FERN - SOFTWARE EFFICIENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FERN - SOFTWARE EFFICIENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.895.538

Publication

21/05/2014
ÿþ~ Mua Wnnd ii.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J!1111,j1,11111 ICI

Or;ie-nr" mrlr;:rnr BE0445895538 F" e~~~ ,~,r-,_t

c1.,3

I t ;r Led ter griffie der Rechtbank van Kaophandet to Leuven, de 1 2 MEI 2014

DE GRIFFIER,

Crac

FERN Software Efficiency

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

R e^?1i" '+" r, r,~~ bvba

_r ril Chartreuzenberg 39, 3220 Holsbeek

vol,00rc:

C nor zr .,,.E =r:,í'2 Voorstel tot gedeeltelijke splitsing + Kapitaal verhoging

algemeene vergadering van 1/5/2014 is beslist dat, in navolging van de bepalingen van het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder ontbinding van het gesplitste bedrijf.

1)Deelnemende vennootschapen aan de verrichting.

A . Bestaande gesplitste vennootschap Naamloze Vennootschap PIERLY , avenue Georges Speeckaert 28 A, te 1495 VILLERS-LA  VILLE  nationaal nummer 441 598 141  opgericht op 30 juli 1990 ter studie van Notaris Jean-Paul LYCOPS te BRUSSEL, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgische Staatsblad op 23 augustus 1990 onder referentie 900823-32.

IJe statuten zijn meerdere malen gewijzigd en voor het laatst bij akte van 9 oktober 2010 ter studie van Notaris Jean BOTERMANS te BRAINE-L'ALLEUD , gepubliceerd in de bijlagen van het Belgische Staatsblad van 18 november 2010 onder het referentienummer 2010-11-1810167294.

Kapitaal : drie honderd negen en negentig duizend en twaalf euro's en zestig cent. (399.012,60 EUR) vertegenwoordigd door 3.690 aandelen zonder nominatieve waarde.

Poe' : de vennootschap heeft als doel , zowel in België als in het buitenland, de aankoop, het beheer, de opbouw, de transformatie, de uitvoering, de verhuur, de onder verhuring, de directe exploitatie of in regie, de uitwisseling, de verkoop en in het algemeen alles wat zich direct of indirect aansluit op de ontwikkeling van vastgoed, bebouwd of onbebouwd, voor haar rekening of voor rekening van derden.

Pe vennootschap zal alle burgerlijke, industriële of commerciële handelingen kunnen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben, geheel of gedeeltelijk, met haar doel, of die van aard zijn dit doel te ontwikkelen of de realisatie ervan te bewerkstelligen.

Zij kan zich interesseren, door alle middelen, in alle bedrijven of ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel, of waarvan het doel de verwezenlijking van haar doel zou kunnen bevorderen, zelfs onrechtstreeks: Zij kan ook samenwerkingsakkoorden afsluiten met het oog op de samenwerking, de rationalisering, de associatie of andere met alle natuurlijke of rechts-personen.

Zij kan de mandaten van bestuurder of van zaakvoerder uitvoeren in burgerlijke of commerciële vennootschappen. De vennootschap zal bijstand kunnen verlenen, onder welke vorm ook, met het oog op de studie, het toezicht en de leiding van alle handelingen van derde vennootschappen of van vennootschappen met een gelijkaardig doel.

Identiteit van de aandeelhouders op 31 december 2013

-De Heer Raphaël Pieters, 2 020 aandelen, dus 54,74 % van het kapitaal ,

-De Heer Bruno van der Vaeren, 1 670 aandelen, dus 45,26 % van het kapitaal

Buiten deze aandelen, zijn er geen aandelen met speciale rechten of andere soorten van aandelen.

13eheersorgaan:

-SPRL CARAMEL CONSULTING, met maatschappelijke zetel Avenue Georges Speeckaert 28 A, te 1495

VILLERS-LA-VILLE , met als vaste vertegenwoordiger de Heer Raphaël Pieters, zaakvoerder,

-BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE, met maatschappelijke zetel Chartreuzenberg 39 te 3220

HOE-SBEEK, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Bruno van der Vaeren, zaakvoerder.

in 'ea'I,r ~ i~in,~,~r :Qt1" ?líi 7dr~ d~ IrlstCunienter?}ldt' i10rarl@, tlr''if (li

":,.u~ ,. r'r 1}1)1'1 .r_on ten 781-zien vari derder: te ti..çrtsip3,T7:r ._ 0cbrlr n

+.r2r_,Çr Ii:, r,, li ,uc t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

B ) Bestaande verkrijgende vennootschap: BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE, met maatschappelijke zetel Chartreuzenberg 39 te 3220 HOLSBEEK, ingeschreven in het handelsregister van LEUVEN en met ondernemingsnummer 0445 895 538, opgericht bij akte ter studie van notaris Olivier de CLIPPELE te BRUSSEL, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad van 28 december 1991  12  28/108.

Kapitaal : het kapitaal van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE bedraagt thans 18.592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen met een nominale waarde van 24,789 EUR.

Doel : Het bedrijf BVBA FERN SOFTWARE- EFFICIENCE heeft als doel:

a) de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het bestuur, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle aandelen, obligaties, warden en titels ;

b) het bestuur en de controle voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, en over hun patrimonium in het bijzonder ;

c) de engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welk danige roerende goederen, materieel, machines en outillage ;

d) het verstrekken van adviezen aan particulieren en aan bedrijven, het maken van studies, de opleiding, het voorbereiden en op gang brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technische administratief-economisch en algemeen bestuur van ondernemingen, het geven van onderricht inzake sponsoring ;

e) het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten ;

f) het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen ;

g) het verschaffen of aangaan van leningen en kredieten, al dan niet met hypothecaire waarborg Tot deze doeleinden mag de vennootschap alle aankopen doen of in huur nemen van alle concessies, roerende en onroerende goederen, nodig of nuttig voor haar commercieel on industrieel doel, deze uitbaten, verkopen of verhuren, fabrieken bouwen, filialen en bijhuizen oprichten, werkplaatsen inrichten, zowel in België als in het buitenland, Zij mag alle verrichtingen doen met banken, postcheque, beleggingen van kapitaal, leningen en kredieten aangaan of toekennen, met of zonder hypotheek. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelneming, lening, kredietopening, inschrijving op aandelen, aankoop van aandelen en andere verbintenissen deelnemen in andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, bestaande zowel als op te richten vennootschappen, welke een al dan niet gelijkaardig doel hebben met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag fusioneren met andere vennootschappen op verenigingen. De vennootschap mag alle eigendommen verwerven of oprichten welke nodig of nuttig zijn voor haar werking of haar maatschappelijk doel.

Identiteit van de vennoten van de BVBA FERN -- SOFTWARE EFFICIENCE :

De Heer Bruno van der Vaeren: 750 aandelen, dus 100 % van het kapitaal

Buiten de deze kapitaalaandelen zijn er geen andere aandelen die bijzondere rechten vertegenwoordigen.

Beheersorgaan ; het beheersorgaan van de BVBA FERN- SOFTWARE EFFICIENCE is als volgt: De heer Bruno van der Vaeren, wonende Chartreuzenberg 39 te 3220 Holsbeek, zaakvoerder. Ruilverhouding;

Op basis van de geplande methode van gedeeltelijke splitsing , die bestaat uit de inbreng van activa en passiva behorende tot de S.A. PIERLY en die een vermindering van het eigen vermogen van deze laatste tot gevolg heeft ter hoogte van de netto activa ingebracht in de BVBA FERN- SOFTWARE EFFICIENCE, zal elke vennoot van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE een aantal aandelen verkrijgen dat overeenstemt met het percentage aandelen dat hij bezit in de S.A. PIERLY,

Deze nieuwe aandelen, zullen delen in de winst van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE vanaf 1 januari 2014.

De aandeelhouders komen overeen dat het netto ingebrachte bedrag, zijnde 229.569,40 EUR betaald zal worden door de toekenning van 2 479 nieuwe aandelen met een nominale waarde van 24,789 EUR elk van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE, dus een som van 59 245,71 EUR in kapitaal, het saldo van deze inbreng, zijnde 170 323,69 EUR zal geboekt worden als uitgifte premie;

Op precieze wijze, zullen de huidige aandeelhouders van de SA PIERLY, na de splitsing, de volgende aandelen bezitten van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE :

-De Heer Raphaël Pieters :1 357 aandelen

-De Heer Bruno van der Vaeren ; 1.872 aandelen.

Hetzij In totaal 3 229 aandelen met een nominale waarde van 24,789 EUR,

Er is geen enkele opleg in cash voorzien.

Na de geplande gedeeltelijke splitsing zal het kapitaal van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCY 77.837,72 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 3 140 aandelen met een nominale waarde van 24,789 EUR, het saldo van dit bedrag, aldus 170 323,69 EUR zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Modaliteit van uitgifte van de aandelen van de nieuwe vennootschap.

Het orgaan van bestuur van de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE heeft de opdracht de pas nieuw uitgegeven aandelen in het Register van de Aandelen in te schrijven en dit onmiddellijk na de akte statutenwijziging ,vaststellend dat de gedeeltelijke splitsing en de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, heeft plaatsgevonden.

Rechten voor de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap.

Er zijn geen bijzondere rechten of andere effecten dan de aandelen in de gesplitste vennootschap. Waardering van de deelbewijzen en aandelen  boekhoudkundige datum van de gedeeltelijke splitsing

De gebruikte waarderingsmethode van de in de BVBA FERN - SOFTWARE EFFICIENCE ingebrachte

activa is gebaseerd op de netto boekhoudkundige waarde van deze activa en passiva op 31 december 2013 . De gedetailleerde lijst van activa- en passivabestanddelen die aan de BVBA FERN-SOFTWARE

EFFICIENCE worden overgedragen, is als bijlage aan huidig voorstel gehecht

De netto activa die eruit voortvloeit voor de BVBA FERN  SOFTWARE EFFICIENCE, mag gewaardeerd worden op 229 569,40 EUR, dewelke als volgt zullen geboekt worden;

-Inbreng in Kapitaal 59 245,71 EUR

- Uitgiftepremie170 323,69 EUR

Retro- activiteit van de boekhouding

Op boekhoudkundig vlak, is het voorzien dat alle operaties die door SA PIERLY uitgevoerd zijn geweest na

de datum op welke de hiervoor vastgestelde boekhoudkundige balans is opgesteld, zullen worden beschouwd

als uitgevoerd voor rekening van de vennootschap aan welke de bestanddelen van de passiva of van de

activa gerelateerd zijn.

Aanstelling van een bedrijfsrevisor

De Heer Joseph MARKO, waarvan de burelen gevestigd zijn Tienne Jean Flémal, 11 te 1390 GREZ-

DOICEAU, is aangesteld om het verslag op te stellen, bedoeld in het artikel 746 van het Wetboek van

vennootschappen. De kosten hiervoor bedragen 1.600. EUR exclusief BTW,

Lot van het raad van bestuur

Er is geen enkele verandering gepland aangaande de organen van bestuur van de vennootschappen

betrokken bij de gedeeltelijke splitsing.

Bepaalde voordelen voor de leden van het bestuur.

Er zullen geen bepaalde voordelen zijn voor de leden van het bestuur van de twee betrokken

vennootschappen.

Opgesteld te WAVER , op 9/5/2014

Voor de S.A. PIERLY Voor de B.V.B.A, FERN

ACTIEF

Terreinen en gebouwen 154 481,47

Gebouw268 582,25

Afschrijvingen I Dito (189 277,92)

TOTAAL233 785,80

PASSIEF

Uitgestelde Belastingen 4 216,40

TOTAAL4 216,40

Het verschil tussen de getransfereerde ACTIVA en PASSIVA , aldus de som van 229 569,40 EUR zal op volgende wijze warden genomen op het Eigen Vermogen van de SA PIERLY

- Heffing op het Kapitaal 217 582,39

Heffing op de wettelijke Reserve 10 681,05

Heffing op de onbeschikbare Reserves 8188,43

- Heffing op een overgedragen Verlies (6 882,47)

Bruno van der Vaeren, zaakvoerder FERN

r)p rJ`_' I-." 3 f . ~~ . "nn I_lil'. _', ,i-rrrctClt, Recto Î" ia.3rr un hOAL,,ughe[d van de hnstrunlenlerende nptarEfi. var de 3r" -" rsq(t.).1(,,n" ,

iv^_«o,yo d.; rfrhtspersoon ten aanzien van derden te vertegerr`Fi" ,nrCiiv i~ér a Naam En handtekening

10/09/2014 : LE081041
29/07/2014 : LE081041
05/07/2013 : LE081041
26/07/2012 : LE081041
07/07/2011 : LE081041
08/07/2010 : LE081041
03/08/2009 : LE081041
29/07/2008 : LE081041
26/07/2007 : LE081041
12/07/2006 : LE081041
18/07/2005 : LE081041
28/07/2004 : LE081041
26/04/2004 : LE081041
01/08/2003 : LE081041
16/12/2002 : LE081041
23/08/2001 : LE081041
04/08/1999 : LE081041
14/01/1994 : LE81041
28/12/1991 : LE81041
08/08/2016 : LE081041

Coordonnées
FERN - SOFTWARE EFFICIENCY

Adresse
CHARTREUZENBERG 39 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande