JOSA COMPANY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JOSA COMPANY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.554.921

Publication

31/01/2013
ÿþ Mod Word 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gntttie ae~

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 ? JAN, 2913

DF GRIFFIER,

Griffie

111111191

be

a

B. Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Anne es du Manitearhelge_

Ondernemingsnr: 5DZ . SStt . g 21

Benaming

(voluit) : JOSA Company

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Klaproosstraat 21, 3210 Linden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 januari 2013 hebben de volgende oprichters de vennootschap onder firma JOSA Company opgericht voor onbepaalde duur: De heer Sander Claes (nn, 81.10.06-427-97) stortte 2.000 EUR ter verkrijging van 50 aandelen, de heer Jo Deferm (nn. 77.09.09-223-23) stortte 2.000 EUR ter verkrijging van 50 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 4.000 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Linden, Klaproosstraat 21 en kan bij eenvoudige beslissing door een zaakvoerder gewijzigd worden.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het voeren van activiteiten inzake marketing in de meest ruime zin en meer specifiek doch niet beperkt tot web en sociale media.

" Het voeren, ontwikkelen alsook derden bijstaan in de ontwikkeling van reclame allerhande.

" Organisatie van evenementen in de meest ruime zin, specifiek gericht op doch niet beperkt tot marketing doeleinden.

" Adviesverlening, consultancy in de meest ruime zin inzake informatica- en reclametoepassingen alsook de implementatie en verkoop van soft- en hardwaresystemen.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn ln zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag een eigen roerend en onroerend patrimonium opbouwen en beheren.

Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent t.a.v, de vennootschap die rechten uit.ln principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk.

Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering.

De aansprakelijkheid van vennoten is ten aanzien van derden onbeperkt en hoofdelijk, De vennoten kunnen niet zelf veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang de vennootschap niet zelf is veroordeeld.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder-vennoten en/of zaakvoerders. De vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder-vennoot beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de

benoeming van de heren Jo Deferm en Sander Claes als zaakvoerder- vennoot. De zaakvoerder-vennoten zijn onafzetbaar, tenzij om een wettige reden of tenzij unaniem anders wordt besloten. De zaakvoerders staan in voor de vereiste neerlegging en publicatie.Naast de zaakvoerder-vennoten kan een gewone zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" r :a

benoemd worden. Deze gewone zaakvoerder is ad nutum afzetbaar bij gewone meerderheid van de algemene vergadering. De duur van het mandaat van zaakvoerder-vennoten en gewone zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd, voor zover geen andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zodra een zaakvoerder- vennoot niet langer vennoot is zal dit van rechtswege zijn ambtsbeëindiging van zaakvoerder-vennoot impliceren. Tenzij andersluidend wordt overeengekomen zal hij ook geen gewone zaakvoerder worden.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels die in het Wetboek van Vennootschappen voorzien zijn, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2013.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal ais volgt bestemd worden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst, De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar. Een winstverdeling kan niet plaatsvinden dan na unanieme goedkeuring van de vennoten. Zodra deze besluiten over te gaan tot een winstverdeling dan zal deze gebeuren naar verhouding tot het aandeel der vennoten , behoudens uitdrukkelijke afwijking.

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2013.

2. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid. Zij verklaren en erkennen dat deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en aile akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.De zaakvoerder zal de vennoten een lijst opmaken en ter bekrachtiging voorleggen. Deze handelingen worden geldig bekrachtigd bij ondertekening van aile vennoten in de hoedanigheid van oprichters.

3. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerders te bekleden met aile machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting. De zaakvoerders geven daarop de volmacht aan Nico Demarsin (BE 0849.395.940, 3391 Meensel-Kiezegem, Zilverbergstraat 7) teneinde de formaliteiten van deze oprichting inzake KBO, Directe belastingen en BTW, Sociaal verzekeringsfonds te verzorgen.

Sander Claes

Zaakvoerder

Voor-

' tlehaudtn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 31/_O11?O13Anncs_duAlon,iteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOSA COMPANY

Adresse
KLAPROOSSTRAAT 21 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande