MIRE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.854.131

Publication

24/03/2014
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSileg

~~ ~ iViiET

Griffie

IIIIIMW11111111111

Ondernemingsnr :0869.854.131

Benaming (voluit) ; MIRE CONSULTING (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annadreef 68B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :FUSIE DOOR OVERNEMING (van BI-COMMUNITY)

uit een akte verleden voor notaris Vincent Tallon, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Talion, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op 5 maart 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de;

1.Codperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-COMMUNITY, ondernemingsnummer 0832.735.003, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68B, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Talion te Geetbets op tien januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad op éénentwintig januari daarna.

2.Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, ondernemingsnummer 0869.854.131, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68B, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Tallon te Geetbets op zevenentwintig oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op negentien november daarna.

Verzochten een authentieke akte te verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Communitiy, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, die houdster is van alle aandelen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community.

A. Deze vergadering heeft als agenda ;

a) Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op achtentwintig oktober tweeduizend dertien.

b) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel,

waarbij het gehele vermogen van de Cooperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting die houdster is van alle aandelen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Communty.

B. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders aanwezig zijn. De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan aldus geldig beslissen met betrekking tot de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering dient te worden voorgelegd.

_C._ Het _gems lde_fusievoorstel werd__neerg_elegd 911..de_respectieve_ griffies_ van

Op de laatste hix. van Luik B vermelden :) Recto- Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor behouden Luik B - vervolg

aan het

r lgisch

Staatsblad



de rechtbanken van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op acht januari tweeduizend veertien.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeventien januari tweeduizend veertien.

BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de Cooperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting die houdster is van alle aandelen van de vennootschap BI-Community.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Communtiy boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, wordt bepaald op 1/10/2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community vanaf heden op te bestaan.



24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

isch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Vincent Tallon

Tegelijk neergelegd:

Een expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Be

17/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0869.854.131

Benaming

(voluit) : Mire Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annadreef 68 bus B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie voorstel

Fusie voorstel

In het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de

cvba BI-COMMUNITY

door de

bvba MIRT` CONS13LTING

I inleiding

De raad van bestuur van de (hierna de overgenomen vennootschap genoemd) en de raad van bestuur van de bvba Mire Consulting (hierna de overnemende vennootschap genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een fusievoorstel op te maken overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raden van bestuur van beide vennootschappen verbinden er zich toe om alles te doen wat in hun macht ligt om toss= --.e vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, hierna geruisloze

fusie genoe tot s -nd te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het

Wetboek van v tschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, alle activa

en passiva niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap BI-Community ten gevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan naar Mire Consulting tegen de hierna genoemde voorwaarden.

Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de beide raden van bestuur van de te fusioneren vennootschappen zal BI-Community louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van BI-Community, zowel de activa als de passiva overgaan naar Mire Consulting.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Mire Consulting en de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap BI-Community en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd warden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig art.671, juncto 676r en 719 van het Wetboek van vennootschappen. Tevens zal de publicatie in het Belgisch Staatsblad gebeuren.

De streefdatum voor de juridische realisatie van de geruisloze fusie via beslissing van de respectievelijke raden van bestuur is eind tweede week van februari 2014. Bijgevolg zal onderhavig fusievoorstel uiterlijk op 30, december 2013 op de griffies van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel dienen neergelegd te worden.

II Wenselijkheid van de fusie zowel uit juridisch als uit economisch standpunt

Beide vennootschappen hebben hun maatschappelijke zetel gevestigd in hetzelfde center Sint-Annadreef 68B, 1020 Brussel. Door de fusie kan de uitstaande schuld van BI-Community cvba kunnen opgevangen; worden en resulteren in een groter en financieel sterker geheet . Door de fusie kunnen significante besparingen op het vlak van administratiekosten, audit, personeel en werkingskosten gerealiseerd worden. Daar belde; vennootschappen overlappende, gelijkaardige en aanvullende activiteiten hebben kunnen zij gebruik maken van de wederzijds opgebouwde kennis. Vooral BI-Community cvba heeft op het vlak van opleidingen aanzienlijk geïnvesteerd.

III Identificatie van de betrokken vennootschappen

A) de overgenomen vennootschap

Rechtsvorm  naam  doel  zetel

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BI-Community,met maatschappelijke zetel tel

1020 Brussel, Sint Annadreef 68 bus B (RPR nr, 0832.735.003  Griffie van de Rechtbank van Koophandel tel

Brussel)

f _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F. Word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~.~~,~ .'7,~

f. -4lf,

" _' - 7

71/11,:

Griífie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het statutair doel van "Bl-Community" luidt letterlijk ais volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten d.d. 10 januari 2011)

Nace codes - omschrijving

46510 groothandel in computers, randapparatuur en software

47510 detailhandel in computers, randapparatuur en software

58290 overige uitgeverijen en software

6202001 verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en

de toepassingen van bijhorende programmatuur (software)

82990 overige zakelijke dienstverlening n.e.g.

73200 markt- en opinie onderzoeksbureaus

6920201 verlenen van advies i,v.m. boekhouding en organisatie van boekhoudingdiensten voor rekening

van derden

7022001 verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

7022002 berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enz.

82300 organisatie van congressen en beurzen

de vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen overgaan die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar doel of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen dan wel vergemakkelijken. Dit houdt eveneens in dat de vennootschap leningen mag aangaan en verstrekken, evenals borg stellen,

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt zevenendertig duizend tweehonderd euro (37.200

EUR). het is verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen,

Het kapitaal is volledig volgestort.

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-dhr. Ivan Schotsmans, bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit:

Mire consulting BVBA: 372 aandelen (100%)

B)de overnemende vennootschap

Rechtsvorm  naam  doel  zetel

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel,

Sint Annadreef 68 bus B (RPR nr. 0869.854.131  Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel)

Het statutaire doel van "Mire Consulting" luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten d.d. 27 oktober 2004).

De vennootschap heeft tot doel

-advies en bijstand aan de bedrijfswereld

-het uitbaten van markt- en opinieonderzoeksbureaus

-het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op de bevordering van de verkoop en de ontwikkeling van nieuwe

producten

-het opmaken van de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

-het uitbaten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

-het uitbaten vanipublic relations bureaus

-het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie

-het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

-het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enz.

-algemene audit activiteiten

-Coördinatiecentra financiële dienstverlening en managementactiviteiten die uitgeoefend worden door de

erkende regionale hoofdkwartieren van multinationale groepen, ten behoeve van de eigen ondernemingen

-technische testen en analyses

-publiciteitsagentschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

-het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen(direct marketing) door middel van geadresseerde reciame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

-het aanbieden van reclame op panelen, rond sportvelden, enz.

-de organisatie van congressen, seminaries, studiedagen

-overige dienstverlening, hoofdzakelijk aan bedrijven

-import en export, aan- en verkoop en toelevering van software, hardware en allerhande computersystemen

-wereldwijde distributie van software, hardware, operating systems en bijhorende computersystemen

-leveren van de bijhorende ondersteunende diensten, zoals ondermeer advies, het leveren van analyses en

studies

-development, onderzoek, ontwikkeling, aanpassen en commercialisering van software

-opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer

-optreden als studie- , organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratie en technische aangelegenheden

-alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen

-het aanvragen , verwerven, verhandelen exploiteren van licenties, octroolen, merken en dergelijke

-het verwerven van participaties in alle commerciële, Industriële en financiële ondernemingen zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer , de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals voor het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten

-het beheren van vennootschappen en ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuur, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is

verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De algemene vergadering van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-Mn Ivan Schotsmans, zaakvoerder en enige vennoot

IV Boekhoudkundige datum.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken

en worden geacht verricht te zijn voor de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

V Toekenning van rechten aan vennoten met bijzondere rechten en andere maatregelen.

Van de overgenomen vennootschap werden al de aandelen al verenigd in één hand namelijk Mire

Consulting bvba. Bijgevolg dienen er geen bijzondere maatregelen worden wat dit betreft.

VI Bijzondere voordelen bestuurders/zaakvoerders.

Aan de bestuurde rslzaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

Vil. Onroerende goederen-huurcontracten.

Zakelijke rechten.

De overgenomen vennootschap BI-Community CVBA is geen eigenaar van onroerende goederen,

hieromtrent zullen geen acties vereist zijn.

Huurcontracten-kredieten.

Met één maatschappelijke zetel, deze van Mire Consulting bvba, zullen andere huurcontracten opgezegd

worden.

Al de lopende financiële contracten van BE-Community zullen door Mire Consulting worden overgenomen in overleg met de financiële sector.

VIII Juridische uitwerking.

De geruisloze fusie tussen de overgenomen vennootschap BI-Cornmunity CVBA en de overnemende

vennootschap Mire Consulting bvba zal juridisch uitwerking hebben vanaf 15 februari 2014, evenwel zal de

fusie slechts aan derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag dat zij bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is bekend gemaakt.

IX Fiscale uitwerking.

De raden van bestuur van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is

om de hierbij geplande geruisloze fusie belasting neutraal te laten verlopen.

Derhalve zal de geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing van de artikelen 211 van het

Wetboek van Inkomstenbetastingen (1992) en artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

X Kosten

De Kosten verbonden aan de fusie worden ten faste genomen door de overnemende vennootschap.

XI Volmacht voor neerlegging op de griffie.

Aan dhr.lvan Schotsmans wordt door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel in dit geval voor beiden de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

XII Informatieuitwisseling en confidentialiteit.

Om de geplande fusie te verwezenlijken in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen de nodige informatie te verstrekken op de wijze voorzien ïn het Wetboek van vennootschappen.

XIII Toepassing van artikel 7246 van het Wetboek van vennootschappen

Overeenkomstig artikel 722§6 van het Wetboek van vennootschappen en rekening houdend met het feit dat de overnemende vennootschap 100% van de aandelen bezit van ,de overgenomen vennootschap, is de goedkeuring van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voor voormelde fusie niet vereist.,behoudens indien één of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap de bijeenroeping van een algemene vergadering zou wensen en dit uiterlijk binnen de zes weken na de openbaarmaking van onderhavig fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De voltrekking van de fusie zal door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vastgesteld bij authentieke akte,

Aldus opgesteld in 8 originele exemplaren te Brussel, 28 oktober 2013

Voor BI-Community cvba,

Bestuurder Schotsmans Ivan

Voor Mire Consulting bvba,

AD HOC

Geysenbergs Jenny

Voorbehouden gaan riet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.08.2013 13499-0299-016
10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.09.2012, NGL 03.10.2012 12603-0475-016
06/07/2012
ÿþ Mal Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

1111111 111fl 1111! 11111 11111 11111 11111 11111 III! III!

*iaiis3ea*

Neergelegd ter griffe der

" Rechtbank vert Kooph d4

te Leuven, 4 7 JUNI 2012

DE GRIFFIER

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0869.854.131

Benaming

(voluit) : Mire Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ridderstraat 3 bus 301, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Bij Algemene Vergadering der Aandeelhouders per 25 mei 2012 werd met geheelheid van stemmen beslist

De maatschappelijke zetel zal overgebracht worden van Ridderstraat 3 bus 301,3000 Leuven naar Sint Annadreef 68B, 1020 Brussel en dit met ingang van 1 juni 2012.

De zaakvoerder.

I Schotsmans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc : Naam en handtekening.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.07.2011 11381-0444-015
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.10.2010, NGL 10.03.2011 11055-0354-016
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 30.08.2009 09708-0102-015
14/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.07.2008, NGL 04.08.2008 08548-0074-010
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07508-0396-010
27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.08.2006, NGL 21.09.2006 06794-1258-012
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.09.2015 15630-0169-016
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16558-0160-014

Coordonnées
MIRE CONSULTING

Adresse
SCHILLEKENSBERG 20C 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande