MARKETING AND SALES CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARKETING AND SALES CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.356.841

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 29.08.2014 14535-0232-011
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0070-011
21/11/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIM11.1111111W11111

Q 9 wr

eusse

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.356.841 Benaming (voluit) : MARKETING AND SALES CONSULTING

(verkort) : MASC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gessereyendries 11

. 1540 HERNE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vijf november tweeduizend en twaalf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARKETING AND SALES CONSULTING", met zetel te 1540 Herne, Gessereyendries 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer 0860.356.841 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 13E0860.356.841, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende

besluiten werden genomen:

1) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het bijzondere verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per 30 september 2012. De aandeelhouder bevestigt en erkent reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

2) Er wordt besloten tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Artikel 3 van de statuten wordt uitgebreid met volgende tekst:

" Technische studiën en ingenieursactiviteiten, met uitzondering van het maken van weersvoorspellingen en industriële vormgeving"

Puntje 3 a) van de statuten met name: "het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen wordt vervangen door":

"het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, valoriseren en beheren van onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen. En, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten."

Bijgevolg dient artikel 3 van de statuten als volgt te worden gelezen:

"Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1) het verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrisbeleid, sales en marketing:

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingsplan, het financieel plan en dies meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, tele-marketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatie-materiaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

fj opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

gJ het geven van sales en marketing opleidingen.

2) de advisering en coördinatie rond marketing-, communicatie- en verkoopprojecten, met inbegrip van grafische en informaticatoepassingen.

3). technische studiën en ingenieursactiviteiten, met uitzondering van het maken van weersvoorspellingen en industriële vormgeving.

4) het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, valoriseren en beheren van onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen. En, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige oolç die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en lof verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg

- stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren."

3) Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 2 mei 2007, gepubliceerd in de bijlagen ; tot het Belgisch Staatsblad van 29 mei daarna, onder nummer 07075910, werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar 1540 Herne, Gessereyendries 11.

~.. Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering beslist de statuten te actualiseren in dit opzicht. Derhalve wordt de eerste zin van artikel

2 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst.

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1540 Herne, Gessereyendries 11."

4) De vergadering beslist de statuten van de vennootschap te actualiseren aan de recente vennootschapswetgeving inzake ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Derhalve wordt artikel 27 van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 27.- VERVROEGDE ONTBINDING

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 27bis: ONTBINDING  BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zin er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 27ter.- BEVOEGDHEDEN VANDE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

5) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de

voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

Beslissing van de zaakvoerder:

De zaakvoerder beslist om vanaf heden een exploitatiezetel op te richten te 7822 Meslin l'Eveque,

Chemin Preuscamp 12.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

D,'Bracke, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-behtouden

" aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Lulk 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 16.08.2012 12427-0146-011
27/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1111111111111 11111111 ~I

*11193731*



;4)

i, -Lr

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.356.841

Benaming

(voluit) : Marketing and Sales Consulting

(verkort) : MASC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gessereyendries 11, 1540 Herne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onslag niet- statutair zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 november 2011.

De Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 november 2011, beslist met éénparigheid van stemmen om Mevrouw Florence Ringoet, wonende te Gessereyendries 11 te 1540 Herne te ontslagen als niet-statutair zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Maarten Moyson

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 02.09.2011 11530-0454-010
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 18.08.2010 10428-0066-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.06.2009 09282-0370-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 23.07.2008 08453-0080-010
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07509-0135-010
16/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 14.08.2006 06631-0842-013
12/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 11.08.2005 05640-2089-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0079-011

Coordonnées
MARKETING AND SALES CONSULTING

Adresse
GESSEREYENDRIES 11 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande