GVV

Société en commandite simple


Dénomination : GVV
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 635.492.035

Publication

21/08/2015
ÿþ MOd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111111111110wm

~ NEERGELEGD

1 12 AU0. 2015

Griffie Rechtban~w~eophandel

A------.-- te L üven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0434. 99j ,

Benaming

(voluit) : GvV

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Getestraat 1, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 augustus hebben volgende oprichters besloten om voor onbepaalde duur een gewone commanditaire vennootschap op te richten met de benaming GvV:

- Gregorius van Velthoven stort 1.000 EUR ter verkrijging van 100 aandelen als werkend vennoot , zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W, Venn,

- Zoë Artois stort 100 EUR ter verkrijging van 10 aandelen als stille vennoot, in de zin van artikel 206 W,Venn. Dit impliceert dat zij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van haar beloofde inbreng maar dat zij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bij oprichting 1.100 EUR, vertegenwoordigd door 110 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3400 Landen, Getestraat 1,

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitvoeren van management- en consultantactiviteiten in de meest ruime zin

-Het voeren van handelsbemiddeling in ondermeer buitenschrijnwerk en toebehoren maar ook andere

bouwmaterialen en verwante producten in de meest ruime zin.

-Het beheer van een eigen onroerend en roerend patrimonium,

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten, De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ln principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk, behoudens het bepaalde in de statuten.

ln afwijking van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vennootschap niet eindigen door het overlijden van een van de vennoten, maar blijft ze verder bestaan tussen de overlevende venno(o)t(en) en de erfgenamen van de overleden vennoot.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerzaakvoerders, welke werkende vennoot moeten zijn.

De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Gregorius van Velthoven als zaakvoerder, De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd voorzover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft volheid van bevoegdheid.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste wcensdag van juni om 18u. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Het boekjaar loopt van 1 Januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van de neerlegging op de griffie tot 31 december 2016.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst, De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk

__v_ermogep behoort op 311.1.2 var1 het boekjaar..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

A Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoot/zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen.

De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting. Tenslotte stelt de zaakvoerder de BVBA Mansus, ondernemingsnummer BE 0501.807,130 en maatschappelijke zetel te 3391 Meensel-Kiezegem, aan teneinde de formaliteiten van deze oprichting inzake directe en indirecte belastingen alsook inzake SVF en KBO te verzorgen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Gregorius van Velthoven

Zaakvoerder

r





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GVV

Adresse
GETESTRAAT 1 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande