MCD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MCD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.014.843

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 08.01.2014 14007-0252-009
17/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306671*

Neergelegd

14-11-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0841014843

Benaming (voluit): MCD INVEST

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op negen november tweeduizend

elf, dat door:

Mevrouw DEWILDE Marie Claire Paulette, wonende te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3 D501.

* Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "MCD INVEST", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3 D501.

* De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3 D501

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico s in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

* De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en begint te werken op de datum van de oprichting.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen zeshonderdtachtigduizend euro (4.680.000 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd achtenzestig (468) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven door de oprichter door hierna vermelde inbreng in natura. Deze inbreng heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag van de oprichter en van een verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUK OSTYN", bedrijfsrevisor, te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23 op 7 november 2011, welk verslag eindigt met volgende besluiten:

"5. BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande de inbreng van 747 aandelen BVBA IMMO JAN STAS en 1.247 aandelen van de NV REALIDE, samen voor een waarde van ¬ 4.680.000 en toebehorende aan Mevrouw Marie Claire DEWILDE, in de BVBA MCD INVEST in oprichting, waarbij de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de verkrijgen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding, verklaar ik dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. De over te dragen participaties toebehoren aan Mevrouw Marie Claire DEWILDE. Zij is enige oprichter en toekomstig vennoot van de ontvangende vennootschap en tevens toekomstig statutair zaakvoerder.

3. De beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

4. De door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

5. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de gemelde vermogensbestanddelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

gewaardeerd aan ¬ 4.680.000, er 468 volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/468ste elk, van de BVBA MCD INVEST in oprichting verstrekt zullen worden aan de inbrenger.

Het kapitaal van de vennootschap zal ¬ 4.680.000 bedragen, verdeeld over 468 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/468ste elk. Het kapitaal zou volledig worden onderschreven en volgestort door inbreng in natura, voorwerp van onderhavig verslag. Ik wens er tevens aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrenger zou genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen."

Beiden verslagen zullen in origineel worden neergelegd in het dossier van de vennootschap ter griffie van de Rechtbank van Koophandel waaronder de vennootschap ressorteert.

De inbreng in natura gebeurt door Mevrouw Marie Claire DEWILDE, in ruil daarvoor worden haar vierhonderd achtenzestig (468) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MCD INVEST" toegekend.

Het kapitaal van de vennootschap zal gevormd worden door een inbreng van zevenhonderd zevenenveertig (747) aandelen IMMO JAN STAS BVBA (RPR 0454.843.787), met zetel te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3D bus 501 en duizend tweehonderd zevenenveertig (1.247) aandelen REALIDE NV (RPR 0432.632.767), met zetel te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3D bus 501. Voor een verdere beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld revisoraal verslag.

* Het kapitaal is volledig volstort.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de

vereffening.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

* Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een rekening bij de Bank van de Post, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door De Post.

De zaakvoerder(s) hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

* Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw DEWILDE Marie Claire Paulette, wonende te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3 D501. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

* De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om 18 uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

* De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

* Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

* Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend boekjaar automatisch verlengd worden

tot die datum.

* Het eerste boekjaar begint te lopen op negen november tweeduizend elf en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

* Over de aanwending van de te bestemmen winst wordt, na voorafname van vijf procent op de winst van het afgesloten boekjaar voor de wettelijke reserve, beslist door de algemene vergadering. Wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, is de voorafneming niet meer vereist.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder en aan het boekhoudkantoor Kris

Vanderwegen, elkeen, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen;

- de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting

over de toegevoegde waarde;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Luik B - Vervolg

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- verslag van de oprichter - verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 04.01.2016 16002-0503-009

Coordonnées
MCD INVEST

Adresse
ALFONS SMETSPLEIN 3, BUS D501 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande