IIPHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IIPHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.883.379

Publication

14/05/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

31111111

I Iii

11

02 MEI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : CDS S 4., g

Benaming

(voluit) : Ilphi

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Stationsstraat 63A, 3400 Landen

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 30 april 2014, neergelegd op de griffie \id& registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: De heer VERHAEGEN Philip Theodore Elisa, geboren te Kolwezi (Congo) op 6 maart 1959, NN 59.03.06 005-08, IK 591-7484510-92, en zijn echtgenote, Mevrouw VANMARSENILLE Ilse Michèle, geboren te Sint-Truiden op 14 oktober 1975, NN 75.10.14 214-41, IK 591-7072147-76, wonende te 3890 Gingelom, Oude Katsei 20.

Gehuwd te Gingelom op 24 juli 2010 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

- met maatschappelijke benaming: IIPHI.

- met maatschappelijke zetel te 3400 Landen, Stationsstraat 63A.

- met ais doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie,

zowel in België als In het buitenland:

de klein- en groothandel, de aan- en verkoop, import en export, het verhuren, het confectioneren, de

agentuur of vertegenwoordiging van:

- Onderkleding, lingerie, strand en badkleding;

- Bovenkleding voor dames, heren en kinderen;

- Huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken en dergelijke;

- Reukwerk en cosmetica;

Kledingaccesoires;

- Lederwaren en reisartikelen;

- Sportkledij en vrijetijdskledij;

- Schoeisel;

- Reinigingsproducten allerhande;

- Geassorteerde textielwaren, en aile modeartikelen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks bij horen zoals ondermeer; bontwerk, regenschermen, dames- en herenhoeden, kousen, riemen en allerhande accessoires;

- Schoenen met inbegrip van pantoffels, laarzen, sandalen en poetsmiddelen en het lederen toebehoren voor schoenen.

Deze opsomming is niet beperkend..

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks o onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borgstellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van ¬ 33.000,00. dat verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,

maar met een fractiewaarde van één/honderste (1/100ste) van het kapitaal.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of

overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de BELFIUS BANK NV met nummer BE72

À

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

0688 9972 2416, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in

oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling, dat mij is

overhandigd.

Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrenger(s) het volgend aantal aandelen toegekend

- De heer VERHAEGEN Philip: vijftig (50) aandelen.

ª% Mevrouw VANMARSENILLE Ilse: vijftig (50) aandelen.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de tweede vrijdag van de maand december 2015 om twintig uur (20.00 uur).

- met boekjaar: één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2015.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer elle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten,

- Vertegenwoordiging.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, ai dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd,

- Stemkracht.

Eik aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

- Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd, Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verdet te vervullen totdat redelijkerwilze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten. - Omvang bevoegdheden zaakvoerders.

Elke zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Worden als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

De heer VERHAEGEN Philip en mevrouw MARSENILLE Ilse, beiden voornoemd

Hier aanwezig en zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door maatregelen die een aanstelling als zaakvoerder verhinderen.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

- Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en' afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgeno men om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan her Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 17.12.2015 15690-0401-012

Coordonnées
IIPHI

Adresse
STATIONSSTRAAT 63A 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande