K & O LEGAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K & O LEGAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.838.443

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.07.2014, NGL 07.08.2014 14405-0488-008
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 13.08.2013 13425-0276-008
31/01/2012
ÿþ'4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+iaoa~ies"

hieeraitegd ter grilf{é de

Reahttenk van Kooph-andel

te Leuven, de$ N. 2012 DE GlgiFFff`"'

ri ie

,,__.._..---~._ ...................... ---......_- ...

Ondememingsnr : © %Ltâ. . .

Benaming (voluit) :K & O LEGAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jachthoorn 18

3210 Linden

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijf januari tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op negen januari tweeduizend en twaalf, vijf bladen, geen verzendingen, boek 580, blad 92, vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

De heer HOORNAERT Koen Luc Anne-Marie, geboren te Sint-Niklaas op één december negentienhonderd zesentachtig, rijksregisternummer 86.12.01-201.10, echtgenoot van mevrouw Defoort Olivia, nagemeld, wonende te Sint-Niklaas, Mgr. Stillemansstraat 56.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "K & O LEGAL BVBA"

3. Zetel: te Linden, Jachthoorn 18

4. Doel:

fi

De vennootschap is van burgerlijke aard en heeft tot doel zowel in België als in het

:= buitenland:

_; De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is), het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties, optreden als scheidsrechter en gerechtelijk mandataris.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke entof rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de? Verwezenlijking. vare _heers. aatschappele_d_oeLzelfs indien ze erniet__:.:.-_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 111

rechtstreeks in verband mee staan met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizendste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :

De heer Hoornaert Koen, voor achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem duizend aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd euro

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro en is elk aandeel vohstort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK met nummer BE34 7370 3496 3590.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op 16 december tweeduizend en elf.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vijf januari tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichter éénparig benoemd, de heer Koen Hoornaert, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE MAANDAG VAN DE MAAND APRIL OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
K & O LEGAL

Adresse
JACHTHOORN 18 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande