MONDO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONDO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.904.887

Publication

01/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14178693*

_ NEERGELEGD

2 2 SEP. 20141.

Griffie Rechtbank van Koophandel tettielèn.



Benaming MONDO

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Van den Tymplestraat 43 bus 5 - 3000 Leuven

Ondememingsnr : 0440.904.887

Voorwerp akte: Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering der aandeelhouders van 7 mel 2014 heeft volgende beslissingen genomen:

Tot bestuurders worden benoemd de heer Jan Callewaert, wonend te 3000 Leuven, Van den Tymplestreat ; 43 bus 5 en de heer Joost Callewaert, wonend te 8930 Lauwe, Lauwbergstraat 174 voor een periode van zes ; jaar,

De raad van bestuur die onmiddellijk daarna wordt gehouden beslist met eenparigheid van stemmen de heer Jan Callewaert, wonend te 3000 Leuven, Vanden Tymplestraat 43 bus 5, aan te stellen tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur.

Jan Callewaert

Gedelegeerd bestuurder

Billagen bij het B£lgiuh_Staatçhlad 111/1012!114 Anaexes Maniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 09.08.2013 13413-0013-015
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.05.2012, NGL 31.08.2012 12555-0128-015
06/02/2012
ÿþ nad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oncferne.rnir.rysnr `)443 904 887

Neergelegd ter grille t$V

Rechtbank van Koop andet

te Leuven, de 2 q JAN. 2012

DE GBIFEIER,

ri re

bu

IIN





'12031806*

Benaming (voluitl : ri. ONDO

tverkni{!

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetti' . V.1rùertvmp1cstraat 43 bus 5, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen te Leuven op 23 december 2011, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voormelde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam zodat artikel 8 van de statuten als volgt zal luiden:

Artikel 8 - Aandelen

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

2) Aanpassing van artikel 10 van de statuten met betrekking tot de vergadering van de Raad van Bestuur als volgt :

Artikel 10 - Vergadering van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders. De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping mag tevens per email gebeuren. De oproeping bevat de agenda; over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

3) Aanpassing van artikel 11 van de statuten met betrekking tot de besluitvorming als volgt :

Artikel 11 - Besluitvorming.

De Raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram of telex, volmacht geven aan een van zijn kollega's van de Raad, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan slechts één medelid van de Raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de Raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, de beslissende stem.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, in zoverre het niet gaat om de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

4)Aanpassing van artikel 16 van de statuten met betrekking tot de controle:

Artikel 16. Controle

Voor zover de vennootschap niet behoort tot de vennootschappen vermeld in artikel 141 van hef Wetboek van vennootschappen, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van het Wetboek en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, opgedragen aan één of meer commissarissen.

Wordt, in toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . eiaam en hoedanigheid van de rnstrrlmenterenne notaris. hetzij ,.an de perso(o;n(en+ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening

Verso

mod 11.1

De vergoeding van een accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. 5)Aanpassing van artikel 21 van de statuten met betrekking tot de oproeping ais volgt:

Artikel 21  Oproeping -- Vorm

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per

aangetekende brief, vijftien (15) dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De houders van aandelen op naam bekomen samen met de oproepingsbrief de bij wet bepaalde stukken. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

6) Aanpassing van artikel 22 van de statuten met betrekking tot de toelating tot de algemene vergadering als volgt:

Artikel 22  Toelating tot de vergadering

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

7) Aanpassing van artikel 30 met betrekking de ontbinding-vereffening als volgt:

Artikel 30 - Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in funktie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoaktief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

8) Afschaffing van artikel 31

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Luc Talloen

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

-bijvoegsel daaraan, twee volmachten

-historiek en gecoordineerde tekst van de statuten;

Vce- t3efi10llden aan het Bétr+,isch Staat-sblvd

Op de laatste blz. van Lufik B vermelden Recto " Naam en hcedanigheid van de instrumenterende notaris. hefij van de persc(o)nren) bevoegd de rechispersoon ten aanzien van dorden te vertegenwaordger,

Verso . Naam en handtekening

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 31.08.2011 11537-0380-014
07/07/2011
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge&ego ter griffie ome.

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 7 JUNI 201 DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming : MONDO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Van den Tymplestraat 43 bus 5 - 3000 Leuven

Ondememingsnr: 0440.904.887

Voorwerp akte : Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering der aandeelhouders van 7 mei 2008 heeft volgende beslissingen genomen:

Tot bestuurders worden benoemd de heer Jan Callewaert, wonend te 3000 Leuven, Van den Tymplestraat 43 bus 5 en de heer Joost Callewaert, wonend te 8930 Lauwe, Lauwbergstraat 174 voor een periode van zes jaar.

De raad van bestuur die onmiddellijk daarna wordt gehouden beslist met eenparigheid van stemmen de heer Jan Callewaert, wonend te 3000 Leuven, Vanden Tymplestraat 43 bus 5, aan te stellen tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur.

Jan Callewaert

Gedelegeerd bestuurder

IIdV~IVNN~NWNNWI~~VMN~

+11102968

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2010 : LE088230
12/08/2009 : LE088230
13/08/2008 : LE088230
06/09/2007 : LE088230
07/09/2006 : LE088230
07/10/2005 : LE088230
30/07/2004 : LE088230
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15397-0557-015
21/01/2004 : LE088230
13/08/2003 : LE088230
24/06/2003 : LE088230
10/10/2002 : LE088230
01/02/2002 : LE088230
06/10/2001 : LE088230
26/01/1999 : LE088230
19/01/1995 : LE88230

Coordonnées
MONDO

Adresse
VAN DEN TYMPLESTRAAT 43, BUS 5 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande