FENIKS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FENIKS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.922.440

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 25.08.2014 14468-0320-012
29/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303489*

Neergelegd

27-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846922440

Benaming (voluit): Feniks Invest

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3212 Lubbeek, Zavelstraat(PEL) 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean Halflants te Lubbeek 26 juni 2012 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: de heer DRIESMANS, Dimitri, geboren te Leuven op acht april duizend negenhonderdzevenenzeventig, Belgische echtgenoot van mevrouw VAN BRITSOM Sofie, geboren te Leuven op achttien november negentienhonderd eenentachtig met woonplaats te 3212 Lubbeek, Zavelstraat(PEL) 43, BELGIË., Belgische met woonplaats te 3212 Lubbeek, Zavelstraat(PEL) 43,

BELGIË

- onder de naam Feniks Invest met zetel te Lubbeek,Zavelstraat 43 en met een een onbeperkte duur; - waarvan het kapitaal:

. twintigduizend euro (20.000 EUR) bedraagt;

.volledig in geld ingeschreven is;

. volledig volstort werd;

.verdeeld is in 200 aandelen zonder nominale waarde , waarop is ingeschreven door de heer Dimitri Driesmans die stortte in speciën n belope van twintigduizend euro (20.000¬ ) waarvoor hem 200 volledig volstorte aandelen werden toegekend.

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot eenendertig december (het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013);

- met jaarvergadering op de derde woensdag van juni om *17uur , of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2014);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutair zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer Dimitri Driesmans voornoemd ).

Artikel_3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken.

Binnen dit kader zal de vennootschap mogen overgaan tot aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verkopen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, het afsluiten van

overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met het gebruik, genot en opbrengst, dit met uitsluiting van de activiteiten van vastgoedmakelaar.

Zij mag participaties verwerven onder eender welke vorm, deze beheren, te gelde maken, enz.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen, of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten worden, wier doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen, of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenlandse exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschapen of hoe ook genaamd oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Halflants, notaris (get)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
FENIKS INVEST

Adresse
ZAVELSTRAAT 43 3212 PELLENBERG

Code postal : 3212
Localité : Pellenberg
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande