LUCRETIA INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCRETIA INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.810.023

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 01.07.2014, NGL 02.07.2014 14260-0500-014
19/08/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

UI! 11H 111 1111 /1111 tIl!! Ui!I li

*13128809*

BRUSSEL

07Ate[~~

G riffie

~V

Ondernemingsnr : 0865.810.023

Benaming

(voluit) : LUCRETIA INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1880 KAPELLE OP DEN BOS,HAASDONKWEG 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LUCRETIA BEHEER - PROCES VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 juli 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

N Het fusievoorstel op 27 mei 2013 opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap, en door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUCRETIA BEHEER, met zetel te 1880 Kapelle-op-den-bos, Haaksdonkweg 13, RPR van Brussel, ondememingsnummer 00865.733.512, hierna de overgenomen vennootschap genoemd.

BI Het verslag van de burgerlijke vennootschap Frank Vandelanotte BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 85260 Kuume, Bloemenhof 24 en van de toenmalige zaakvoerder gecommanditeerde vennoot van de vennootschap opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Uit onze controles blijkt dat:

1.de beschrijving van de inbreng in natura van alle activa en passiva van BVBA LUCRETIA BEHEER, voor een totale waarde van ¬ 66.280,00 beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methode van waardering van het in te brengen vermogensbestanddeel voor een inbrengwaarde van ¬ 68.280,00 (achtenzestigduizend tweehonderdtachtig euro) bedrijfseconomisch verantwoord is. De gebruikte methode leidt tot een waarde die minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat mag worden gesteld dat de inbreng niet is overgewaardeerd;

3.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding van de inbreng bestaat uit 2.365 niet volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA LUCRETIA INVESTMENTS. De uitgifte van 2.365 aandelen wordt onderschreven door de inbrenger, de heer Jan VAN LANCKER. Deze vertegenwoordigen elk 111.002.365e van het kapitaal. Om de waarde te bepalen van de nieuw uitgegeven aandelen LUCRETIA INVESTMENTS werd rekening gehouden met de geboekte aanschaffingswaarde van de vennootschap Beaver Creek, Gezien ons geen geauditeerde staten van de vennootschap Beaver Creek konden worden voorgelegd, kunnen wij ons niet uitspreken over deze weerhouden waardering van in totaal ¬ 11.003.633,31.

4.de rechten en plichten van de partijen duidelijk vastgesteld zijn.

Kuume, 24 juli 2013

B.V.B.A. `FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR'

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte

Bed rijfsrevisor

TWEEDE RESOLUTIE:

Er dient geen verklaring te worden genoteerd van de vennootschap, noch van de overgenomen vennootschap dat tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in het vermogen van bedoelde vennootschappen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 696 Wetboek van vennootschappen, omdat alle aandeelhouders en houders van andere

effecten waaraan stemrecht is verbonden hiermee hebben ingestemd.

DERDE RESOLUTIE:

FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID LUCRETIA BEHEER

1. Fusie door overneming, ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang:

De vergadering besluit tot fusie met, door overneming van de overgenomen vennootschap.

Door deze fusie wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening, en gaat het gehele

vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel

over op de overnemende vennootschap.

2. Kapitaalverhoging en vergoeding.

Als gevolg van de fusie door overneming besluit de overnemende vennootschap tot kapitaalverhoging met honderdvijfenveertig Euro en vijftig cent (145,50 EUR) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd Euro (61.500,00 EUR) naar eenenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig Euro en vijftig cent (61.645,50 EUR) door uitgifte van tweeduizend driehonderd vijfenzestig (2.365) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde aan de vennoten van de overgenomen vennootschap toegekend. Er wordt een ruilverhouding voorgesteld van 2,365 (twee komma drie zes vijf) aandelen LUCRETIA INVESTMENTS per aandeel LUCRETIA BEHEER. Elke vennoot van LUCRETIA BEHEER zal aldus een aantal nieuw uitgegeven aandelen LUCRETIA INVESTMENTS ontvangen dat wordt berekend als het product van het aantal aandelen LUCRETIA BEHEER in zijn bezit vermenigvuldigd met 2,365. Gelet op de geringe eigen vermogenswaarde van het aandeel LUCRETIA INVESTMENTS (met name afgerond 28,88 Euro) zullen eventuele overblijvende fracties van aandelen worden verwaarloosd (afronding naar beneden). Op deze aandelen blijft een niet volgestort saldo openstaan van 6.150 Euro in totaal, hetzij 2,60 Euro per nieuw uitgegeven aandeel.

Het voormeld bedrag van 145,50 Euro is het product van de fractiewaarde van een aandeel in de vennootschap (0,0615 Euro per aandeel) vermenigvuldigd met 2.365 nieuw uitgegeven aandelen. Dit bedrag zal worden onttrokken aan het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap. Het saldo van het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap zal worden geboekt ais uitgiftepremie bij de vennootschap. Over deze uitgiftepremie zal slechts kunnen worden beschikt mits naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande gewone aandelen.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris deze vergadering even te schorsen om de heer Van Lancker toe te laten de 2.365 nieuw uit gegeven aandelen over te dragen aan de comparante in deze.

Na deze schorsing verzoekt de comparante haar akte te verlenen van het feit dat zij enige aandeelhouder is van de 1.002.365 bestaande aandelen van de vennootschap,

Vervolgens besluit de vergadering de 1.002.365 aandelen te brengen naar 1.000.000 aandelen en besluit tot wijziging van artikel 5 van de statuten als volgt:

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig Euro en vijftig cent (61.645,50 EUR). Het is volledig ge-plaatst en verdeeld in één miljoen (1.000.000) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoordineerde tekst van de statuten van de ven-'nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer Johan Teerlynck, accountant, te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 151a en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

ZEVENDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, om alle verbeterende of bijkomende akten op te stellen of te laten opstellen ingeval van vergissing of weglating in de uiteenzetting van de onder algemene titel overgegane vermogensbestanddelen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor; coördinatie; historiek.

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

r 7'

r`

Voorbehouden , aatn het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013
ÿþ Mod Word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vor=

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4 5 JUIL. 2013

i tt.d~:" .,~,T_.~

Griffie

MOIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.840.023

Benaming

(voluit) : LUCRETIA INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : CVA

Zetel :.1880 KAPELLE OP DEN BOS, HAAKSDONKWEG 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OMZETTING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 28 juni 2013, neergelegd voor registratie, dat werd besloten

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het aantal aandelen vast te stellen op één miljoen aandelen (1.000.000).

TWEEDE RESOLUTIE:

a) Omzetting

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nage-'melde verslagen de vennootschap om te zetten van een commanditaire vennootschap op aandelen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

b) Verslag van de zaakvoerder - gecommanditeerde vennoot

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de zaakvoerder gecommanditeerde - vennoot dat het voorstel tot omzetting toelicht vermits alle vennoten erkennen er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

c) Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de burgerlijke vennootschap Frank Vandelanotte BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 85250 Kuurre, Bloemenhof 24, betreffende de vetulo-igenstoe-stand van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2013, vermits alle vennoten erkennen er een afschrift van te hebben ontvan-+gen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 maart 2013, die het bestuursorgaan van de vennootschap "LUCRETIA INVESTMENTS" heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Onder de rubriek Financiële Vaste Activa staat enerzijds een vordering op de Luxemburgse naamloze vennootschap Beaver Creek met zetel te 8 Rue Heine 1720 Luxembourg, ten belope van ¬ 2.303.633,31, anderzijds een participatie op dezelfde vennootschap ten belope van ¬ 8.700.000,00. Gezien ons geen gauditeerde statuten van de vennootschap Beaver Creek konden worden voorgelegd, kunnen wij ons niet uitspreken over deze weerhouden waardering van in totaal ¬ 11.003.633,31.

Het netto-actief van de COMM.VA "LUCRETIA INVESTMENTS" per 31 maart 2013 bedraagt volgens deze staat ¬ 29.007.326,42 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 61.500,00.

Opgemaakt te Kuume,

Op 19 juni 2013

d) Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten met behoud van de rechtspersoonlijk-iheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werd gevoerd zal voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van het rechtspersonenregister en dit van de BTW.

Op de laatste OZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2013 worden alle verrichtingen sedertdien door de commanditaire vennootschap op aandelen gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel ais nodig be-+krachtigt en ze voor haar rekening neemt.

n , e) Statuten:

De vergadering keurt artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, zoals hierna weerge--'geven:

STATUTEN

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam LUGRETIA INVESTMENTS, met

zetel te 1880 Kapelle-op-den-bos, Haaksdonkweg 13, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd Euro (61.500,-EUR). Het is volledig ge-'plaatst en verdeeld in één miljoen (1.000.000) aandelen zonder nominale waarde.

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aande-'lenbezit. Op de aandelen waarop niet werd ingetekend door de bestaande vennoten kan slechts worden ingetekend door derden met inachtname van de vereiste toestem-'mingsvereisten door de andere vennoten.

In geval van splitsing van een of meer aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik komt het voorkeurrecht, behoudens anders akkoord, toe aan de blote eigenaar, die ze naar zijn keuze verwerft, ofwel in blote eigendom bezwaard met het zelfde vruchtgebruik, ofwel in volte eigendom. In dit laatste geval dient hij aan de vruchtgebruiker het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden, vastgesteld, behoudens minnelijk akkoord, na expertise zoals hierboven gezegd. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt dit toe aan de vruchtgebruiker zonder enige vergoe-iding aan de blote eigenaar.

3, Boekjaar

Het boekjaar loopt van 31 december toten met 30 december van het daaropvolgende jaar.

4. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

5. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van advies, bijstand en hulp in zijn meest verschillende vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie, en op het vlak van de studie, organisatie en consultatie in alle financiële, fiscale, sociale, administratieve, bouwtechnische en marketing aangelegenheden; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- en andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het beheer van vermogens, bestaande uit roerende en onroerende waarden, in de meest ruime zin; het verwerven, verhuren van onroerende goederen en het sluiten van overeenkomsten betreffende die goederen; het nemen van deelnemingen of belangen in andere vennootschappen en ondernemingen, dit alles In de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, ene hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen of verenigingen bestuursmandaten waarnemen, in het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-'noemd doel of wat van aard is de

verwezenlijking ervan te bevorderen.

6. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 14.00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

f) Ontslag en kwijting zaakvoerder  gecommanditeerde vennoot

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de zaak-'voerder  gecommanditeerde vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUCRETIA BEHEER", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-bos, Haaksdonkweg 13, RPR Brussel 0865.733.512, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Lancker Jan Mark Joris, geboren te Gent op tweeëntwintig februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13, en verleent haar kwijting over haar bestuur,

Het ontslag van de zaakvoerder -- gecommanditeerde vennoot impliceert automatisch het ontslag van haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN LANCKER Jan, voormeld.

g) Benoeming van de statutaire zaakvoerder en vaststelling dat er geen commissaris moet worden benoemd.

Benoeming raad van bestuur

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerder aan te stellen: Jan Van Lancker , voormeld.

Aan hem is individuele vertegenwoordigingsmacht verleend om alleen handelend namens de ven-inootschap op te treden in rechte en jegens derden. Het mandaat geldt voor de duur van de vennootschap. De toegekende opdracht is onbezoldigd.

Niet-aanstelling commissaris

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer Johan Teerlynck, accountant, te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 151a en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor;historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 20.06.2013 13200-0565-013
14/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

idé i= ] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BRUSSEL

0 5 JU1Nr2013

r

Ondernemingsnr : 0865.810.023

Benaming

(voluit) : Lucretia Investments

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Haaksdonkweg 13 te 1880 Kapelle-op-den-bos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig art. 693 van het Wetboek van vennootschappen m.b.t. een fusie door overneming van Lucretia Beheer BVBA door Lucretia Investments Comm. VA

Overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W.Venn."), hebben de bestuursorganen van Lucretia Beheer BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelte-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.733.512 (hierna "Lucretia Beheer") en Lucretia Investments Comm.VA, een commanditaire vennootschap op aandelen met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.810.023 (hierna "Lucretia Investments") gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat Lucretia Beheer zou worden overgenomen door Lucretia Investments door middel van een fusie door overneming.

Voor een nadere toelichting en verantwoording van de thans voorgestelde verrichting wordt eveneens verwezen naar de andere documenten die in verband met deze verrichting dienen te worden opgesteld, met name het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door Lucretia Investments en het verslag van de zaakvoerder van Lucretia Investments (beide verslagen opgesteld conform artikel 602 W.Venn.),

De bestuursorganen van Lucretia Beheer en Lucretia Investments stellen het volgende voor:

1. Rechtsvorm, naam, doe! en zetel van de over te nemen en van de overnemende vennootschap

1.1 De over te nemen vennootschap: Lucretia Beheer BVBA

De over te nemen vennootschap is Lucretia Beheer BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelte-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.733.512.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, luidt het doel van Lucretia Beheer als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten in verband met hetgeen voorafgaat, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan voor eigen rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

derden in verband met hun gebruik en genot. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen. Deze opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden,"

1.2 De overnemende vennootschap: Lucretia Investments Comm.VA

De overnemende vennootschap is Lucretia lnvestments Comm.VA, op heden nog een commanditaire vennootschap op aandelen, met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.810.023.

Voorafgaand aan de fusie zal aan de buitengewone algemene vergadering van Lucretia Investments worden voorgelegd om te beslissen tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Lucretia Investments zal onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucretia Beheer overnemen. Deze omzetting wijzigt het doel van Lucretia Investments geenszins.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Lucretia Investments als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van advies, bijstand en hulp in zijn meest verschillende vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie, en op het vlak van de studie, organisatie en consultatie in alle financiële, fiscale, sociale, administratieve, bouwtechnische en marketing aangelegenheden, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- en andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het beheer van vermogens, bestaande uit roerende en onroerende waarden, in de meest ruime zin, het verwerven, verhuren van onroerende goederen en het sluiten van overeenkomsten betreffende die goederen, het nemen van deelnemingen of belangen in andere vennootschappen en ondernemingen, dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin bij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen of verenigingen bestuursmandaten waarnemen, in het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

2. Ruilverhouding van de aandelen

Op datum van huidig Fusievoorstel wordt zowel het maatschappelijk kapitaal van Lucretia Beheer als dat van Lucretia Investments vertegenwoordigd door 1.000 aandelen. Op elk aandeel Lucretia Beheer staat momenteel een niet-volstort bedrag open van 6,15 euro (hetzij een totaal niet-volstort bedrag van 6.150 euro).

Voorafgaand aan de voorgestelde fusie zal aan de algemene vergadering van Lucretia Investments worden voorgesteld om een splitsing van de aandelen in Lucretia Investments goed te keuren, waarbij elk bestaand aandeel zal worden gesplitst in 1.000. Na deze aandelensplitsing zal het kapitaal van Lucretia Investments derhalve worden vertegenwoordigd door 1.000.000 aandelen.

Ingevolge de voorgestelde fusie zullen aan de vennoten van de over te nemen vennootschap Lucretia Beheer, als vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen van Lucretia Beheer naar Lucretia Investments, aandelen in Lucretia Investments worden uitgereikt.

Rekening houdende met de voormelde splitsing van het aandeel Lucretia lnvestments, wordt een ruilverhouding voorgesteld van 2,365 (twee komma drie zes vijf) aandelen Lucretia Investments per aandeel Lucretia Beheer. Elke vennoot van Lucretia Beheer zal aldus een aantal nieuw uitgegeven aandelen Lucretia Investments ontvangen dat wordt berekend als het product van het aantal aandelen Lucretia Beheer in zijn bezit vermenigvuldigd met 2,365. Gelet op de geringe eigen vermogenswaarde van het aandeel Lucretia lnvestments na de aandelensplitsing (met name afgerond 28,88 euro), zullen eventuele overblijvende fracties van aandelen worden verwaarloosd (afronding naar beneden).

Aangezien er in totaal 1000 aandelen bestaan in het kapitaal van Lucretia Beheer, zal de voorgestelde fusie in principe aanleiding geven tot de uitgifte van in totaal 2.365 nieuwe aandelen in het kapitaal van Lucretia Investments (doch dit behoudens het effect van eventuele afrondingen voor fracties van aandelen, zoals hierboven uiteengezet), Op deze nieuw uitgegeven aandelen zal na uitgifte een niet-volstort bedrag openstaan van in totaal 6.150 euro, hetzij 2,60 euro per nieuw uitgegeven aandeel.

Voormelde ruilverhouding is gebaseerd op de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van het aandeel Lucretia Beheer en het aandeel Lucretia Investments, per 31 december 2012. Aangezien de aandeelhouders van Lucretia Beheer ingevolge de fusie aandelen Lucretia Investments zullen ontvangen waarop een niet-volstort bedrag zal openstaan dat in totaal gelijk is aan het niet-volstort bedrag dat momenteel openstaat op de aandelen Lucretia Beheer, werd voor de bepaling van het boekhoudkundig eigen vermogen van Lucretia Beheer het niet-volstorte gedeelte van het kapitaal (d.w.z. in totaal 6.150 euro) meegeteld als eigen vermogen.

Er is geen opleg in geld.

3. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen in Lucretia Investments die aan de vennoten van Lucretia Beheer zullen worden toegekend, zullen aandelen op naam zijn. Deze uitgifte van nieuwe aandelen zal worden ingeschreven in het register van aandelen op naam van Lucretia lnvestments.

Zo snel als mogelijk na de buitengewone algemene vergaderingen van Lucretia Beheer en Lucretia Investments die zullen beslissen over de fusie, zal een bestuurder of een bijzondere lasthebber van Lucretia Investments de volgende vermeldingen aanbrengen in het register van aandelen op naam van Lucretia Investments:

" de identiteit van de personen die naar aanleiding van de fusie aandelen in Lucretia lnvestments hebben ontvangen;

" het aantal aandelen dat ieder van hen heeft verkregen;

" een verwijzing naar de datum van de fusiebeslissing.

4. Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

"

,..

Vdor-behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De door Lucretia Investments uit te geven aandelen zullen delen in de winst van die vennootschap en zullen recht geven op dividenden vanaf de datum waarop de fusie vanuit boekhoudkundig standpunt, overeenkomstig punt 5 hierna, in werking treedt, zijnde vanaf 1 januari 2013.

Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

5. Boekhoudkundige datum  datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen van Lucretia Beheer verricht sinds 1 januari 2013 zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van Lucretia Investments.

6. Rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

Daar geen enkele vennoot van Lucretia Beheer nu speciale rechten heeft en Lucretia Beheer geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7. Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag

Geen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen heeft een commissaris. Overeenkomstig artikel 695, §1, lid 7 W.Venn. zal aan de aandeelhouders van beide vennootschappen worden gevraagd te verzaken aan het verslag dat  bij gebreke van een commissaris -- door een bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 695 W.Venn. moet worden opgesteld. Dientengevolge zal in dit kader geen bijzondere vergoeding worden toegekend aan enige revisor.

Echter, in het kader van de verslaggevingsplicht die geldt voor Lucretia Investments ingevolge de toepassing van artikel 602 W,Venn, wordt wel een vergoeding van 3000 euro toegekend aan Frank Vandelanotte BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8520 Kuume, Bloemenhof 24, die voor deze doeleinden werd aangesteld door Lucretia Investments.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Lucretia Beheer of Lucretia Investments.

9. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door Lucretia Beheer en Lucretia Investments worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De buitengewone algemene vergadering van Lucretia Beheer en Lucretia Investments, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder worden gehouden dan zes weken na de publicatie van het neergelegde fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Gedaan op 27 mei 2013, in vier exemplaren. Lucretia Beheer en Lucretia Investments erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkens één bestemd is voor neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het andere voor bewaring in de vennootschapsboeken.

Lucretia Beheer BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door Jan Van Lancker, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

moa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bFitzere\

24, APR Zgb

Griffie

i

OnderneFrtingsnr : 0865810023

Benaming (voluit) : LUCRETIA INVESTMENTS

ii

ii Onderwerp akte :VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP STATUTENWIJZIGING

i VERBETERENDE AKTE

ii UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris

!i Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 21.4.2013 inhoudende verbetering en rechtzetting

EI van een materiële vergissing dat :

' I

II

Ingevolge akte verleden voor mijn ambt op 6 september 2012 werd een proces verbaal opgemaakt ,

;i van de de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de commanditaire

: vennootschap op aandelen LUCRETIA 1NVESTMENTS, gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, i

iHaaksdonkweg 13. i

De vennootschap is opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op

i; twee juni tweeduizend en vier gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni nadien onder nummer 20040624.093442. ii Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd :

ü - ingevolge akte inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 8 april 2005 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april volgend onder nummer 05061138,

- ingevolge akte inhoudende prcces verbaal van buitengewone algemene vergadering ;

i gehouden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 22 december 2006 gepubliceerd in i

;i de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari volgend onder nummer

" i 20070111.07008075.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer

1

0865.810.023.

Deze akte werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 2 oktober 2012 onder nummer 20121002-12162734.

Thans wordt vastgesteld hetgeen volgt

"

1. - ln punt één van de agenda van vcormelde buitengewone algemene vergadering werd het volgende vermeld : Wijziging van artikel tien van de statuten aan de vertegenwoordiging van de vennootschap door toevoeging van volgende bewoordingen in artikel 10 : De verkoop en/of aankoop van onroerende goederen door de vennootschap of voor rekening van de vennootschap kan slechts geldig uitgevoerd worden mits unaniem akkoord van alle aandeelhouders. Aanpassing van het adres van de statutair zaakvoerder.

- in punt twee van de agenda van voormelde buitengewone algemene vergadering werd het volgende vermeld :' wijziging van artikel 10 van de statuten.

2. Er dient echter vastgesteld te worden dat de wijziging deels artikel 10 en deels artikel 9 van de statuten betrof.

3. BiU de tweede resolutie werd alsvolgt beslist:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : HAAKSDONKWEG 13

1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

mod 11.1

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel 10 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing zodat artikel 10 van de statuten vanaf heden luidt als volgt

`De vennootschap wordt bestuurd in en buiten rechte door één (1) of meerdere zaakvoerders die gecommanditeerd vennoot zijn. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap geldig in en buiten rechte. De verkoop en/of aankoop van onroerende goederen door de vennootschap of voor rekening van de vennootschap kan slechts geldig uitgevoerd worden mits unaniem akkoord van alle aandeelhouders. Als statutair zaakvoerder werd benoemd : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucretia Beheer voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de heer Van Lancker Jan Mark Joris geboren te Gent op tweeëntwintig februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos Haaksdonkweg 13.'

Ingevolge voormelde materiële vergissing diende:

A. De agenda als volgt gelezen te worden :

t Wijziging van artikel negen van de statuten mbt de vertegenwoordiging van de vennootschap door toevoeging van volgende bewoordingen in artikel 9: De verkoop en/of aankoop van onroerende goederen door de vennootschap of voor rekening van de vennootschap kan slechts geldig uitgevoerd worden mits unaniem akkoord van alle aandeelhouders en in artikel 10 Aanpassing van het adres van de statutair zaakvoerder.

2. wijziging van artikel 9 en artikel 10 van de statuten.

3. Coördinatie van de statuten.

B. Rechtzetting en verbetering van deze materiële vergissing.

Voormelde tweede beslissing dient Aldus als volgt gelezen te worden

De vergadering beslist met eenparigheid van sternen om artikel 9 en artikel 10 van de statuten aan

te passen aan voormelde beslissing zodat artikel 9 en artikel 10 van de statuten vanaf heden luiden

als volgt

III.Bestuur

Artikel 9: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één (1) of meerdere zaakvoerders die gecommanditeerd vennoot moeten zijn. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder, Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar aandeelhouders. bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder:

Wordt voor onbeperkte duur als statutaire zaakvoerder benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucretia Beheer voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de heer Van Lancker Jan Mark Joris geboren te Gent op tweeëntwintig februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos Haaksdonkweg 13

De zaakvoerder kan te allen tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de algemene vergadering,

Hij is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Betreft het de enige zaakvoerder, tevens gecommanditeerde vennoot, en is er geen opvolger voorzien, dan kan elke aandeelhouder-stille vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

Artikel 10. E3evoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap. : De verkoop en/of aankoop van onroerende goederen door de vennootschap of voor rekening van de vennootschap kan slechts geldig uitgevoerd worden mits unaniem akkoord van alle aandeelhouders.

Ondergetekende notaries Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout stelt deze materiële vergissing en

rechtzetting vast

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDERUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT VERBETERENDE AKTE

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

yelgisch

Staatsblad

I _' ,

t- le ' mod91,1.

Voor-

behouden

aan het

pelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.J

I11 i alii ui iiii in

*12162734*

Vo. beho aan' Belg Staat!

IV

21 SEP.- Y012

Griffie

"

"

Ondernemingsnr : 0865810023

Benaming (voluit) : lucretia investments

(verkort) ;

Rechtsvorm : commandiitaire vennootschap op aandelen

Zetel : haaksdonkweg 13

1880 kapelle-op-den-bos

Onderwerp akte Vertegenwoordiging van de vennootschap - statutenwijziging

" Er blijkt uit een akte inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 6.9.2012 van de CVA Lucretia Investments dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

1. Wijziging van artikel tien van de statuten aan de vertegenwoordiging van de vennootschap

door toevoeging van volgende bewoordingen in artikel 10 : De verkoop en/of aankoop van onroerende goederen door de vennootschap of voor rekening van de vennootschap kan slechts geldig uitgevoerd worden mits unaniem akkoord van alle aandeelhouders. Aanpassing van het adres van de statutair zaakvoerder,

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel 10 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing zodat artikel 10 van de statuten vanaf heden luidt ais volgt ;, `De vennootschap wordt bestuurd in en buiten rechte door één (1) of meerdere zaakvoerders die gecommanditeerd vennoot zijn, Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder, De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap geldig in en buiten rechte. De verkoop en/of aankoop van onroerende goederen door de vennootschap of voor rekening van de vennootschap kan slechts geldig uitgevoerd worden mits unaniem akkoord van alle aandeelhouders. Als statutair zaakvoerder werd benoemd : de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Lucretia Beheer voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de heer Van Lancker Jan Mark Joris geboren te Gent op tweeëntwintig februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos Haaksdonkweg 13.'

3. Coordinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Patrick Vandeputte

:i Tegelijk hiermee neergelegd afschrift proces verbaal en aangehechte volmachten

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 28.06.2012 12229-0577-013
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.07.2011, NGL 29.08.2011 11457-0448-013
29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 10.07.2009, NGL 26.04.2010 10098-0426-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 18.06.2008 08248-0252-012
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06573-0374-015
16/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15102539*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van, de akte

1l, nee e

eelionIvanger,t ~A

07 el M5

.

fargr}fFia van qp Wederiandstalïge

rechtbank var"?ec

~hand _tisse

Mod Wart 11.1

liai

i

lei

Ondernemingsnr : 0865.810.023

Benaming

(voluit) : Lucretia Investments

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haaksdonkweg 13 -1880 Kapelle-op-den-Bos (volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerder van 26 juni 2015.

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 15.08.2015 te verplaatsen naar 2870 Puurs, Overheide 66.

Opgemaakt te Kapelte-op-den-Bos op 26.06.2015

Jan Van Lancker Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LUCRETIA INVESTMENTS

Adresse
HAAKSDONKWEG 13 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande