IMMO KARANT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO KARANT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 500.846.137

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 02.07.2014 14259-0266-009
21/03/2014
ÿþ Matl Wax! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

IIlI u~iiiuiui~~u~

*1A069 68*

II

III

'-(i cl mgr á ma

eusse.

Griffie

Ondernemingsnr : 0500846137

Benaming

(volui» : IMMO KARANT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : DEKKERSDELLE 2 - 1650 BEERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG AFGEVAARDIGDE BESTUURDER

Uit het proces van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 februari 2014 ten

maatschappelijke zetel blijkt het ontslag van de afgevaardigde bestuurder mevrouw VAN HEREWEGHE Antoinette, rue de la Chapelle, L 8017 Strassen en dit vanaf 1 maart 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nu ii IIUH II I iui ii I

*12191495*

ui

1 610. 2012

BFItiaL

Griffie

Ondernemingsnr 0 5 00 Yi/6 43 ~,-



Zetel : 1650 BEERSEL k Ke,R S e L Le 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot), op 8 NOVEMBER 2012, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor te Halle, BLIJKT de oprichting van hierna vermelde vennootschap :

OPRICHTERS ; 1) Mevrouw VAN HERREWEGHE Antoinette, geboren te Beersel, op 25 september 1934, weduwe van de Heer Mitelman Bernard, wonende te L-8017 Strassen (Groot-Hertogdom-Luxemburg) rue de la Chapelle, nummer 13.

2) Mevrouw MERTENS Arlette Nathalie Alice, geboren te Geraardsbergen, op 20 januari 1946, echtgenote VAN HERREWEGHE Karel Albert, wonende te 1650 Beersel, Dekkersdelle, nummer 2.

3) De Heer VAN HERREWEGHE Karel Albert, geboren te Dworp, op 24 oktober 1940, echtgenoot MERTENS Arlette Nathalie Alice, wonende te 1650 Beersel, Dekkersdelle, nummer 2.

VORM - BENAMING. De vennootschap neemt de vorm aan van een Naamloze Vennootschap. De maatschappelijke naam luidt "IMMO KARANT".

ZETEL. 1650 Beersel, Dekkersdelle, nummer 2.

DOEL. De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland:

Alle hoegenaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit ailes zowel voor eigen rekening of noodwendigheid als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden of in deelname met derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend is: alle onroerende goederen  gebouwen (al dan niet gemeubeld) en gronden- aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen en uitbaten, in waarde brengen, beheren en er toezicht op uitoefenen; alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten; als bouwpromotor alle studies, ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken; alle hoegenaamde gebouwen en/of bouwwerken, bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken; alle aannemingen van werken, zowel private als openbare, aanvaarden en uitvoeren; aile immobiliënactiviteiten uitvoeren met betrekking tot bouwpromotie; een onroerend patrimonium beheren en valoriseren door het stellen van beheersdaden. De vennootschap mag bovenvermelde handelingen zelf verrichten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, voor zover de nodige vestigingsgetuigschriften worden bekomen.

De vennootschap zal met alle middelen haar maatschappelijk doel kunnen realiseren, inclusief via onderaanneming, zowel in de hoedanigheid van opdrachtgever als van opdrachtnemer, en alle deelnemingen nemen of akkoorden sluiten met het oog op het ontwikkelen of het bevorderen van haar maatschappelijk doel.

Zij mag octrooien of licenties nemen, kopen, exploiteren of verkopen en alle soorten transacties, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, belangen verwerven door middel van een vereniging of inbreng van kapitalen, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, of op een andere manier, in alle vennootschappen, ondernemingen of transacties met

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming IMMO KARANT

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

een doel gelijkaardig of verwant aan dat van de vennootschap, of die bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag borg staan zowel voor haar eigen verbintenissen als voor die van derden, onder andere door het vestigen van een hypotheek of een pand op haar goederen, inclusief haar eigen handelszaak.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN. Het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (111005}B) deel vertegenwoordigen van het kapitaal.

Op alle aandelen is in geld ingeschreven als volgt

- door Mevrouw VAN HERREWEGHE Antoinette op vijftig (50) aandelen, hetzij in totaal voor vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ );

- door Mevrouw MERTENS Arlette op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij in totaal voor vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ );

- door de Heer VAN HERREWEGHE Karel op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij in totaal voor vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ );

TOTAAL_ : honderd (100) aandelen, voor een totaal bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ). Aile en elk der aandelen zijn volledig volstort.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, op een bijzondere rekening met nummer 001-6832449-39, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij FORTES BANK NV, te Brussel, Warandeberg, 3, zodat de vennootschap beschikt over een bedrag van 100.000,00 EURO.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen niet of zonder stemrecht.

Bij uitgifte van aandelen zonder stemrecht door omzetting van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht, is de raad van bestuur gemachtigd om het maximum aantal aandelen vast te stellen dat voor omzetting in aanmerking komt en om de voorwaarden van de omzetting vast te stellen. Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd en worden voorzien van een volgnummer. Indien de aandelen op naam zijn, wordt op de vennootschapszetel een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen,. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar, Het mandaat van bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering van aandeelhouders worden herroepen,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdraoht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, alsook het bestuur van een geheel of een deel van de sociale aangelegenheden toevertrouwen:

- ofwel aan één of meer van zijn leden die de titel van afgevaardigd bestuurder dragen;

- ofwel aan één of meer gedelegeerden van binnen of buiten de raad;

- ofwel aan een directiecomité of aan een uitvoerend comité waarvan de leden al dan niet tussen bestuurders worden verkozen.

Ingeval van het gelijktijdig bestaan aan meerdere algemene bevoegdheidsdelegaties stelt de raad van bestuur de respectievelijke bevoegdheidstoewijzingen vast.

De raad van bestuur en de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan iedere gevolmachtigde.

De raad kan de gevolmachtigden die in de voorgaande alinea's zijn vermeld op elk ogenblik ontslaan.

Hij stelt de toekenningen en verloning, de vergoeding of het salaris vast voor de personen aan wie hij bevoegdheden heeft toevertrouwd; deze uitkeringen kunnen vast of variabel zijn.

De vennootschap wordt in haar handelingen en In rechte vertegenwoordigd door:

- ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een/de afgevaardigde bestuurder; - ofwel, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden toevertrouwd, door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door twee gedelegeerden die gezamenlijk optreden als er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Het ambt van bestuurder wordt niet bezoldigd.

De raad van bestuur kan aan de bestuurders en directeurs met bijzondere functies of opdrachten vergoedingen toekennen.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om zestien uur. indien die dag een wettelijk feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering kan buitengewoon bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen op vraag van de aandeelhouders die samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur een volledige inventaris alsook de jaarrekening overeenkomstig de wet op.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ONTBINDING EN VEREFFENING. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

A

4 , .

.

{t ' ,,R 1 A

F V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aanduiding van de vereffenaars dient ter bevestiging te worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon deweike deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s).

Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

- Het eerste boekjaar begint op 8 NOVEMBER 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

- Het aantal bestuurders is vastgesteld op drie.

Worden benoemd tot bestuurders

1) Mevrouw VAN HERREWEGHE Antoinette, wonende te L-8017 Strassen (Groot-Hertogdom-Luxem-burg) rue de la Chapelle, nummer 13.

2) Mevrouw MERTENS Arlette, wonende te 1650 Beersel, Dekkersdelle, nummer 2.

3) De Heer VAN HERREWEGHE Karel wonende te 1650 Beersel, Dekkersdelle, nummer 2. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn deze mandaten onbezoldigd.

COMMISSARISSEN. Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, dient geen commissaris te warden benoemd.

 VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad.---

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift oprichtingsakte met volmacht, eensluidende kopij van de oprichtingsakte, eensluidende kopij van het gelijkvormig ontledend uittreksel.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0420-011

Coordonnées
IMMO KARANT

Adresse
DEKKERSDELLE 2 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande