HEADZ WILL ROLL EVENTS, AFGEKORT : HWR EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : HEADZ WILL ROLL EVENTS, AFGEKORT : HWR EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.298.744

Publication

19/04/2012
ÿþ MDD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 6 APR. 2512

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor- 1111111fl IIII I II I IVIMI M

behoudei *12076948*

aan het

Belgisch

Staatsbla





Ondernerningsnr : 0 5b% - .~ ." . git `t

Benaming

(voluit) : Headz Will Roll Events

(verkort) : HWR Events

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk Zetel : wingbergstraat 33, 3400 Landen Onderwer" akte ; wijzigiging statuten: artikel 2 Artikel 1. - Naam, oprichters en zetel











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.1 De vereniging wordt genoemd Headz Will Roll Events en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te: allen tijde ontbonden worden,





1.2 De vereniging wordt opgericht door.

De heer FEES Jens, wonende te 3400 Landen, Wingbergstraat 33, geboren te Tienen op 12/10/1992

De heer CHAMPAGNE Bram, wonende te 3350 Linter, Zandstraat 38, geboren te St-Truiden op 10/07/1992

De heer BOSMANS Ben Théodore Eufrazie, wonende te 3450 Geetbets , Glabbeekstraat 130, geboren te

Herti De-Stad op 19/07/1993

1.3 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3400 Landen, Wingbergstraat 33 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven. De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur worden gewijzigd binnen dit gerechtelijk arrondissement.



Artikel 2. - Doel

De vereniging heeft als doel bij te dragen tot wetenschappelijke, culturele, sociale, emanciperende, ontspannende, sportieve en educatieve vorming van de jeugd, daar inbegrepen inzet voor en leiding geven aan jeugdwerking. De vereniging zal ondermeer hiervoor de leden stimuleren om bepaalde projecten in dit kader te ontwikkelen en om hen tevens op een efficiënte en gerichte manier te laten deelnemen aan de maatschappelijke debatten die er op gericht zijn voornoemde objectieven te realiseren. Zij heeft eveneens tot: doel om zowel ideologisch als filosofisch neutraal naar buiten te treden. De vereniging mag hiertoe alle nodige; diensten en ondersteunende activiteiten inrichten. De V.Z.W. mag daden van koophandel stellen, met een; noodzakelijk verband tussen de hoofd- en de bijkomstige bedrijvigheid, voor zover de winsten die hieruit; voortvloeien aangewend worden voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag deelnemen in en samenwerken met aile ondernemingen die voor haar doelstellingen nuttig kunnen zijn.

Artikel 3. - Leden

3A Het aantal leden is onbeperkt met een minimum van drie.

3.2 Om deel uit te maken van de vereniging dient aan volgende voorwaarde voldaan te worden:

De statuten van de vereniging aanvaarden.

3.3 De leden zijn niet verplicht een aansluitingsrecht of bijdrage te betalen. Zij zetten zich actief in voor de

vereniging met hun bekwaamheid en toewijding.







3.4 Nieuwe leden worden aanvaard met toestemming van de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts geschieden in de vormen en onder de voorwaarden door de wet bepaald.

3. Ieder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Het: ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register van de leden worden; = ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte:

Lvan het maatsschappelijk_bezit-van-de vereniging...__. _._...w-.-_. ..---_-- _----`

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

3.5 Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is. gesteld.

Artikel 4. - Algemene Vergadering

4.1 De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden.

4.2 Elk lid beschikt over één stem.

4.3 Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de Algemene Vergadering.

4.4 De Algemene Vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders, het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een [id, de ontbinding van de vereniging.

4.5 De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de loop van het eerste trimester ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

4.6 Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

4.7 De Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

4.8 Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post of per e-mail, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

4.9 Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

4.10 De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal [eden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist.

4.11 Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

4.12 Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bil gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vertegenwoordigd de doorslag..

4,13 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 5.  Raad van Bestuur

5.1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens drie leden, benoemd door de Algemene Vergadering,

5.2 De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor onbepaalde tijd.

5.3 De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd, zij kunnen eventueel een vergoeding van hun kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

5.4 De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad.

5.5 De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot,

5.6 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter of door de Ondervoorzitter of door minstens twee bestuurders,

5.7 Oproepingen voor de Raad van Bestuur worden per gewone post of per e-mail, ten laatste 10 dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de Voorzitter, maar ieder [id van de Raad van Bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

5.8 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, bij diens afwezigheid door de persoon die de voorzitter vertegenwoordigd.

5.9 De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter de doorslag.

5.10 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 6. - Bevoegdheden

6,1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor het beheer en het bestuur van de vereniging, evenals alle machten die niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de algemene vergadering door de wet of door onderhavige statuten.

6.3 De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

~

MOn 2.2

Luik B - Vervolg

8.4 Tegenover derden volstaat opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de gezamenlijke

handtekening van twee bestuurders.

Artikel 7. - Rekeningen

7,1 Het dienstjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

7.2 De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit;:

ode winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten;

D de giften;

Ode winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te bezorgen.

7.3 De boekhouding van de inkomsten en uitgaven dient nauwkeurig volgens de principes van het debetkrediet boekhouden gevoerd te worden.

7.4 Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroting van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

7.5 De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 8. - Ontbinding

8.1 De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief.

8.2 In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en

hun bevoegdheden bepalen.

8.3 De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de Algemene

Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

Vooral wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921 toepasselijk.

Aldus goedgekeurd door de Algemene Vergadering te Landen op 4 april 2012, in twee exemplaren waarvan 1 wordt bewaard op de maatschappelijke zetel en een exemplaar wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/08/2011
ÿþ 'N.~~ti, M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank ven. Koophandel

te Leraren, de 0 3 AUG, 2011

DE GRIFFIER,

GÉene

!I!! uuuiiiiiiui~iaeo35~

Vc iui

bah( aar Bek

Staal

Ondernemingsnr : 0838

Benaonáng

(voluit) : Headz Will Roll Events

(verkort) : HWR Events

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : wingbergstraat 33, 3400 Landen

Onderwam akte : bekendmaking

Artikel 1. - Naam, oprichters en zetel

1.1 De vereniging wordt genoemd Headz Will Roll Events en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

1.2 De vereniging wordt opgericht door:

De heer FETS Jens, wonende te 3400 Landen, Wingbergstraat 33, geboren te Tienen op 12/10/1992

De heer CHAMPAGNE Bram, wonende te 3350 Linter, Zandstraat 38, geboren te St-Truiden op 10/07/1992

De heer BOSMANS Ben Théodore Eufrazie, wonende te 3450 Geetbets , Glabbeekstraat 130, geboren te

Herk-De-Stad op 19/07/1993

1.3 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3400 Landen, Wingbergstraat 33 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven. De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur worden gewijzigd binnen dit gerechtelijk arrondissement.

Artikel 2. - Doel

2.1 De vereniging heeft tot doel het maatschappelijk en sociale leven in en rond Landen te bevorderen d.m.v. het organiseren van activiteiten. De doelgroep varieert van 15 tot 95 jaar.

2.2 De vereniging mag alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijke doel.

Artikel 3. - Leden

3.1 Het aantal leden is onbeperkt met een minimum van drie.

3.2 Om deel uit te maken van de vereniging dient aan volgende voorwaarde voldaan te worden:

De statuten van de vereniging aanvaarden.

3.3 De leden zijn niet verplicht een aansluitingsrecht of bijdrage te betalen. Zij zetten zich actief in voor de

vereniging met hun bekwaamheid en toewijding.

3.4 Nieuwe leden worden aanvaard met toestemming van de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts geschieden in de vormen en onder de voorwaarden door de wet bepaald.

3. leder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register van de leden worden ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging.

3.5 AJIe beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Artikel 4. - Algemene Vergadering

4.1 De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4.2 Elk lid beschikt over één stem.

4.3 Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de Algemene Vergadering.

4.4 De Algemene Vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders, het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een lid, de ontbinding van de vereniging.

4.5 De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de loop van het eerste trimester ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

4.6 Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang.van de vereniging het vereist.

4.7 De Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

4.8 Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post of per e-mail, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

4.9 Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

4.10 De Algemene Vergadering kan geldig beslissen ais minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist.

4.11 Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

4.12 Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vertegenwoordigd de doorslag..

4.13 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 5. -- Raad van Bestuur

5.1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens drie leden, benoemd door de Algemene Vergadering.

5.2 De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor onbepaalde tijd.

5.3 De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd, zij kunnen eventueel een vergoeding van hun kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

5.4 De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad.

5.5 De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot.

5.6 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter of door de Ondervoorzitter of door minstens twee bestuurders.

5.7 Oproepingen voor de Raad van Bestuur worden per gewone post of per e-mail, ten laatste 10 dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de Voorzitter, maar ieder lid van de Raad van Bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

5.8 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, bij diens afwezigheid door de persoon die de voorzitter vertegenwoordigd.

5.9 De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter de doorslag.

5.10 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 6. - Bevoegdheden

6.1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor het beheer en het bestuur van de vereniging, evenals aile machten die niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de algemene vergadering door de wet of door onderhavige statuten.

6.3 De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

6.4 Tegenover derden volstaat opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Artikel 7. - Rekeningen

7.1 Flet dienstjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. 7.2 De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit :

MOD 2.2

Lu* 13 - Vervolg

ode winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten;

fl de giften;

Ode winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te bezorgen.

7.3 De boekhouding van de inkomsten en uitgaven dient nauwkeurig volgens de principes van het debetkrediet boekhouden gevoerd te worden.

7.4 Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroting van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

7.5 De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 8. - Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

1 Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lr

8.1 De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief.

8.2 In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en

hun bevoegdheden bepalen.

8.3 De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de Algemene

Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

Voor al wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921 toepasselijk.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting zijnde 2 augustus 2011 tot 31 december.

Aldus goedgekeurd door de Algemene Vergadering te Landen op 2 augustus 2011, in twee exemplaren waarvan 1 wordt bewaard op de maatschappelijke zetel en een exemplaar wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Getekend:

Oprichter 1: De heer FETS Jens, wonende te 3400 Landen, Wingbergstraat 33, geboren te Tienen op 12/10/1992

Oprichter 2: De heer CHAMPAGNE Bram, wonende te 3350 Linter, Zandstraat 38, geboren te St-Truiden op 10/07/1992

Oprichter 3: De heer BOSMANS Ben Théodore Eufrazie, wonende te 3450 Geetbets , Glabbeekstraat 130, geboren te Herk-De-Stad op 19/07/1993

Uitreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 2 augustus 2011 te Landen.

Akte betreffende de benoeming van de bestuurders

als Voorzitter benoemd : De heer FETS Jens, wonende te 3400 Landen, Wingbergstraat 33, geboren te

Tienen op 12/10/1992

als Penningmeester benoemd : De heer CHAMPAGNE Bram, wonende te 3350 Linter, Zandstraat 38,

geboren te St-Truiden op 10/07/1992

als Secretaris benoemd : De heer BOSMANS Ben Théodore Eutrazie, wonende te 3450 Geetbets ,

Glabbeekstraat 130, geboren te Herk-De-Stad op 19/07/1993

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEADZ WILL ROLL EVENTS, AFGEKORT : HWR EVENTS

Adresse
WINGBERGSTRAAT 33 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande