HASPAGRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HASPAGRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.006.947

Publication

06/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i 1111

*1911320

Neergelegd ter grtflie der

Racebank van Koophandel

te E-ewen, de 2 7 mu 2014

DE GRIFFIE N,

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.006.947

Benaming

(voluit) : HASPAGRO NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 233, 3300 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming-

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur op 4 maart 2014

De vergadering beslist met unanimiteit de heer Michel Guiot te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf heden, dit ter vervanging van mevrouw Anne Marie Peeters. Mevrouw Peeters blijft bestuurder van de Vennootschap, doch is niet langer belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders van 11 april 2014

De vergadering beslist unaniem om de commissarisopdracht te verlengen aan de SCPRL Avisor, vertegenwoordigd door de heer John Lebrun, voor een termijn van drie jaar en voor een ereloon van 5.200 maar

Michel Guiot

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2014
ÿþ_

Ondernemingsnr : 0429.006.947

Benaming

(voluit): Haspagro

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Kalverstraat 30 3320 Hoegaarden

Voorwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Benjamin DEPUYDT te Hoegaarden op 13 maart 2014, Geregistreerd te TIENEN 1 op 18 maart 2014 negen bled een verzending Reg:5 Boek 742 blad 20 vak: 13 Ontvangen: vijftig euro (50¬ ) De Ontvanger (getekend) L. SCHOLLAERT Ea. Inspecteur wnd., dat de bijzondere' algemene vergadering is bijeengekomen der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HASPAGRO", met zetel te 3320 Hoegaarden, Kalverstraat 30, RPR Leuven BTW BE 0429.006.947, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Philip ADRIAENS te Hoegaarden op 18 juni 1986, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 860718-093, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst bij proces-verbaal van ondergetekende notaris van 24 mei 2011, gepubliceerd in gezegde bijlagen van 4 juli erna onder nummer 11099995.

De vergadering nam unaniem volgende beslissingen:

1. het wijzigen van de datum van de jaarvergadering naar de tweede vrijdag van de maand april om elf uur (11.00u);

2. vervanging van de statuten om deze aan te passen aan bovenvermeld besluit en aan de statuten van AVEVE groep, inclusief doch niet beperkt tot de wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid in de vennootschap en de wijziging van de zetel van de vennootschap naar 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233, hier bij uittreksel weergegeven,

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: « HASPAGRO ».

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233.

De vennootschap heeft tot doel de verhandeling, de ontwikkeling, de omvorming, de verwerking en het stokkeren van grondstoffen voor landbouw en industriële doeleinden.

Hiertoe kan de vennootschap met het oog op de verwezenlijking van haar doelstelling participaties nemen ln aile Belgische of buitenlandse rechtspersonen.

Eveneens voorziet het de mogelijkheid tot diversifiering van activiteiten of participaties die in de lijn liggen van het doel en de bedrijvigheid van de maatschappij.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende exploitatie-of uitrustingsgoederen aankopen, in huur nemen en geven, oprichten, vervreemden of ruilen, en in het algemeen alle handels- en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, erin begrepen de exploitatie van intellectuele rechten en de daarop slaande industriële en handelseigendom.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend vijfhonderd euro, verdeeld in honderd vijfentwintig aandelen, zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd vijfentwintigste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort. Alle aandelen zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, natuurlijke of rechtspersonen.

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur-als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in rechte en elders, in aile akten en alle handelingen, met inbegrip van deze waarin openbare en ministeriële ambtenaren hun ambt verlenen, alsmede alle volmachten terzake, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige colleotieve vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend, zonder dat zij enige bijzondere lastgeving, volmacht of beslissing van de raad van bestuur moeten voorleggen,

De jaarvergadering heeft ieder jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand april om elf uur, of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van het boekjaar. Jaarlijks wordt van de te bestemmen winst vijf procent vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 .e

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grefie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 0 1 APR. 2014

DE Giee,

*14079294*

V( ber aai Beil Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

/ 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik B - Venroln

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de raad van bestuur beslissen het overschot geheel of ten dele over te brengen naar de overige reserves of naar het over te dragen resultaat.

Bij ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk of uit welke hoofde ook, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening, de bevoegdheid en gebeurlijk de vergoeding van de ! vereffenaars. Bij gebreke daarvan zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zolang bij de ontbinding geen vereffenaars werden aangesteld en is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast.

3. volmacht voor de coördinatie van de statuten;

4. machtiging aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris.

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte, uittreksel, gecoördineerde statuten, lijst publicaties.

18/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429006947

Benaming

(voluit) HASPAGRO

Rechtsvorm: nv

Zetel Sint-Truidensesteenweg 233, 3300 TIENEN

Onderwerp akte: Voorstel tot partiële splitsing door overname

De raden van bestuur van de NV HEGERAK (hierna "Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK" genoemd) en de NV HASPAGRO (hierna "Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO" genoemd) hebben op 4 juni 2014 besloten om in gemeen overleg dit voorstel tot partiële splitsing door overname op te steilen en ter; goedkeuring voor te leggen aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders; van de betrokken vennootschappen en dit overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van' Vennootschappen.

Dit voorstel tot partiële splitsing strekt ertoe een gedeelte van het vermogen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK, meer bepaald de onroerende goederen die zij in haar eigendom heeft en die gelegen zijn te Tienen samen met de bijhorende rechten en verplichtingen zoals verder in detail vastgelegd onder punt 9 (hierna verder "Onroerende Goederen" genoemd), af te splitsen naar de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO.

De raden van bestuur van de genoemde vennootschappen verbinden zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om een partiële splitsing tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden.

1. De reohtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen 1.NV HEGERAK, met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233, ingeschreven in de KBO onder ondernemingsnummer 0438.421.489, RPR Leuven.

Deze onderneming is opgerioht ingevolge akte verleden voor notaris Philip Adriaens te Hoegaarden op 20 september 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 891017-137,: waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst bij proces-verbaal van notaris Benjamin Depuydt te Hoegaarden van 13 maart 2014, gepubliceerd in de gezegde bijlagen van 11 april erna onder nummer 14079298.

Zij wordt hier overeenkomstig artikel 23 van haar statuten vertegenwoordigd door twee bestuurders, met name Etienne Cosyns en Michel Guiot

Krachtens artikel 3 van haar statuten heeft zij als doel: "De vennootschap heeft tot doel: - de aan- en verkoop, de verhuring, beheer en ter beschikkingstelling, de oprichting en verbouwing van onroerende goederen; - het nemen van participaties en het doen van beleggingen in roerende goederen; - de verhandeling, ontwikkeling, omvorming, verwerking en stockeren van grondstoffen voor landbouw en industrie

" Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend."

ER

2.NV HASPAGRO, met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233, ingeschreven in de KBO onder ondernemingsnummer 0429.006.947, RPR Leuven.

Deze onderneming is opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Philip Adriaens te Hoegaarden op 18 juni 1986, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 860718-093, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst bij proces-verbaal van notaris Benjamin Depuydt te Hoegaarden van 13 maart 2014, gepubliceerd In gezegde bijlagen van 11 april erna onder nummer 14079294.

Zij wordt hier overeenkomstig artikel 23 van haar statuten vertegenwoordigd door twee bestuurders, met name Etienne Cosyns en Michel Guiot.

" Krachtens artikel 3 van haar statuten heeft zij als doel: "De vennootschap heeft tot doel de verhandeling, de ontwikkeling, de omvorming, de verwerking en het stokkeren van grondstoffen voor landbouw en industriële doeleinden. Hiertoe kan de vennootschap met het oog op de verwezenlijking van haar doelstelling participatles nemen in aile Belgische of buitenlandse rechtspersonen. Eveneens voorziet het de mogelijkheid tot diversifiëring van activiteiten of participaties die in de lijn liggen van het doel en de bedrijvigheid van de maatschappij. De vennootschap mag aile roerend of onroerende exploitatie- of uitrustingsgoederen aankopen,

in huur nemen en geven, oprichten, vervreemden of ruiler en in het algemeen aile handels- en financiële

. ..... .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

(LII(1U(I1(1III III III IIIUII((IIII III III

*14118875*

VI beht

aal

Bel Staa

NEERGELEGD

06 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, erin begrepen de exploitatie van intellectuele rechten en de daarop slaande industriële en handelseigendom. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend."

2. De ruilverhouding: het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO toe te kennen aan de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK  geen opleg in geld

In het kader van de partiële splitsing zullen aan de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK als vergoeding voor de overname nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO worden toegekend.

Het aantal nieuwe aandelen is bepaald als volgt:

Gezien het feit dat de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK slechts één aandeelhouder heeft, met name WaI.Agri SA, met maatschappelijke zetel te 5140 Sombreffe, rue de la Basse-Sambre 16; ingeschreven in de KBO onder ondememingsnummer 0416.199.878, en Wal.Agri SA daarenboven ook de enige aandeelhouder is van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO, heeft de ruilverhouding geen belang, zodat de uitgifte van nieuwe aandelen gebeurt op basis van boekwaarde.

De boekhoudkundige nettowaarde van de ingebrachte activa en passive beschreven in artikel 9 en bijlage 1 is gelijk aan 1.012.872,82 EUR.

Het aantal aandelen in de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO dat in het kader van de voorgenomen partiële splitsing aan de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK zal worden toegekend, wordt bekomen door de voornoemde inbrengwaarde van 1.012.872,82 EUR te delen door de boekwaarde per aandeel (eigen vermogen van 2.797.347 EUR gedeeld door aantal aandelen 125), zijnde 22.378,78 EUR, zodat het aantal nieuw uit te geven aandelen gelijkgesteld wordt aan 45.

Dit blijkt ook uit bijgevoegde tabel:

HASPAGRO 12/2013 31/12/2012 31/12/2013

PASSIEF 74.500 74.500

I. KAPITAAL 10

ILUITGIFTEPREMIES 11

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDE12

IV. RESERVES 13 2.650.767 2.722.847

V. OVERGEDRAGEN WINST OF VERLIES14

VI. ONTVANGEN KAPITAALSUBSIDIES15

TOTAAL EIGEN VERMOGEN 10/15 2.725.267 2.797.347

Aantal aandelen HASPAGRO voor inbreng 126

Boekwaarde van één aandeel 22.379

Netto Actiefwaarde van de inbreng 1.012.872,82

Aantal nieuw uit te geven aandelen 45

Er wordt geen enkele opleg of andere vergoeding in geld betaald aan de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK.

3. De wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Venncotschap/HASPAGRO worden uitgereikt

De nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO die In vergoeding van de overgang van de Onroerende Goederen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK aan de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK worden toegekend, zullen aandelen op naam zijn, zonder vermelding van nominale waarde.

Binnen één maand na de publicatie van het partiële-splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekenen twee bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO in het aandelenregister volgende gegevens aan:

-de identiteit van de houders van aandelen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK;

-het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO dat aan hen toekomt;

-de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door voormelde twee bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO en door de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK of hun gevolmachtigde ondertekend.

4. De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januarl 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen van

HASPAGRO.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling gesloten.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK met betrekking tot de Onroerende Goederen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK die worden afgesplitst in de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO.

6. De rechten die de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO toekent aan de vennoten van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK geen aandelen of winstbewijzen waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK.

7. De Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag

De Raden van Bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK en de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO stellen voor aan de aandeelhouders van deze vennootschappen om overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen voor wat betreft de opstelling van de verslag door de Raden van Bestuur en de commissarissen.

8. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Aan de bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO en de bestuurders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

9. De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK

Aan de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO worden de Onroerende Goederen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK toegewezen conform de splitsingsbalans van 31 december 2013, die in bijlage wordt gevoegd.

Het gaat om de volgende onroerende goederen, telkens gelegen te Tienen, Sint-Truidensesteenweg, thans gekadastreerd sectie D onder nummers 28/d/3 (voorheen 28/v/2), 28/z/2, 28t en 28z, zoals aangeduid in geel op het plan in bijlage.

In de navolgende opsomming worden nog de voormalige kadastemummers gebruikt.

.Stad Tienen, 1° een perceel grond, gekadastreerd wijk D, nummers 28r/deel en 88 D, groot volgens meting negenenveertig aren zesenveertig centiaren; 20 een perceel grond gekadastreerd wijk D, nummer 28r, 46 b, 45/delen, groot volgens meting zeven aren achtennegentig centiaren; alsmede achtentwintig percent van de toegangsweg

.Stad Tienen, een bedrijfsgebouw bestaande uit opslagplaats, burelen en aanhoren op en met grond, gekadastreerd sectie D, nummers 28/R-deel, 881B-deel en 28/L-deel, voor een gemeten oppervlakte van vierenzeventig aren vier centiaren; alsmede twaalf honderdste van een toegangsweg

.Stad Tienen, derde afdeling, een perceel grond, gelegen Sint-Truidensesteenweg 119, op het kadaster gekend of het geweest zijnde wijk D deel van nummer 28N/2, voor een gemeten oppervlakte van vijfenveertig are negenenveertig centiare

Tevens worden aan de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO toegewezen aile contracten, directe verbintenissen, vergunningen, verplichtingen en andere passive, verbonden aan voormelde onroerende goederen.

Ook gaan de bij de onroerende goederen horende installaties en uitrusting mee over, evenals een schuldvordering op AVEVE NV en liquide middelen.

Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves evenals handelsschulden worden mee overgedragen.

Teneinde betwisting te vermijden over de toekenning van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK, ingeval de hierboven weergegeven toekenning geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegekende vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat elle activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat zij aan de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO zijn toegekend, dan wel in de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK zijn gebleven, toekomen aan de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK die alle activa in haar vermogen ontvangt waaromtrent geen duidelijke toekenning aan de Verkrijgende Vennootschap is vast te stellen, en die aile passive voor haar rekening neemt, die niet

duidelijk toe te kennen zijn aan de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO, ter algehele décharge van deze laatste waarbij de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK ter décharge van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO de aansprakelijkheid voor deze overgegane verbintenissen op zich neemt.

E3odemattesten

Overeenkomstig artikel 2,19° b van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, wordt onderhavig splitsingsvoorstei beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond. Uit artikel 101 van voormeld decreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodemattesten moet worden opgenomen in dit splitsingsvoorstel.

Wat betreft kadastraal perceel 28/d/3:

Het bodemattest nr. 20140251569, afgeleverd door OVAM op 26 mei 2014 bepaalt:

1.Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 28.04.2014

Afdeling: 24592 TIENEN 2 AFD

Straat ST-TRU1DENSESTEENWEG

Sectie: D

Nummer. 0028/00D003

Verder 'deze grond' genoemd.

2.Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond,

e De OVAM baseert zich. voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 18.06.2012, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2Gemengd overwegend nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

e De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 18.06.2012, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1Historische verontreiniging

DATUM: 21.03.2012

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek  Dossiemummer 120561/001  de Roover BVBA Sint-

Truiciensesteenweg 119 te B-3300 Tienen

c::

. AUTEUR: Smet Jet NV

c::

DATUM: 14.01.2011

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek St-Truidensesteenweg 119 te 3300 Tienen(M10307)

et AUTEUR: Rimeco NV

et DATUM: 18.06.2012

et

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

Actualisatie oriënterend bodemonderzoek  De Roover  Sint-Truidensesteenweg 119  3300

Tienen

AUTEUR: Rimeco NV

P:

2.2.2Gemengd overwegend nieuwe verontreiniging

" S:

DATUM: 21.03.2002

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

Oriënterend bodemonderzoek  Dossiemummer 120561/001  de Roover BVBA Sint-

Truidensesteenweg 119 te B-3300 Tienen

AUTEUR: Smet Jef NV

P:

DATUM: 14.01.2011

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek St-Truidensesteenweg 119 te 3300 Tienen(M10307)

AUTEUR: Rimeco NV

DATUM: 18.06.2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie oriënterend bodemonderzoek  De Roover  Sint-Truidensesteenweg 119  3300

Tienen

AUTEUR: Rimeco NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Wat betreft kadastraal perceel 28/t:

Het bodemattest nr. 20140206776, afgeleverd door OVAM op 28 april 2014 bepaalt:

1.Kadastrafe gegevens

Datum toestand op: 28.04.2014

Afdeling: 24592 TIENEN 2 AFD

Straat + nr.: ST-TRUIDENSESTEENWEG

Sectie: ID

Nummer. 0028/007000

Verder 'deze grond' genoemd.

2.Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Wat betreft kadastraal perceel 28/z:

Het bodemattest nr. 20140207025, afgeleverd door OVAM op 28 april 2014 bepaalt:

1.Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 28.04.2014

Afdeling: 24592 TIENEN 2 AFD

Street + nr.: DRYTOMMEN VELD

Sectie: D

Nummer: 0028/00Z000

Verder 'deze grond' genoemd.

2.1nhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Wat betreft kadastraal perceel 28/z/2:

Het bodemattest nr. 20140159388, afgeleverd door OVAM op 31 maart 2014 bepaalt:

1.Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2013

Afdeling: 24592 TIENEN 2 AFD

Street + nr.: Sint-Truidensesteenweg + 229

Sectie: D

Nummer: 0028/00Z002

Verder 'deze grond' genoemd.

2.Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend onderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 18.02.2014, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1Historische verontreiniging

DATUM: 28.05.2004

TYPE: oriënterend bodemonderzoek  Ondetzoekslocatie gelegen aan de St Truidersesteenweg 233 te

3000 Tienen + Aanvullend Schrijven D.D. 9/08/2005

AUTEUR: DLV Belgium CVBA

DATUM: 18.02.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Haspagro nv. Sint-Truidensesteenweg +229 te 3300 Tienen

AUTEUR: DLV Belgium CVBA

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten,"

De bodemattesten met betrekking tot de af te spliten en in te brengen Onroerende Goederen worden voor de goede orde ook in bijlage aan onderhavig splitsingsvoorstel gehecht en maken er integraal deel van uit.

10. De verdeling onder de vennoten van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK van de aandelen

van de Verkrijgende VennootschapiHASPAGRO alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Er bestaan in totaal 1.250 (duizend tweehonderdvijftig) aandelen van de Partieel Te Splitsen

Vennootschap/HEGERAK.

Aan de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK worden 45 (vijfenveertig)

aandelen van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO toegekend.

De enige aandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK is:

" Wal.Agri SA, met maatschappelijke zetel te 5140 Sombreffe, rue de la Basse-Sambre 16; ingeschreven in de KBO onder ondememingsnummer 0416.199.878, houdster van 1.000 aandelen voor de Partiële Splitsing en houdster van 1.045 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO na de Partiële Splitsing.

Op de laatste bu, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(6)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen, neerlegging ter griffie, kosten "

Ondergetekenden verbinden zich, de één jegens de ander, te doen wat in hun macht ligt om de tussen hen : voorgenomen partiële splitsing op de wijze als hierboven voorgesteld door te voeren, mits goedkeuring van dit ; voorstel door de respectieve algemene vergaderingen, met naleving van de wettelijke voorschriften conform de' artikelen 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en van de statutaire bepalingen van de respectieve vennootschappen.

Het bovenstaande splitsingsvoorstel wordt door de zorgen van de respectieve raden van bestuur neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

Indien het splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de splitsing deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 4 juni 2014.

Elke ondertekenende raad van bestuur erkent twee door allen getekende exemplaren te hebben ontvangen,

waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

Voor de Partieel Te Splitsen Vennootschap Voor de Verkrijgende Vennootschap

HEGERAK NV HASPAGRO NV

Etienne Cosyns Etienne Cosyns

Michel Guiot Michel Guiot

BIJLAGEN

1.Splitsingsbalans

2.Bodemattesten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aait het Belgisch Staatsblad

- " " .: e- ... .".; . .., alEGieti ''." ,." .,.. " -" - E4ASPAO80 . , .HEGE mi ..i iliipagrée):"

..4  . .. L '. OATIenen " -" ' '''-'-' ?',e,,.'cl, :, - - "

:.).......e .2 ' " ;,'." '," '-';.:.;,: HEGERAK ' '" `" ;: ." "," " . _'..., , " ''.e...: ..P" .,...." :." ...-,.. V

" '.....e `, -r.,..'' ; ...t;,.-i.

ivlatedale vaste activa 620.498,47 1.493.911,29 -548.296,03 72,202,44 2.042.207,3'2'

rerretn83 en paume 3.10.182,33 1.15451448 445.2E3,32 4.32447 1.01178440

k113:03238. morhMrs 18 virriarin3 43553,57 114.117,11 4.724.18 40756,39 19Z794,23

M88888888 rolite 1 ffieuritil envi 42.33470 ' -234.83 1452458 4243483

F Inanc18le vaste activa 275.382,21 60.000,00 - 275.382,21 60.000,00

Animée» andelnaminen ,775382.11 275.362,21 0,00

Aar 1-8 finaltrI213 vanta-Un 60020,00 400 04000,00

VorderIngen op ten hoogste één Jaar 545.068,93 293.314,92 .500.000,00 45,068,93 793.314,92

HardevarderIneen 3.233,21 37374444 3.733,11 37074344

Overig8 ver4e,13848 54083402 113343,48 .500.02400 41.835,02 616.51448

Geldbeleggingen 714.951,27 goo 714131,27

Liquide nifddelen 100.000,00 1.359.429,50

, 33.929,00 " 0,00 33.929,00

25. 2. 4:1 ..w1,.02.,0:...404..::8:.. 4.205.32044 .. ss.,,n,t.. st., .....e " " " " " -,; ....=

:.0.. ;T1,57.024,61

e.:,_. ,. ..,, ,.....

';', 4.,

Overlopende rekenln,gen4 . ..

Pass t. .,4. ',:f.0^selegrs.: ,. , :..-.. ," :,..,.. ;I:Iii,1.44e1 - - - . i -*

.;,_:-.4.:, ., ..ps;;;;e: , , ,  , .4. . , ,,,. ' - ,,-.,, .. ,, , , -

..._..... :- _. ,, ,.- : ., e" .- _.,..`'°. - . .'.. " ',..i......0 . , '..",...._:'.....--,...

_., :.,..,.., ... .

Eigen vermogen 1.480.77.3,60 2.797.3'46e 4.012.872X 46-7.900,71 -

3.17.0Z9,34

Xopftnal 32.00400 7.8.30300 433.11211 41130,11 207.03031

Wettellte nrunv rama, 7.490,00 - 424433 135410 1013130

Onberchabare roeives 1412373» 400 0,00, 0.00 IWO

lesekbare marris 2.713135,32 473111,81 337.072,13 1380.10433

Vaerfoge reruh'oot 400 480 4411

Schurdan 217.200,62 1.001464,45 492.447,82 24.752,80 1.193.612,67

Schijkfen op men. dan éérojear 0,00 400

Schuldtn op mur dan anisai dh biwa Me tjaarvgnarii - 400 0.00

Ronde:OHM:ru muse 843.353L3 .' :43444742 2L377,42 Losgoctus

Schulden met belkiing tobelagepen, 112813e55Is 8 mi* mgen 3.575,33 34.10872 . 3.375,38 34.108,72

Ovedge scheden 103.50480 . IWO 10350400

Oyeirpernle rekrokieen 0,20 400

...;:.".'' U',z : " 2»..1 . "re'l:f." ,;-. 'Ir 420}saz0,e1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reobtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bodemattest Mestnummer: 20 /40251559Notgnummer: 000

Coppieters TWellant Patrick " Formu04m0rnme 20140205302

Notarts Sttf.t0 rents vit , Don is mu mur: 17/17

St-Jacobspieln 7 I kichicoro

3000 Leuven Otetle

opcotedre Umm

ithralitnifemntatsdiape$ 5 tatlantstiaat 110 5.2800 mecheten 015 214 214 F: 015 202 215 rAfflearn.be

IMMERICiftWiê 23.042014 irmeinaute HegerkikNeG

-

>fwelle 28.05.2014

AF DCA* Bodembeheer

mise Bedernonderzoek &Sanering Dost

COWeerPeaSOOM Ka at 8chaevers 015/284 137

c»ecimpie A: 20140251589 - Ri 23140205302 - D:17'171,

1 KadaStraie gegevens

dalm toettlind,op: 28042014

aideling 24592 TIENEN AFD

siraat+ ,ST;TRUlDEN5ESIWO

sectie t.D . " .

riummer0291000001

Verept'dezegroridi, gerbée.

2 intibud Von tufit bodemattest

Deze grond is opsenortien In het gronitentriierrnailereeter.

.L1 Uttspra.âk"over de: bodem hm:Mitait

Veigenb het BoOertujecrel.moelen op deze gronneen verdere maatregelonlivorden ultgevoerd. 2.1:1 Ilistmlsee verontreiregina.

Voigens het Bodemitecree1ntoet Or dam beschrijvend bodernendeoeictlitgevoerd worden 'due grand. De OVAIldbaseert zich voor deze uitspraak op het orienterend boriemonderzocik van 18.08.2012, en op de.bleiin opgenomen bodemkennterkenien hindi, valide end.

'2,1.2 Gemengd inien.vegend /ileum yerantnOnigrng

Volgens het Bodemdecreet inoeter geen beschreend bodemonderzoek uitgevoerdworden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op bot ciriOnterend bodemondeizoek van 18.082012, en op de.hterin opgenomen hodemiceartierken en 'functie van de grond,

2.2 Documenten over de bodemkwalitett

2.2.1 Historische verontreiniging

pl 12

,

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Atissinurnmer:20140.51569Abtriuminel:000

Formukenximme 20140205302 DosslormÉnmen ern

xschuivik "

DATUM: 21.03.2002

TYPE: Orlenterencl bodemonderzoek

TITEL. Onterend Bodemonderzoek - Dossiernummer : 120561/001-de Roover BVBA

Sint-Truidensestaanweg 1191e B-3300 Tienen

AUTEUR: Smet Jet NV

DATUM: 14.01.2011

TYPE: Orianterend bodemonderadek

TITELi Orienter:end Bodemonderzoek Steuldensesteenweg 119 te 3300 Tienen(M10307)

AUTEUR: Rimeco NV

DATUM: 18.062012

TYPE; Ortetetrid bodemenderzeek

Actualisalie orientera:id bodemonderzoek -; De Rocrver - SInt-Truideneesteenweg.119 -3300

Tienen

AUTEUR: Reeco f4V

.

22.2 Gemengd overwegend nieuwe VerenTrelleg

. .

DATUM:" 21.03.2002

TYPE: Prieterend boderrionderzoak

-11TEL nterend Bodemenderzoels - bossiernummer :1205611001- de Robver BVEA

S-Trtildenseeteeniog 119 ta B-3300 Tienen

" EUR:SrfleI1etNV

meet

DATUM:. 14,01.2011

Tee Orlitiderend bodemondemoek.

" OfleterendSociemondegoek St-Truiden.seate OMM; 119 te se o Tienen Ult11030n

AUTEUreRIrriecaNV

OMM:106.2012

TYPE: Orianten3nd bodernonderzoOk

'Ma: Actualisa? orignierend ,bodernoncierzo.ek - Pa Renier- Sint-TruktensesteenWee119 -3300

Tienen

ADIEUR:RImeco NV

Dit bod &pageot Vervangt ae vérigir bod.artattasten.

1 Risicogronden kunnen slechte OVergadragen worden aise vooraf een oriOnterend

bodemonderzoek ean da DVAM la bezorgd met matte° van de averescht.

Bijkornande inforinatio over de overdrachtstegeling: vany.ovendrachteiern.be.

3 " Als er bodem wordt yllgegraven, afgevoerd of ontyangen. golden*, regets van gmndverzet. Meer tee:malle: wWw.ovarn.beigrondYerzot.

4 De QVAM etaat Met In voor deluisiheld van de aan haar verstrakte gegevens. .6 Vues intage van do bevenstaanclektecume Men:46,11hv.iivem.beil mage

. .

to Mechate, 26.052014

Eddy Van Dyck

ardelingshoofd

0212

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Allestnumtner:2014020677(Wolgnonner: 000 FormuVemurnmer:4140205303

Wall meuve

muenemii

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

e Staatsblad

Bodemattest °penture Vlaamse Afvàlstoffenmaatiehappli stationseraat $10 0,28110Mesbelen tt 15 1111184 -Fr OIS 703 275 vem.oyam.lu.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coppleters Maltant Patrick

Notatie

St-Jacobsplein 7 /

3000 Leuven

Amos: odombeheer

MUST: Databeheer

coemarrauePtt 'gaga 015/284 45B .

cergEtatelt2014020S776 R: 2014005363

I Kadastrate gegevens

datum taietand op: 2a.042o14

ardenng 2433211ENÉe2AFD

atfaat STrTRUIDENSES7WG

sectie

iturnme: 0028/00T000.

VerdarcteZe grue genciertstl.

2 inhoud van het bodemattest

OVAM beschikt voordeze grond niet °ver releVanté gegevens rnet bat ekking tot de histamine/alite

Ditbodernedest vervatigLalre vorige bodematteaten.

Opmerkingen:

1 Risfcogronden kunnen slechts overgedragen worden als er venta een'orienterend

bodemonderzoek aan da OVAM is bezorgd met mektififi Van de avealfatell

Bilkornende informatie &ordo overdriachteregellnewww.OverdrachtovEtm.be.

3 Als gr bodem wordt UltgagraVert, afgevoerd of ontvangen. geklen de regels-van grondverzet Maar In(ermatle: vevereVarn.beigrondverzet.

4 De OVAM slat niet in Vtscer de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

fa fechelen, 28.04.2014

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

p.11-1

unrossrcerwm 28,04.2014

uwKetsErn HegerekNV/CG

=Lem* -

.uesasee 28,04.2014

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

elg*Y Atteeurreler:20140207025Nagranuttar, 030

Formuimummen 20140204748

t5,1111eielyhmtkelea;11 Cesslimummer: 924107

44

" " apertbare Vtaarnse

" - Afresteressmabtschappl1

Stationsscreat I ro

13-2800 Me.heten

1: 015 284204

F.: 015 203 275

wyrutovarn.be

Bodemattest

Coppleters TV/allant Patrick

Notaris

Sktacobspiein 7 1

3000 tetiVen

1.1v/BERKirrve 28.04.2014

viviSrveR,n HogerakSSP

lame* -

28442014

inFute Bodembeheer

arem Databeheer

cemPwr.0.500N1 111f0i1j11 (.115/284138

>4311tioArdut k 20140207025. 20140205746 - D; 924107

Kadostrale gegevens

datura toestand op28.04.2014

afdeling e59enee 2 AFD

'atradt nr, : DRYTOMMENVELP

sentie : D

mener: 0028/00Z000

Verder 'dezegronciegenoemd,

2 Inhoud itari hef bodemattest

Oe QVA/v! baserait' ybordeZé grond niai oyer relevante gegevens -met betrekking lot dei borlemkwa8telt.

Dit bedeMattest veryangt al> vorige bodernalieiten.

bpmeridngen:

1 Risicogionden kunnen stéatite overgedragen worden ais er vooraf Con otkintererict

Dodernonderzóak aan bezorgd plet melding Vert de overdracht.

13ilkomende informatif> °Ver deoverdrachtsregeling:WwW" everci!eitovantbe.

3 Als er bodem wordt uitgegraven. afgevoerd of ontvangen..geldeit de regels van grendverzet Meer Inforrnatia: wym.ovantbefgrondverzet,

4 De OVAM staat niet h voor de >Estheta van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mecheten,28,04e114

Eddy Van Dyck

afdetingshoofd

p.1/1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behpuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bodemattest Affeattnnerner: 20140159388/t(ntennmen 000

OLVBeigium CVBA Formuliemummer: 20140085477

Rilkelstraat 28f SMIDIIIMWf

3660 lieusden-Zoider OWE 130sirtimurnrner: 23647

311116FH

baume

-/ 

Openbare %arme Arvalsterienmaatschappij itatranestraat 110 18.1603 Mechelen 1:0(5 2842e4 F: 015 203 275 teentwarn. be

Armera. Bodentbehéer

'Dun- Bederrienderzoèke danering Oost

commEasci9ft ltiat Schaevers 016/284 137

bel; keallinit A:20140169388 Ft,2O4008647.7 - D: 23847

uweauctrruim 19,02.2014 ewsupessx: 2014-20-2e *rumb -

ile?-101-0* 31.03.2014

1, Kadastrale gegevens

datum toeStand.pp: 01.01.2013

.eideling,:,.74592,71ENEhl 2 AFD

street ne"; SinelfaideneeSte.one(1*9

sentie D

numme0028/002002.

Verger 'cleze grand' genoemd.

e inhoud en het landenlattesi

beze grond is opgenomen in het gffirideninformatierégIster.

2.1 UI spraak over de 4oderniyta)itélt

Volgens'het144eintlecreet moeten op dege grondgeen vegfere rnaatregelen' vvorden uftgeveerd.

2.1.1 Kfstorische verontrigniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrivend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grand. De OVAM baSeertzich voor deze uitspraak op het oritinterend bodemonderzoek ven 18.02.2014, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken. en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodeirt' kwallteit

2.2.1 Histotische verontreiniging

OMM: 28.05.2004

TYPE: Orlënterend boctemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemoriderzoek Ondémoelcelecatle gelegen aan de St. Truldersteenweg 233

M 3000 Tienen 4- Aanvullend Schrijven D.D. 9/08/2005

AUTEUR; OLV BelgiuM CVBA

p. 1 / 2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Attostruenrner:20140189388Nargnummen 600 Formuliernermmer: 20148085477 Dossurnurnmert MS« kschaeve

DÂTUM: 18.02.2014

TYPE: Orighterand boderttonderzoek

TITEL: (Mante:end Bocfemondeizoek Haspagro nv Sint-Truldensesteenweg +229 te 3300 Tienen AUTEUR: DI.VBelgium CYBA

Dit bodemattesE vervangt aile volige bodernattesten.

Opmeiengen:

Bfacogronden kunnen stechts overgedragenworden als er vooraf een orignterend bodemonderzoek aan de OVAM is benne met metding van de overdracht

2 Bijkornande informelle over de overdrachtsregeling; WWw.OVerdraalt0Vain.be.

a Ais er bodem wordt uitgegraven. afgevoerd Of ontvangen, 9e/den dategars van grondveret. Meer Informatie: vevw.ovem.beignandverzet

4 De OVAM staatniét In voor de juistheid van de aan haar yersheirte gegevens. S Voor Inzage van de bovenstaande doiumentere vew.ovarn,beenzage

te Macheterr, 31.032014

Eddy Van DYck

ardeingStrOOki

p. 212

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lie B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014
ÿþ Mod word 11.1

" j i& In de bjjlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.006.947

Benaming

(voluit) : .HASPAGRO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233 (volledig adres)

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF PARTIËLE SPLITSING (ART. 677 W.VENN.)  PROCES-VERBAAL VAN DE

TLJ BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE GESPLITSTE

VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

e

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas BOES, te Leuven, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Patrick Coppieters 't Wallant, te Leuven, belet, op 29 juli 2014, neergelegd alvorens de Xformaliteit van de registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap HASPAGRO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3300 Tienen, Sint-

. Truidensesteenweg 233, met ondernemingsnummer 0429.006.947, opgericht bij akte verleden voor notaris Philip Adriaens, te Hoegaarden, op 18 juni 1986, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 860718-093, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Benjamin Depuydt, te Hoegaarden, op 13 maart 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna onder nummer 14079294, geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

"1. Kennisneming en goedkeuring van de volgende stukken:

co a) Het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de raad van bestuur op 4 Juni 2014 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen;

o b) Het verslag van de commissaris van 10 juli 2014 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

o Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura met het oog op de door de afsplitsende vennootschap aan de verkrijgende vennootschap over te dragen onroerende goederen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: .

'VI. BESLUITEN MET BETREKKING TOT DE INBRENG lN NATURA

De inbreng in natura gepland voor de kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap HASPAGRO, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3300 Tienen, Sint Truidensesteenweg 233, bestaat in een inbreng in natura van een totale netto waarde van 1.012.872,87 EUR, waarbij in het bijzonder het kapitaal van de NV HASPAGRO van 74.500 E tot 207.630,11 E gedragen wordt.

Deze inbreng is samengesteld uit de bedrijfstak opslag uitgeoefend te Tienen, zowel activa als passiva, voortvloeiend uit de gedeeltelijke splitsing van de naamloze vennootschap HEGERAK waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3300 Tienen, Sint Truidensesteenweg 233.

Deze inbreng zal vergoed worden door de toekenning aan de enige aandeelhouder van de gesplitse vennootschap van 45 nieuwe aandelen,

Deze zijn identiek met de vorige en vertegenwoordigen het kapitaal van de vennootschap ten belope van 133.130,11 EUR.

Het bestuurorgaan van de vennootschap begunstigde van de inbreng is aansprakelijk voor de begroting van de ingebrachte goederen alsook voor de bepaling van het aantal aandelen die uit te geven zijn in tegenprestatie van de inbreng.

pq De controles waartoe wij overgegaan zijn, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren die terzake toepasselijk

zijn, laten ons toe te attesteren ; ,

-dat de beschrijving van de inbreng In natura overeenstemt met de normale voorwaarden van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

-dat de inbreng In natura bestaat in de activiteitstak opslag, zowel activa ais passiva, van de naamloze vennootschap HEGERAK, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3300 Tienen, Sint Truidensesteenweg 233. Als gevolg van. een splitsinghandeling wordt voorgesteld deze elementen, voor een

gaarste_vart_Z.092.872,87_ELIR,.in_dexenno tschep HASPACRQin.te_brengen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-dat de begrotingswijzen van de inbreng in natura aangenomen door de partijen volledig bedrijfseconomische gerechtvaardigd en leiden tot inbrengwaarden die minstens overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die in tegenprestatie uit te geven zijn zodat de inbreng in natura niet overgeschat is;

-De vergoeding van de inbreng in natura voor een netto waarde van 1.012.872,87 EUR bestaat in 45 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de naamloze vennootschap HASPAGRO en die het kapitaal vertegenwoordigen ten belope van 133.130,11 EUR. Deze 45 aandelen vormen de vergoeding die effectief toegekend is in tegenprestatie van de inbrengen.

In toepassing van de revisienormen menen wij het nuttig te herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat zich uitte spreken over het wettige en rechtvaardige karakter van de handeling.

Opgemaakt te Ramegnies-Chin, op 10 juli 2014

AVISOR BCVBA

vertegenwoordigd door

Jean-Antoine (genoemd John) LEBRUN

Bedrijfsrevisor

c) Het verslag van de raad van bestuur van 10 juli 2014 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura met het oog op de door de afsplitsende vennootschap aan de verkrijgende vennootschap over te dragen onroerende goederen.

2. Besluit om overeenkomstig artikel 731 §1 laatste lid en artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen voor wat betreft de opstelling van de verslagen van de Raad van Bestuur en de commissaris:

Artikel 731 §1 laatste lid: "Indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing."

Artikel 734 leden 1 en 2: "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

3. Verrichting met splitsing gelijkgesteld

a) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening..

Besluit tot partiële splitsing overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 1 hierboven en waarbij HEGERAK NV, met zetel te 3300 Tienen, Sint Truidensesteenweg 233 en met ondememingsnummer 0438.421.489, vermogensbestanddelen afsplitst en overdraagt aan de verkrijgende vennootschap HASPAGRO NV, met zetel te 3300 Tienen, Sint Truidensesteenweg 233 en met ondernemingsnummer 0429.006.947. Als tegenprestatie voor deze inbreng zullen aan de aandeelhouders van HEGERAK NV vijfenveertig (45) nieuwe aandelen van HASPAGRO NV worden verstrekt.

b)Beschrijving van het overgedragen vermogen.

Hierbij wordt verwezen naar het voormelde voorstel van partiële splitsing opgesteld door de raad van bestuur op 4 juni 2014 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hieruit blijkt onder meer dat volgende onroerende vermogensbestanddelen worden afgesplitst van HEGERAK NV om ze in te brengen in HASPAGRO NVV

Stad Tienen, afd. TIENEN 2 AFD

1/ Een perceel grond, gekadastreerd als 'weg', gelegen Sint-Truidensesteenweg, gekend volgens titel onder sectie D deel van nummer 281R en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie D nummer 28/T met een oppervlakte van vijfduizend zeshonderd vierenzestig (5.664) vierkante meter

2/ Een perceel grond, gekadastreerd als 'nijv/grond', gelegen Sint-Truidensesteenweg, gekend volgens titel onder sectie D deel van nummer 28N12 en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie D nummer 28/D/3 met een oppervlakte van vierduizend vijfhonderd negenenveertig (4.549) vierkante meter.

3/ Een bedrijfsgebouw op en met grond en aanhorigheden, gekadastreerd ais `magazijn', gelegen Sint-Truidensesteenweg +229, gekend volgens titel onder sectie D deel van nummers 281R, 88/B en 28/L en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie D nummer 28/Z/2 met een oppervlakte van zevenduizend vijfhonderd tweeënzeventig (7.572) vierkante meter.

4/ Een perceel landbouwgrond, gekadastreerd als 'weiland', gelegen Drytommenveld, gekend volgens titel onder sectie D deel van nummers 28/R, 46/B en 45 en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie D nummer 28/Z met een oppervlakte van zevenhonderd achtennegentig (798) vierkante meter.

Deze goederen hebben een netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van één miljoen twaalfduizend achthonderd tweeënzeventig euro en tweeëntachtig cent (1.012.872,820.

Kosten.

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten lesté zijn van de afsplitsende vennootschap.

Niet toegekende bestanddelen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de afsplitsende vennootschap zijn gebleven, in de afsplitsende vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de verkrijgende vennootschap.

c) Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van HASPAGRO NV ten gevolge van de inbreng met honderd drieëndertigduizend honderd drieëndertig euro en elf cent (133.130,11¬ ), om het te brengen van

relb. ' it Voor- I behodden aan het Belgisch Staatsblad

vierenzevendigduizend vijfhonderd euro (74.500¬ ) op tweehonderd en zevenduizend zeshonderd dertig euro en elf cent (207.630,11¬ ), door toekenning van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de aandeelhouders van de afsplitsende vennootschap - ruilverhouding

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

Als gevolg van de inbreng wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met honderd drieëndertigduizend honderd drieëndertig euro en elf cent (133.130,11¬ ) om het te brengen van vierenzevendigduizend vijfhonderd euro (74.500¬ ) tot tweehonderd en zevenduizend zeshonderd dertig euro en elf cent (207.630,11¬ ).

De resterende ingebrachte waarde ten belope van achthonderd negenenzeventigduizend zevenhonderd tweeënveertig euro en zesenzeventig cent (879.742,76¬ ) wordt gebruikt om verhoudingsgewijs de wettelijke en beschikbare reserves aan te vullen en geldt als uitgiftepremie.

Vergoeding voor de inbreng in natura.

Als vergoeding voor deze inbreng worden:

- vijfenveertig (45) nieuwe volgestorte aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde toegekend aan de enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap WAL.AGRI, die aanvaardt.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

Deelname in de winst.

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de verkrijgende vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2014 voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

4. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, namelijk de tot stand gekomen kapitaalverhoging, de uitgifte van nieuwe aandelen en vertegenwoordiging van het kapitaal.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, namelijk de tot stand gekomen kapitaalverhoging, de uitgifte van nieuwe aandelen en vertegenwoordiging van het kapitaal.

Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en zevenduizend zeshonderd dertig euro en elf cent, verdeeld in honderd zeventig aandelen, zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zeventigste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort. Alle aandelen zijn op naam."

5. Vaststelling verwezenlijking van de partiële splitsing overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Machtigingen"

Geassocieerd Notaris Thomas BOES



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1011101 IIl I NIAI

*19209967+

i

hi

N

fl

'F t

NEERGELEGD

0 7 NOV, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Grihile

Ondernemingsnr : 0429006947

Benaming

(voluit) : HASPAGRO

Rechtsvoren : nv "

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 233, 3300 TIENEN

Onderwerp akte : Correctie van het voorstel tot partiële splitsing door overname dd. 04 juni 2014

De raden van bestuur van de NV HEGERAK (hierna "Partieel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK" genoemd) en de NV HASPAGRO (hierna "Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO" genoemd) hebben op 4 juni 2014 in gemeen overleg een voorstel tot partiële splitsing door overname opgesteld, hetgeen ter griffie van: de Rechtbank van Koophandel te Leuven werd neergelegd op 6 Juni 2014 en gepubliceerd in de bijsagen tot het: Belgisch Staatsblad op 18 juni 2014, respectievelijk onder nummers 14118873 en 14118875.

Het voorstel werd goedgekeurd door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van: aandeelhouders van de betrokken vennootschappen overeenkomstig de artikelen 677 en 728 en volgende van. het Wetboek van Vennootschappen en dit op 29 juli 2014 (akte neergelegd ter griffie op 8 augustus 2014 en gepubliceerd ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 augustus 2014, respectievelijk onder nummers 14157244 en 14157246),

Intussen is echter gebleken dat een materiële vergissing is gebeurd in de splitsingsbalans waardoor de gehanteerde cijfers niet overeenstemmen met de beoogde transactie.

HEGERAK en HASPAGRO wensen hierbij de materiële vergissing recht te zetten.

In concreto betekent dit dat in de tekst van het voorstel een correctie wordt doorgevoerd met betrekking tot artikel 2 (waarbij aan de overige artikelen uit het splitsingsvoorstel van 4 Juni 2014 niets wordt gewijzigd, behoudens de wijzigingen die logischerwijze volgen uit de rechtzetting van de materiële vergissing) en dat in de splitsingsbalans de materiële vergissing wordt rechtgezet.

De boekhoudkundige nettowaarde van de ingebrachte activa en passiva beschreven in artikel 9 en bijlage 1: van het voorstel van 4 juni 2014 is namelijk gelijk aan 885.043,48 EUR in plaats van 1.012.872,82 EUR zoals vermeld in het voorstel van 4 juni 2014.

Ingevolge deze materiële vergissing is ook het aantal nieuw uit te geven aandelen gebaseerd op verkeerde gegevens en dient ook dit aantal aangepast te worden, met name van 45 naar 40. Het aantal aandelen In de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO dat in het kader van de partiële splitsing aan de aandeelhouders van de Partleel Te Splitsen Vennootschap/HEGERAK wordt toegekend, wordt immers bekomen door de voornoemde inbrengwaarde van 885.043,48 EUR te delen door de boekwaarde per aandeel (eigen° vermogen van 2.797.347 EUR gedeeld door aantal aandelen 125), zijnde 22.378,78 EUR, zodat het aantal nieuw uit te geven aandelen gelijkgesteld diende te worden aan 40.

Dit blijkt ook uit bijgevoegde tabel: HASPAGRO 12/2013

PASSIEF 31/1212012 31/1212013

I. KAPITAAL 10 74.500 - 74.500

II.UITGIFTEPREMIES 11

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDE 12

IV. RESERVES 13 2.650.757 2.722.847

V. OVERGEDRAGEN WINST OF VERLIES 14

VI. ONTVANGEN KAPITAALSUBSIDIES 15

TOTAAL EIGEN VERMOGEN 10/15 2.725257 2.797.347

Aantal aandelen HASPAGRO voor inbreng 125

Boekwaarde van één aandeel 22.379

Netto Actiefwaarde van de inbreng 885.043,48

Aantal nieuw uit te geven aandelen 40

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De correctie zal ook worden doorgevoerd in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap/HASPAGRO.

Ondergetekenden verbinden zich, de één jegens de ander, te doen wat in hun macht ligt om deze correctie " te officialiseren en te laten goedkeuren door de respectieve algemene vergaderingen, met naleving van de wettelijke voorschriften en van de statutaire bepalingen van de respectieve vennootschappen.

Deze correctie op het splitsingsvoorstel van 4 juni 2014 wordt" door de zorgen van de respectieve raden van ; bestuur neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 28 oktober 2014.

Elke ondertekenende raad van bestuur erkent twee door allen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

HEGERAK NV HASPAGRO NV L "

Etienne Cosyns Etienne Cosyns

Michel Guiot Michel Guiot

BIJLAGEN

. 1.Correctieve Splitsingsbalans

Activa " HEGERAK - HASPAGRO BATit nen HEGERAK(N) Haspagro(N)

HEGERAK

Materiële vaste activa - 620.498,47 1.493.911,29 -420,466,69 200.031,78 - 1.914.377,98

Terreinen en gebouwen 550.189,39 1.256516,48 -417.436,58 132.752,81 1.673.953,06

Installaties, machines en uitrusting 49.553,57 194.997M -2.797,18 46.756,39 197.794,29

h4eub!lalrenrollendmaterieel 20.755,51 42.39770 -232,93 20.522,58_ 42.630,63

Financiële vaste activa 275.382,21 60.000,00 275.382,21 60.000,001

Verbonden ondernemingen 275.382,21 275.382,21 0,00

MdereJlnantldle vaste activa 60.000,00 0,00 60.000,00

Vorderingen op ten hoogste éé 545.068,93 293.314,92 -500.000,00 45.068,93 ' 793.314,92

Handelsvorderingen 3.233,91 176.749,44 3.233,91 176.749,44

Overige vorderingen 541.835,02. 116 56%48 41835,02 616.565,48

Geidbete.ggingen 714.951,27 0,00 714.951,27

liquide middelen _ 257.024,61 1.202.404,89 157.024,611 , 100.000,00 1.359.429,50

Overla ende rekenin en 33.929,00 0Od 33.929,00

-1.077.491,30

. . HEGERAK : HASPAGRO .. 3Alfenen HEGERAKIN) ` ' ;

Passiva Hom o N

HEGERAK

Correctie eigen vermogen 59,8,5 " .

Eigen vermogen . ..1.480.773,60 . 2.797.346,52 -885.643,42' , ..595.730,12 ... 3.682.390,00

' 194.630,11 74.500,00 -116.328,46 78.30265 190.828,46 _

K w . .,apitaal " _

Wettelijke reserve 6.200,00 7.450,00 3.705,68 2.494,32 11.155,68

Onbesehlkbarereserns 0,00 0,00 0,00 0,00



Beschikbare reserves 1279.943,49 2.715.396,52 -765009,34 ' -

514.934,15 3.480.405,86 .

Voodopigresultaat - --- 000 000 000

Schulden ._.. .217.200,62 , 1.001.164,85 -192,447,82 . 24.752,80 1.193.612,67

Sahuldenop meer danddnjaor _ 0,00 0,00

_..

Schulden opmeerdanddnjaor die binnen het jaar vervallen 0 ' 00 0,00

Handelsschulden 213225,24 863.556,13 -192.447,82 21.377,42 1.056.003,95

Schulden met betrekking tot belasting 3.375,3834.108,72 3.375,38 " 34.108,72

Overlgeschulden . -- -.103.500,00 .. . " 0,00 103.500.00

Overlopende rekeningen 0,00 0,00

,, . :" '...ç'!_,i';- i 1, G sri;' 3i:e}:3it e. > ilser ."e -1.077.491,30',:.i1..:j1rK:T::ti itl'. " rd::/°33" :!Y..f.e.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 11.06.2013 13168-0477-035
20/01/2015
ÿþ Mod WoM 11.1

I -_, `tom In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

11111Ï111111111

Ondernemingsnr : 0429.006.947 Benaming

(voluit) : HASPAGRO

(verkort) :

2414

Griffie Rechtbank van Koophandel

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233

(volledig adres)

Onderwerp akte : CORRECTIE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING DE DATO 4 JUNI 2014 - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS `t WALLANT, te Leuven, op 19 december 2014, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap HASPAGRO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 233, met ondememingsnummer 0429.006.947, opgericht bij akte verleden voor notaris Philip Adrieens, te koegaarden, op 18 juni 1986, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 860718-093, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor geassocieerde notaris Thomas Boes, te Leuven, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Patrick Coppieters 't Wallant, te Leuven, belet, op 29 juli 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 augustus daarna onder nummers 14157246, geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

"1) Eerste besluit: kennisname verslagen

De algemene vergadering neemt kennis van de volgende documenten:

a) De correctie van het voorstel van partiële splitsing de dato 4 juni 2014 (voor zoveel ais nodig) opgesteld door de raad van bestuur op 28 oktober 2014 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen;

b) Het correctieve verslag van de commissaris van 12 december 2014 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura van de door de afsplitsende vennootschap aan de verkrijgende vennootschap overgedragen onroerende goederen (voor zoveel als nodig).

c) Het correctieve verslag van de raad van bestuur van 15 december 2014 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura van de door de afsplitsende vennootschap aan de verkrijgende vennootschap overgedragen onroerende goederen (voor zoveel als nodig).

De algemene vergadering ontslaat met eenparigheid de instrumenterende Notaris en de voorzitter ervan voorlezing te geven van deze documenten.

De enige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen en verklaart deze goed te keuren.

2) Tweede besluit: Rechtzetting van de materiële vergissing in de splitsingsbalans waarop het voorstel tot partiële splitsing de dato 4 juni 2014 werd gebaseerd en goedkeuring van de wijzigingen die logischerwijze volgen uit de rechtzetting van deze materiële vergissing:

Aangezien een materiële vergissing is gebeurd in de splitsingsbalans die bij het voorstel tot partiële splitsing de dato 4 juni 2014 werd gehanteerd waardoor de gehanteerde cijfers niet overeenstemden met de beoogde transactie, zetten de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen de materiële vergissing recht.

In concreto betekent dit dat in de tekst van het oorspronkelijke voorstel de dato 4 juni 2014 een correctie wordt doorgevoerd met betrekking tot artikel 2 (waarbij aan de overige artikelen uit het splitsingsvoorstel van 4 juni 2014 niets wordt gewijzigd, behoudens de wijzigingen die logischerwijze volgen uit de rechtzetting van cie materiële vergissing) en dat in de splitsingsbalans de materiële vergissing wordt rechtgezet.

Hieruit vloeit meer bepaald het volgende voort:

a) Correctie van de boekhoudkundige nettowaarde van de destijds ingebrachte activa en passiva,

De boekhoudkundige nettowaarde van de ingebrachte activa en passiva is gelijk aan achthonderd vijfentachtigduizend drieënveertig euro en achtenveertig cent (885.043,48¬ ) in plaats van één miljoen twaalfduizend achthonderd tweeënzeventig euro en tweeëntachtig cent (1,012.872,82¬ ) zoals vermeld in het voorstel van 4 juni 2014.

b) Overeenkomstige correctie van het aantal aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge de voormelde materiële vergissing was ook het aantal nieuw uit te geven aandelen gebaseerd op verkeerde gegevens en dient ook dit aantal aangepast te worden, met name van vijfenveertig (45) naar veertig (40).

Het aantal aandelen in de naamloze vennootschap HASPAGRO dat in het kader van de partiële splitsing aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap HEGERAK, namelijk de naamloze vennootschap WALAGRI, wordt toegekend, wordt immers bekomen door de voornoemde inbrengwaarde van achthonderd vijfentachtigduizend drieënveertig euro en achtenveertig cent (885.043,48¬ ) te delen door de boekwaarde per aandeel (eigen vermogen van twee miljoen zevenhonderd zevenennegentigduizend driehonderd zevenenveertig euro (2.797.347¬ ) gedeeld door het aantal aandelen, namelijk honderd vijfentwintig (125)), zijnde tweeëntwintigduizend driehonderd achtenzeventig euro en achtenzeventig cent (22.378,78¬ ), zodat het aantal nieuw uit te geven aandelen gelijkgesteld diende te worden aan veertig (40).

c) Correctie van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap FIAS PAG RO.

Uit al het voorgaande volgt logischerwijze voort dat de kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap HASPAGRO als gevolg van de inbreng zich in werkelijkheid maar realiseerde ten belope van honderd zestienduizend driehonderd achtentwintig euro en zesenveertig cent (116.328,46¬ ) in plaats van honderd drieëndertigduizend honderd dertig euro en elf cent (133.130,11¬ ) zodat het gebracht werd van vierenzeventigduizend vijfhonderd euro (74.500¬ ) op honderd negentigduizend achthonderd achtentwintig euro en zesenveertig cent (190.828,46¬ ) in plaats van op tweehonderd en zevenduizend zeshonderd dertig euro en elf cent (207.630,11¬ ), door uitgifte van veertig (40) (in plaats van vijfenveertig (45)) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde, met deelneming in de winst over het hele boekjaar, en voor het overige in alles gelijk aan de bestaande aandelen.

De nieuw uitgegeven aandelen werden bij hun uitgifte onmiddellijk volgestort en werden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap HEGERAK, afsplitsende vennootschap.

De enige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van het voorgaande en verklaart dit alles goed te keuren.

3) Derde besluit: Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid en vernietiging van de aandelen met nummers 166 tot en met 170.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid.

Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd negentigduizend achthonderd achtentwintig euro en zesenveertig cent, verdeeld in honderd vijfenzestig aandelen, zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd vijfenzestigste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort. Alle aandelen zijn op naam."

Dienovereenkomstig beslist de vergadering ingevolge de materiële vergissing eveneens tot annulering van de aandelen nummers 166 tot en met 17(1

Teneinde vergissingen en kwade trouw te vermijden, gaat de vergadering onmiddellijk over tot het voorzien op de certificaten die destijds van deze aandelen werden afgeleverd van de vermelding "Vernietigd krachtens materiële vergissing".

Het aandelenregister zal hieraan ook onverwijld worden aangepast.

4) Vierde besluit: machtigingen"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslagen en gecoördineerde statuten

Notaris Patrick COPPIETERS 't WALLANT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 02.07.2012 12240-0130-036
04/04/2012
ÿþ Mod Won! t7.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.{"~~~1';e~~ i. â~ f;_" , r ~,-i,~~ ;~,.4

V~~ " ~`ife2012

i~aCli?I~~ f+;r~t'~r

" iaoee3oe*

18

Vc behc

aai

Bel. Staa

Ondernemingsnr : 0429006947

Benaming

(voluit) : HASPAGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kalverstraat 30, 3320 HOEGAARDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 29 augustus 2011 blijkt; dat

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van de heren Jean-Pierre Taverniers, Alphonse Vermeulen en Lucien Vandeplas. De vergadering neemt nota van de aanstelling door de raad van bestuur van Etienne Cosyns als voorzitter en Mevr. Anne-Marie Peeters tot gedelegeerd bestuurder,

Anne-Marie Peeters

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik f3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

26/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte



II NEERGELEGD



III

I "113;i

Grifi"ie Rec`nibanir Koophandel



*15031632*







Ondernemingsnr : Benaming BE 0429.006.947

(voluit) : HASPAGRO NV

(verkort) : Haspagro



Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 233, 3300 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming-Ontslag

Uittreksel uit het verslag van Bijzondere Algemene Vergadering op 19 decembre 2014

De aandeelhouders beslissen om tot bestuurder te benoemen, meneer Wouter Vankeirsbilck, wonende te Lommel, rijksregistemr. 771208-06538 met ingang van 01 januari 2015, voor een termijn tot na afloop van algemene vergadering op rekeningen van het jaar 2019.

Michel Guiot

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2011
ÿþMal 2.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

*11122266*

ID

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand6g

te Leuven, de 2 7 JULI 2011 DF Gi1FFIER,

C z2enenÈngenr : 0429.006.947

Q~c : Haspagro

Rech avo ro : naamloze vennootschap

Ze°80 : Kalverstraat 30 - 3320 Hoegaarden

Voorwerp akte : benoeming bestuurders

e

Er blijkt uit een bijzondere algemene vergadering van 31 mei 2011 dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge 1. Mevrouw PEETERS Anne Marie, wonende te 3320 Hoegaarden, Kalverstraat 28, de Heer COSYNS Etienne, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Knokke 620 bus 71 en de Heer GUIOT Michel, wonende te 6470 Sivry-Rance, rue de Sautin 2, benoemd werden tot bestuurders voor zes jaren tot na de algemene jaarvergadering van 2017 en dat zij dit mandaat aanvaard hebben. Mevrouw PEETERS voormeld werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder;

2.AVISOR SC SPRL met zetel te 7520 Ramegnies-Chin, ondememingsnummer 0867.463.773, vertegenwoordigd door de Heer LEBRUN John bedrijfsrevisor, voor een duur van drie jaren werd benoemd tot commissaris tot na de Algemene vergadering van 2014.









Alphonse VERMEULEN, gedelegeerd bestuurder





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

...rn " Alnn'ln nn F.n...14eden..;. 0.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 05.07.2011 11256-0302-018
04/07/2011
ÿþ blad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

nU,drebêm

Rec.htbaras~. %sen KocM Z~I

JUNIde 2011 te ka~vers+ t7x irei)ele,

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.006.947

Benaming

(voluit): Haspagro

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kalverstraat 30 - 3320 Hoegaarden

Voorwerp akte : vernietiging aandelen aan toonder

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Benjamin DEPUYDT te Hoegaarden, op 24' mei 2011, Geregistreerd te TIENEN 1 op 07 JUNI 2011 twee blad geen verzending, Reg: 5 Boek; 729 blad 45 vak:12 Ontvangen: vijfentwintig euro (25E) de Ontvanger (getekend) L. Schollaert E.a. Inspecteur wnd., dat de bijzondere algemene vergadering is bijeengekomen der aandeelhouders van: de naamloze vennootschap HASPAGRO", met zetel te Hoegaarden, Kalverstraat 30, RPR Leuven, BTW BE 0429.006.947, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Philip ADRIAENS te: Hoegaarden op 18 juni 1986, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van datum-' nummer 860718-093, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst bij procesverbaal van gezegde notaris ADRIAENS van 29 juni 2001, gepubliceerd in gezegde bijlagen van; datum-nummer 20010721-806.

De vergadering nam unaniem volgende beslissingen:

1: vernietiging van gedrukte aandelen;

2: aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen;

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris.

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte, uittreksel, gecodr-dineerde statuten, lijst publicaties.

*11099995'

1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 21.06.2010 10198-0523-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.06.2009 09283-0325-014
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 19.06.2008 08239-0241-018
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 21.06.2007 07252-0065-018
29/06/2005 : LE067616
28/06/2004 : LE067616
30/06/2003 : LE067616
05/12/1990 : LE67616
11/01/1990 : LE67616
09/08/1989 : LE67616
01/01/1988 : LE67616
18/07/1986 : LE67616

Coordonnées
HASPAGRO

Adresse
SINT-TRUIDENSESTEENWEG 233 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande