HAWAKA SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAWAKA SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.793.029

Publication

22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen Qp

10 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaeephandei Brussel



° 1 fB



~I~

dudw~~ui~d~iiu

141 0 fit*

1

V( behc aai Bel! Staa iH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.793.029

Benaming

(voluit) : HAWAKA SERVICES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1880 Kapelle-op-den-Bos, Hovenierstraat 16.

Onderwerp akte : ONTBINDING  INVEREEFENINGSTELLING  STATUTENWIJZIGING  SLUITING VAN DE VEREFFENING VOLGENS `HET SYSTEEM ONKELINX'

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "HAWAKA SERVICES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1880

Kapelle-op-den-Bos, Hovenierstraat 16, opgesteld door notaris Sabine Van Buggenhout te Wolvertem (Meise)

op 27 juni 2014, geregistreerd 3 rollen - 0 verzending te Meise de 3 juli 2014 Boek 5/505 Blad 39 Vak 1.

Ontvangen : vijftig euro (50,00 euro) - De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend): W. VAN ROSSEN wat volgt:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen wat volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1° Bijzonder verslag van het bestuursorgaan en staat van activa en passiva conform artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen. Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen.

2° Ontbinding van de vennootschap,

3° Kennisname ontslag zaakvoerder,

4° Besluit tot niet-benoeming van een vereffenaar.

5° Vereffeningsverslag. Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap.

6° Kwijting. Sluiting van de vereffening.

7° Bewaring van boeken en bescheiden, Volmacht formaliteiten.

Il. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het',

volgende vast:

a) Op drieëntwintig april tweeduizend veertien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Op zestien juni tweeduizend veertien heeft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. Besluit

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA "HAWAKA SERVICES", onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 23 april 2014 heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 181,183,23 en een netto actief van ¬ 181.183,23.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op_ 23 april_ 2014 Xmaakt. ondergetekende een voorbehoud met betrekking_ lot pen mogelijke_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a herziening inzake de directe belastingen voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controieboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en rekening houdende met bovenvermelde, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend,

Brussel, 16 juni 2014.

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA

(getekend)

vertegenwoordigd door

Jan De Bom Van Driessche,

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

De voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering.

Deze vergadering is rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen en beslissen over alle punten

van de agenda zonder dat de vervulling van de modaliteiten van samenroeping moet worden verantwoord. NOTARIËLE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op drieëntwintig april tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende niet-statutair zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: voornoemde heer CARLIER Walter André Germaine.

VIERDE BESLISSING  Niet-benoeming vereffenaar

De vergadering, die voltallig is gezien alle aandeelhouders aanwezig zijn, beslist eenparig geen vereffenaar te zullen aanstellen gezien het hier een eenvoudige vereffening betreft. Zij wenst de vereffening te doen conform het `systeem Onkeiinx' zoals voorzien in de omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie de dato veertien november tweeduizend en zes, referte 7/CH/3100/A/004.

De comparanten worden door ondergetekende notaris gewezen op het feit dat derden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen de zittende zaakvoerder als vereffenaar kunnen beschouwen. De comparanten worden eveneens gewezen door ondergetekende notaris op de verhoogde aansprakelijkheid in hun hoofde in het kader van de 'passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot vijf (5) jaar na de sluiting van de vereffening (conform artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen).

VIJFDE BESLISSING  Vereffening  Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat aile activa van de vennootschap zijn verdeeld en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

TOEBEDELING GOEDEREN VAN DE VENNOOTSCHAP

Terstond beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening van de vennootschap en alle activa en passiva toe te bedelen aan de gewezen aandeelhouders conform hun gerechtigdheden. Zij verklaart dat de vennootschap geen passief meer bezit, zoals blijkt uit de lijst van actief en passief de dato drieëntwintig april tweeduizend veertien. Mochten er in de toekomst nog activa zijn die ten goede zouden komen aan de vennootschap, zullen deze toekomen aan de gewezen aandeelhouders conform hun gerechtigdheden.

ZESDE BESLISSING _ Kwijting  Sluiting van de vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de niet-statutaire zaakvoerder eveneens kwijting te geven voor de door hem uitgevoerde taak.

Gezien er niets meer te verdelen is besluit de algemene vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap, Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAWAKA SERVICES", definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden  Volmacht formaliteiten

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard en neergelegd gedurende de door de wet verplichte termijn van vijf (5) jaar in de voormelde woonplaats van de heer CARLIER Walter André Germaine of in zijn nieuwe woonplaats mocht hij deze binnen deze termijn wijzigen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Geert Saerens van de BVBA Saerens Geert, te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 25/1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren,

STEMM ING

Afzonderlijk ter stemming voorgelegd, besliste de algemene vergadering in deze met eenparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, staat van activa en passiva de dato 23 april 2014 (gevoegd als bijlage bij het voormelde bijzonder verslag van het bestuursorgaan) en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

" v .

d

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.03.2014, NGL 25.03.2014 14071-0175-010
03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 02.07.2013 13243-0112-010
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 03.07.2012 12253-0591-010
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 04.07.2011 11242-0043-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 29.06.2010 10242-0234-010
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 30.06.2009 09323-0140-010

Coordonnées
HAWAKA SERVICES

Adresse
HOVENIERSTRAAT 16 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande