KRIVITEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRIVITEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.654.217

Publication

09/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblac

Mud 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111 i



0 DEC. 2015

15R !~et

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0 543 6Scl .



(voluit) : KRMVMTEX

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1650 Beersel, Laarheidestraat 32

Onderwerp akte : OPRICHTING "

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jan MEERSMAN, te Sint-Pieters-Leeuw, op 13 december 2013, dat:

1)Mevrouw VANHAVERBEKE Kristien Marie-José (NN 610908 068-66)) geboren te Izegem, op 8 september 1961, gehuisvest 1650 Beersel, Laarheidestraat 32

2)De Heer DEHERTOGH Vincent Georges Mariette (NN 641203 405-60) geboren te Etterbeek op 3 december 1964, gehuisvest te 1650 Beersel, Laarheidestraat 32.

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd KRIVITEX, gevestigd te 1650 Beersel, Laarheidestraat 32.

Doel: De vennootschap heeft tct doel in België en in het buiten-'land in eigen naam en voor eigen rekening:

I. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en Instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnerrien of laten waarnemen," en diensten verlenen die direct op indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordigen, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eiden naam doch voor rekening van de vennootschap.

Il. de aankoop, de invoer, de creatie van tekeningen en modellen en de fabricatie ervan; de verkoop ais groot en kieinhandelaar, de verdeling, de promotie en aile handelingen in meer of mindere mate verbánd houdend met de goederen en diensten in de textielsector, en anderen, in rechts of onrechtstreeks verband met de heren , dames en kinderkleding, pasklare kleding, stoffen (met inbegrip van : synthetische stoffen, katoen, wol, leer, pels, imitatiepels enzovoort ...), breigoederen, schoenen, onderkleding en naar algemene regel aile artikelen en bijhorigheden (in elke materiaal mogelijk), voor de tooi van personen, met inbegrip van fantasiejuwelen, draagtassen en regenschermen, handschoenen, enzovoort ...

De vennootschap mag eveneens handelen ais tussenpersoon, zaakgelastigde, groothandelaar, in en uitvoerder, en kleinhandelaar. Zij mag winkels en boetieken openen, uit-baten, overlaten, franchizeren eveneens ais het organiseren van en deelnemen aan beurzen, stands en tentoonstellingen.

Ill, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verlichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks vetrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en de coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht almede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan ook zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en de in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of elke andere externe vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden In eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014.- Annèxes dii Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelemen in, of op gelijke wijze rechtstreeks of onrechtstrreeks, belangen nemen In andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur,

Maatschappelijk kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht; zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk, als volgt worden ingeschreven:

.- door Mevrouw VANHAVERBEKE Kristien, voornoemd sub 1), ten betope van vijfenzeventig (76) aandelen. door de Heer DEHERTOGH Vincent, voornoemd sub 2),ten belope van vijfentwintig (25)aandelen. Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage zes duizend drie honderd euro (6300,00 ¬ ) door storting in speciën et dat het bedrag van deze storting, is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-1283266-93, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de iNG.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevoig vanaf heden de beschikking over een som van zes duizend drie honderd euro (6300,00 ¬ ).

Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend," met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend,

indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie, reis- en verplaatsingskosten.

Algemene vergadering: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder Jaar.

Winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze vaarafname houdt op verplicht ie zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

4 ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsklad

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur van het jaar 2015.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

Warden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur :

Mevrouw VANHAVERBEKE Kristien, voornoemd en de Heer DEHERTOGH Vincent, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

niet van toepassing

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd eri overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één november 2013 tot op heden.Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

5. Kosten en verklaringen van de partijen

De comparanten verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, duizend tweehonderd vijfentwintig euro, inclusief BTW bedraagt.

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

Zij erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn . de nodige voorafgaande. toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep,

6. Fiscale verklaringen in geval van inbreng in natura

niet van toepassing

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Jan MEERSMAN, notaris te Sint-Pieters-Leeuw

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 17.07.2015 15323-0556-009
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0136-009

Coordonnées
KRIVITEX

Adresse
LAARHEIDESTRAAT 32 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande