MATH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.877.316

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-02-2015

Griffie

*15302830*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597877316

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MATH

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 9 februari 2015 dat: 1. Abdelkarim LARIFI, geboren in Meknès (Marokko) op 5 januari 1968, Nederlander, wonende in 52070 Aachen (Duitsland), Horbacherstrasse 116, en 2. Diana Wilhelmina Hubertus Maria SCHUNCKEN, geboren in Heerlen (Nederland) op 10 maart 1971, Nederlandse, wonende in 6351 AG Bocholtz (Nederland), Prickart 30, vanaf 9 februari 2015 voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam MATH, met zetel in 3000 Leuven, Parijsstraat 18, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, volledig geplaatst en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Record Bank geopende rekening gedeponeerd, als volgt: a) Abdelkarim Larifi plaatst 9.300,00 euro, heeft hiervan 3.100,00 euro gestort en ontvangt hiervoor 93 aandelen, die op zijn naam worden ingeschreven in het aandelenregister, b) Diana Schuncken plaatst 9.300,00 euro, heeft hiervan 3.100,00 euro gestort en ontvangt hiervoor 93 aandelen, die op haar naam worden ingeschreven in het aandelenregister, zodanig dat het kapitaal vertegenwoordigd is door 186 aandelen, met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft tot doel, en dit in de meest ruime zin, voor haar rekening of voor rekening van derden:

- de aankoop en verkoop van onroerende goederen

- de huur en verhuur van onroerende goederen

- algemene bouwwerken en renovatie

- het beheer en het onderhoud van gebouwen

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie, of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere

Onderwerp akte :

Parijsstraat 18 3000 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, van roerende en onroerende, industriële en financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en dan de hoegrootheid ervan bepaalt.

Niet statutaire zaakvoerders zijn Abdelkarim LARIFI, en Diana Wilhelmina SCHUNCKEN. Hun mandaat is niet bezoldigd en van onbepaalde duur. Zij zijn apart bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van mei om 10.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot en met 31 december 2015 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

11/08/2015
ÿþf " ~ MM WON

~~" :. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~'~~/~

~.~ "

:

ui

u

0

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsba

*1511595

Ondernemingsnr : 0597.877.316

Benaming

(voluit)

(verkort) .

MATH

`3=1: `JULt '2015

WfiiH.^:l'iÛCiZt~1c" y 1

6oCp}3urltii3l

ie ? eti.rgGriïfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parijsstraat 18 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIG1NG

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om:

1 .met ingang van heden 01107/2015, de maatschappelijke zetel over te brengen naar : Dejonckerstraat 24  1060 Brussel

Na voorlezing van het verslag wordt de vergadering opgeheven om 19 uur.

Opgemaakt te Opwijk, 01 juli 2015.

Handtekeningen,

LAR1FI A. SCHUNCKEN D.

Op de laatste blz. van LA B verrnetden : Recto : Naam en hoedanrgheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerrwoordtgen

Verso : Naam er. handtekening.

Coordonnées
MATH

Adresse
PARIJSSTRAAT 18 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande