IPA CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : IPA CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 873.303.272

Publication

24/12/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1III(azz z

111111

NEERGELEGD

1 2 DEC, 2014

Griffie Recrimank van Koophandel

te Lie

Ondernemingsnr : 0873.303.272

Benaming

(voluit) : IPA CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap

Zetel : 3070 Kortenberg, Edegemstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING & SLUITING VEREFFENING

UIT EEN AKTE, verleden op 10 september 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met standplaats te ° 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap genaamd "IPA CONSULTING" met zetel te 3070 Kortenberg, Edegemstraat 31, ingeschreven in, het rechtspersonenregister te Leuven en BTW-plichtig onder nummer 0873.303.272.

Volgende vennoten zijn aanwezig: 1/ de heer VANPÉE Alexander Desiderius Lodewijk, beherende vennoot, geboren te Oudergem op 1 september 1955, nationaal nummer 55.09.01-515.91, houder van achtenveertig aandelen, 2/ de heer VANPÉE Jacques Henri, stille vennoot, geboren te Oudergem op 13 september 1952, nationaal nummer 52.09.13-433.41, houder van twee aandelen, aldus was heel het; maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd.

De enige zaakvoerder, voornoemde heer VANPÉE Alexander Desiderius Lodewijk, statutair zaakvoerder,' was aanwezig.

Volgende conclusies werden genomen met eenparigheid van stemmen:

De vergadering besluit tot ontslag van de zaakvoerder, zijnde de heer VANPÉE Alexander voornoemd. Het; ° ontslag gaat in zodra de vennootschap ontbonden en vereffend is na aanname van de volgende besluiten. Aan, de zaakvoerder wordt kwijting gegeven voor de boekjaren waarvoor een jaarrekening werd opgesteld en voorgelegd. Genoemde zaakvoerder, hier aanwezig, aanvaardt dit ontslag en de modaliteiten.

De voorzitter/zaakvoerder verklaart en de vergadering erkent dat alle schulden ten aanzien van derden zijn; terugbetaald en dat de voormelde wettelijke vocrwaarden van de ontbinding en vereffening van dei vennootschap in één akte vervuld zijn. De vergadering besluit dan ook met ingang vanaf heden dei vennootschap te ontbinden en te vereffenen, in toepassing van artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen.

Gezien de situatie van de rekeningen van de ven-nootschap, gezien de manifeste eenvoud daarvan, gezien: het feit dat er geen schulden of vorderingen op leveranciers of handelspartners zijn (met uitzondering van een; provisie voor de personen die de ontbinding begeleiden), en gezien de eenvoudige situatie van de twee vennoten die alle rechten bezitten, waarbij de verdeling integraal in de verhouding volgens het aandelenbezit; kan geschieden, beslist de vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt zij de rekeningen en de verdeling; ' goed, verleent zij kwijting aan de zaakvoerder en beslist zij om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de` definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen, zodat het resterend actief na aanzuivering van; kosten en eventueel te betalen belastingen, geheel zal uitgekeerd worden aan de enige twee vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit

De vergadering beslist tot machtiging aan de heer VANPÉE Alexander voornoemd, alsock aan de heer Patrick Quintens van ABL Boekhouding en Fiscaliteit te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1, bus 5, en hun; respectieve aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om het nodige te doen voor de schrapping van de gegevens van de vennootschap bij de; Kruispuntbank voor Ondernemingen en het Ondernemingsloket, en om de hierboven genomen besluiten ter: kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Michael BOES

Samen hiermee neergelegd: - expeditie;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IPA CONSULTING

Adresse
EDEGEMSTRAAT 31 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande