IMMACO

Divers


Dénomination : IMMACO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 428.845.908

Publication

23/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

, Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op drieëntwintig juni tweeduizend veertien.

' Geregistreerd 7 blad(en), 0 verzending(en)

op het 1ste registratiekantoor Brussel 3

op 26 juni 2014,

boek 5/2, blad 84, vak 20.

Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00).

Wim ARNAUT - Adviseur a.i. (getekend)

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"IMMACO" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1652 Alsemberg, Waterpoelstraat 42, de volgende;

beslissingen hebben genomen

I. VERSLAGEN

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter lezing te geven van de volgende documenten:

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1 derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

b) het verslag van de door de raad van bestuur daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke; vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Van Cauter - Saeys & Co" genoemd, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 (RPR Dendermonde  ' KBO 0438.507.702  BTW BE 438.507.702  IBR nr. B00111), vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA I. SAEYS: Bedrijfsrevisor - Réviseur d'Entreprises" genoemd, met maatschappelijke zetel te 9320 Nieuwerkerken (Aalst), , Louis Cellebautstraat 36 (RPR Dendermonde  KBO 0477.895.838 -- BTW BE 0477.895.838 -- IBR nr. BD0495), vertegenwoordigd door mevrouw Inge SAEYS, bedrijfsrevisor (1BR nr. A01434), kantoorhoudend te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1 eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste methoden van: waardering, en de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng ln natura ten belope van ¬ 492.521,07 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV IMMACO bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge enerzijds van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Johan Meire en aan mevrouw Annie Lauwereins en de vorderingsrechten anderzijds ten gevolge van een kapitaalvermindering ten belope van belaste reserves, die niet wordt terugbetaald aan de heer Johan Meire en aan mevrouw Annie Lauwereins, waartoe nog beslist moet worden.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat onder voorbehoud van de beslissingen van de algemene vergadering mbt een kapitaalvermindering ten belope van ¬ 59.521,07 waarvan 10 % roerende voorheffing wordt betaald en 90 % als vorderingsrechten op beide vennoten wordt weerhouden en de beslissing tot dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte vorderingsrechten en voor zover er geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura, dat

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de _ingebrachte, bestanddelen,_ voor. de_bepaling _van het aantal_ door de. vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staáts' Bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte egd/on

`vangen

p

11 JULI 2014

ter griffie

ven ge rechtbank vanko Nederlandst

ali

Griffiép~ande( Brus ~I

Ondernemingsnr : 0428845908

Benaming

(voluit) : "IMMACO"

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1652 Alsemberg, Waterpoelstraat 42

(volledig adres)

111111111,11,u1w~~~iu~~u1nn

191a oa"

Vor beha aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing" van 10

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat ui 4.890 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap NV IMMACO en worden toegekend aan de heer Johan Meire voor 3.912 aandelen en aan mevrouw Annie Lauwereins voor 978 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

We willen de aandacht vestigen van de aandeelhouders op het feit dat artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing is.

Gedaan te Aalst,

Op 23 juni 2014.

Burg, BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA 1. SAEYS  Bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder."

Elke aandeelhouder verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van deze verslagen wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen,

Il. KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist, in het kader van artikel 537 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van negenenvijftigduizend vijfhonderd eenentwintig euro zeven cent (¬ 59.521,07), om het terug te brengen van honderd en twaalfduizend euro (ê 112.000,00) tot tweeënvijftigduizend vierhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent (¬ 52.478,93) (...)

IV. UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

De vergadering beslist, in het kader van artikel 537 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992, over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend gevormd door belaste reserves ten belope van vierhonderd zevenentachtigduizend zevenhonderd vierentwintig euro zevenenvijftig cent (E 487.724,57), door uitkering van een som van driehonderd negentig komma zeventien zesennegentig zesenvijftig euro (¬ 390,179656) per aandeel. De exacte samenstelling van deze belaste reserves is nader toegelicht in voormelde verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor.

Het doel van de verrichting is het uitkeren van belaste reserves met het oog op de kapitaalverhoging waarvan hierna sprake onder punt V.

Elke aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk dat de vennootschap niet zal overgaan tot effectieve uitkering en dat het vorderingsrecht dat door de uitkering van een tussentijds dividend in zijn hoofde ontstaat ten opzichte van de vennootschap het voorwerp zal uitmaken van een inbreng in natura zoals hierna onder punt V bedoeld.

V, KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, in het kader van artikel 537 van het Wetboek der lnkomstenbelastingen 1992, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van vierhonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd eenentwintig euro zeven cent (¬ 492.521,07), om het te brengen van tweeënvijftigduizend vierhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent (E 52.478,93) op vijfhonderd vijfenveertigduizend euro (E 545.000,00), door de uitgifte van vierduizend achthonderd negentig (4.890) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1.251 tot 6.140, van dezelfde aard en met dezelfde rechten, verplichtingen en voordelen als de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgiftedatum.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van honderd euro drieënzeventig cent (E 100,73) (exact: 100,72005521472) per aandeel, hetzij boven de fractiewaarde van de bestaande aandelen van eenenveertig euro achtennegentig cent (¬ 41,98) (exact: 41,983144).

Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en worden toegekend als vergoeding voor een inbreng van een vorderingsrecht dat de aandeelhouders ten aanzien van onderhavige vennootschap bezitten en die bestaat uit uitgekeerde belaste reserves en uitgekeerde netto dividenden in de vorm van een vorderingsrecht ten belope van vierhonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd eenentwintig euro zeven cent (E 492.521,07). (" " )

VIII, STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen als volgt :

- Artikel 2, alinea 1 : de woorden 'Waterpoelstraat 59" vervangen door 'Waterpoelstraat 42".

- Artikel 4 : de woorden ", vanaf de datum van haar oprichting" schrappen,

- Artikel 5 : vervangen door,

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 545.000,00).

~

"Het is vertegenwoordigd door zesduizend honderd veertig (6.140) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, genummerd van 1 tot 6,140, die elk één I zesduizend honderd veertigste (116.140ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen." (...)

- Artikel 18

. de titel vervangen door: 'TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING";

. de tekst vervangen door

"De aandeelhouders op naam worden van rechtswege toegelaten tot de algemene vergadering, op

voorwaarde dat zij zijn ingeschreven in het register van aandelen op naam.

"De overnemer van aandelen op naam mag deelnemen aan de vergaderingen, zelfs als de overdracht heeft

plaatsgevonden na de oproepingen, voor zover hij ten minste vijf dagen voor de vergadering zijn voornemen om

aan de vergadering deel te nemen heeft laten kennen."

IX. MACHTEN

De vergadering verleent aile machten:

- aan de raad van bestuur voor het uitvoeren van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van

aile nodige formaliteiten bij alle bevoegde administraties.

Wordt aangesteld:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"THOLLEBEKE & PARTNERS" gevestigd te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 533 bus 1 (RPR Brussel 

KBO 0871.303.983  BTW BE 0871.303.983  BIBF nr. 70145144). (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd 1 uitgifte, 1 volmacht, 1 verslag van de raad van bestuur, 1 verslag van de

bedrijfsrevisor, gecodrdineerde statuten.

1.. e.

N

'door-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2014
ÿþM o d 2. 0

Ondernemingsnr : 0428845908

Benaming

(voie IMMACO

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Waterpoelstraat 42 -- 1652 Alsemberg

" Onderwerp akte: Herbenoemingen

De algemene vergadering, gehouden op 03 december 2013 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar, tot onmiddellijk na de algemene vergadering die gehouden zal worden in 2019:

- De heer Johan Meire

Waterpoelstraat 42

1652 Alsemberg

- Mevrouw Annie Lauwereins

Waterpoelstraat 42

1652 Alsemberg

De Raad van Bestuur heeft op 03 december 2013 eveneens met eenparigheid van stemmen beslist om het mandaat van de heer Johan Meire als gedelegeerd bestuurder te verlengen voor een periode van zes jaar, tot onmiddellijk na de algemene vergadering die gehouden zal worden in 2019.

Enkel het mandaat van de gedelegeerd bestuurder wordt bezoldigd.

Johan Meire

Gedelegeerd bestuurder

Op de laerste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

neergeleqdtontian

: "

gcn op

1111111#110111111

Voorbehoud aan hÉ

Baie(

Staats b

1 5 MU 2014

ter griffie van de Neder!- '-!ige rechtbank van Pefehanc'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2014 : BL479629
20/02/2013 : BL479629
02/01/2012 : BL479629
02/02/2011 : BL479629
09/02/2010 : BL479629
05/03/2009 : BL479629
21/02/2008 : BL479629
31/01/2008 : BL479629
09/01/2007 : BL479629
02/01/2006 : BL479629
24/12/2004 : BL479629
07/01/2004 : BL479629
01/08/2003 : BL479629
15/01/2003 : BL479629
19/02/2002 : BL479629
21/12/2001 : BL479629
16/12/2000 : BL479629
01/01/1997 : BL479629
28/12/1995 : BL479629
01/01/1995 : BL479629
01/01/1993 : BL479629
01/01/1992 : BL479629
01/01/1989 : BL479629
01/01/1988 : BL479629
30/07/1986 : BL479629

Coordonnées
IMMACO

Adresse
Zetel: Waterpoelstraat 42 -- 1652 Alsemberg

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande