JED

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JED
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.208.035

Publication

04/01/2011
ÿþ,Pmg, MUG 2.1

(Me

tp IU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in

het buitenland :

-management- en consultancyactiviteiten op het gebied van productie, automatisering, beheer, verkoop,'

enz. en het waarnemen van bestuurdersmandaten in andere vennootschappen;

-consultancy-activiteiten aan bedrijven bij het bepalen van de strategie en bij het uitdenken en uitwerken van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc behc aar Belç Staal

II! N II II~IIIIIIIVI YIN 111

" 110~115a"

BRUSSEL,

2 4 DEC, 2070

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 32 2 D ?ciç

(voluit) : JED

Rechtsvorm : vennootschap onder firma Zetel : 1650 Beersel - Hoogstraat 47 Onderwerp akte : OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en tien,

op 16 december zijn samengekomen :

-de heer Robert Jules HERBOTS, geboren te Brussel op 19 augustus 1948 (NN 48.08.19-441.53), gehuwd, wonende te 1650 Beersel, Hoogstraat 47;

-mevrouw Rita DEKNOP, geboren te Ukkel op 5 november 1953 (NN 53.11.05-266.95), echtgenote van de heer Robert HERBOTS, wonende te 1650 Beersel, Hoogstraat 47;

-mejuffrouw Elke HERBOTS, geboren te Ukkel op 13 juli 1984 (NN 84.07.13-346.10), wonende 1650 Beersel, Hoogstraat 47 ;

-de heer Jan HERBOTS, geboren te Ukkel op 29 augustus 1977 (NN 77.08.29-381.34), wonende te 1640,` Sint-Genesius-Rode, Gehuchtstraat 85;

-de heer Damien HERBOTS, geboren te Ukkel op 14 maart 1975 (NN 75.03.14-393.07), wonende te 1650;

Beersel, Kerkveldstraat 2. .

Voornoemde comparanten hebben besloten bij onderhandse akte over te gaan tot de oprichting van een Vennootschap Onder Firma. Zij verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden.

Artikel - Aard/Naam

De verschijners verklaren een vennootschap onder firma op te richten onder de benaming : JED.

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1650 Beersel, Hoogstraat 47.

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de. zaakvoerder(s), die de bevoegdheid heeft (hebben) om deze overdracht bekend te maken, mits in achtneming: van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijkantoren of agentschappen oprichten zowel in België ais in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

totaaloplossingen inzake productie, informatisering, beheer, verkoop, enz.

-de vennootschap mag beschikbare gelden beleggen in onroerende en roerende goederen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet limitatief.

De vennootschap stelt zich tevens als doel : handel in eigen onroerend goed, alsmede de verhuur van onroerende goederen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, kunnen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap mag op elke wijze ook zich borgstellen voor en betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten, met inbegrip van roerende en onroerende verrichtingen, uitvoeren die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderzins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderzins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikels - kapitaallvertegenwoordiging

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1f300ste) van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

De oprichters hebben zich onvoorwaardelijk verbonden het kapitaal samen te brengen als volgt :

-de heer Robert Herbots 350,00 EUR

-mevrouw Rita Deknop 350,00 EUR

-juffrouw Elke Herbots 100,00 EUR

-de heer Jan Herbots 100,00 EUR

-de heer Domien Herbots 100,00 EUR

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

honderd en vijf (105) aandelen

honderd en vijf (105) aandelen

dertig (30) aandelen dertig (30) aandelen dertig (30) aandelen

Samen driehonderd (300) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. De aandelen luiden op naam.

Artikel 6 - Rekening-courant vennoten

-de heer Robert Herbots -mevrouw Rita Deknop -juffrouw Elke Herbots -de heer Jan Herbots -de heer Domien Herbots

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Toetreding, uittreding en afzetting van vennoten

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamelijke beroepsuitoefening deel te nemen.

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle vennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening. De gevolgen bij overlijden van een vennoot, worden geregeld zoals hierna bepaald in artikel 11.

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten per aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzendig van dit schrijven. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot, na goedkeuring door de overige vennoten. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking/afzetting worden geregeld zoals hierna bepaald onder de artikelen 11 en 12.

Artikel 8 - Bestuur van de vennootschap

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 25.000,00 Euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vennoten, afzonderlijk optredend, die de titel van zaakvoerder dragen, benoemd door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap, het aangaan van leningen en andere verbintenissen boven 100.000,00 Euro, is evenwel de handtekening van van twee zaakvoerders vereist.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Iedere vennoot handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking zij tot het doel van de vennootschap behoren, weliswaar met de beperking, waarvan in de eerste paragraaf van artikel 8 sprake.

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft ten alle tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 9 - Vennoten  deelneming in andere vennootschappen

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 - Overdracht van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van aile vennoten, zoals ook bepaald onder artikel 7.

Artikel 11 - Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 14 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waanvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgende op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen een gerechtelijke inventaris te laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 12 - Wettelijke onbekwaamheid vennoot

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 11.

Artikel 13 - Vereffening  ontbinding

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 11 hiervoor.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten.

Artikel 14 - Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, op de tweede vrijdag van de maand december om 18u00, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen véér de vergadering toegezonden.

Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle vennoten, zoals ook bepaald onder artikel 7.

Artikel 11 - Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 14 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgende op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen een gerechtelijke inventaris te laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 12 - Wettelijke onbekwaamheid vennoot

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 11.

Artikel 13 - Vereffening  ontbinding

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 11 hiervoor.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten.

Artikel 14 - Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, op de tweede vrijdag van de maand december om 18u00, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen vóór de vergadering toegezonden.

Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager of medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Robert HERBOTS of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor de beslissingen waarvoor een andere meerderheid vereist is in het Wetboek van Vennootschappen of onderhavige statuten.

Artikel 15 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Artikel 16 - Resultaatbestemming

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de financiële staten, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden vèrstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks-en ontwikkelingskosten.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 17 - Overgangsbepalingen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen, gesteld voor de vennootschap en de oprichters tot heden, door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dit te rekenen vanaf .. december 2010 onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De voornoemde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap, en met volledige externe vertegenwoordigheidsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 7 van onderhavige statuten, de heer Robert Herbots, geboren te Brussel op 19 augustus 1948, wonende Hoogstraat 47 te 1650 Beersel, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt, en

mevrouw Rita Deknop, geboren te Ukkel op 5 november 1953, wonende te Hoogstraat 47 te 1650 Beersel, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december 2012

om achttien uur.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

De voornoemde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap De Braekeleer-Schoonjans BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Yves Janssens, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel Pamelsestraat 2 Bus 1 te 1770 Liedekerke, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW-administratie en eventuele andere administraties, met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen met betrekking tot de Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW-administratie en eventuele andere administraties en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de vennootschap, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van de vennootschap. Deze volmacht geldt tot schriftelijke opzegging door één van beider partijen.

Na voorlezing van deze statuten hebben de comparanten deze akte ondertekend.

Yves Janssens

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voor-oehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JED

Adresse
HOOGSTRAAT 47 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande