GRONDWERKEN JOHAN MILLON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRONDWERKEN JOHAN MILLON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.306.139

Publication

18/06/2014
ÿþ ldod Word 11.1

D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flafik





NEERGELEGD

06 JUNI 201k

Griffie Rechtbeerfingoophandel te Leuven.



Ondememingsnr : 0895.306.139

Benaming (voluit) : GRONDWERKEN JOHAN MILLON

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Klein Spekstraat 1 - 3020 Veltem-Beisem (Herent)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRONDWERKEN JOHAN MILLON, met zetel te 3020 Herent. (Veltem-Beisem), Klein Spekstraat 1.

Ondememingsnummer 0895.306.139

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over he belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE HOOVER & C° Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 290, vertegenwoordigd doo de heer DE ROOVER Guy, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ROOVER & C° Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3160 Fiaacht, Rijmenamsesteenweg 290, vertegenwoordigd door de heer DE ROOVER Guy, bedrijfsrevisor, de dato veertien mei tweeduizend veertien, luiden letterlijk als volgt:

«VI. BESLUIT

De inbreng in nature voor een bedrag van 324.000,00 Euro door de heer Johan Milton ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Grondwerken Johan Milton, bestaat uit rekening courant dividend van de voornoemde persoon.

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng, alsook voor de naleving van de fiscale regels me betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van de roerende voorheffing van 10 %.

2. de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. dat de door partij weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord is en de waardebepalingen waartoe deze methoden leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 165 aandelen van de vennootschap Grondwerken  khan Milton B.V.B.A.

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat er geen debet rekening courant bestaat ten opzicht van de inbrengers op datum van de voorgestelde transactie waardoor schuldvergelijking dient te worden gemaakt tussen deze debet rekening-courant en de rekening courant dividend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion is.

HeachL14 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111,18LIij

II

II

10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Roover & C° Bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover

Bedrijfsrevisor

(Getekend)"

Neerleming

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedriffsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig

proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van

Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%)

van het tussentijds bruto-dividend uitgekeerd op acht mei tweeduizend veertien, zijnde driehonderd vierentwintig

duizend euro (E 324.000,00) om het te brengen van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) op vijfhonderd

vierentwintig duizend euro (E 524.000,00), door uitgifte van honderd vijfenzestig (165) nieuwe aandelen van

dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen

delen pro rata tempes vanaf de onderschrijving, met (lien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen

prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in nature door de heer MILLON Johan ten bedrage van driehonderd vierentwintig duizend euro (E 324.000,00) bestaat uit de uitgifte van honderd vijfenzestig (165) kapitaalaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRONDWERKEN JOHAN MILLON, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer MILLON Johan.

Derde agendapunt: verwezenlijking van de kapitaalverhoqing

Tussenkomst tnschriivind on en volstortind van de kaoitaalverhoding.

Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderd vierentwintig duizend euro (E 324.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Verooedind voor de inbrend

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de honderd vijfenzestig (165) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer MILLON Johan, veennoot sub 1): honderd vijfenzestig (165) aandelen

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoqing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd vierentwintig duizend euro (E 324.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd vierentwintig duizend euro (E 524.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzestig (365) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Vijfde agendapunt: wliziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd vierentwintig duizend euro (E 524.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzestig (365) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd vijfenzestigste (1/365-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde agendapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, aile machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

Voor-t. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervoh

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw HEULAERTS Chantal, met mogelijkheid tot.: indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BnA/- en Registratiekantoor en/of Directe belastingen en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Amout Schotsmans, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 06.02.2014 14030-0127-014
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 07.02.2013 13030-0046-014
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 07.02.2012 12027-0557-013
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.01.2011, NGL 09.02.2011 11029-0035-013
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.01.2010, NGL 12.02.2010 10043-0101-013

Coordonnées
GRONDWERKEN JOHAN MILLON

Adresse
KLEIN SPEKSTRAAT 1 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande