KWELION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KWELION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.719.016

Publication

15/04/2013
ÿþ~

Mod 20

ÇL

i i < ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

te Leuven, de O 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : S ZS . f t 9. OLE,

Benaming

(voluit) : KWELION

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen (Neerwinden), Kruiskensstraat 8

= Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bénédicte Célis, notaris met standplaats te Wezembeek-Oppem, op 3 april 2013, vóôr registratie, dat:

1.De heer CIELEN Martijn Gregoor 'Catharina, geboren te Bilzen op tien juli negentienhonderdnegenenzeventig, wonende te 3400 Landen (Neerwinden), Kruiskensstraat 8.

2.Mevrouw KUSTERS Mieke, geboren te Leuven op achtentwintig januari negentienhonderdtachtig,: wonende te 3400 Landen (Neerwinden), Kruiskensstraat 8.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: KWELION

ZETEL: 3400 Landen (Neerwinden), Kruiskensstraat 8

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.550,00¬ , vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: de heer CIELEN Martijn, voornoemd, heeft ingeschreven op vijfduizend honderd (5.100) aandelen en mevrouw KUSTERS Mieke, voornoemd, heeft ingeschreven op vierduizend negenhonderd (4.900) aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het, Wetboek van vennootschappen, door comparanten in verhouding tot hun aandelenbezit, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE55 0688 9703 8344, geopend op naam van de vennootschap in oprichting; bij Belfius, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 maart 2013 afgeleverd bankattest dat; door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), in verhouding tot hun aandelenbezit.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar; het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND: SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding' van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het; maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld ins verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling vani schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten.: Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,: zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van: de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden. om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het. maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene: vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur : de heer CIELEN Martijn en mevrouw KUSTERS Mieke, beiden voornoemd. Zij treden afzonderlijk op.

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.1,11111

*13058696*

i

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

DOEL: De vennootschap heeft zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

-Computerconsultancy-activiteiten;

-Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de

toepassing van bijbehorende programmatuur (software);

-Activiteiten van systeemintegrators;

-Beheer van computerfaciliteiten;

-Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

-Ontwikkelen en onderhouden van webportalen;

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

-Overige zakelijke dienstverlening, enz;

-Overige vormen van onderwijs;

-Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enz;

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

-AI dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma

van de klant : invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens ;

-Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

-Zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier;

-Bewerking van digitale gegevens verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op

gegevensdragers; "

-Overige grafische activiteiten n.e.g.;

-Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen;

-Het aankopen, verkopen, alsook het verhuren van alle soorten materiële en immateriële activa;

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz;

-Handelsbemiddeling in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland doch enkel in eigen naam en voor eigen

rekening tot doel:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie; de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband stellen om de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken,

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, za! elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KWELION

Adresse
KRUISKENSSTRAAT 8 3400 NEERWINDEN

Code postal : 3400
Localité : Neerwinden
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande