MICHAEL IS DEAD, AFGEKORT : MID

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MICHAEL IS DEAD, AFGEKORT : MID
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 546.708.826

Publication

21/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301880*

Neergelegd

19-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546708826

Benaming (voluit): MICHAEL IS DEAD

(verkort): MID

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Olivier PALSTERMAN, geassocieerde notaris te Brussel, vervangende Meester Catherine HATERT, geassocieerde notaris te Sint-Joost-ten-Node, persoonlijk onbevoegd, op zeventien februari tweeduizend veertien, blijkt dat :

1. COMPARANTEN :

1. De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "B&L Co", met maatschappelijke zetel te Gent, Korianderstraat, 2, ingeschreven in het rechtspersonen register (RPR Gent) onder nummer 0832.582.078.

2. Mevrouw BAELE Isabelle, geboren te Ukkel, op zes maart negentienhonderd zevenenzestig, wonend te 3140 Keerbergen, Viooltjesweg, 5, nationaal nummer : 67.03.06 396.76.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : naamloze vennootschap "MICHAEL IS DEAD", in het kort  MID .

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 10.

4. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: De realisatie en uitvoering van alle verrichtingen van

verkrijging, verkoop, bemiddeling en distributie,

ontwikkeling, commercialisatie en promotie, creatie en reproductie, service en management van alle soorten goederen en activiteiten met betrekking tot:

- de televisie- en/of radioprogramma s voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- de exploitatie en de commercialisatie van televisie- en / of radioprogramma s;

- het ontwikkelen, uitbaten, kopen en verkopen in licentie nemen en handel drijven in patenten, octrooien, intellectuele rechten en copyright licenties en aanverwante duurzame immateriële activa;

- media, communicatie, telecommunicatie of activiteiten met betrekking tot de sector van de media, communicatie of telecommunicatie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de productie, realisatie en verhandeling van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires, ontspanningsprogramma s, video s, reportages, uitzendingen enz.) al dan niet bestemd voor vertoning op televisie;

- publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden en videoclips;

- activiteiten van filmstudio s, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materiaal;

- uitgaven en distributie van films op videobanden bestemd voor het publiek;

- advies en/ of dienstenfuncties in de communicatie, telecommunicatie, media en productie sector;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in voornoemde sectoren.

Daarenboven, heeft de vennootschap ook tot doel:

- alle beleggingen en besteding van fondsen en waarden;

- de uitoefening van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in Belgische vennootschappen of buitenlandse;

- alle verrichtingen betreffende werkzaamheden van beheer en management van bedrijven; het verstrekken, via alle middelen, van alle administratieve, technische, commerciële, financiële en informaticaprestaties voor ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook;

- alle verrichtingen betreffende de vorming, training, aanwerving en selectie van personeel;

- alle verrichtingen in verband met publicatie van boeken, tijdschriften, magazines, en artikels, organisatie van seminaries, conferenties, evenementen en beurzen;

- alle verrichtingen in verband met public relations;

- reclame-activiteiten in de ruimste zin.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een ander wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschap in België en in het buitenland oprichten.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. DUUR : onbeperkt.

6. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig in geld ingeschreven en volledig volstort door elkeen van de verschijners.

De duizend (1.000) aandelen worden als volgt verdeeld:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B&L Co , voornoemd, zeshonderd (600) aandelen.

- Mevrouw BAELE Isabelle, voornoemd, vierhonderd (400) aandelen.

7. BESTUUR  BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit vijf leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

De aandeelhouders die minstens achttien procent (18%) van de aandelen van de vennootschap bezitten, hebben recht op één lid in de Raad van Bestuur van de lijst van kandidaten die zij hebben voorgedragen.

Het aantal bestuurders dat elke aandeelhouder mag

benoemen wordt verder bepaald in de

aandeelhoudersovereenkomst.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt,

overeenkomstig de bepalingen van de

aandeelhoudersovereenkomst. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur telt onder zijn leden een voorzitter,

benoemd overeenkomstig de bepalingen van de

aandeelhoudersovereenkomst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door elk van haar leden.

De oproepingen geschieden geldig per eenvoudig schrijven (brief, fax, e-mail, ...).

De Raad van Bestuur zal minimaal vier (4) maal per jaar bijeenkomen.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders, met uizondering van volgende materies welke de instemming van alle bestuurders vereisen:

- de goedkeuring van het jaarlijks budget;

- de goedkeuring van uitgaven die meer dan

20.000,00 EUR/jaar bedragen;

- enige belangrijke wijziging in de aard van de activiteit of de strategie van (een bedrijfstak van) de vennootschappen;

- elke significante wijziging in de schuldstructuur

van de vennootschapen; het aangaan of verstrekken van leningen voor een bedrag van meer dan 25.000,00 EUR; het verstrekken of wijzigen van zekerheden voor een bedrag van meer dan 25.000,00 EUR;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het vestigen van zekerheden op bedrijfsactiva;

- de verkoop of overdracht van het geheel of een belangrijk deel van een bedrijfstak

- de verkoop of overdracht van het geheel of een deel van de activa met een totale waarde van meer dan 25.000,00 EUR;

- het oprichten van filialen en/of

dochterondernemingen;

- het verwerven of het vervreemden van een deelneming of ander financieel belang in een andere rechtspersoon of onderneming;

- de aankoop, verkoop, van onroerende goederen

- de huur van onroerende goederen met een transactiewaarde van meer dan 25.000,00 EUR/jaar en een looptijd van meer dan negen (9) jaar;

- het aangaan en voeren van juridische geschillen met een materieel belang, evenals het minnelijk schikken van dergelijke geschillen;

- de aanwerving en het ontslag van de bestuurders-dienstverleners evenals elke (toezegging tot een) wijziging van aan de voorwaarden waaronder zij in dienst zijn met inbegrip van de wijziging van hun vergoedingen;

- elke transactie tussen een vennootschap en een bestuurder of aandeelhouder van een vennootschap;

- het verstrekken van leningen of financieringen;

- het aangaan van verbintenissen tussen enerzijds de vennootschap en anderzijds bestuurders, directeurs,

aandeelhouders en elke, rechtstreeks of

onrechtstreeks, verbonden partij;

- beslissingen inzake de terugbetaling van leningen die werden ter beschikking gesteld door een aandeelhouder of bestuurder van de vennootschappen (of een met hem/haar gelieerde (rechts)persoon); - het innemen van standpunten die namens de vennootschappen in met hen verbonden ondernemingen dienen te worden ingenomen met betrekking tot voormelde materies en met betrekking tot elke andere aangelegenheid waarover de vennootschappen

een standpunt moeten/kunnen innemen als

aandeelhouder van een verbonden onderneming;

- het wijzigen van de in de

aandeelhoudersovereenkomst toegekende volmachten van dagelijks bestuur.

- de goedkeuring van de handtekeningsbevoegdheden binnen de vennootschap;

- het aangaan van verbintenissen die niet plaatsvinden onder marktconforme voorwaarden;

- het voorstel tot benoeming of het ontslag van de commissaris;

- het ontwerp van een stock option plan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die,

rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

8. ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni te achttien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding  ja ,  neen of  onthouding . De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en in de hierna vermelde gevallen, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van de algemene vergadering over de materies hierna vermeld vereisen de goedkeuring van alle Aandeelhouders:

- de wijziging van de statuten;

- de beslissing tot kapitaalverhoging (onder meer de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants) of kapitaalvermindering, met inbegrip van elke wijziging betreffende het maatschappelijk kapitaal;

- de fusie, splitsing, inbreng of overdracht van een bedrijfstak in een andere vennootschap;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde van de oude aandelen;

- de beperking of opheffing van het voorkeurrecht;

- de benoeming van een commissaris;

- de inkoop van eigen aandelen;

- de ontbinding van de vennootschap.

Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

9. BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

10. VERDELING VAN DE WINST :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11. UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene

vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen

bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

12. INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

13. VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

14. ONTBINDING EN VEREFFENING.

VERLIEZEN.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder

Luik B - Vervolg

bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

EERSTE BESTUURDERS :

Overeenkomstig artikel 518 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd de volgende personen die uitdrukkelijk aanvaarden:

1/de heer LAMBERIGTS Kristof, voornoemd;

2/ de heer BORGERHOFF Steven, voornoemd;

3/ de besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid  iDUK , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3140 Keerbergen, Viooltjesweg 5, ondernemingsnummer 0833.221.981 RPR Leuven, met als vast vertegenwoordiger Mevrouw BAELE Isabelle, voornoemd;

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT :

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de vennootschap BAKER & TILLY, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de

formaliteiten bij het rechtspersonenregister en,

desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

De notaris bevestigt de neerlegging van de fondsen betreffende de volstorting van de inbrengen in speciën waarvan sprake hiervoor en de storting van gezegde fondsen op een bijzondere rekening nummer BE40 3631 3099 1163 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  ING .

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Olivier PALSTERMAN,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0081-012

Coordonnées
MICHAEL IS DEAD, AFGEKORT : MID

Adresse
MONSEIGNEUR LADEUZEPLEIN 10 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande