JAPAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAPAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.682.937

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0477-010
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13435-0510-010
01/03/2013
ÿþ Mod2.1

Man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo. beho IMI :er . s#tie aer

aan *13035599* Rechtbarrrc van Koo h ndel

Belg Staat te Leuven, de ~ ~ FEB. 2013

flEGweleFF8. 2313



Ondememingsnr : 0843.682.937

Benaming

(voluit) : JAPAMA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensesteenweg 227 - 3360 Bierbeek

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 6 februari 2013 werden met eenparigheid van stemmen door het college van zaakvoerders volgende beslissing goedgekeurd:

1. De maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227 naar 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 225 met ingang vanaf heden.

Roelants Danny

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2012
ÿþ w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aa~.R ~ _~I

" iaosgait

Ondernemingsnr: ©bL~ Benaming JAPAMA

(voluit)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 FEB, 2012

DFG GRIFFIER,

ri tie

--~-

--

1 -

- ~ ......... ................ ....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbias

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tiensesteenweg 227

3360 Bierbeek

Onderwerp akte :Oprichting B.V.B.A.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 7 februari 2012, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer ROELANTS Danny Herman Jozef, NN63.11.28-283.83, en zijn echtgenote mevrouw PLUYMERS Susy Nicole Rita, NN65.08.27-130.93,samen wonend te 3210 Lubbeek, Aardebrug 19. -benaming : JAPAMA

-zetel: 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227

-duur: onbepaald

-kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig in geld geplaatst en volledig in geld gestort, verdeeld in 186 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer Danny Roelants, die stortte ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem 93 volgestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde mevrouw Susy Pluymers, die stortte ten belope van negenduizend driehonderd euro' (¬ 9.300,00), waarvoor haar 93 volgestorte aandelen worden toegekend;

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE82 7340 3350 0068 op naam: van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank. Het bewijs van deponering werd door; voornoemde bank afgeleverd op 12 januari 2012.

-boekjaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

-doel :

1. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet= met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen,het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan: of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen: worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het: waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinriohting en decoratie de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende, leasing afsluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f&

n d

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Luik B - Vervolg

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

6. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met: - alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Do vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

jarvergaderinq : laatste vrijdag juni 19u, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag is, op de daaraan voorafgaande werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die zelf vennoot dient te zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

-bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt onder de bevoegdheid van het college van zaakvoeders.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders. Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur, de heer Danny Roelants en mevrouw Susy Pluymers, beiden voornoemd en mejuffrouw ROELANTS Jade Germaine Marcel, NN92.10,14-470.45, wonend te 3210 Lubbeek, Aardebrug 19

-commissaris : geen benoemd;

-saldo resultatenrekening :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffeningssaldo : na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

-In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds 1 januari 2012, evenwel onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

-Aanstelling als bijzondere gevolmachtigde van: de besloten vennootschap "VCS Accountants" te Aarschot, Amerstraat 147, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.08.2015 15403-0394-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0022-010

Coordonnées
JAPAMA

Adresse
TIENSESTEENWEG 225 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande