KNOCK ON WOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNOCK ON WOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.843.341

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311005*

Neergelegd

29-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Rondenboslaan 19

Ondernemingsnummer :

0632843341

Benaming (voluit) : Knock on Wood

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Blijkens akte, verleden voor notaris Hans VEREEKEN te Halle op 25 juni 2015, ter registratie neergelegd , hebben

1.Mevrouw VAN ROSSUM Wendy, geboren te Elsene op 19 juli 1973, ongehuwd, wonend te Alsemberg, Rondenboslaan, 19.

2. De heer VAN ROSSUM Lennart geboren te Elsene op 3 februari 1976, echtgenoot van mevrouw Leen Pappaert, wonend te Dworp, Oude Baan, 7.

een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam KNOCK ON WOOD.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1652 Beersel (Alsemberg), Rondenboslaan,19. Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:

a) Mevrouw Wendy Van Rossum onderschrijft negenennegentig deelbewijzen en volstort deze elk tot beloop van één/derde;

b) De heer Lennart Van Rossum onderschrijft één deelbewijs en volstort dit tot beloop van één/derde.

Zij verklaren ons dat elk deelbewijs wordt volstort in speciën tot beloop van tweeënzestig euro en blijft te volstorten tot beloop van honderd vierentwintig euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK ,zoals blijkt uit het bankattest, afgeleverd op 2 juni 2015.

De vennootschap heeft tot doel :

1/Het verlenen van advies en diensten, begeleiding ,bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen ,instellingen en privé-personen ,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het productie-,logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel- administratief- en personeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

2/De recrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen; het organiseren van opleidingen en workshops.

2.bis Het organiseren van evenementen in de meest ruime zin.

3/Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

4/De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNOCK ON WOOD te 1652 Beersel

(Alsemberg), Rondenboslaan,19

Oprichting. Benoemingen

1652 Beersel

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

5/Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen ,inrichten ,het verwerven, vervreemden ,het (ver)huren ,het beheren, uitbaten ,valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur/ coördinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin ,zoals het verwerven, vervreemden ,het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen ,obligaties ,participatiebewijzen en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving,opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Als statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: mevrouw Wendy Van Rossum, oprichter, voornoemd .

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd; de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand mei te 16 uur uur,ook al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend zeventien .

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering jaarlijks, met gewone meerderheid, over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien; het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend vijftig euro.

Volmacht wordt gegeven ,met recht van in de plaatsstelling,aan :

heer Michel KREMER - bvba IdealCompta te 1030 Brussel ,Lacomblélaan,66/68

Teneinde deze vennootschap in te schrijven in de Kruispuntenbank voor ondernemingen en alle nodige en/of nuttige wijzigingen daarin aan te brengen; alle formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en bij de administraties van de BTW en waar nodig,de nodige vestigingsattesten en registraties aan te vragen en te verkrijgen.

Elk ondernemingsloket daartoe opdracht te geven

Daartoe alle handelingen te verrichten,alle verklaringen af te leggen,alle formulieren in te vullen, alle documenten te ondertekenen en alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn tot de realisatie van deze opdracht.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

Coordonnées
KNOCK ON WOOD

Adresse
RONDENBOSLAAN 19 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande