LINKUP SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINKUP SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.913.754

Publication

30/06/2014
ÿþII

MW Wafd *Mi

kopie

In de bijlagen bitjehregtrBiffeleitg:ila:nhrieffsit:::::::::intvdereitareinacimesantEpin

na neerlegging

rechtbank van koo

"eergePà

1 9 JUNI 2014

P 'enciescrussei

Ondernemingsnr 0811.913.754

Benaming

(voluit) : LINKUP SOLUTIONS

(verkort) :

11,11M1781H

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Diepenbeemd 6 te 1650 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos, op 4 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA LINKUP SOLUTIONS, gevestigd te 1650 Beersel, Diepenbeemd 6, onder andere;

1. Haar goedkeuring heeft verleend aan het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting dat op 31 december 2013 werd opgesteld door:

- de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LINKUP SOLUTIONS", waarvan de zetel is gevestigd te 1650 Beersel, Diepenbeemd 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0811.913.754, hierna kortweg "de overnemende vennoot-schap' genoemd;

de zaakvoerder van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "In Touch", waarvan de zetel is gevestigd te 1650 Beersel, Diepenbeemd 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0832.046,204, hierna kortweg "de overgenomen vennootschap" genoemd.

Dit voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting werd opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschap en wordt verder kortweg 'Flet fusievoorstel" genoemd. De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zelf wordt hierna kortweg "de fusie" of "de fusie door overneming" genoemd.

Het fusievoorstel werd voor rekening van zowel de overnemende ais de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 21 februari 2014, hetzij meer dan zes weken voor heden, en werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 4 maart 2014 onder nummers 14054811 (overnemende vennootschap) en 14054812 (overgenomen vennootschap).

2. Heeft beslist overeenkomstig het fusievoorstel over te gaan tot fusie door overneming door de overnemende vennootschap van de overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste, ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passive van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst afgesloten boekjaar, zijnde hetgeen dat werd beëindigd op 31 december 2014, aan de overnemende vennootschap, die houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.. Er werd verklaard dat het overgedragen vermogen sedert 1 januari 2014 geen enkele belangrijke wijziging heeft ondergaan.

3. Heeft vastgesteld onder welke voorwaarden de overdracht van het vermogen door de overgenomen aan de overnemende vennootschap geschiedt, welke zijn vastgesteld als volgt;

- De goederen behorend tot het patrimonium van de overgenomen vennootschap zijn overgedragen in de staat waarin zij zich bevonden op 4 juni 2014. Zij worden nader omschreven in de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst afgesloten boekjaar, zijnde hetgeen dat werd beëindigd op 31 december 2014.

- Gezegde overdracht vindt plaats op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst afgesloten boekjaar, zijnde hetgeen dat werd beëindigd op 31 december 2014, met dien verstande dat aile handelingen die door de overgenomen vennootschap gesteld werden na deze datum beschouwd worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf 4 juni 2014 en het genot sedert 1 januari 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap en de overnennende vennootschap wordt in de plaats gesteld van elle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap

- In het algemeen omvat de overdracht aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalrniddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van alle mogelijke derden, met inbegrip van de overheid.

- De overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

il de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen en aile verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

ii/ alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

iii/ alle belastingen, rechten, premies en verzekeringsbijdragen, en in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

4. Heeft vastgesteld dat de activiteiten vervat in het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap alle zijn vermeld ln het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, zodat dit laatste geen wijzigingen dient te ondergaan ingevolge de fusie, en dat de fusie geen andere wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap noodzaakt, zodat werd beslist geen wijzigingen aan te brengen in de statuten van de overnemende vennootschap.

5. Heeft beslist dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen door de buitengewone

algemene vergaderingen van =gel de overgenomen als de overnemende vennootschap, de fusie

daadwerkelijk is voltrokken en dat bijgevolg:

- de overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan; en

- het geheel vermogen van de overgenomen overgedragen werd naar de overnemende vennootschap.

6. Heeft beslist aile bevoegdheden te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, voor de uitvoering van de voormelde beslissingen en voor het vervullen van de in het kader van de fusie noodzakelijke en nuttige formaliteiten, aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

7. Heeft verklaard dat de fusie geschiedt met toepassing van:

- de artikelen 117, § 1, en 120, laatste lid, van het Wetboek der registratierechten;

- artikel 211, § 1, van het Wetboek van inkomstenbelastingen; en

artikel 18, § 3, van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging: uitgifte van het proces-verbaal van 4 juni 2014

Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos

NOTARIS HERWIG DUFAUX burg. BVBA

Drogenbossteenweg 244, 1620 DROGENBOS RPR brussel BTW BE 878.316.192

T 02/377.85.40 F : 02/377.72.02 hemelg.dufaux@belnotbe

/an Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0116-012
04/03/2014
ÿþMod Word  .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21 FEV. 2014

eue*

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.913.754

Benaming

(voluit) LINK UP SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " 1650 Beersel, Diepenbeemd, 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Huidig ontwerp werd opgesteld conform de artikelen 693 e.v, van het Wetboek van Vennootschappen.

Gelet op het feit dat de BVBA LINK UP SOLUTIONS het geheel van aandelen van de BVBA IN TOUCH bezit, wordt er toepassing gemaakt van de artikelen 676 en 719 tot 725 van het Wetbcek van Vennootschappen, welke voorzien in een vereenvoudigd fusievoorstel. De BVBA LINK UP SOLUTIONS bezit alle aandelen van de BVBA IN TOUCH en ze wenst over te gaan tot een zuiver en eenvoudig opslorping.

We hebben bijgevolg de eer u volgend fusievoorstel voor te stellen.

A. Rechtsvorm - Naam  Maatschappelijk doel  Zetel van de te fusioneren vennootschappen

1) BVBA LINK UP SOLUTIONS

Met maatschappelijke zetel gelegen te 1650 Beersel, Diepenbeemd, 6

KBO-nummer : 0811.913.754

Vennootschap opgericht blijkens authentieke akte verleden voor notaris Herwig DUFAUX op 20 mei 2009

en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 juni 2009, onder het nummer 09078187.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is en zal blijven:

2) BVBA IN TOUCH

Met maatschappelijke zetel gelegen te 1650 Beersel, Diepenbeemd, 6

KBO-nummer : 0832.046.204.

Vennootschap opgericht blijkens authentieke akte verleden voor de notaris Herwig DUFAUX op 16.

december 2010 en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2010, onder het

nummer 10189185.

B. Ruilverhouding

Gelet op het feit dat de BVBA LINK UP SOLUTIONS het geheel van aandelen van de BVBA IN TOUCH

bezit, wordt er geen ruilverhouding voorzien.

C. Belang van de fusie

De fusie streeft naar het verwezenlijken van besparingen door de centralisatie van de werkingskosten en de

boekhouding.

De opslorpende vennootschap zal eveneens kunnen genieten van de database van 10.000 commerciële

contacten van de opgeslorpte vennootschap,

Ten slotte, voerde de opgeslorpte vennootschap al prestaties uit voor rekening van de opslorpende

vennootschap zodanig dat de fusie een economische doelstelling nastreeft.

D, Modaliteiten van de afgifte van nieuwe aandelen en datum vanaf welke de aandelen recht zullen geven;

om te kunnen deelnemen aan de verdeling van de winst evenals elke modaliteit betreffende dit recht

Gelet op het feit dat de BVBA LINK UP SOLUTIONS het geheel van de aandelen van de BVBA IN TQUCH'

bezit, wordt er niet voorzien in de uitreiking van aandelen van de opslorpende vennootschap of in enig ander

bijzonder modaliteit

B. Datum vanaf welke de handelingen van de opgeslorpte vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de opslorpende vennootschap

De handelingen van de BVBA IN TOUCH zullen vanaf 1 januari 2014 in de boekhouding van de BVBA LINK'

UP SOLUTIONS ingeschreven worden.

De handelingen van de BVBA IN TOUCH zullen vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig beschouwd worden

als zijnde uitgevoerd voor rekening van de BVBA LINK UP SOLUTIONS.

F. De toegekende rechten door de opslorpende vennootschap aan de vennoten van de te op te slorpen;

vennootschap, die bijzondere rechten hebben

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zonder voorwerp.F

G. Bijzondere emolumenten toegekend aan de Bedrijfsrevisoren welke verzocht worden de verslagen op te stellen zoals voorzien door artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen

Het is niet vereist emolumenten aan de commissarissen, bedrijfsrevisoren of accountants toe te kennen aangezien er geen verslag van ruilverhouding werd opgesteld.

H. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de organen van de vennootschappen die het

voorwerp uitmaken van het fusievoorstel

Er bestaan geen bijzondere voordelen welke toegekend dienen te worden aan de zaakvoerders van de

vennootschappen die het voorwerp uitmaken van het fusievoorstel.

Huidig fusievoorstel zal neergelegd worden aan het ondememingsioket door elk vennootschap die

" betrokken is bij de fusie mits ontvangstbevestiging.

De Algemene vergadering die zich over het fusievoorstel zal moeten uitspreken zal binnen de wettelijke termijn plaatsvinden, hetzij binnen de 6 weken. De zaakvoerders zullen minstens één maand voor de algemene vergadering zowel de boekhoudkundige staten als het verslag meedelen

Opgemaakt te Brussel, op 31 december 2013

Jean François Mahieu

Gérant

u Voor-

- behquden ,aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.07.2012 12370-0234-016
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 11.08.2011 11400-0256-013

Coordonnées
LINKUP SOLUTIONS

Adresse
DIEPENBEEMD 6 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande