K.K.M.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.K.M.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.269.303

Publication

22/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

4

LG\

11111111)111JMI!k1)11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van i 0000pha d

te Leuven, de u 9 A 014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernerningsnr : 0886.269.303

Benaming

(voluit) : K.K.M.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 44, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 27 maart 2014, geregistreerd te Aalschot op 31 maart 2014, boek 586, blad 14, vak 14, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheld van stemmen

1.Ontslag aan de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doeiswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van eenendertig december tweeduizend dertien gehecht.

Kennisname van bedoelde stukken.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende :

"De vennootschap heeft ais doel:

N De verwerving of vervreemding, de huur of verhuring, de oprichting, verkaveling, beheer, de uitbating of, de valorisatie, onder welke vorm ook van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen. Het optreden als syndicus.

BI De projectontwikkeling en onroerende promotie.

CI Het uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aanpassings- en herstellingswerken aan onroerende goederen; kortom alle werken aan onroerende goederen,

D/ De klein- en groothandel, de import en export van alle artikelen, materialen, producten en grondstoffen die met de bedrijvigheid van de vennootschap verband houden, alsook de plaatsing ervan.

E/ Het bouwen, verbouwen, aannemen, onderaannemen, verkavelen, oprichten en of laten oprichten als beroepsoprichter van alle onroerende goederen, grondwerken, ruwbouw, bedrijvigheden met betrekking tot de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerkzaamheden of de coördinatie van deze bij de uitvoering door onderaannemers, het ontwikkelen van projecten, zowel in de particuliere, openbare als industriële sector, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelname met derden.

FI De aankoop en verkoop, onderhands of publiek, ruiling, huur en verhuur van alle onroerende goederen,

G/ De activiteiten van projectontwikkelaar; dit behelst het ontwerpen en bouwen van appartementsgebouwen, kantoren en winkels, met de bedoeling deze op plan, in aanbouw of afgewerkt te verkopen.

HI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

II Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Jf Het verwerven van participatles in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

KI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan Kredietinstellingen.

U Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

MI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

N! Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

0/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

P/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Q/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. Herformulering van de modaliteiten van: benoeming van zaakvoerder(s), werking van de algemene vergadering, ontbinding en vereffening, als volgt

In artikel vier wordt de tweede zin geschrapt.

In artikel twaalf wordt de vierde zin vervangen als volgt:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon."

In artikel éénentwintig wordt de tekst onder de titel "Vraagrecht" vervangen als volgt:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen."

Artikel vijfentwintig wordt vervangen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

'

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen' massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3. Uitvoering van de genomen beslissingen en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

- Mejuffrouw Leen Petré; - Mejuffrouw Julie Schaeriaken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

> iF i

" f s

ERIK LERUT

NOTARIS I " -

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte; riuç)

- gecoordineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief dd 31.12.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/08/2014
ÿþMod Word 11.1

B

M.AM

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 8 AUS, 2014

Griffie Rechtbank van Koophindel

e en.

Voor-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsb I

Ondernemingsnr : 0886.269.303

Benaming

(voluit) : K.K.M.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen, Tiensestraat 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

U1TTRE.KSEL t}lT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD 30 JUNI 2014:

Er wordt overgegaan tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder, met ingang van heden 30 juni 2014:

Q'mevrouw Veronique Vanrijkel, Tiensestraat 44, 3400 Landen

Het mandaat van zaakvoerder van

Omevrouw Veronique Vanrijkel

zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

In deze hoedanigheid van zaakvoerder zal

Q'mevrouw Veronique Vanrijkel, Tiensestraat 44, 3400 Landen

de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen en dit overeenkomstig artikel 13 van de statuten.

Voor ontledend uittreksel

De heer Karel Kaspers

Zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 12.07.2013 13304-0579-012
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0170-012
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.07.2011 11284-0575-012
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10267-0315-012
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09354-0324-012
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 10.07.2008 08402-0343-011
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0338-014

Coordonnées
K.K.M.C.

Adresse
TIENSESTRAAT 44 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande