ILFREDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILFREDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.469.307

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 04.07.2014, NGL 31.07.2014 14383-0021-009
25/07/2013
ÿþ Mor/ Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i IIII II II I VIIII IIB I IA

*13115887*

1 6 JULZ013



Ondernemingsnr : 0825,469.307

Benaming

(voluit) : ILFREDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Kouterweg 3 te 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL  WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG - STATUTEN - BENOEMINGEN - MACHTEN

Het jaar tweeduizend dertien,

Op zesentwintig juni om zeventien uur

Voor mij, Meester Jean-Philippe LAGAE, notaris met standplaats te Brussel, ten kantore.

IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma

"ILFREDA", met zetel te 1740 Ternat, Kouterweg 3, BTW BE 0825.469.307, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Brussel.

Opgericht ingevolge onderhandse akte met ingang van één april tweeduizend en tien, bij uittreksel

gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien mei daarna onder nummer 10067647;

waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Mevrouw Gerda VAN DER STRAETEN, hierna genoemd, zit de vergadering in gemeen overleg

voor.

Gelet op het gering aantal aanwezigen worden er geen andere leden opgenomen in het bureau.

IL SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig, de hierna genoemde vennoten:

1/ Mevrouw Gerda Irma VAN DER STRAETEN, geboren te Ternat op achtentwintig

september negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 1740 Temat, Kouterweg 3.

Titularis van vijfenzeventig (75) aandelen.

2/ Mevrouw Freya CLAES, geboren te Asse op zeven november negentienhonderd

drieëntachtig, wonende te 1740 Temat, Kouterweg 3.

Titularis van twintig (20) aandelen.

3/ Mevrouw Ileana CLAES, geboren te Brasschaat op zeventien mei negentienhonderd

tweeëntachtig, wonende te 2060 Antwerpen, Familiestraat 47.

Titularis van vijf (5) aandelen.

Samen titularissen van honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande

aandelen.

Zaakvoerder

Mevrouw Gerda VAN DER STRAETEN, voornoemd, is hier eveneens aanwezig in haar

hoedanigheid van (enige) zaakvoerder van de vennootschap.

EL UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over

de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1/ Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1742 Sint-Katherina-Lombeek, Meersstraat

158.

2/ Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van een toestand die niet meer dan drie

maanden voordien werd opgesteld: vervanging van het huidig statutair doel door volgende tekst

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

A/ Het verstrekken van adviezen van organisatorische, commerciële, financiële en administratieve aard, alsmede advies op het vlak van bedrsbeleid.

B/ Het verstrekken van diverse (ondersteunende) administratieve handelingen en diensten.

C/ De bemiddeling en het juridisch advies, alsook alle overige rechtskundige dienstverleningen. D/ Het sociaal cultureel vormingswerf onder andere diverse vorming op het gebied van jeugdwerk, onderwijs, en overige psycho-pedagogische domeinen.

/ Overige activiteiten in verband met recreatie en pedagogie, zowel voor volwassenen als minderjarigen, daarin begrepen maar niet beperkt tot het tentoonstellen van creaties en het organiseren van seminaries, lezingen en cursussen.

II. Algemene activiteiten,

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen af geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wazen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

3/ Kapitaalverhoging met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het kapitaal te brengen van duizend euro (£ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.604,00) door inlijving vanuit de overgedragen winsten ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4/ Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

5/ Kennisname van de verslagen van de zaakvoerder en van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een toestand die niet meer dan drie maanden voordien werd opgesteld.

6/ Omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam en de duur dezelfde zuIIen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Toekenning aan de vennoten van één aandeel op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in ruil voor één aandeel van de omgezette vennootschap onder fuma.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zal vertegenwoordigd zijn door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

7/ Ontslag en décharge van de zaakvoerder, mevrouw Gerda VAN DER STRAETEN, voornoemd. 8/ Bepaling van de statuten ter aanpassing aan de nieuwe rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en aan de overige agendapunten.

9/ Benoemingen.

10/ Opdracht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen en aan de notaris tot coordinatie van de statuten en volmachten.

B. Oproepingen van de zaakvoerders en vennoten

De voorzitter zet uiteen dat alle vennoten, in het bezit van de totaliteit van de aandelen, en de zaakvoerder aanwezig zijn en verklaren uitgenodigd te zijn tot huidige buitengewone algemene vergadering, kennis te hebben genomen van haar agenda en voor zoveel als nodig verklaren af te zien van de oproepingsformaliteiten en termijnen zoals voorzien in de statuten.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

C. Vaststellingen

1/ De voorzitter zet uiteen dat de enige zaakvoerder van de vennootschap aanwezig is teneinde antwoord te geven op de vragen die haar eventueel door de vennoten worden gesteld met betrekking tot de verslagen of tot de agendapunten.

2/ De voorzitter deelt mee dat er thans drie (3) vennoten, samen titularissen van honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan.

3/ De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 781 §5, 3° en artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen de instemming van alle vennoten vereist is voor het besluit tot omzetting alsmede voor de vaststelling van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel. De overige agendapunten die statutenwijzigingen inhouden en de agendapunten betreffende benoeming en ontslag van de zaakvoerder moeten vier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vijfden van de stemmen bekomen om te worden aanvaard. Voor de agendapunten die geen

statutenwijziging inhouden volstaat een gewone meerderheid.

4/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMEN-GESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT - ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1740 Ternat, Kouterweg 3 naar 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Meersstraat 158 en dit met ingang van heden.

TWEEDE BESLUIT - DOELWIJZIGING

De voorzitter verklaart dat zij in haar hoedanigheid van zaakvoerder een verslag heeft opgesteld aangaande de verantwoording aan de algemene vergadering van de voorgestelde doelwijziging (ook al is het opstellen van dit verslag niet wettelijk vereist).

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder aangaande de geplande doelwijziging, met als bijlage een staat van actief een passief die niet meer dan drie maand voordien werd afgesloten. De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de erin vervatte verantwoording en besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door de vervanging van het huidig statutair doel door de tekst zoals voorgesteld in punt twee van de agenda van deze buitengewone algemene vergadering,

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (E 17.600,00) om het te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) door incorporatie van overgedragen winsten zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING De vergadering stelt de verwezenlijking vast van de kapitaalverhoging hiervoor. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een toestand die niet meer dan drie maanden voordien werd opgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN ASBROECK VANDELANOTTE", met zetel te 1020 Brussel, Buro- & Design Center, Esplanade 1/85, vertegenwoordigd door de heer René VAN ASBROECK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1020 Brussel, Buro- & Design Center, Esplanade 1/85, luiden letterlijk als volgt:

"In uitvoering van de bepalingen van artikelen 777 tot 779 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva van Ilfreda VOF, afgesloten per 31 maart 2013, onderzocht in overeenstemming met de controlenormen die het Instituut van de Bedrijfsrevisoren uitgevaardigd heeft voor de omzetting van vennootschappen, Overeenkomstig onze controleopdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze controlewerkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2013 bedraagt EUR 18.891,41 en is bijgevolg niet kleiner dan het volstort maatschappelijk kapitaal van EUR 1.000. Met als doel het minimum kapitaal van een BVBA te bereiken, stelt het bestuursorgaan voor het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot EUR 18.550 door incorporatie van overgedragen winsten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ons zijn verder geen feiten bekend, die zouden moeten vermeld worden, zodat de voorliggende

staat van activa en passiva per 31 maart 2013 voldoet aan de wettelijke voorschriften als informatie

bij de verslagen van de zaakvoerder.

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Ilfreda VOF

die de omzetting naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moet goedkeuren. Het

verslag en de besluiten ervan kunnen enkel aangewend worden in dit kader,

Brussel, 24 juni 2013

Van Asbroeck Vandelanotte burgerlijke BVBA,

vertegenwoordigd door Van Asbroeck René, bedrijfsrevisor"

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

ZESDE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid waarvan de naam en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap

en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd

zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zal vertegenwoordigd zijn door

honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette vennootschap onder firma.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de honderd (100) aandelen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1/ aan mevrouw Gerda VAN DER STRAETEN, voornoemd, die aanvaardt: vijfenzeventig (75)

aandelen;

2/ aan mevrouw Freya CLAES, voornoemd, die aanvaardt: twintig (20) aandelen;

3/ aan mevrouw Ileana CLAES, voornoemd, die aanvaardt: vijf (5) aandelen.

De omzetting geschiedt op grond van :

A/ De artikelen 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen;

B/ Artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en;

De notaris wijst de vennoten van de omgezette vennootschap onder firma op de

aansprakelijkheden zoals bepaald in de artikelen 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT -- ONTSLAG ZAAKVOERDER

De pakvoerder, mevrouw GERDA VAN DER STRAETEN, voornoemd, verklaart ontslag te

nemen als zaakvoerder van de vennootschap onder firma wegens de omzetting van deze laatste in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast. De

goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar zal gelden als kwijting van de uitoefening

van haar mandaat.

ACHTSTE BESLUIT --- VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten vast als volgt na

aanpassing aan de beslissing tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en na aanpassing aan de hiervoor genomen beslissingen,

Volgt een uittreksel uit de statuten:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "ILFREDA".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek),

Meersstraat 158. (...)

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

A/ Het verstrekken van adviezen van organisatorische, commerciële, financiële en

administratieve aard, alsmede advies op het vlak van bedrijfsbeleid.

B/ Het verstrekken van diverse (ondersteunende) administratieve handelingen en diensten.

C/ De bemiddeling en het juridisch advies, alsook alle overige rechtskundige dienstverleningen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

D/ Het sociaal cultureel vormingswerk, onder andere diverse vorming op het gebied van jeugdwerk, onderwijs, en overige psycho-pedagogische domeinen.

EI Overige activiteiten in verband met recreatie en pedagogie, zowel voor volwassenen als minderjarigen, daarin begrepen maar niet beperkt tot het tentoonstellen van creaties en het organiseren van seminaries, lezingen en cursussen.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

(,..)Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst, (...)

ARTIKEL TIEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan

slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN -- VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juli om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen. (...)

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL EENENTWINTIG  TOELATING TOT EN VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN -

Om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, en in voorkomend geval de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid. (... )

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge r De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôdr de algemene vergadering ontvangen.

Notulen en afschriften

(...) Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder. ARTIKEL EENENTWINTIG BIS  OPROEPING EN TOEGANG TOT EN VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN OBLIGATIEHOUDERS

(...) Om tot de algemene vergadering van obligatiehouders toegelaten te worden, moeten de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid. (...)

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en wordt op éénendertig maart van het daarop volgende jaar afgesloten.

ARTIKEL VIERENTWINTIG WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevaIIen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

LIQUIDATIESALDO

(...) Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten

van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel

moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars

bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met

de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

NEGENDE BESLUIT - BENOEMINGEN

A/De vergadering besluit vanaf heden de volgende personen voor onbepaalde duur te benoemen tot

niet-statutaire zaakvoerder:

1/ mevrouw Gerda VAN DER STRAETEN, voornoemd;

2/ mevrouw Freya CLAES, voornoemd.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet

getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Het mandaat van mevrouw Gerda VAN DER STRAFTEN is onbezoldigd.

De bezoldiging van mevrouw Freya CLAES zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van

de algemene vergadering.

B/ Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen

terzake.

TIENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen

besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde zaakvoerders de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van DeIoitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, Greenland II  Blue Planet, le verdiep:

Mevrouw Greetje MICHEL

Mevrouw AnnabeIle HENRY

De heer Thijs SIMOENS

SLOTVERKLARINGEN

1/ De verschijners erkennen dat de optredende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijners hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De verschijners bevestigen tevens dat de optredende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

2/ Onderhavige akte werd integraal voorgelezen. De gehele akte werd door de optredende notaris ten behoeve van de verschijners toegelicht.

BEVESTIGING IDENTITEIT

Conform de Organieke Wet Notariaat bevestigt de optredende notaris de identiteit van de

partijen te hebben nagezien aan de hand van identiteitskaarten.

SLUITING VAN DE VERGADERING

1/ De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle

punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen

binnen de algemene vergadering.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN (WETBOEK DIVERSE RECHTEN EN TAKSEN)

De ondergetekende notaris bevestigt ontvangst van betaling van vijfennegentig euro (E 95,00) ten titel van recht op geschriften, waarvan kwijting, welk recht voor gemeld bedrag wordt betaald op aangifte van de instrumenterende notaris.

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en verleden op plaats en datum als voormeld.

Na voorlezing hebben de verschijners samen met mij, notaris, onderhavige akte getekend,

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, de verslagen van de zaakvoerder (art. 778 wb. Venn, en verslag

over de doelwijziging), het verslag van de bedrijfsrevisor (art. 777 Wb. Venn.) en een coördinatie der

statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.07.2011, NGL 29.07.2011 11366-0145-010
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 18.09.2015 15590-0394-010

Coordonnées
ILFREDA

Adresse
MEERSSTRAAT 158 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande