INOY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INOY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.421.507

Publication

24/01/2014
ÿþmod 11.9



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 JA

BRUSSEL

Griffie

11Ufil

*190241







Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblat

Ondernemingsnr: 5(e.4. 50?- Benaming (voluit) : INOY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindekensweg 71

1652 Beersel (Alsemberg)

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE  BENOEMINGEN "

"

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 13 januari 2014;i v66r registratie, dat

1. De heer DEPOORTERE Ives Julien Aloïs, geboren te Waregem op één mei

:1 negentienhonderddrieënzestig, [Rijksregister nummer : 63.05.01-375.80], wonend te 8300 Knokke-

il Heist, Blancgarinstraat 18 bus 23.

2. Mevrouw PREDERICKX Greet Emma Gustaaf, geboren te Diest op negen juli negentienhonderddrieënzestig, [Rijksregister nummer : 63.07.09-174.55], samenwonend te 8300 Knokke-Heist, Blancgarinstraat 18 bus 23.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen;

ti TITEL I.: RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

;; Arti el 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder dei naara "INOY". Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere; stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - worden voorafgegaan of gevolgd] door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

il Arti el 2 : Zetel

;, De zetel is gevestigd te 1652 Alsemberg, Lindekensweg 71, en de vennootschap is ingeschreven in het ;, Rechtspersonenregister (RPR) ter bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord 'rechtspersonenregister' of de; afkorting 'RPR', gevolgd door de zetel van de bevoegde rechtbank van koophandel, moeten steeds voorkomen! ;; op de in artikel 1 vermelde stukken.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar elke andere: plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving.

;; Elke verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad! bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder(s).

:; De gaakvoerder(s) maglmogen in België of in het buitenland, administratieve zetels, ultbatingzetels,i; agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten. Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het!i :; buitenland, Het verstrekken van advies en consultancy-diensten hieraan gelieerde diensten inzake algemeen;:

ij management, counseling en/of strategieconsulting, joint ventures, business development en networking.

;, - Het verstrekken van alle management-diensten waaronder doch niet beperkt tot projectmanagement, interim-

;, management en genera! management,

- Het begeleiden van sporters, sportteams en sportorganisaties zowel op sportief als organisationeel, beleids -,;

ais administratief vlak alsook het verstrekken van elke dienst of advies in deze zin. ;! Het uitoefenen van alle activiteiten alsook het verlenen van advies inzake en verbonden aan public-relations,;;

promotie en promotionele events en marketing. ;; - Het verstrekken van diensten verbonden aan coaching van individuen en teams alsook inzake; !? loopbaanbegeleiding. - Het uitvoeren, organiseren en commercialiseren van marktonderzoek en -analyses alsook het adviseren; hieromtrent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t mod 11.1

De organisatie en coordinatie, het geven alsook het bijwonen van seminaries, team building voor organisaties/bedrijven, incentive-reizen, voordrachten, opleidingen; symposia, internationale seminaries, ateliers, congressen, workshops, beurzen, tentoonstellingen, vernissages, evenementen en manifestaties, zowel van wetenschappelijke, economische, technologische, artistieke, culturele, sportieve, culinaire, recreatieve als van sociale aard, in de ruimste zin van het woord. Deze opsomming is exemplair en niet limitatief.

- De rekrutering, vorming en te beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in-en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

- Het verstrekken van diensten en advies met betrekken tot het sluiten, wijzigen of beëindigen van contracten in de breedste zin van het woord,

- Het aankopen, verkopen, de invoer, de uitvoer, het produceren, beheren, uitbaten, bewaren , huren, verhuren, ter beschikking stellen van alle roerende goederen, en meer specifiek de klein  en groothandel in voedingswaren (groenten, fruit, oliën, dranken al dan niet alcoholhoudend... zonder dat deze opsomming ais beperkend mag beschouwd worden) en van transportmiddelen zoals boten, rollend materiaal en fietsen,

- De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van commissionairsactiviteiten en het verstrekken van advies decoratie en binnenhuisinrichting.

- Het maken, bewerken, archiveren, beheren en verkopen van foto's, fotoreportages, beelden en films of/en de rechten die hierop betrekking hebben

- Catering in de breedste zin van het woord en het geven en/of uitwerken van kookworkshops en gastentafels alsook het recenseren van horeca;

Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten, knowhow en andere intellectuele eigendomsrechten of aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met de doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

- Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in aile vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden evenals het beheer en de valorisatie van deze participaties,

- Het verrichten van alle financiële transacties zoals de verwerving door aankoop of anderszins, van enige effecten, obligaties en aandelen van al dan niet verbonden ondernemingen. Dit alles behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten

mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen van vermogensbeheer en

beleggingsadvies.

De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook de aankoop, verkoop, cessie, concessie en exploitatie van intellectuele rechten.

Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doet.

- Het starten van elke onderneming, het oprichten van elke vennootschap, het realiseren van een inbreng in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, het onderschrijven, aan-en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, het verschaffen van voorschotten en leningen en het borg staan ten aanzien van ieder persoon.

- Het borgstellen en het verschaffen van leningen en garanties ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

Het waarnemen van mandaten zoals deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of rechtspersonen en organisaties. Zij kan tevens mandaten opnemen in verenigingen.

- Het stellen van elke roerende of onroerende handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of gelijkaardige doelen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. - KAPITAAL  AANDELEN  OBLIGATIES.

Artikel 5. ; Kapitaal

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

~.-

' Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

{;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door' honderdtwintig (120) aandelen, zonder nominale waarde, De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderdtwintig (120).

De comparanten, aanwezig zoals gezegd, verzoeken Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat zij onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam "INOY", waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 1652 Alsemberg, Lindekensweg 71 en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdtwintig (120,00) aandelen zonder nominale waarde.

deze honderdtwintig (120) aandelen wordt als volgt ingeschreven in ge d:

1, De heer DEPOORTERE Ives, voornoemd.

Dewelke verklaart in te schrijven op zestig (60) aandelen

2. Mevrouw FREDERICKX Greet, voornoemd.

Dewelke verklaart in te schrijven op zestig (60) aandelen

TOTAAL: honderdtwintigmm 2) aandelen 120 Ok aandeel werd volgestort ten belope vanzesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

ZITEL III. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12.: Zaakvoerders)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

1.1

Artikel 14.: Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerders) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Artikel 15.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

den/De zaakvoerder(s) is/zijn, overeenkomstig het gemeen recht, verantwoordelijk voor de voor de vervulling

van de hem/hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in zijn/hun bestuur.

ZITEL V. -ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikel 19. : Gewone algemene vergadering

elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op zesentwintig mei om negentien (19) uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

ri

`EITEL. VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 32.: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van elk kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt/maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De zaakvoerder(s) stelt/stellen bovendien een verslag op "jaarverslag" genoemd, waarin hij/zij rekenschap geeft/geven van zijn/hun beleid, voor zover dit verslag vereist is door het Wetboek van vennootschappen, Het verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in de artikelen 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, voor zover deze artikelen van toepassing zijn.

Ten minste één maand voor de datum waarop de eventuele commissaris(sen) zijn/hun omstandig verslag, 'controleverslag' genoemd (opgesteld volgens de voorschriften van artikel 143 en 144 van het Wetboek van vennootschappen), dienen voor te leggen -- dit is vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, overhandigt/overhandigen de zaakvoerder(s) hen de nodige stukken daartoe.

Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering mogen de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en de obligatiehouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de in artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen opgesomde documenten.

Oe zaakvoerder(s) leg(gen) binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98, 100,101 en 102 van het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

60

60

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

/oor- '6 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap, naast de bij artikel 98 van het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening in hun geheel op een andere wijze of een verkorte versie van dit laatste document verspreidt, zijn de bepalingen van de artikelen 104 en 105 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

TITEL VIL : BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Artikel 33.

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s). u

Artikel 38. : Verdeling

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

L=1

DEEL III. OVERGANG_SBEPALTNG .N

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015,

2. De eerste gewone algemene vercraderinq

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2016.

DEEL IV : BENOEMINGEN

1. Benoeming van de zaakvoerder(s)

De comparanten verklaren dat de ondergetekende notaris hun aandacht gevestigd heeft op :

a) de beschikkingen van de wet van 19 februari 1965 met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van 10 januari 1977.

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, zoals gewijzigd door latere wetten op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen. De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerders voor een onbepaalde duur;

1, De heer DEPOORTERE Ives Julien Aloïs, geboren te Waregem op één mei

negentienhonderddrieënzestig, [Rijksregister nummer : 63.05.01-375.80], wonend te 8300 Knokke-Heist, Blancgarinstraat 18 bus 23.

2. Mevrouw FREDER1CKX Greet Emma Gustaaf, geboren te Diest op negen juli

negentienhonderddrieënzestig, [Rijksregister nummer : 63.07.09-174.55], samenwonend te 8300 Knokke-Heist, Blancgarinstraat 18 bus 23.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een wettelijke of

reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

u

DEEL VI : BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan elke medewerker van de naamloze vennootschap "TAX CONSULT', met maatschappelijke zetel te Watermaal-Bosvoorde (1170 Brussel), Luchtschiplaan 9, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondememingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INOY

Adresse
LINDEKENSWEG 71 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande