistenfproducten en materialen alsook producten voorsport en vrijetijdsbestedingen.

-De groot- en kleinhandel in kledingstukken,juwelen, fantasiejuwelen en modeaccessoires.

- De uitbating van sport- en vrijetijdsfaciliteiten.

-De diensten betreffende onderwijskeuze en gezinsvoorlichting en meerin het algemeen hetverstrekken van therapie en advies aan individuen ofgroepen met hetoog op de persoonlijke en relationele ontwikkeling. Het organiseren van cursussen, conferenties en seminaries en het schrijven en/of publiceren van artikels aangaandevoormeldeactiviteiten.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer(management)en advies, in de meestruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

-Onderneming in onroerende goederen, watonder meer omvat: deverwerving, devervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huuren verhuur, het in leasing geven ofnemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, deprocuratie en het makelen in onroerendegoederen, evenals alle andere onroerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

-Onderneming in lichamelijke en onlichamelijkeroerendegoederen, watondermeeromvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meestruimebetekenis.

-Ondememing in geldbeleggingen, wat ondermeeromvat: deverwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en aile andere financiële instrumenten, evenals aile andere vormen van belegging van vermogens met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

-Net verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

-Participatieondememing, watondermeeromvat: hetdeelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van aile ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eenderwelketitelsofrechten doormiddel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling ofop iedere anderewifze.

-Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zijdeelneemt, alsook in aile andere ondernemingen en organisa fies wa a rfn zijdeelneemt, alsook malle andere on dem eming en en organisaties, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, ra etin begrip van borgstellingen, ontleningen, ofhypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; hetverfenen van consultancyen engineering bijstand.

-Tussenpersoon in de handel, als makelaarin goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als comm ission air; het zeffproduceren en handel drijvan z on der enige h eperking.

-Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, het aanbieden van diensten in de brede zin van het woord. -Intemationaledealerpolitiek, intemationaal productbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coerdinatie daarondermet name begrepen hetbeheervan de administratieve en personeelsaangelegenheden,algemeneenjuridischezaken en concemplanning.

Devennootschapkan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerendeofonroerende aard, die verbandhouden metde verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haardoel.

Net doel zoals hiervoorbepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, vo Dreigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haarwerking uitoefenen op aile plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Pers0(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Leint - vervolg Mad J'OF 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door: De heer Theo Rosseels, wonende te Eitbunderslaan 18 1650 Boers« aangestel d doorde Algemene Vergadering van 28november 1996, gepubliceerd in hetBelgisch Staatsblad van 31 juli 2012.

Mevrouw Annie Delplang, wonende te Elfbunderslaan 18 1650 Beersel, aangesteld doorde Algemene Vergadering van 28 november1996, gepubliceerd in het Belgisch Staatsble van 31juli 2012.

Aandeelhouders: De heerRosseels Theo en mevrouwDelplancq Annie zen de aandeelhouders. Ze bezitten beiden 875 aandelen.

Boekjaar: Flet boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september.

Algemene vergadering: Op de laatste vrijdag van de maandjuni om 18.00 uur,

De vennootschap wordt hierna "NETDAYS BVBA" of "de overnemende vennootschap" genoemd.

2.2. Identificatie van de over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming: Partware

Vennootschapsvorm: NV

Oprichting: De vennootschap wend opgerichtonderdevormvan een besloten venne otschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek-Brussel op 20juni 1994 en gepubliceerd in de belagen bij het Belgisch Staatsblad vaneill-1-894.

Statutenwijziging: Er vond een statutenwijziging plaatsbijakte verleden voornotaris Paul Maseliste Schaarbeek-Brussel op 30 clecember 1994 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 25 januari 1995.

Er vond een statutenweziging plaats bij akte verleden voornotaris Paul Maselis te Schaarbeek-Brussel op 28 septernber 1995 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 1995.

Maatschappelijke zetel: Square Eugène Plasky, 92-94bus 1, 1030Brussel.

Kapitaal: Fletkapitaal bedraagt61.973,38euroenwordtvertegenwoordigddoor250aandelen.

Maatschappelijk doel: De vennootschap heefttotcloel, vooreigenrekening alsvoorrekening van derden, in

eigen naam of als tussenpersoon,

zowel in België als in het buitenland:

-Groot-en kleinhandel in materialen, producten en diensten in hetdomein van de informatica, bureautica,

automatisering,kantoorbenodigdhecien,

papierhandel en drukwerken;

-Groot-en kleinhandel in voedingsproducten, dranken, drogistenfproducten en materialen alsook producten

voorsport en vrijetijdsbestedingen;

-Groot-en kleinhandel in idedingstukkenjuwelen, fantasiejuwelen en modeaccessoires;

- De uitbating van sport- en vrijetedsbestedingen;

-Net beheeren de handel in onroerende goederen en roerende waarden, met uitsluiting van alle activiteiten

van vermogensbeheer;

-Het advies en de bijstand inzake administratief, commercieel en industrieel beheer.

Zij mag aile commerciële, industriêle, en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed

verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of

onrechtstreeks verbandhouden met haarmaatschappelijkdoen ofdeze activiteiten die haarzullen toelaten

voordeel te halen voor haar

ontwikkeling.

De vennootschap mag be wijze van inbreng ln speciën ofin natura, fusie,onderschrijving, deelneming,

financiële tussenkomst of anderszins,

belangen nemen in andere bestaande ofopterichten vennootschappen ofondernemingen, in België afin het

buitenland, waarvan het

maatschappelek do& verwant of analoog is het met hareofvan aard haarmaatschappelijkdoen te

bevorderen.

Bestuuren vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door: De heer Theo Rosseels, wonende te

Elibunderslaan /8, 1650Beersel,aangesteld doordeAlgemene Vergaderingvan 6juni 2011, gepubliceerd

in het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2012.

Mevrouw Amie Delplanq, wonende te Elfbunderslaan 18, 1650 Beersel, aangesteld doorde Algemene

Vergadering van 6jUlli 2011, gepubliceerd in hetBelgisch Staatsblad van 31 juli 2012.

Vo or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil-fie Ifèresel Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De SVBA Netdaysmetmaatschappelijkezetelte1650 Beersel, Elfbunders/aan 18, (RARBRUSSEL 0459.371.016), aangestelddoordeAfgemene Vergadering van 6juni 2011, gepubliceerdinhetBelgisch Staatsblad van 31 juli 2012 met als vaste vertegenwoordiger Theo Rosseels.

Aandeelhouders: De 811M Netdays bezit 250 aandelen.

Boellaar: Het boehjaarloopt van 1 januari tot 31 december.

Algemene vergadering: Op de eerste maandag van de maandjuni om 14.00 uur.

De vennootschap wordt hierna "PARTWARE NV", "de over te nemen vennootschap" genoemd.,

2.3. Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, 2' W. Venn.),

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende .vennootschap, de BVBA Partware, wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds 1 januari 2014 door de over te nemep vennootschap gedaan, komen voor

rekening van de overnemende vennootschap en de-sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

2.4. Bijzondere rechten (artikel 693, 3° W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

2.5. Bijzondere voordelen Lartikel 693, 4° W. Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de te

fuseren vennootschappen.

3. Bijkomenclevermeklingen

3.1. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten aile nuttige Inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.2. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van het bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen, uiterlijk zes weken %là& de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 19 mei 2014 te Brussel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel.

Theo Rosseels

Zaakvoerder

Leittt - vervolg

MOPDF 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij von de Perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

17/07/2014
ÿþa

beh

ae

Be Sta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging tegriffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1111111111J1111111111j1cill

0 8 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Pee44-1:0. eMm kcopeureel Brussel

OnderneMingSnr ; 0459.371.016

Benaming (voluit) : NETDAYS

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Elfbunderslaan 18

1650 Beersel

Onderwerp akte :UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN ART. 537 WIB 92-WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Er blijkt nit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 25 juni 2014, venir registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NETDAYS" heeft besloten

A) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

De voorzitter leest het bijzonder verslag van de zaakvoerder voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, betreffende de inbreng in nature van een schuldvordering, en waarin zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng voor de Vennootschap wordt uiteengezet.

B) VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Liridemans Maarten, bedrijfsrevisor. Dit verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in nature, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbrengen wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

7. BESLUITEN

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Netdays bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de heer Theophile Rosseels en zijn echtgenote mevrouw Annie Delplancq voor een totaal bedrag van 675.000,00 EUR. Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering d.d. 18 juni 2014 in de zin van artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichfing werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bederevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

7.2. De beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie le verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de vennoten;

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 30 september 2013 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. ln deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen: met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng nature niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mcK111.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



7.6. De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 47.250 aandelen van bvba Netdays zonder

vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion"

is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de ln het huidige verslag beschreven bestanddelen deel

uitmaken van deze inbreng in nature

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de

voorgenomen inbreng in nature bij wijze van kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Netdays in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 20 juni 2014

(handtekening)

Burg. CVBA VGD Bednffsrevisoren

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Bedrierevisor"

UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De vergadering heeft bevestigd dat er door de bijzondere algemene vergadering van 18 juni 2014 eenparig

werd beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van zevenhonderdvijftigduizend euro (E

750.000,00).

BETAALBAARSTELLING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND

Gezegd dividenden onmiddellijk, ten belope van 90% van het betaalbaar gestelde brutobedrag van

zevenhonderdvijftigduizend euro (E 750.000,00); werden geboekt als een vordering van de vennoten op de

Vennootschap.

AANWENDING VAN NETTO DIVIDEND

Na kennisname van wat voorafgaat, hebben de vennoten beslist, ieder voor zich, dat zij de aldus verkregen

vordering, te weten, het uitgekeerde dividend verminderd niet de ingehouden roerende voorheffing van 10%

volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.1.B.'92.

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering heeft vervolgens vastgesteld dat er op de voornoemde verslagen geen opmerking wordt

gemaakt door de comparanten; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Het kapitaal te verhogen met zeshonderdvijfenzeventigduizend euro (E 675.000,00), overeenstemmende met

90% van het betaalbaar gestelde tussentijds dividend, om het te verhogen van vijfentwintigduizend euro (E

26.000,00) naar zevenhonderdduizend euro (E 700.000,00), door het creëren van zevenenveertigduizend

tweehonderdvijftig (47.250) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en

die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf

de datum van hun uitgifte.

Op deze zevenenveertigduizend tweehonderdvijftig (47.250) nieuwe aandelen wordt ingeschreven door de

inbreng door de hierna genoemde inbrengers van een schuldvordering, die zij hebben ten leste van de

Vennootschap voor de totale prijs van zeshonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 675.000,00).

Ieder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort ten belope van honderd procent (100%).

De nieuwe aandelen zullen aan de inbrenger(s) worden toegewezen als vergoeding van de inbreng van een

schuldvordering.

Deze zevenenveertigduizend tweehonderdvijftig (47.250) nieuwe aandelen zullen genummerd worden van

1.751 tot 49.000.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft vastgesteld en verzoeken ondergetekende Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal

werd verhoogd tot zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00), vertegenwoordigd door negenenveertigduizend

(49.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

De statuten van de Vennootschap hieraan aan te passen, als volgt:

de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00), vertegenwoordigd door

negenenveertigduizend (49.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 49.000."

MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

elke machtiging te geven aan de het bestuursorgaan verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren, en in

het bijzonder het vennotenregister aan te vullen.

VOLMACHT ADMINISTRATIES

elke machtiging te geven aan de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "ECOVIS ACTA

Consult", met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Kesseldallaan 6 bus 104, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling verleend, om de inschrijving van de

Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen evenals bij de administratie van de Belasting op de

Toegevoegde Waarde in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTUDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmacht, verslagen

- de gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/09/2014 : BL643836
18/04/2013 : BL643836
09/05/2012 : BL643836
18/04/2012 : BL643836
31/03/2011 : BL643836
07/04/2010 : BL643836
31/05/2007 : BL643836
10/04/2007 : BL643836
31/07/2006 : BL643836
01/08/2005 : BL643836
20/08/2004 : BL643836
07/07/2004 : BL643836
28/07/2003 : BL643836
13/11/2002 : BL643836
07/08/2002 : BL643836
14/12/1996 : LE95566

Coordonnées
NETDAYS

Adresse
ELFBUNDERSLAAN 18 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande