FLUIDCARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLUIDCARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.709.490

Publication

10/10/2014
ÿþV beh aa Be Sta

moà 11.1

1(10ju. J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i iiiiiiiii IIII iii

*14185460*

NEERGELEGD

I OKT, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Lé#if ie

Ondernemingsnr : 0840.709.490

Benaming (volut) : FLUIDCARE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paul Delvauxwijk 36

3000 Leuven

Onderwerp akte :ZETEL.VERPL.AATSLNG

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER VAN 9 SEPTEMBER 2014

De enige zaakvoerder besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsten naar Herent (B-3020 Herent), Mechelsesteenweg, 428, en dit met ingang van 27 september 2014.

De enige zaakvoerder besluit aile machten te verlenen aan notaris Stijn RAES, te Gent, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en om een uittreksel van deze besluiten van de vennootschap via officiële publicatieformulieren in de Bijiagen bij het; Belgisch Staatblad te publiceren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een gelijkvormige kopij van de notulen van de zaakvoerder

!: van 9 september 2014).

Stijn RAES,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2014 - Annexes d

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 31.10.2013 13648-0251-008
03/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11306473*

Neergelegd

28-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): FLUIDCARE

0840709490

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3000 Leuven, Paul Delvauxwijk 36

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, op 28 oktober 2011,

1. Dat:

(a) De heer LAMBRECHTS Stijn, wonende te Leuven (B-3000 Leuven), Paul Delvauxwijk, 36; en

(b) Mevrouw LANOYE Reinhilde, wonende te Leuven (B-3000 Leuven), Paul Delvauxwijk, 36; de volgende vennootschap hebben opgericht:

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt

de naam "FLUIDCARE".

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Leuven (B-3000 Leuven), Paul Delvauxwijk, 36.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

Nationale en internationale dealer in producten en diensten voor het karakteriseren, opslaan, behandelen,

filteren, overslaan en verwerken van (vloei)stoffen.

Commercialisering, zowel nationaal als internationaal van de bovenvermelde producten en diensten.

Nationaal en internationaal productbeleid, marketing, sales alsmede de consolidatie en coördinatie.

Alle verrichtingen die zowel rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten

onder de vorm van beheer (management) en advies in de meest ruime betekenis aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

De tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissaris; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

Het verwerken (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties.

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële industriële financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Duur:

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

6. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd in geld als volgt ingeschreven:

- door de heer LAMBRECHTS Stijn, voornoemd, ten belope van éénenvijftig (51) aandelen,

- door mevrouw LANOYE Reinhilde, voornoemd, ten belope van negenenveertig (49) aandelen.

Elk aandeel werd evenredig volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Bankattest:

Ondergetekende notaris bevestigt dat conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen het bedrag van volstorting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 330-0735581-84, bij ING België, geopend op 25 oktober 2011, zoals blijkt uit een door voormelde bank verstrekt bewijs van deze deponering dat aan de notaris werd overhandigd.

7. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap: de heer LAMBRECHTS Stijn, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te Leuven (B3000 Leuven), Paul Delvauxwijk, 36.

8. Interne bestuursbevoegdheden:

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

9. Externe vertegenwoordiging:

De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser

of als verweerder.

10. Gewone algemene vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de eerste vrijdag van de maand september, om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

11. Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

12. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

13. Bestemming van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

14. Ontbinding en Vereffening:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

===

Overgangsbepalingen:

Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

Bestuursorgaan  Controle:

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op één (1), zijnde de heer LAMBRECHTS Stijn, statutaire

zaakvoerder voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.).

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een uitgifte van de akte).

(get.) Vincent VRONINKS,

Geassocieerd Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 28.09.2015 15603-0389-009

Coordonnées
FLUIDCARE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 428 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande