HELMKE DRIVE CENTER, AFGEKORT : H.D.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HELMKE DRIVE CENTER, AFGEKORT : H.D.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.388.112

Publication

14/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

afIUS~0_

~_;

Griffie

Dliii ii 1111111 ~is~m

" 190138 2*

Ondernemingsnr :0462.388.112

Benaming (voluit) :Helmke Drive Center

(verkort): H.D.C.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Lakensestraat 155 --1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : WIJZIGING STATUTEN

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor het ambt van Notaris Albert J A N S S E N met standplaats te Tienen op 3 december 2013: "Geregistreerd te Tienen 1 op 11 december 2013. drie bladen geen verzending reg 5 Boek 738 blad 80 vak 20. Ontvangen: vijftig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd." dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "Helmke Drive Center", met zetel te 1000 Brussel, Lakensestraat 155, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden heeft vastgesteld en beslist:

1. de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1000 Brussel, Lakenstraat 155, naar 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 9.

Artikel twee van de statuten aan te passen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 9.

De zetel mag op elke plaats in België gevestigd worden bij gewoon besluit van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag, zowel in België als in het buitenland, acmin'stratieve en exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten."

2. Het lopende boekjaar te verlengen tot en met 30 juni 2014, zodat het zal lopen van 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2014.

Nadien zal het boekjaar telkens lopen van 1 juli tot en

met 30 juni van het navolgend jaar.

Artikel 29 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

3. De datum van de eerstvolgende jaarvergadering te verplaatsen van de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur naar de laatste vrijdag van de maand november om zeventien uur.

Nadien zal de jaarvergadering telkens worden gehouden op de laatste vrijdag van november van ieder jaar om zeventien uur.

De eerste zin van artikel 23 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

4. Het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Johan VANPARIJS en het mandaat van bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALLEGRA te verlengen tot na afloop van de algemene vergadering die gehouden dient te worden in 2019 en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van 2018.

De vergadering heeft bovendien met éénparigheid van stemmen beslist tevens te benoemen tot bestuurders voor een periode van 6 jaar, te weten tot na afloop van de algemene vergadering die gehouden dient te worden in 2019 en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van 2018:

-- de naamloze vennootschap "NUTSBEDRIJVEN HOUDSTERMAATSCHAPPIJ", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0472.325.068, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Ludo KELCHTERMANS, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3.

- de commanditaire vennootschap op aandelen 'VPD", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Lakensestraat 155 bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0478.663.920, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Johan VANPARIJS, wonende te 3320 Hoegaarden, Kauterhof 30;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARISTARQUE", met maatschappelijke zetel te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 838.858.572, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick STSEGMANS, wonende te 4020 Luik, rue Frédéric-Nyst 54;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FARINOTTI", met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Drabstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 838.866.985, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Sébastien FARINOTTI, wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 73.

- de naamloze vennootschap "REMALIM" met maatschappelijke zetel te

3630 Maasmechelen, Kringloopstraat 1, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder nummer 834.086.964, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Peter JANS, wonende te 3520 Zonhoven, Vliegpleinweg 57.

Die allen zijn tussengekomen om hun mandaat te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-- Expeditie van de akte

r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

03/12/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 i



---_..

QRUEZ 71,.

P-0/ -7R13

Griffie

Ondernemingsnr :0462.388.112

Benaming (voluit):HELMKE DRIVE CENTER

(verkort): H.D.C.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Lakensestraat 155  1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : WIJZIGING STATUTEN Tekst :

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor het ambt van Notaris Albert J A N S SEN met standplaats te Tienen op 8 november 2013 : "Geregistreerd te Tienen 1 op 18 november 2013. Vier bladen geen verzending reg 5 Boek 738 blad 74 vak 9. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd." dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "Heimke Drive Center" met zetel te 1000 Brussel, Lakensestraat 155, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden

heeft vastgesteld en beslist :

- de drie categorieën aandelen af te schaffen en de aandelen die thans

aan toonder zijn om te zetten in aandelen op naam. Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen.

- de tekst van artikel 15 met betrekking tot het bestuur van de vennootschap te wijzigen als volgt :

" ARTIKEL 15

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld door het minimum aantal bestuurders door de wet vereist, al dan niet vennoten, en die door de algemene vergadering aangesteld worden voor een ambtstermijn van maximum zes jaar en ten alle tijden afzetbaar zijn door haar.

De uittredende leden zijn herkiesbaar.

De functies van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hun mandaat verstrijkt. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

- in aansluiting met hogergenomen beslissing betreffende het afschaffen

van de categorieën aandelen, de verwijzingen hiernaar in de regeling van het bestuur van de vennootschap in de artikelen 16, 19 en 20 tevens aan te passen door deze artikelen te schrappen en te vervangen als

volgt :

ARTIKEL 16 : Beraadslaging - besluitvorming raad van bestuur

De raad mag enkel beraadslagen als de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De afwezige bestuurders mogen stemmen per brief met inbegrip bij dringende procedures, of per fax. In dit geval wordt de verhinderde bestuurder beschouwd als zijnde aanwezig. Zij mogen eveneens een ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van die volmacht wordt bepaald door de raad van bestuur.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen, zal de stem van de persoon die de vergadering

voorzit, beslissend zijn.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden aangetekend in de notulen die worden ondertekend door meerderheid van de aanwezige leden. Die notulen worden ingeschreven of ingebonden in een speciaal register. De volmachten worden eraan toegevoegd.

De afschriften of uittreksels die als bewijs moeten dienen in rechtszaken of bij andere gelegenheden, worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

ARTIKEL 19 : Overdracht van bevoegdheden volmachten

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan:

- hetzij één of meerdere leden die dan de titel van afgevaardigd-bestuurder krijgen;

- hetzij één of meerdere directeurs die binnen of buiten de raad worden gekozen;

- hetzij een directiecomité of een permanent comité waarvan de leden al dan niet onder de bestuurders worden gekozen.

De raad mag gebruik maken van meerdere van de hierboven vermelde mogelijkheden.

Hij mag tevens bijzondere bevoegdheden overdragen aan eender welke persoon.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de op de bedrijfskosten aan te rekenen bezoldiging van de personen aan wie hij machten geeft.

De raad mag hen op om het even welk ogenblik afzetten.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. De voorwaarden van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité hoort, stelt het de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt.

Artikel 20 : Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap is vertegenwoordigd in de akten - ook deze waarbij een ministerieel of openbaar ambtenaar tussenkomt -, alsmede in rechtszaken, door twee bestuurders of dóor een afgevaardigd-bestuurder of nog door een persoon die te dien einde aangesteld is door de raad van bestuur.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur, zal de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" e Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn door de te dien einde benoemde afgevaardigde(n) die afzonderlijk optreden, alsmede door hun bijzondere mandatarissen.

De bestuurders die optreden in naam van de vennootschap moeten hun bevoegdheid tegenover derden noch hypotheekbewaarders rechtvaardigen.

- De volledige tekst van artikel 7 van de statuten betreffende de overdracht van aandelen te schrappen en te vervangen door de wettelijke bepalingen terzake.

- alle verwijzingen in de bestaande tekst der statuten naar artikels van de gecoordineerde vennootschapswetgeving, te schrappen en te vervangen door de verwijzingen naar de desbetreffende artikelen van de thans vigerende vennootschapswetgeving.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur bialge



05/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iiu127iii~1umuidsi

*9698'

is

II

BRUSSEL

2 3 OCT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.388.112

Benaming

(vormt) : HELMKE DRIVE CENTER

(verkort) : H.D.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lakensestraat 1551 ;, B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 januari 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de benoeming tot bestuurder van de vennootschap Allegra BVBA, met zetel te 1000 Brussel, Lakensestraat 155/6, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0460.752.275 met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Anne Van Rossum, zaakvoerder, wonende te 3320 Hoegaarden, Kauterhof 30 te aanvaarden, Dit met ingang op 26/01/2012 en tot na afloop van de gewone algemene vergadering van het jaar 2016.

De vennootschap Allegra BVBA, vertegenwoordigd door Mevrouw Anne Van Rossum aanvaardt deze benoeming.

Vanparijs Johan

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.09.2012 12603-0330-013
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 09.08.2011 11389-0096-015
15/02/2011 : LE098380
03/08/2010 : LE098380
28/08/2009 : LE098380
20/08/2008 : LE098380
26/09/2007 : LE098380
25/07/2007 : LE098380
08/09/2006 : LE098380
01/07/2005 : LE098380
19/01/2005 : LE098380
08/10/2004 : LE098380
20/10/2003 : LE098380
08/10/2003 : LE098380
10/07/2003 : LE098380
23/10/2002 : LE098380
17/10/2000 : LE098380
15/10/1999 : LE098380
02/04/1999 : LE098380
28/01/1998 : LE98380
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 13.12.2016 16699-0234-035

Coordonnées
HELMKE DRIVE CENTER, AFGEKORT : H.D.C.

Adresse
BLEYVELDSTRAAT 9 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande