MEDISOC

Association sans but lucratif


Dénomination : MEDISOC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 538.867.761

Publication

03/06/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



*14110932* Neergelegd ter gere der Rechtbank van 1(ooph2ndel Leuven, de 2 2 MEI 2014 DE GRIFFIER,

Griffie



Ondernerningsnr : 538.867.761

Benaming

(voluit) : Medisoc VZW

(verkort) : Medisoc

Rechtsvorm: VZW

Zetel Kapucijnenvoer 35 Blok D 3000 Leuven

Onderwerp akte Samenstelling bestuurraad

De algemene vergadering yan de vereniging zonder winstoogmerk Medisoc VZW, heeft op datum van dinsdag 13 mei 2014 beslist dat de Raad van Bestuur van voorgencemde vereniging vanaf 1 juli 2014 za bestaan uit volgende personen:

1) Sophie Detailleur, Damweg 19A 3150 Haacht "04 Juli 1991, voorzitter

2) Annelore Adriaens, Bierbeekstraat 28 3001 Heverlee *27 oktober 1992, penningmeester

3) Sarah De Wit, Bakelaarstraat 452800 Mechelen. '17 maart 1992, ondervoorzitter

4) Anne Mertens, Slijkstraat 21 2470 Retie '13 juli 1992, secretaris

ln dezelfde vergadering van 13 mei 2014 aanvaardde de algemene vergadering het ontslag uit de Raad van Bestuur vanaf 1 juli 2014 van de volgende personen:

1) Ruben Muyle, Koninginnelaan 7 8430 Middelkerke '25 januari 1991, Voorzitter

2)Carmen Thieren, Oostduinstrandlean 34 8670 Oostduinkerke °25 oktober 1991, ondervoorzitter

3)Anke van Roost, Roermondlaan 22 3500 Hasselt, "24 maart 1990, penningmeester

4) Sophie Bernaerts, Meikeverstraat 10 2880 Bornem 018 augustus 1990, secretaris

Voor echt verklaard uittreksel

Ruben Muyle Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2013
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de ry t~ESEP. 2013 DE GR IR,

Griffie

i 11131,1.1151,1,111111111 III

Voc behot aan Beigi Staats

ondernemingsnr 861

Benaming

(voluit) : Medisoc VZW

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kapucijnenvoer 35 d002

3000 Leuven

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1° Ruben Muyle wonende Koninginnelaan 7 te 8430 Middelkerke,

2° Carmen Thieren wonende Oostduinstrandlaan 34 te 8670 Oostduinkerke

3° Sophie Bernaerts wonende Meikeverstraat 10 te 2880 Bornem,

4° Anke Van Roost wonende Roermondlaan 22 te 3500 Hasselt

zijn overeengekomen op 2310912013, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk "Medisoc VZW" op te richten waarvan de statuten als volgt " luiden:

Titel I.- Naam, rechtsvorm, zetel, doel, duur

Art. 1.: Naam. De vereniging is opgericht onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk en draagt ais naam Medisoc VZW.

Art. 2.: Adres. De vereniging heeft haar zetel in de stad Leuven, Kapucijnenvoer 35 lokaal dQ02, 3000 Leuven en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven. De zetel mag naar elk ander adres binnen de stad Leuven worden gebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Deze beslissing moet in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd en ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Leuven worden neergelegd.

Art 3.: Doel. Medisoc VZW is de studentenkring van studenten van het schakelprogramma: Master of science in de verpleegkunde/vroedkunde, de studenten Master of science in de verpleegkundelvroedkunde en de studenten Master of science in het management en beleid van de gezondheidszorg van de faculteit Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. In deze hoedanigheid is zij onder meer de organisator van tal van ontspannende, sportieve, sociale, culturele en maatschappelijk vormende activiteiten voor deze studenten en vertegenwoordigt zij deze studenten, onder meer in het Faculteitsbureau en de faculteitsraad van de Faculteit Geneeskunde alsook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

in de overkoepelende organen van de faculteitskringen in Leuven. Meer algemeen heeft de vereniging aldus tot doel de sociale, maatschappelijke, studie- en beroepsbelangen van deze studenten te behartigen.

Zij zal er tevens naar streven op alle niveaus tolk te zijn van de belangen van de studenten en een coördinatie- en organisatiefunctie uitte oefenen op cultureel, ontspannend, sociael 'en professioneel vlak. Daarbij zorgt de vereniging voor een omvattende informatieverspreiding inzake de aangelegenheden die de studenten aanbelangen via elektronische en mogelijk ook via gedrukte communicatiekanalen.

De vereniging kan daartoe ook handelsdaden stellen, voor zover deze ondergeschikt blijven aan het doel waarvoor zij werd opgericht en de opbrengst ervan uitsluitend voor dit doel wordt aangewend.

Art 4.: Duur. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 18, 28 en 29 van deze statuten.

Titel Il. -- Leden

Art 5.: Leden. De vereniging heeft minstens twee soorten leden:

1.De actieve leden, die lid zijn van de algemene vergadering

2.De steunende leden, studenten van het schakelprogramma: Master of science in de verpleegkundeivroedkunde, de studenten Master of science in de verpleegkunde/vroedkunde en de studenten Master of science in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

De algemene vergadering kan daarnaast bij gewone meerderheid ereleden toelaten tot de vereniging.

Enkel de actieve leden hebben de rechten en de plichten die de v.z.w. wet aan de leden van de v.z.w. toekent. Steunende leden en ereleden hebben de rechten en plichten die hen worden toegekend door het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de actieve leden bij. Een afschrift van dit register wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Art 6.: Lidgeld. §1. De steunende leden betalen jaarlijks een lidgeld, waarvan het bedrag door het dagelijks bestuur wordt vastgesteld, zonder dat het meer kan bedragen dan 12 euro . Bij niet-betaling van het jaarlijkse lidgeld vervalt het lidmaatschap. De leden van het dagelijks bestuur van de vereniging zijn echter van rechtswege steunend lid van de vereniging, zonder dat ze tot betaling van het lidgeld zijn gehouden. Ook de actieve leden zijn vrijgesteld van het betalen van het lidgeld

§2 De actieve leden dienen één euro in te brengen in de vereniging per jaar.

§3 Actieve leden en leden van het dagelijks bestuur betalen geen lidgeld, zij zijn vrijgesteld.

Art 7.: Ontslag. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het ontslag mag geen misbruik uitmaken in die zin dat het de vereniging kan schaden. Daarvoor moet aile relevante informatie waarvan de ontslagnemende in het bezit is, zo spoedig mogelijk overgemaakt worden naar de vereniging en wordt eventueel vervanging voorzien.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met inachtneming van de regeling bepaald in artikel 18 van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

Art 8.: Inbreng. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van de vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbreng vorderen.

Titel III. -- Algemene vergadering

a)Samenstelling

Art. 9.: Aantal leden. §1. De algemene vergadering bestaat uit de actieve leden van de vereniging. Het aantal actieve leden bedraagt minstens drie.

Op de vergadering bedoeld in artikel 13 §2 krijgt de algemene vergadering een nieuwe samenstelling.

Over de kwijting van de uittredende raad van bestuur beslist de algemene vergadering vooraleer zij deze nieuwe samenstelling verkrijgt.

§3.: Toetredingsvoorwaarden.

1° De leden van de uittredende algemene vergadering die hun wil te kennen geven om lid te blijven van de algemene vergadering op de vergadering bedoeld in §1, tweede lid, of wanneer zij op deze vergadering niet aanwezig kunnen zijn, door een schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de uittredende algemene vergadering en dit uiterlijk bij aanvang van deze vergadering.

2° Elke andere persoon, die minstens één jaar lang deel heeft uitgemaakt van het dagelijks bestuur, en die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de

vereniging, op voorwaarde dat hij of zij verkozen wordt door de uittredende algemene vergadering [met twee derde van de uitgebrachte stemmen op de vergadering bedoeld in §1, tweede lid.

§4. Elk lid van de uittredende algemene vergadering dat tijdens het afgelopen werkingsjaar tweemaal afwezig was op een algemene vergadering, zonder vertegenwoordigd te zijn door een schriftelijke volmacht kan uitgesloten worden door de uittredende algemene vergadering met [twee derde van de uitgebrachte stemmen].

Art 10.: Bureau en Commissies. De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter, ondervoorzitter en een penningmeester.

De algemene vergadering kan commissies oprichten voor specifieke materies. Leden van het dagelijks bestuur kunnen met een raadgevende stem deelnemen aan de bijeenkomsten van deze commissies.

Art 11.: Volmachten. Elk actief lid kan zich door een ander actief lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door middel van een schriftelijke volmacht, die uiterlijk bij aanvang van de algemene vergadering ter kennis wordt gebracht van dit lid en de secretaris van de algemene vergadering . Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk aanwezig of vertegenwoordigd lid beschikt over één stem.

b)Bijeenroeping en bevoegdheid

Art 12.: Exclusieve bevoegdheden. De volgende aangelegenheden behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering:

1° Wijzigen van de statuten;

2° Benoemen en afzetten van bestuurders;

3° Benoemen en afzetten van leden van het dagelijks bestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

4° Goedkeuren van begrotingen en rekeningen

5° Verlenen van kwijting aan bestuurders en aan de penningmeester, de voorzitter en de secretaris van de algemene vergadering in het geval van artikel 26 §3;

6° Ontbinden van een vereniging

7° Aangaan van een verbintenis namens de vereniging, die zich uitstrekt over meer dan één boekjaar. Indien dergelijke verbintenissen worden aangegaan zonder voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering, zijn de bestuurders en de leden van het dagelijks bestuur persoonlijk verbonden door de aangegane verbintenissen, onverminderd hun aansprakelijkheid tegenover de v.z.w.;

8° Het opstellen en wijzigen van het huishoudelijk reglement van de v.z.w.

9° Het opstellen en wijzigen van een kiesreglement voor de verkiezing van het presidium en facultair

10° Het uitsluiten van een lid

11° Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Art 13.: Verplichte samenroeping. §1. De algemene vergadering wordt door de voorzitter van de algemene vergadering bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, of als één vijfde van de leden van de algemene vergadering of drie leden van de raad van bestuur daarom verzoeken.

§2. Zij moet op een vrijdag in augustus worden bijeengeroepen voor de volgende aangelegenheden :

1° Goedkeuren van de rekeningen van afgelopen boekjaar;

2° Goedkeuren van de begroting voor volgend boekjaar;

3° Het benoemen van een nieuwe raad van bestuur overeenkomstig artikel 20 van de statuten

4° Het benoemen van een nieuw dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 25 van de statuten

§3. Daarnaast wordt de algemene vergadering samengeroepen bij aanvang van het tweede semester van het academiejaar van de Katholieke Universiteit Leuven met het oog op de financiële en inhoudelijke rapportering door het dagelijks bestuur met betrekking tot de activiteiten van het afgelopen eerste semester en de planning voor het resterende gedeelte van het boekjaar .

Art. 14.: Oproepingsmodaliteiten. Alle leden worden minstens één week voor de vergadering door de voorzitter of ondervoorzitter van de algemene vergadering opgeroepen per elektronische post.

De oproeping vermeldt de plaats, dag en uur van de vergadering en bevat de agenda. De raad van bestuur stelt de agenda op. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door drie leden van de algemene vergadering, moet op de agenda voorkomen. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet worden behandeld, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid beslist om ze wel te behandelen.

Art 15.: Verzoeken vanuit de AV. Elk steunend lid kan verzoeken richten aan de voorzitter van de algemene vergadering. Deze verzoeken worden in overweging genomen door de raad van bestuur, die er de passende gevolgen aan geeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

c)Wijze van beraadslaging

Art. 16.: Gewone beslissingen. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten bepaalde gevalleh, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Enkel de actieve leden van de vereniging hebben stemrecht op de algemene vergadering.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter van de algemene vergadering de doorslag, met uitzondering wat betreft het goedkeuren van de rekeningen. Indien er in dit laatste geval staking van stemmen is, worden de rekeningen niet goedgekeurd.

"

Art. 17.: Statutenwijziging. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging in de oproeping vermeld is en indien twee derde van de actieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De statutenwijziging moet worden goedgekeurd met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op de doelstelling van Medisoc VZW, dan kan zij enkel worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden.

Wordt dit quotum niet bereikt, dan kan ten vroegste drie weken na de eerste vergadering een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 18.: Vrijwillige ontbinding & Uitsluiting. Voor de vrijwillige ontbinding en uitsluiting van een lid moet de regeling voor gewone statutenwijziging worden gevolgd.

Art. 19.: Notulen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en ondervoorzitter van de algemene vergadering en bijgehouden worden door de (onder)voorzitter.

Elke belanghebbende heeft recht om inzage of afschrift van de notulen te vragen aan de voorzitter van de algemene vergadering.

De jaarrekening wordt, ondertekend door de voorzitter en penningmeester van de algemene vergadering en door de voorzitter en ondervoorzitter van het dagelijks bestuur, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De aangifte in de rechtspersonenbelasting wordt ondertekend en ingediend door de penningmeester van de algemene vergadering.

Titel IV.  Raad van bestuur

Art. 20.: Aantal leden & samenstelling. §1. De vereniging wordt bestuurd door de raad van

bestuur waarvan het aantal leden is vastgesteld op drie

§2. De raad van bestuur is samengesteld als volgt:

1° De voorzitter, penningmeester en een secretaris

§3. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter van het dagelijks bestuur. In diens afwezigheid wordt de raad van bestuur voorgezeten door de ondervoorzitter.

" " ,

MOI) 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 21 : Benoeming. De algemene vergadering stelt tijdens de vergadering bedoeld in artikel 13 §2 een nieuwe raad van bestuur aan voor het volgend boekjaar. De benoeming van de bestuurders moet binnen de maand na de beslissing van de algemene vergadering worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad en worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Leven.

Art. 23.: Bevoegdheden. §1. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet of de staturen uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2. De raad van bestuur draagt overeenkomstig artikel 9, §3, 3° een lid van het uittredend dagelijks bestuur voor die lid van de algemene vergadering wordt. Bij de beraadslaging hiertoe, waarbij geen aanwezigheidsquotum vereist is, kunnen alle leden van de raad van bestuur deelnemen. Bij staking van stemmen dient de voorzitter van de raad van bestuur de uiteindelijke beslissing te nemen.

§3. Deze wijze van beraadslagen en voordracht zal eveneens worden gehanteerd wanneer een lid, zoals bedoeld bij artikel 9, §3, 1° geen lid wil worden van de algemene vergadering en een ander lid uit het uittredende dagelijks bestuur diens plaats zal innemen.

Art. 24.: Bijeenroeping. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij vergadert minstens één keer per halfjaar, en wordt bijeengeroepen door haar voorzitter of door drie bestuurders.

TITEL V  Dagelijks bestuur

Art. 25.: Functie §1. De dagelijkse werking van de vereniging wordt verzorgd door het dagelijkse bestuur. De bevoegdheid van het dagelijkse bestuur geldt voor één jaar, dat gelijk loopt met het boekjaar voorzien in artikel 27.

§2. Het dagelijks bestuur organiseert de verkiezing van het presidium en de facultair volgens de bepalingen van het kiesreglement dat daartoe overeenkomstig artikel 12, 9° door de algemene vergadering werd opgesteld.

Art 26.: Samenstelling. De algemene vergadering stelt tijdens de vergadering bedoeld in artikel 13 §2 een nieuw dagelijks bestuur aan voor het volgende boekjaar. Als de leden van het dagelijks bestuur kunnen enkel leden van het overeenkomstig artikel 22 verkozen presidium en de overeenkomstig artikel 22 verkozen facultair worden aangesteld. Het verkozen presidium moet minstens voorzien in de volgende functies: een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester, een secretaris.

TITEL VI  Rekeningen en begrotingen

Art. 27. §1. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor het financieel beheer van de vereniging.

§2. De algemene vergadering is echter exclusief bevoegd voor financiële beslissingen die betrekking hebben op meer dan één boekjaar en voor het beheer van de saldi van de jaarrekeningen alsook voor het openen, sluiten en beheren van rekeningen bij financiële instellingen op naam van de vereniging en het verlenen van volmachten daarop. Dergelijke volmachten kunnen enkel worden verleend aan leden van de raad van bestuur.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

§3. Voor de aangelegenheden vermeld in paragraaf 2 vertegenwoordigt de penningmeester van de algemene vergadering de vereniging in en buiten rechte, tenzij derden het optreden van meerdere vertegenwoordigers van de vereniging vereisen. Als derden het optreden van twee vertegenwoordigers vereisen dan treden de voorzitter en de penningmeester van de algemene vergadering op. Als derden het optreden van drie vertegenwoordigers vereisen, dan treden de voorzitter, de penningmeester en de ondervoorzitter van de algemene vergadering op.

Art. 28. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 augustus tot 31 juli. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De jaarrekening wordt, overeenkomstig artikel 19 §3, bekendgemaakt

TITEL VII  Ontbinding en vereffening

Art. 28.1n geval van vrijwillige ontbinding overeenkomstig art.18, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en vereffeningsvoorwaarden.

Art. 29.1n geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging met een gelijkaardig doel, die verkozen wordt door de algemene vergadering met twee derde van de uitgebrachte stemmen, of aan d Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

De naam en hoedanigheid van de mensen bevoegd om de vereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen:

Ruben Muyle: BestuurderNoorzitter

Carmen Thieren: BestuurderlOndervoorzitter

Sophie Bernaerts: Bestuurder/Secretaris

Anke Van Roost: Bestuurder/Penningmeester

I h h , Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþM,OD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lI1IlWV~NIWI~V~V~I~N~W

" 1u11,15

Ondernemingsar: ©~ Benaming

(voluit) : Medisoc VZW

REGr-1 I 13ANK VAN

KOOPHANDEL

2 3 -07- 2015

De algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Medisoc VZW, heeft op datum van dinsdag 21 april beslist dat de Raad van Bestuur van voorgenoemde vereniging vanaf 1 juli 2015 zat bestaan uit volgende personen:

1) Tobias Van Deuren, De Horeman 46 2370 Arendonk, 010 december 1992, voorzitter

2) Julie Veryser, Meenseweg 155 8900 leper, °12 november 1993, ondervoorzitter

3) Sara Wouters, Rveelstraat 4/1 3680 Maaseik, °15 oktober 1991, penningmeester

In dezelfde vergadering van van 21 april 2015 aanvaardde de algemene vergadering het ontslag uit de Raad van Bestuur vanaf 1 juli 2015 van de volgende personen:

1) Sophie Detailleur, Damweg 19a 3150 Haacht, °04 juli 1991, voorzitter

2) Sarah De Wit, Bakelaarstraat 45 2800 Mechelen, 017 maart 1992, ondervoorzitter

3) Anne Mertens, Slijkstraat 21 2470 Retie, °13 juli 1992, secretaris

4) Annelore Adriaens, Bierbeekstraat 28 3001 Heverlee, °27 oktober 1992, penningmeester

Voor echt verklaard uittreksel

Sophie Detailleur voorzitter

REGISTER VAN BESLISSINGEN GENOMEN OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DINSDAG 21 APRIL 2015

Onderstaande punten stonden op de dagorde en werden afgehandeld:

1)Verwelkoming door Sophie Detailleur Praeses (voorzitter) aan aile aanwezige actieve en niet actieve leden van de vzw Medisoc. Naamtekening van de aanwezigheidslijst, geldig maken van de mandaten, tellen van de stemmen en volmachten. Volgende actieve leden waren aanwezig of geldig vertegenwoordigd:

Aanwezige leden: Céline Vanvelk, Melanie Vrijdaghs, Wouter Van Campenhout, Annelore Adriaens en Marieke Roppe, Lieselotte Van Hecke, Sofie Vrelust, Evi Vandeneede, Sophie Detailleur, Sarah De Wit, Anne Mertens en Maïté Dewolf.

Vertegenwoordigde actieve leden (bij volmacht): iedereen was aanwezig

Met in totaal 12 stemmen op een totaal van 12 of 100 % en 12 aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden op 12 of 100 % kon de vergadering geldig van start gaan.

2)Toelichting van de huidige situatie en de gebeurtenissen in het afgelopen boekjaar. De Praeses gaf een woordje uitleg over de situatie van Medisoc als VZW. De overgang van een feitelijke vereniging naar een vzw. De vzw heeft niet alleen voordelen maar ook verplichtingen die moeten nageleefd worden.

De gebeurtenissen sedert 1 september 2014 tot heden werden toegelicht door Sophie Detailleur

3)Toelichting rekening Mediscoc: Op datum van 1 april 2015 stond er 9706,98 E op de rekening van Medisoc VZW. De totale uitgaven en inkomsten moesten nog berekenend worden door Annelore Adriaens.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : VZW

Rechtsvorm : Kapucijnenvoer 35 d002

Zetel : 3000 Leuven

Onderwerp akte Wijziging in samenstelling bestuursraad



t'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Sophie Detailleur stelde vast dat er bepaalde rekeningen van de jobbeurs en ALMA nog betaald moeten

worden.

De rekening zal uit handen gegeven worden op 15 juli 2015.

Decharge: bij overname kan het praesidium niet meer verantwoordelijk gesteld worden.

4) Bespreking modaliteiten .. Aangezien het huidige dagelijks bestuur op het einde van dit academiejaar

ontslag neemt, werd er beslist om:

Decharge: bij overname kan het praesidium niet meer verantwoordelijk gesteld worden.

- Datum in dienst treding: woensdag 1 juli 2015.

5)) Voorstelling en stemming van het nieuwe dagelijks bestuur; .., stelden zich voor, met name

- Praeses: Tobias Vandeuren

- Vice-praeses: Julie Vryse

- Quaestor: Sara Wouters

- ICT: Lianne Peerlings

Ab-Actis: Lianne Peerlings

- PR: Sara Wouters

- Feest: Sofie Vandewouwer, Ester en Hanne Tuerlinckx

- Cultuur: Floor Caron en Liesbet Van Bulck - Sport: Laurens Schroyens en Jannes Bakelandts

Met algemeenheid van stemmen werden kun kandidaturen aanvaard. Er dient evenwel opgemerkt te worden eveneens de studenten hun flat moeten geven.

6)Bespreking modaliteiten en datum overdracht bankrekening. Er werd overeengekomen om op dinsdag 15 juli 2015 de bankrekening over te dragen.

7) Varia.

POC: iemand aan te spreken van schakeljaar van verpleeg-en vroedkunde en een master in management

in beleid om te zetelen in de POC

- Minstens 10% van de stemmen nodig. Officiële stemming in de kiesweek van 27 april 8u  1 mei 2015 23u.

Het is belangrijk om genoeg reclame te maken.

- 7 mei overdrachtsfac 20u in de Maxim'o

- Statuten medisoc (Actieve leden 0 steunende leden, zie document)

8) Afsluiten vergadering Om 20.00 uur werd de vergadering afgesloten.

Sophie Detailleur,

voorzitter

STATUTEN VAN DE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK MEDISOC VZW

Titel I.- Naam, rechtsvorm, zetel, doel, duur

Art. 1.: Naam. De vereniging is opgericht onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk en draagt als naam Medisoc VZW.

Art, 2.: Adres. De vereniging heeft haar zetel in de stad Leuven kapucijnenvoer 35 lokaal d002, 3000 Leuven en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven. De zetel mag naar elk ander adres binnen de stad Leuven worden gebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Deze beslissing moet in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd en ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Leuven worden neergelegd.

Art 3.: Doel. Medisoc is de studentenkring van studenten van het schakelprogramma: Master of science in de verpleegkundeivroedkunde, de studenten Master of science in de verpleegkunde/vroedkunde en de studenten Master of science in het management en beleid van de gezondheidszorg van de faculteit Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. In deze hoedanigheid is zij onder meer de organisator van tai van ontspannende, sportieve, sociale, culturele en maatschappelijk vormende activiteiten voor deze studenten en vertegenwoordigt zij deze studenten, onder meer in het Faculteitsbureau en de faculteitsraad van de Faculteit Geneeskunde alsook in de overkoepelende organen van de faculteitskringen in Leuven. Meer algemeen heeft de vereniging aldus tot doel de sociale, maatschappelijke, studie- en beroepsbelangen van deze studenten te behartigen.

Zij zal er tevens naar streven op alle niveaus tolk te zijn van de belangen van de studenten en een coordinatie- en organisatiefunctie uit te oefenen op cultureel, ontspannend, sociaal en professioneel vlak. Daarbij zorgt de vereniging voor een omvattende informatieverspreiding inzake de aangelegenheden die de studenten aanbelangen via elektronische en mogelijk ook via gedrukte communicatiekanalen.

De vereniging kan daartoe ook handelsdaden stellen, voor zover deze ondergeschikt blijven aan het doel waarvoor zij werd opgericht en de opbrengst ervan uitsluitend voor dit doel wordt aangewend.

Art 4.: Duur. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 18, 28 en 29 van deze statuten.

Titel 11. -- Leden

~ , M00 2.2

~" Art 5.: Leden. De vereniging heeft minstens twee soorten leden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge 1.De actieve leden, die lid zijn van de algemene vergadering

2.De steunende leden, studenten van het schakelprogramma: Master of science in de verpleegkunde/vroedkunde, de studenten Master of science in de verpleegkunde/vroedkunde en de studenten Master of science In het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

De algemene vergadering kan daarnaast bij gewone meerderheid ereleden toelaten tot de vereniging.

Enkel de actieve leden hebben de rechten de plichten die de v.z.w.-wet aan de leden van de v.z.w. toekent. Steunende leden en ereleden hebben de rechten en plichten die hen worden toegekend door het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de actieve leden bij. Een afschrift van dit register wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Art 6.: Lidgeld. §1, De steunende leden betalen jaarlijks een lidgeld, waarvan het bedrag door het dagelijks bestuur wordt vastgesteld, zonder dat het meer kan bedragen dan 12 euro . Bij niet-betaling van het jaarlijkse lidgeld vervalt het lidmaatschap. De leden van het dagelijks bestuur van de vereniging zijn echter van rechtswege steunend lid van de vereniging, zonder dat ze tot betaling van het lidgeld zijn gehouden. Ook de actieve leden zijn vrijgesteld van het betalen van het lidgeld

§2 De actieve leden dienen één euro in te brengen in de vereniging per jaar.

§3 Actieve leden en leden van het dagelijks bestuur betalen geen lidgeld, zij zijn vrijgesteld.

Art 7.: Ontslag. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden, Het ontslag moet per brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het ontslag mag geen misbruik uitmaken in die zin dat het de vereniging kan schaden. Daarvoor moet alle relevante informatie waarvan de ontslagnemende in het bezit is, zo spoedig mogelijk overgemaakt worden naar de vereniging en wordt eventueel vervanging voorzien,

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met inachtneming van de regeling bepaald in artikel 18 van de statuten.

Art 8.; Inbreng. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van de vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbreng vorderen.

Titel I II.  Algemene vergadering

a)Samenstelling

Art, 9.: Aantal leden. §1. De algemene vergadering bestaat uit de actieve leden van de vereniging. Het aantal actieve leden bedraagt minstens drie.

Op de vergadering bedoeld in artikel 13 §2 krijgt de algemene vergadering een nieuwe samenstelling,

Over de kwijting van de uittredende raad van bestuur beslist de algemene vergadering vooraleer zij deze nieuwe samenstelling verkrijgt.

§3.: Toetredingsvoorwaarden. Met inachtneming van de vorige paragraaf, worden aldus lid van de algemene vergadering, zo zij dat wensen:

1° Uit het uittredende dagelijks bestuur: de voorzitter, ondervoorzitter, een penningmeester, onderwijsverantwoordelijke en PR-verantwoordelijke.

Indien één of meerdere van hen hun lidmaatschap niet opnemen, kunnen evenveel andere leden van het uittredende dagelijkse bestuur verkozen door de raad van bestuur. Deze verkiezing gebeurt op de raad van bestuur die plaatsvindt onmiddellijk voor de algemene vergadering bedoeld in art. 13, §2.

2° De leden van de uittredende algemene vergadering die hun wil te kennen geven om lid te blijven van de algemene vergadering op de vergadering bedoeld in §1, tweede lid, of wanneer zij op deze vergadering niet aanwezig kunnen zijn, door een schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de uittredende algemene vergadering en dit uiterlijk bij aanvang van deze vergadering.

3° Elke andere persoon, die minstens één jaar lang deel heeft uitgemaakt van het dagelijks bestuur, en die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging, op voorwaarde dat hij of zij verkozen wordt door de uittredende algemene vergadering [met twee derde van de uitgebrachte stemmen op de vergadering bedoeld in §1, tweede lid.

§4. Elk lid van de uittredende algemene vergadering dat tijdens het afgelopen werkingsjaar tweemaal afwezig was op een algemene vergadering, zonder vertegenwoordigd te zijn door een schriftelijke volmacht kan uitgesloten worden door de uittredende algemene vergadering met [twee derde van de uitgebrachte stemmen].

Art 10.; Bureau en Commissies. De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter, ondervoorzitter en een penningmeester.

De algemene vergadering kan commissies oprichten voor specifieke materies. Leden van het dagelijks bestuur kunnen met een raadgevende stem deelnemen aan de bijeenkomsten van deze commissies.

Art 11.: Volmachten. Elk actief lid kan zich door een ander actief lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door middel van een schriftelijke volmacht, die uiterlijk bij aanvang van de algemene vergadering ter kennis wordt gebracht van dit lid en de secretaris van de algemene vergadering . Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen, Elk aanwezig of vertegenwoordigd lid beschikt over één stem,

b)Bijeenroeping en bevoegdheid

Art 12.: Exclusieve bevoegdheden. De volgende aangelegenheden behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering:

1° Wijzigen van de statuten;

2° Benoemen en afzetten van bestuurders;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3° Benoemen en afzetten van leden van het dagelijks bestuur;

4° Goedkeuren van begrotingen en rekeningen

5° Verlenen van kwijting aan bestuurders en aan de penningmeester, de voorzitter en de secretaris van de algemene vergadering in het geval van artikel 26 §3;

6° Ontbinden van een vereniging

7° Aangaan van een verbintenis namens de vereniging, die zich uitstrekt over meer dan één boekjaar. Indien dergelijke verbintenissen worden aangegaan zonder voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering, zijn de bestuurders en de leden van het dagelijks bestuur persoonlijk verbonden door de aangegane verbintenissen, onverminderd hun aansprakelijkheid tegenover de v.z.w.;

8° Met opstellen en wijzigen van het huishoudelijk reglement van de v.z.w.

9° Het opstellen en wijzigen van een kiesreglement voor de verkiezing van het presidium en facultair

10° Het uitsluiten van een lid

11° Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Art 13.: Verplichte samenroeping. §1. De algemene vergadering wordt door de voorzitter van de algemene vergadering bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, of als één vijfde van de leden van de algemene vergadering of drie leden van de raad van bestuur daarom verzoeken.

§2. Zij moet op een vrijdag in augustus worden bijeengeroepen voor de volgende aangelegenheden

1° Goedkeuren van de rekeningen van afgelopen boekjaar;

2° Goedkeuren van de begroting voor volgend boekjaar;

3° Het benoemen van een nieuwe raad van bestuur overeenkomstig artikel 20 van de statuten

4° Het benoemen van een nieuw dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 25 van de statuten

§3. Daarnaast wordt de algemene vergadering samengeroepen bij aanvang van het tweede semester van het academiejaar van de Katholieke Universiteit Leuven met het oog op de financiële en inhoudelijke rapportering door het dagelijks bestuur met betrekking tot de activiteiten van het afgelopen eerste semester en de planning voor het resterende gedeelte van het boekjaar .

Art. 14.: Oproepingsmodaliteiten, Alle leden worden minstens één week voor de vergadering door de voorzitter of ondervoorzitter van de algemene vergadering opgeroepen per elektronische post.

De oproeping vermeldt de plaats, dag en uur van de vergadering en bevat de agenda. De raad van bestuur stelt de agenda op. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door drie leden van de algemene vergadering, moet op de agenda voorkomen. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet warden behandeld, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid beslist om ze wel te behandelen.

Art 15.: Verzoeken vanuit de AV. Elk steunend lid ken verzoeken richten aan de voorzitter van de algemene vergadering. Deze verzoeken warden in overweging genomen door de raad van bestuur, die er de passende gevolgen aan geeft.

o)Wijze van beraadslaging

Art. 16.: Gewone beslissingen. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten bepaalde gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Enkel de actieve leden van de vereniging hebben stemrecht op de algemene vergadering.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter van de algemene vergadering de doorslag, met uitzondering wat betreft het goedkeuren van de rekeningen. Indien er in dit laatste geval staking van stemmen is, worden de rekeningen niet goedgekeurd.

Art. 17.: Statutenwijziging. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging in de oproeping vermeld is en indien twee derde van de actieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De statutenwijziging moet worden goedgekeurd met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op de doelstelling van Medisoo VZW, dan kan zij enkel worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden,

Wordt dit quotum niet bereikt, dan kan ten vroegste drie weken na de eerste vergadering een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 18.: Vrijwillige ontbinding & Uitsluiting. Voor de vrijwillige ontbinding en uitsluiting van een lid moet de regeling voor gewone statutenwijziging worden gevolgd.

Art. 19.: Notulen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en ondervoorzitter van de algemene vergadering en bijgehouden worden door de (onder)voorzitter.

Elke belanghebbende heeft recht om inzage of afschrift van de notulen te vragen aan de voorzitter van de algemene vergadering.

De jaarrekening wordt, ondertekend door de voorzitter en penningmeester van de algemene vergadering en door de voorzitter en ondervoorzitter van het dagelijks bestuur, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De aangifte in de rechtspersonenbelasting wordt ondertekend en ingediend door de penningmeester van de algemene vergadering.

Titel 1V. Raad van bestuur

Art. 20.: Aantal leden & samenstelling. §1. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur waarvan

het aantal leden is vastgesteld op vier

t

ti

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Luik B - Vervolg

§2. De raad van bestuur is samengesteld als volgt:

1° De voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en eventueel een secretaris.

§3. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter van het dagelijks bestuur. In diens afwezigheid wordt de raad van bestuur voorgezeten door de ondervoorzitter.

Art. 21 : Benoeming. De algemene vergadering stelt tijdens de vergadering bedoeld in artikel 13 §2 een nieuwe raad van bestuur aan voor het volgend boekjaar, De benoeming van de bestuurders moet binnen de maand na de beslissing van de algemene vergadering worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad en worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement Leven.

Art. 23.: Bevoegdheden, §1. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet of de staturen uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2. De raad van bestuur draagt overeenkomstig artikel 9, §3, 3° een lid van het uittredend dagelijks bestuur voor die lid van de algemene vergadering wordt. Bij de beraadslaging hiertoe, waarbij geen ' aanwezigheidsquotum vereist is, kunnen alle leden van de raad van bestuur deelnemen. Bij staking van stemmen dient de voorzitter van de raad van bestuur de uiteindelijke beslissing te nemen.

' §3. Deze wijze van beraadslagen en voordracht zal eveneens worden gehanteerd wanneer een lid, zoals

bedoeld bij artikel 9, §3, 1° geen lid wil worden van de algemene vergadering en een ander lid uit het uittredende dagelijks bestuur diens plaats zal innemen.

Art. 24.: Bijeenroeping, De raad van bestuur wordt bijeengeroepen als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij vergadert minstens één keer per halfjaar, en wordt bijeengeroepen door haar voorzitter of door vier bestuurders.

TITEL V  Dagelijks bestuur

Art. 25.: Functie §1. De dagelijkse werking van de vereniging wordt verzorgd door het dagelijkse bestuur. De , bevoegdheid van het dagelijkse bestuur geldt voor één jaar, dat gelijk loopt met het boekjaar voorzien in artikel 27.

§2. Het dagelijks bestuur organiseert de verkiezing van het presidium en de facultair volgens de bepalingen van het kiesreglement dat daartoe overeenkomstig artikel 12, 9° door de algemene vergadering werd opgesteld.

Art 26.: Samenstelling. De algemene vergadering stelt tijdens de vergadering bedoeld in artikel 13 §2 een nieuw dagelijks bestuur aan voor het volgende boekjaar. Als de leden van het dagelijks bestuur kunnen enkel leden van het overeenkomstig artikel 22 verkozen presidium en de overeenkomstig artikel 22 verkozen facultair worden aangesteld. Het verkozen presidium moet minstens voorzien in de volgende functies: een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester, een secretaris.

TITEL VI  Rekeningen en begrotingen

Art, 27, §1. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor het financieel beheer van de vereniging.

§2. De algemene vergadering is echter exclusief bevoegd voor financiële beslissingen die betrekking hebben op meer dan één boekjaar en voor het beheer van de saldi van de jaarrekeningen alsook voor het openen, sluiten en beheren van rekeningen bij financiële instellingen op naam van de vereniging en het verlenen van volmachten daarop. Dergelijke volmachten kunnen enkel worden verleend aan leden van de raad van bestuur.

§3. Voor de aangelegenheden vermeld in paragraaf 2 vertegenwoordigt de penningmeester van de algemene vergadering de vereniging in en buiten rechte, tenzij derden het optreden van meerdere vertegenwoordigers van de vereniging vereisen. Als derden het optreden van twee vertegenwoordigers vereisen dan treden de voorzitter en de penningmeester van de algemene vergadering op. Ais derden het optreden van drie vertegenwoordigers vereisen, dan treden de voorzitter, de penningmeester en de ondervoorzitter van de algemene vergadering op.

Art. 28. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 augustus tot 31 juli, De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, De jaarrekening wordt, overeenkomstig artikel 19 §3, bekendgemaakt

TITEL Vil -- Ontbinding en vereffening

Art. 28. In geval van vrijwillige ontbinding overeenkomstig art. 18, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en vereffeningsvoorwaarden.

Art. 29. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging met een gelijkaardig doel, die verkozen wordt door de algemene vergadering met twee derde van de uitgebrachte stemmen, of aan d Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEDISOC

Adresse
KAPUCIJNENVOER 35, LOKAAL D002 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande