GYNEXPAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GYNEXPAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.562.136

Publication

22/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0460.562.136

Benaming

(voluit) : GYNEXPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Alsemberg, Krommedelle 5c

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Priscilla CLAEYS, Notaris te Vorst, op 24 april 2014, "Geregistreerd drie bladen) nui renvooien) op het 1 ste Registratiekantoor Brussel 2 op 06 mei 2014 boek 79 blad 84 vak 09. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De ontvanger B. FOUQUET", volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992 voor een bruto bedrag van honderd zestigduizend euro (EUR 160.000,00). Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

Tweede beslissing : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, eventueel vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 14 maart 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAVERT, STEVENS & C° Bedrijfsrevisoren", te 1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, luiden letterlijk als volgt :

"Conclusies

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA GYNEXPAN is gebleken dat :

1.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 144.000 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 1.280 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 750 bestaande aandelen;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA GYNEXPAN is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nee

gdtontvti-ltyen op

13 MEt 2Q1

ter griffie van de N dg1 iandstaijge rechtbank van koopt ndei Brussel

11

11111 1llll II& II II

*14109350*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

--t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 14 maart 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", vertegenwoordigd door :

(getekend)

Luc Ravert

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B. 1992, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vierenveertigduizend euro (EUR 144.000,00) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 18.592,01) te brengen op honderd tweeënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 162.592,01) door de uitgifte van 1.280 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.i.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuidvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Derde beslissing : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering, zijnde honderd vierenveertigduizend euro (EUR 144.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en reeds doorgestort werd aan de bevoegde ontvanger van belastingen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de 1.280 nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt :

- aan heer Bergiers Guy, vennoot sub 1 : 640 aandelen;

- aan Mevrouw Gandibleux Marie-Françoise vennoot sub 2 : 640 aandelen.

Bijzonderheden betreffende het regime van artikel 537 W.E.B. 1992

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W" 1" B. 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

Vierde beslissing : Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vierenveertigduizend euro (EUR 144.000,00) daadwerkelijk verwezen-lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd tweeënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 162.592,01), eertegen-woordigd door 2.030 aandelen zonder vermelding van Waarde.

Vijfde beslissing r Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"e) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (EUR 162.592,01). Het wordt vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND DERTIG (2.030) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen".

Zesde beslissing : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het huidige Wetboek van vennootschappen,

beslist de vergadering de eerste alinea van artikel 28 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe-naars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Vô0 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van' vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken."

Zevende beslissing ; Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw Christine Chaltin, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notaris Priscilla CLAEYS, voornoemd, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Achtste beslissing : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.







VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal bevattende verslag van de zaakvoerder, met balans-

toestand, verslag van de bedrijfsrevisor, en coördinatie van de statuten.

Priscilla CLAEYS, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.02.2014, NGL 28.02.2014 14052-0040-013
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.02.2013, NGL 05.03.2013 13055-0441-011
11/01/2013
ÿþ Mod Wort! 11.1

Mbel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIII

13009112*

31 DEC. 2012

Musset

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0460.562.136

Benaming

(voluit) : ANESTHESIOLOGY B.G.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Alsemberg, Krommedelle 5c

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL  BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Eric NEVEN, Notaris met standplaats te Vorst-Brussel, op

26 december 2012, "Geregistreerd drie blad(en) twee renvooi(en) op het 1 ste Registratiekantoor van Vorst op

27 december 2012 boek 93 blad 02 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger (g) Verbutzel

P..", volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

Wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Gynexpan", en om artikel 1 van de

statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht als Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "GYNEXPAN".

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Tweede beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30

september 2012.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en

passiva afgesloten per 30 september 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Derde beslissing

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst

aan artikel 4 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, in haar naam en voor haar rekening, de uitoefening van :

-De medische expertise en verzekeringsgeneeskunde

-De geneeskundige specialisatie Gynaecologie en Verloskunde, en alle activiteit daar omtrent.

De vennootschap handelt bij optreden van haar vennoten dewelken uitsluitend geneesheren zijn

ingeschreven bij de Orde van Geneesheren en wettelijk gemachtigd tot uitoefening van hun specialiteit in Belgie

- De professionele aansprakelijkheid van iedere geneesheer-vennoot is onbeperkt

- Conform artikel 34 §2 van de deontologische code voor geneeskunde dient de professionele

aansprakelijkheid verzekerd te worden zodanig dat iedere schade die eventueel berokkend wordt kan vergoed

worden (advies van de Nationale Raad 27,11.2009) ;

(volgt artikel 34 §2 van de deontogische code)

34 §2. Een slachtoffer van een medische fout heeft recht op vergoeding van de door die fout veroorzaakte

schade en elke geneesheer dient hiervoor verzekerd te zijn.

- De honoraria worden geïnd in naam van en voor rekening van de vennootschap ;

- Iedere geneesheer-vennoot oefent zijn beroep uit in volledige onafhankelijkheid en in volle respect van de

wettelike en deontologische bepalingen met name de regels betreffende het medisch geheim en de vrijheid van

diagnose en behandeling ;

- Iedere vorm van commercialisering van de geneeskunde, de directe of indirecte collusie, dichotomie of

overconsumptie dient uitgesloten te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Volet B - Suite

Bij advies van 3 maart 2007 vervolledigd op 12 maart 2009 is de Nationale Raad van oordeel dat

investeringen in roerende en onroerende goederen zonder direct verband met de beoefening van de

geneeskunde toegelaten worden aan de professionele vennootschappen, zowel éénpersoons als met meerdere

vennoten, aan volgende voorwaarden :

-Het dient te gaan om een bijkomstig doel ;

-Het dient benadrukt dat deze verrichtingen generwijze afbreuk mogen doen aan het burgerlijk karakter van

de vennootschap ;

-Op geen enkele wijze kunnen deze verrichtingen leiden tot gelijk welke commerciele activiteit ;

-Voorafgaand dienen de modaliteiten van deze verrichtingen goedgekeurd te worden door de vennoten met

een minimum meerderheid van twee/derden."

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Vierde beslissing

Wijziging van artikel 3, uit te breiden met onderstaande tekst :

« De overbrenging van de maatschappelijke zetel dient uitsluitend aan de Provinciale Raad van de Orde van

Geneesheren ter kennis gebracht te worden. »

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Vijfde beslissing

Wijziging van artikel 11 a) met onderstaande tekst :

«De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, fysische personen, gekozen tussen de

vennoten en benoemd door de Algemene Vergadering.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt is deze enige vennoot aangesteld als zaakvoerder voor de

duur van de vennootschap. Ingeval van meerdere vennoten is het mandaat van zaakvoerder beperkt tot zes

jaar maximum, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden slechts afvaardigen aan een dokter in de geneeskunde voor het

geval deze bevoegdheden verband houden met de uitoefening van de Geneeskunde.»

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Zesde beslissing

Wijziging van artikel 12 uit te breiden met onderstaande tekst

"De vergoeding toegekend aan de zaakvoerder dient overeen te stemmen met de effectief gepresteerde

bestuursdaden. Indien andere geneesheren zouden toetreden tot de vennootschap zal de vergoeding

toegekend aan de zaakvoerder niet mogen gebeuren ten nadele van de andere vennoten."

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

zevende beslissing

Wijziging van artikel 27 uit te breiden met onderstaande tekst :

"Indien de vereffenaar geen geneesheer is zal hij zich laten bijstaan door een geneesheer voor het beheer

van de medische dossiers en voor alles met betrekking op het privé-leven van de patienten en/of het

beroepsgeheim van de vennoten."

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Achtste beslissing

Nieuw artikel 30:

" « Voor iedere deontologische betwisting is uitsluitend de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren bevoegd ;

" De schorsing van het recht tot beoefening van de Geneeskunde betekents tevens een opschorting van de voordelen van het vennootschapscontract voor de duur van deze maatregel ;

" leder geneesheer die werkt in het kader van de vennotschap dient de andere leden of vennoten op de hocgte te brengen van iedere disciplinaire, strafrechtelijjke of administratieve beslissing die van invloed zou kunnen zijn op hun professionele relaties. De Algemene Vergadering beslist, bij gewone meerderheid, over de gevolgen die zullen gegeven worden aan deze beslissingen ;

" Indien een of meerdere vennoten toetreden tot de vennootschap dienen zij de statuten voor te (eggen aan de Provinciale Raad bij dewelke zij zijn ingeschreven ;

" Iedere wijziging van de statuten van de vennootschap dient voorafgaand voorgelegd aan de goedkeuring

van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren ; »

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Negende beslissing

Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist als zaakvoerder te benoemen: Mevrouw Marie-Françoise GANDIBLEUX,

geboren te Etterbeek, op twee november negentienhonderd vierenvijftig, gedomicilieerd te 1652 Alsemberg,

Krommedelle 5c, voor een duur van zes jaar.

De Heer Guy BERGIERS wordt, in zoverre noodzakelijk, herbenoemd als zaakvoerder, eveneens voor een

duur van zes jaar.

Beiden hier aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk optreden, zonder enige beperking; met uitzondering van de

beslissingen waarvoor uitsluitend de algemene vergadering bevoegd is.

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Tiende beslissing

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

Voort

`behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Volmachten

De vergadering kent alle volmachten toe aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de getroffen

beslissingen.

Stemming : deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.







VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Eric NEVEN, Notaris

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2012 : BLT003335
08/03/2011 : BLT003335
26/03/2010 : BLT003335
10/03/2009 : BLT003335
04/03/2008 : BLT003335
06/03/2007 : BLT003335
24/02/2006 : BLT003335
17/02/2005 : BLT003335
23/03/2004 : BLT003335
19/02/2004 : BLT003335
28/02/2003 : BLT003335
10/03/2001 : BLT003335
17/03/1999 : BLT003335
08/01/1999 : BLT003335
07/05/1997 : BLT3335

Coordonnées
GYNEXPAN

Adresse
KROMMEDELLE 5C 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande