LIEBERT & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEBERT & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.416.714

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 09.07.2014 14280-0180-010
14/01/2014
ÿþ, t ...'' __

~®r

C.ÏZ.}~` ~

~ ~

Mod 2 0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~ L

GriffiP 3 2014

Vogr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

u *1901 98* flfl

Ondernemingsnr : 0430.416.714

Benaming

(voluit) : LIEBERT & CO

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Alsemberg, Zevengatenlaan 45

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vernimmen, te Sint Genesius-Rode, op twaalf december tweeduizend dertien, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Halle I op dertien december tweeduizend dertien, boek 728, folio 40, vak 04; Ontvangen: vijftig euro (50,00¬ ). De Ontvanger (get) C. Devillé (Adviseur), dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIEBERT & CO, waarvan de zetel gevestigd is te 1652 Alsemberg, Zevengatenlaan 45, bijeengekomen is en volgende belissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Inbreng in natura van het netto dividendbedrag van honderd zestigduizend zeshonderd vijftig euro (160.650,00¬ ) in het kader van artikel 537 WIB en kapitaalverhoging met uitgifte van tweeduizend zevenhonderd eenenveertig (2.741) volgestorte nieuwe aandelen.

1.1 Voorafgaande verslagen

De voorzitter wordt ontslag gegeven van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen. De aandeelhouder verklaart voorafgaandelijk kennis te hebben gekregen van deze verslagen, deze te hebben ontvangen, en voldoende tijd te hebben gehad om deze te bestuderen. Het betreft met name:

a) het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter-Saeys & Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I. SAEYS  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"Vil. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 160.650,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA LIEBERT & CO ten belope van ¬ 160.650,00 bestaat uit het vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van de belaste niet betaalde reserves aan mevrouw Hilde Liebert.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordlijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

b)onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 03/12/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:

a,de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

OP de laatste blz van Luik E3 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng In natura bestaat uit 2,741 nieuwe aandelen, zonder vermelding van

nominale waarde, van de vennootschap de Burg. BVBA LIEBERT & CO en worden toegekend aan mevrouw

Hilde Liebert.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op 11 december 2013

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg, BVBA L SAEYS  bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder."

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

Deze beide verslagen zullen hierbij aangehecht blijven met het oog op neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

1.2.Kapitaalverhoging

a) De algemene vergadering stelt voor om het kapitaal te verhogen met honderd zestigduizend zeshonderd vijftig euro (160.650,00¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) op honderd negenenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (179.250,00¬ ) door een inbreng in natura ter waarde van honderd zestigduizend zeshonderd vijftig euro (160.650,00¬ ) die wordt toegewezen aan het kapitaal.

De inbreng in natura bestaat uit vorderingen op de vennootschap die ontstaan zijn door de toekenning van een bruto dividend ten bedragen van honderd achtenzeventigduizend vijfhonderd euro (178.500,00¬ ). Dit dividend werd op 3 december 2013 toegekend aan de vennoot in het kader van de programmawet van 28 juni 2013, Conform voormelde programmawet en artikel 537 alinea 1 WIB werd tien procent (10%) roerende voorheffing afgehouden,

Deze inbreng zal toegewezen worden aan het kapitaal ten bedrage van honderd zestigduizend zeshonderd vijftig euro (160.650,00¬ ) en zal vergoed worden door de correlatieve creatie van tweeduizend zevenhonderd eenenveertig (2.741) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort zijn.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

Mevrouw Hilde LIEBERT, voornoemd, verklaart voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande en verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

Daarop verklaart zij, op de wijze uiteengezet in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, een inbreng in natura te doen van vorderingen zoals beschreven in het verslag van de zaakvoerder die ontstaan zijn uit de hiervoor beschreven dividenduitkering ter waarde van honderd zestigduizend zeshonderd vijftig euro (160.650,00¬ ).

Deze inbreng wordt toegewezen aan het kapitaal ten bedrage van honderd zestigduizend zeshonderd vijftig euro (160.650,00¬ ) en vergoed door de correlatieve creatie van tweeduizend zevenhonderd eenenveertig (2.741) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, die volledig volgestort zijn en die toebedeeld worden aan de enige venncot, Mevrouw LIEBERT Hilde.

c)Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig werd volgestort en dat het kapitaal bijgevolg werd verhoogd tot honderd negenenzeventig duizend tweehonderd vijftig euro (179.250,00¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd eenennegentig (3.491) aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING: Zetelverplaatsing.

De vergadering beslist artikel 2, eerste zin der statuten te wijzigen om ze aan te passen aan de actuele zetel van de vennootschap zoals die verplaatst werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 27 januari 2005, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad van 10 februari volgend, onder nummer 20050210/0024993 naar 1652 Alsemberg, Zevengatenlaan 45.

DERDE BESLISSING: Statutenwijzigingen.

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen om ze aan te passen aan de genomen beslissingen:

- Artikel 2, eerste zin van de statuten wordt vervangen door:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1652 Alsemberg, Zevengatenlaan 45."

- Artikel 5, eerste lid van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd negenenzeventig duizend tweehonderd vijftig euro (179.250,00¬ ) en is vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd eenennegentig (3,491) aandelen op naam, zonder bepaling van de nominale waarde, die elk één/drieduizend vierhonderd éénennegentigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen"

VIERDE BESLISSING: Volmacht tot coordinatie van de statuten,

De vergadering verleent aan notaris Philippe Vemimmen, ondergetekend, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Philippe Vemimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neèrlegging: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten,

Voor b houden %an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Le. S vermelden : Recto Naam en hoedanrgheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perro{o)ntecit

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.08.2013 13488-0132-010
17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.07.2012 12287-0306-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11495-0142-010
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 06.08.2010 10389-0221-010
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09508-0221-010
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08498-0013-010
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07476-0114-010
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06580-3062-011
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 26.07.2005 05558-3960-011
10/02/2005 : BLT004751
23/06/2004 : BLT004751
25/07/2003 : BLT004751
19/07/2002 : BLT004751
09/01/1997 : BL488907
01/01/1993 : BL488907
01/01/1989 : BL488907
01/01/1988 : BL488907
03/03/1987 : BL488907

Coordonnées
LIEBERT & CO

Adresse
ZEVENGATENLAAN 45 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande