MEDISCH KABINET DR.VERLINDEN GEORGINA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DR.VERLINDEN GEORGINA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.084.282

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0124-011
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0213-010
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.07.2012 12261-0565-010
13/04/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O l AVR. an snussa

Griffie

111111111111111111111111111111111111

*11055484*

Voorbehoud

aan he

Belgisc Staatsba.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Medisch Kabinet Dr.Verlinden Georgina

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder de vorm van een BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 1742 Ternat (Sint-Katherin mbeek), Eikveldstraat 8 Ondernemingsnr :0.3ypt

6Ï:13

Voorwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mireille Bedert, geassocieerd notaris te Temat op 25 maart 2011 ter registratie aangeboden dat Mevrouw VERLINDEN Georgina Bea Arienne, geboren te Brussel op één maart negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Eikveldstraat 8 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt :

1.Rechtsvorm en naam

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam Medisch Kabinet Dr.Verlinden Georgina.

2.Zetel

De zetel is gevestigd te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Eikveldstraat 8.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere zetelwijziging dient meegedeeld te worden aan de Provinciale Orde van Geneesheren.

De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

3.Kapitaal  volstorting  samenstelling

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen werden onderschreven door Mevrouw Dokter Georgina Verlinden die inbreng doet van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend.Het kapitaal is volgestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400 EUR), bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij BNP PARIBAS-FORTIS, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 25 maart 2011, dat is overhandigd aan ondergetekende notaris.

4.Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

5.Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de geneeskunde door de arts op het gebied van de algemene geneeskunde, het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de geneeskunde, en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen voor de door haar verstrekte prestaties.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die of nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen.

- de mogelijkheid scheppen om de arts toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle onroerende goederen verwerven 'als investeringsgoederen om ze zelf te gebruiken of te verhuren aan derden. Tevens kan zij haar liquide middelen beleggen in roerende waarden of deposito's onder welke vorm ook, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen of aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteiten ook.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe haar volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. 6.Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, vennoten, die het beroep van geneesheer uitoefenen. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is, indien de vennootschap slechts één vennoot telt.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet onbepaald.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hemieuwbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger. 7. Controlerecht

Controle gebeurt door de commissaris. De enige vennoot kan alle bevoegdheden van commissaris uitoefenen, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. B.Algemene vergadering - stemrecht

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen. Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

9.Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

10.Bestemming van de winst

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

11.Overg angsbepal ingen

Wordt tot zaakvoerder benoemd Mevrouw Dokter Vertinden Georgina, die verklaard heeft te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder zal worden vergoed;

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

12.Ovememing van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

Luik B - Vervolg

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal' maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

geassocieerd notaris Mireille Sedert

Tegelijk hiermee neergelegd een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad y-__-.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MEDISCH KABINET DR.VERLINDEN GEORGINA

Adresse
EIKVELDSTRAAT 8 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande