GEERT VRANCKEN CVS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEERT VRANCKEN CVS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.323.956

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 29.08.2014 14537-0027-009
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 16.07.2013 13307-0558-009
29/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306936*

Neergelegd

25-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841323956

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): GEERT VRANCKEN CVS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3202 Aarschot, Molenstraat 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op vierentwintig november tweeduizend elf dat de Heer VRANCKEN Geert, geboren te Diest op tien oktober negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw Bussaba Pupanna, wonende te Aarschot, Molenstraat 50 en Mevrouw TUERLINCKX Anni Sylvie, echtgenote van de Heer Albert Vrancken, wonende te Aarschot, Diestsesteenweg 278., een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "GEERT VRANCKEN CVS" en met zetel te 3202 Aarschot, Molenstraat 50, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk met onder andere:

- het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen

- het plaatsen van sanitaire inrichtingen

- lood- en zinkwerk

- installatie van waterverzachters

- het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de

herstellings- en onderhoudswerken

- het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders

2. Veiligheidscoördinatie

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt: door de Heer Geert Vrancken, voornoemd, ten belope van honderdtachtig (180) aandelen en door Mevrouw Anni Tuerlinckx, voornoemd, ten belope van zes (6) aandelen. De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: de Heer Geert Vrancken, voornoemd. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, dienen zij gezamenlijk op te treden voor alle handelingen die een bedrag van zesduizend euro (¬ 6.000) te boven gaan.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bekrachtiging van handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één juli tweeduizend en elf tot op heden.

De oprichters geven bijzondere volmacht aan de Heer Ghislain Creten, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA  MARGIS (0452.675.145), te Tienen, Generaal Guffensstraat 15, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispunt Bank Ondernemingen en het ondernemingsloket, voor de aanvraag van een BTW-nummer, een beheersattest, de aansluiting bij een sociale verzekeringskas, voor de ondertekening, indiening, consultatie en verdediging van de fiscale dossiers.

Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0582-009

Coordonnées
GEERT VRANCKEN CVS

Adresse
MOLENSTRAAT 50 3202 RILLAAR

Code postal : 3202
Localité : Rillaar
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande