MINSKY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINSKY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.898.335

Publication

29/04/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

Griffie

0550898335

Ondernemingsnummer :

0 -Q

-*±

3 "a

Benaming (voiuit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Minsky

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Frederik Lintsstraat 182 3000 Leuven

Oprichting

0 x 0

_ço

CO CO

-i—<

_ç0

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 23 april

2014, dat:

1. De heer OBEN Matthias Luc Chris, geboren te Mol op 19 augustus 1991, wonende te 3000

Leuven, Frederik Lintsstraat 182

2. Mevrouw VERDONCK Rikki, geboren te Lommel op 25 januari 1992, ongehuwd, wonende te 2400

Mol, Distelstraat 10

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam luidt: "Minsky".

De zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Frederik Lintsstraat 182.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tôt doel:

- ontwikkeling en beheer van webportalen en overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van

informatica

- ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes

- grafische vormgeving, ontwerpen en ontwikkelen van logo's, huisstijl, enzovoort -vervaardiging van tekeningen, lay-outs, dummies, enzovoort

- groothandel en detailhandel in computers, randapparatuur en software -ontwerpen en programmeren van computerprogramma's - computerconsultancy-activiteiten

- verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

- activiteiten van systeemintegrators

- overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer - gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

- al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens - permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden - samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens,

enz.

- opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat

- ter beschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

-*±

3 "a

co 0 x 0

_ço

CO CO

&> 0

-l—'

_ç0

groep), in een bepaalde volgorde, door on-line terugzoeken of door toegankelijkheid van de

gegevens

- overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie - verhuuren lease van kantoormachines, inclusief computers - verhuur van standaard-programmatuur

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tôt onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tôt roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap zal aile handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij doordeel-neming, inbreng, participatie, fusie of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen of groe-peringen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wette-lijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend en moet verstaan worden in de ruimste zin.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt € 18.600,00, en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderdste deel van het maatschappelijk kapi-taal.

De heer Matthias OBEN heeft inbreng gedaan in geld van een bedrag van € 17.856,00, waar-voor hem 96 aandelen toegekend werden.

Mevrouw Rikki VERDONCK heeft inbreng gedaan in geld van een bedrag van € 744,00, waar-voor haar 4 aandelen toegekend werden.

Op ieder van deze aandelen werd een/derde gestort, hetzij in totaal € 6.200,00 op een bijzondere rekening geopend bij ING België.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde perso-nen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tôt ver-wezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een collège, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt als een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behou-dens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de sa-menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wan-neer het wettelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

-*±

3 "a

co 0 x 0

_ço

CO CO

-l—'

_Ç0

reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij-ke reserve, te verdelen of te

reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevol-ge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit ho-ger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tôt hun

aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

tôt en met 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. Werd benoemd tôt eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Matthias Oben, voornoemd, die het mandaat heeft aanvaard. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MINSKY

Adresse
FREDERIK LINTSSTRAAT 182 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande