G-BIKES RACING TEAM, AFGEKORT : GBRT

Association sans but lucratif


Dénomination : G-BIKES RACING TEAM, AFGEKORT : GBRT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 544.368.651

Publication

23/01/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

<1902 95"

Neergelegd ter griffie der

Rechtb flk van Koopriiftdet

te Leuven, de 1 V~VAN, 2014

DgrerrE

Ondernemingsnr : s44. 6e?) , G SJS.

Benaming

(voluit) : G-BIKES RACING TEAM

(verkort) : GBRT

Rechtsvorm : VZW

Zetel : DORPSKRING 17/003 3210 LUBBEEK

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

VZW G-BIKES RACING TEAM

DORPSKRING 17/003, 3210 LUBBEEK

De hierna vernoemde personen:

1. Seyen Gerry, Ilsestraat 14, 2300 Westerlo

2, Scevenels Daivy, Dorpskring 17/003, 3210 Lubbeek

3. Serneels Tom, Welvaartstraat 46, 2000 Antwerpen

4. Gillis Krïatof, Zandstraat 107, 2980 Zoersel

5. Scevenels Ludo, Haksbergstraat 53, 3390 Tielt-Winge

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, onder de hierna volgende voormwaarden en specifieke condities, gemeterialiseerd in deze statuten:

Statuten

HOOFDSTUK I,  Benaming, zetel, doel en duur

Artikel 1.

De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk op grond van de wet van 27 Juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. (hierna de "vzw-wet").

Artikel 2.

De vereniging draagt de naam " G-BIKES RACING TEAM". Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw", of in het Frans "association sans but lucratif' of de afkorting "asbi", worden voorafgegaan of gevolgd. De vereniging behoudt zich het recht voor in al de akten, fakturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte benaming " G.B.R.T." te gebruiken.

Artikel 3,

De vereniging is gevestigd te 3210 LUBBEEK, DORPSKRING, 17/003. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven, Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

G-BIKES RACING TEAM VZW DORPSKRING, 17/003, 3210 LUBBEEK " OPRICHTINGSAKTE "

Artikel 4.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op ieder moment worden ontbonden,

overeenkomstig de voorwaarden en normen door de wet voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 5.

De vereniging heeft als doel om in een sfeer van vriendschappelijkheid, kameraadschap en verdraagzaamheid de wielersport in de brede zin uitte oefenen en te promoten. Dit op zowel recreatief als competitief niveau. De vereniging voert tevens reclamediensten, in de meest ruime zin van het woord, ten voordele van haar sponsors. Deze reclamediensten worden voornamelijk gevoerd middels het naam bekendmaken van de betrokken sponsors op wielerkledij, in ledenbladen, nieuwsbrieven, op een website, het uithangen van reclamebanners en dergelijke meer, De vereniging mag hiertoe alle nodige diensten inrichten. De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag deelnemen in - en samenwerken met - alle ondernemingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn. Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van de wettelijkheid is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten alle tijden volledig zullen bestemd worden voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen,

HOOFDSTUK Il.  Leden

Artikel 6.

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen. De vereniging kan uit

vaste en toegetreden leden bestaan. De opstellers van onderhavige akte zijn de eerste vaste leden. Alle

personen, die later op een geldige wijze lid geworden zijn van de vereniging, worden automatisch eveneens

als vaste leden aanzien. Alle vaste leden hebben elk één stem op de Algemene Vergadering van de

vereniging, De volgene oprichters zijn de eerste vaste leden:

Seyen Gerry, ilsestraat 14, 2300 Westerco; Scevenels Daivy, Dorpskring 17/003, 3210 Lubbeek;

Serneels Tom, Welvaartstraat 46, 2000 antwerpen; Gillis Kristof, Zandstraat 107, 2980 Zoersel;

Scevenels Ludo, Haksbergstraat 53, 3390 Tielt-Winge

Artikel 7.

Als lid kan tot de vereniging toetreden ëënieder (natuurlijk of rechtspersoon) die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten. Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. Om lid te worden moet de aanvrager bovendien minstens 16 jaar oud zijn of onder het toezicht vallen van een eerder aangesloten lid, Er wordt geen specifieke begeleiding voor jongeren voorzien. Bij niet-aanvaarding van een lidmaatschap is de Raad van Bestuur verplicht de weigering schriftelijk te motiveren.

Artikel 8.

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als leden tot de vereniging toelaten, Deze leden zijn dan de toegetreden leden. Zij mogen de Algemene vergaderingen bijwonen met louter raadgevende stem

Artikel 9.

Aile leden die uiterlijk 30 dagen na de oprichtingsdatum van de vereniging lid worden, betalen een

éénmalige toetredingsbijdrage van 150¬ . Deze bijdrage bestaat uit het lidgeld en een tegemoetkoming voor

de basisuitrusting.

De basisuitrusting is bestaande uit:

2 korte koersbroeken, 2 koerstruien met korte mouwen, 1 koerstrui met lange mouwen, 1 lange koersbroek,

1 windstopper zonder mouwen en 1 wintervest,

Leden die na deze periode van 30 dagen willen toetreden als lid zullen hiervoor 200¬ betalen, bestaande uit lidgeld en tegemoetkoming voor het starterpakket, bestaande uit vier kledijstukken uit de basisuitrusting. Het starterpakket bestaat uit:

1 korte koersbroek, 1 lange koersbroek, 1 koerstrui met korte mouwen en 1 Koerstri met lange mouwen. Elk lid is verplicht deze uitrusting te dragen bij deelname aan organisaties of activiteiten waar de vereniging als team deelneemt, in het bijzonder:

ATB cross organisaties, marathons in teamverband, toertochten in teamverband.

Artikel 9 bis

Ieder lid betaalt jaarlijkse een bijdrage van ¬ 50, de eerste maal in het jaar volgend op dit van de aansluiting. De toetredingsbijdrage en de jaarlijkse bijdrage kunnen jaarlijks herzien worden door de Raad van Bestuur.

Artikel 10.

Elk lid kan ten alle tijden uit de vereniging terugtreden. Het ontslag moet schriftelijk ter kennis

gebracht worden aan de Raad van Bestuur. Een lid dat weigert de jaarlijkse bijdrage te betalen, wordt

geacht ontslag te nemen uit de vereniging. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene

Vergadering en met een meerderheid van 2/3 der stemmen van de aanwezige leden uitgesproken worden.

v t

M0D 2.2

Artikel 11.

Elk lid van de vereniging aanvaardt door het feit zelf van zijn lidmaatschap alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten en het huishoudelijk reglement vervat zijn. Door de leden wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen der vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de in het beheer bedreven tekortkomingen.

Artikel 12.

Het lid dat geen deel meer uitmaakt van de vereniging kan geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk bezit, op de door hem gestorte gelden of afgestane goederen of voorwerpen. Deze bepaling geldt eveneens voor de erfgenamen van een overleden lid die geen rekening mogen eisen, noch de zegels doen leggen, noch het opmaken van een boedelbeschrijving of inventaris mogen uitlokken, behoudens wat bepaald is in artikel 17 van de wet van 27 juni 1921.

HOOFDSTUK III. -- Algemene Vergadering

Artikel 13,

De Algemene Vergadering is voorbehouden aan alle aangesloten leden. leder lid zal er worden op uitgenodigd. Alle aanwezige leden hebben stemrecht. Afwezige leden worden geacht volmacht te hebben gegeven aan de bestuurders om hen op de Algemene Vergadering te vertegenwoordigen,

De Algemene Vergadering kan, zo zij het noodzakelijk acht, op haar bijeenkomst personen uitnodigen wier kennis en/of inzet belangrijk geacht worden. Deze personen, deskundigen genaamd, hebben slechts raadgevende stem.

Artikel 14,

De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid toegekend door de wet van 27 juni 1921,

namelijk

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en afzetting van bestuurders;

3° de goedkeuring der begrotingen en rekeningen;

4° de vrijwillige ontbinding der vereniging;

5° de uitsluiting der leden, zoals bepaald in artikel 10 van de statuten.

6° het beslissen in alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Zij keurt de huishoudelijke reglementen goed en ontlast de bestuurders.

Artikel 15.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen op de derde zaterdag van januari van ieder jaar. Op deze Algemene Vergadering worden de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begrotingen van het volgend boekjaar goedgekeurd. Verder wordt de Algemene Vergadering bijeengeroepen telkens de belangen van de vereniging zulks vereisen.

Artikel 16,

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoeken, of in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten, een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen. Deze buitengewone Algemene Vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste Algemene Vergadering gehouden worden,

Artikel 17.

De Algemene Vergadering wordt samengeroepen door een oproepingsbrief, getekend door de voorzitter en de secretaris van de Raad van Bestuur en verzonden of per drager of per elektronische drager bezorgd ten minste dertig dagen voor de vergadering. De oproepingsbrief naar alle leden vermeldt plaats, uur, datum en dagorde. Op de dagorde moet elk voorstel worden ingeschreven dat minstens door één twintigste van alle leden is ondertekend en minstens veertien dagen voor de vergadering schriftelijk door een lid wordt ingediend bij de voorzitter. Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig beraadslaagd worden, tenzij mits akkoord van twee derde der aanwezige leden.

Artikel 18.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of, bij ontstentenis door de ondervoorzitter of, indien ook die niet aanwezig is, door de oudste in leeftijd van de aanwezige beheerders, De secretaris van de Raad van Bestuur treedt op als secretaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

tA ' MOD 2.2

Artikel 19,

De Algemene Vergadering is geldig samengesteld, wat ook het aantal aanwezige leden mag zijn, en haar beslissingen worden genomen bij meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen. Elk lid beschikt over één stem. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Als er gestemd moet worden over personen, gebeurt de stemming geheim,

Artikel 20.

In afwijking van voorgaand artikel worden de beslissingen voorbehouden aan de Algemene Vergadering krachtens de wet van 27 juni 1921, slechts genomen conform de bijzondere voorwaarden vermeld in voornoemde wet onder de artikelen 8, 12 en 20,

Artikel 21.

Van elke bijeenkomst van de Algemene Vergadering moet een verslag worden opgesteld dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris en opgenomen in een register ad hoc. Deze notulen worden opgesteld door de secretaris en ondertekend door de voorzitter en secretaris. Elk lid ontvangt het verslag binnen de maand na de samenkomst, Alle leden kunnen op de maatschappelijke zetel van de vereniging alle notulen en besissingen van de Algemene Vergadering raadplegen conform artikel 32 bis.

HOOFDSTUK IV. -- Raad van Bestuur

Artikel 22.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur. Deze bestaat uit minstens 3 en maximum 5 beheerders die lid zijn van de vereniging, Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. De duur van het mandaat van een bestuurder bedraagt twee jaar, Indien er geen nieuwe kandidaturen zijn, zoals bepaald in art. 23 van deze statuten, zal het mandaat van de op dat moment zetelende Raad van Bestuur op de eerst volgende Algemene Vergadering verlengt worden met een nieuw mandaat en dit voor alle leden van deze Raad van Bestuur.

Artikel 23.

Alle leden die minstens één jaar lid zijn en de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben; kunnen zich kandidaat stellen voor de functie van bestuurder. Zij dienen hun kandidatuur minstens veertien dagen voor de Algemene Vergadering, schriftelijk te versturen aan de secretaris.

Artikel 24.

Het bestuursmandaat eindigt nog in de volgende gevallen

1° overlijden van de bestuurder;

2° vrijwillig ontslag vanwege de bestuurder;

3° door onbekwaamverklaring;

4° door kennelijk onvermogen;

5° door ontbinding van de vereniging;

6° door verlies van lidmaatschap.

Artikel 25,

Ingeval van een tussentijdse vacature kan in de vervanging worden voorzien door een buitengewone Algemene Vergadering die dient plaats te vinden binnen een termijn van drie maanden, Elke bestuurder benoemd ingevolge een tussentijdse vacature, is slechts voor de overblijvende duur van het mandaat benoemd,

Artikel 26.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris/penningmeester. Elk ander vast lid dat zal toetreden tot de vereniging zal de functie van commissaris uitvoeren.

Artikel 27.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, die deze bijeenroept via een oproepingsbrief mede ondertekend door de secretaris van de Raad van Bestuurt De oproepingsbrief vermeldt plaats, uur, datum en dagorde; hij wordt ten minste acht dagen voor de vergadering aan iedere bestuurder verzonden of bezorgd per drager. Op de dagorde moet elk voorstel worden ingeschreven dat minstens veertien dagen voor de vergadering schriftelijk door een bestuurder wordt ingediend bij de voorzitter.

Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig beraadslaagd worden, tenzij met akkoord van twee derde der aanwezige leden. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden diens functies uitgeoefend door de oudste der aanwezige bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 28.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur hebben plaats op het adres zoals vermeld op de oproepingsbrief. De vergadering mag bijgewoond worden door alle personen wier aanwezigheid door de gewone meerderheid van de Raad van Bestuur wenselijk wordt geacht.

Artikel 29.

De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls de belangen van de vzw. het vereisen. Eén derde van de bestuurders kan de bijeenroeping binnen de maand met een door hen opgestelde dagorde eisen door daartoe schriftelijk bij de voorzitter een verzoek in te dienen.

Artikel 30.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid of vertegenwoordiging van de helft van zijn leden. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen. Elke bestuurder mag schriftelijk volmacht geven aan één der andere bestuurders om hem te vertegenwoordigen. Nochtans mag een bestuurder niet meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger,

beslissend. Als er gestemd wordt over personen, gebeurt dit bij geheime stemming.

Artikel 31.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgenomen in een verslag, dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris en opgenomen in een register ad hoc. Alle leden van de vereniging kunnen aile notulen en beslissingen van de Raad van Bestuur raadplegen op de jaarlijkse Algemene Vergadering en na voorafgaande aanvraag, minstens 8 dagen voor aanvang van deze Algemene Vergadering.

Artikel 32.

De Raad van Bestuur heeft de ruimste bevoegdheid om op te treden namens de vereniging en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen en voor alle handels- en bankverrichtingen van de vereniging binnen het kader van haar maatschappelijk doel. De Raad van Bestuur leidt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke akte. Hij is verantwoording verschuldigd aan de Algemene Vergadering. Hij is verplicht jaarlijks de rekening over het verlopen dienstjaar en de begroting voor het volgende dienstjaar aan de goedkeuring der Algemene Vergadering te onderwerpen. Alle akten en andere documenten die de vzw. verbinden, warden getekend door de voorzitter en de secretaris; zij zijn tegenover derden niet gehouden enig bewijs van hun hoedanigheid voor te leggen voor wat betreft de buitengerechtelijke handelingen. Voor de lopende briefwisseling, kwijtingen, uitvoeringsakten en ontlastingsstukken volstaat de handtekening van de secretaris.

Artikel 33.

Op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen, geboortedatum, woonplaats en datum van toetreding van de leden, Aile beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur binnen de acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld, ingeschreven in dat register. Aile leden kunnen op de maatschappelijke zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen. Daartoe richten zij een schriftelijk verzoek aan de Raad van Bestuur met wie zij een datum en het uur voor de raadpleging van de documenten en stukken overeenkomen. Deze kunnen niet warden verplaatst.

Artikel 34.

Alle handelingen die niet door de wet of deze statuten expliciet aan de Algemene Vergadering zijn

voorbehouden, vallen onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 35.

De bestuurders nemen geen enkele persoonlijke verplichting op zich betreffende de verbintenissen der vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de in hun bestuur bedreven tekortkomingen. Hun mandaat is onbezoldigd.

Artikel 36.

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken uitgaande van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden: "Vereniging zonder Winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", en het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging.

M0D 22

Luik B - Vervolg

HOOFDSTUK V,  Begroting, rekeningen

Artikel 37.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari en eindigt op 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Alle leden van de vereniging kunnen alle boekhoudkundige stukken van de vereniging raadplegen op de jaarlijkse Algemene Vergadering en na voorafgaande aanvraag, minstens 8 dagen voor aanvang van deze Algemene Vergadering.

Artikel 38.

Al de ontvangsten die voortspruiten uit bijdragen of toelagen aan de vereniging en uit de werking ervan in het algemeen, zullen gebruikt worden voor het dekken van de lasten die deze werking zal meebrengen, Het eventueel overschot mag nimmer verdeeld worden tussen de leden, maar eventueel overgedragen worden naar het volgend dienstjaar.

HOOFDSTUK VI. - Ontbinding, vereffening

Artikel 39.

De ontbinding der vereniging zal beslist worden door de Algemene Vergadering op de wijze vastgesteld door de wet van 27 juni 1921 op de vzw, Bij vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering twee of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid. Wordt de vereniging gerechtelijk ontbonden, dan zal de vereffening geschieden volgens de voorschriften van artikel 19 van bovenvermelde wet,

Artikel 40.

In elk geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, zal het netto overblijvend maatschappelijk actief, na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgemaakt worden aan een vereniging die zoveel mogelijk de doelstellingen zal benaderen die de ontbonden vereniging zich gesteld had. Deze vereniging zal aangewezen worden door de Algemene Vergadering,

HOOFDSTUK VII,  Slotbepalingen

Artikel 41.

Met het oog op de goede werking van de vereniging maakt de Raad van Bestuur een huishoudelijk reglement dat echter de goedkeuring behoeft van de Algemene Vergadering en verenigbaar moet zijn met de wetgeving op de vzw. en huidige statuten. Eventuele latere aangebrachte wijzigingen, dienen eveneens door de Algemene Vergadering goedgekeurd worden.

Artikel 42.

De wijziging van de statuten vereist een meerderheid van twee derde der stemmen in de Algemene Vergadering. Twee derde der leden moeten aanwezig zijn, Wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige leden.

Artikel 43.

Vooral hetgeen door deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, is de wet van 27 juni 1921, waarbij aan de

verenigingen zonder winstgevend doel rechtspersoonlijkheid wordt toegekend, van toepassing.

Opgemaakt in 3 exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering gehouden te Lubbeek op 4 januari 2014

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris/penningmeester

SEYEN Gerry SERNEELS Tom SCEVENELS Daivy

Commissarissen

GILIS Kristof SCEVENELS Ludo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, " 4

Voorbehouden aan het âelgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
G-BIKES RACING TEAM, AFGEKORT : GBRT

Adresse
DORPSKRING 17/003 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande