FASST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FASST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.344.778

Publication

08/07/2011
ÿþ M'ai 2f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~~....-~

.~

,~ ~~

Griffie

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : FASST

Voor- llI*iiNiuAuo w3aaiui~i~innoA

behouder ~

aan het

Belgisch

Staatsblac







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VOF

Zetel: Beersel 465© tiISt~9~9~11~g

Onderwerp akte : Overeenkomst van oprichtingsstatuten

Beersel, de vier juni 2011,

Heden,

Is overeengekomen tussen:

De Heer Eddy De Block, Léon, René wonende te 1650 Beersel, Danislaan 98,

Als "werkende vennoot"

Mevrouw Moknont Dominique Germaine, Lucienne, wonende te 1650 Beersel, Danislaan 98

Als "stille vennoten"

om een Vereniging onder Firma op te richten onder de naam FASST en de maatschappelijke zetel te vestigen te 1650 Beersel, Danislaan 1

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

-aks stille vennoot, Mevrouw Moïmont Dominique voornoemd, een inbreng in speciën ten bedrage van 300 euro, waarvoor haar 10 aandelen worden toegekend.

-als werkend vennoot, de Heer Eddy De Block, voornoemd, een inbreng in speciën ten bedrage van 2700 euro, waarvoor hem 90 aandelen worden toegekend.

De statuten van de vennootschap worden ais volgt vastgesteld:

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vereniging onder firma (VOF) en is opgericht onder de naam FASST.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1650 Beersel, Danislaan 98.

De zetel kan zonder statutenwijziging naar gelijk welke plaats in België verplaatst worden, bij eenvoudige beslissing van de werkende vennotenzaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het Buitenland:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c

.1 #

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Enerzijds, de aankoop, verkoop, bemiddeling en handel in het algemeen, alle contracten voor marktonderzoek, managementconsulting, advies voor het bedrijfsleven en andere management consultancy, marketing en alle studies ivm technische bijstand, de handel en financiële auditactiviteiten in het algemeen mbt zowel civiele, militaire en de openbare veiligheid. Bovenstaande activiteiten zijn onderworpen aan een overeenkomst met de vennootschap:

Crame S.A.  Ondememingsnummer 0442.973.462

avenue de la Houlette 76  1160 Auderghem

-Anderzijds, alle transacties die betrekking hebben direct of indirect aan de vertegenwoordiging van alle commerciële producten en artikelen, detailhandel kraampjes en markten, organisatie van en deelname aan beurzen en evenementen, verkoop en aankoop van goederen nieuwe en gebruikte email en internet.

De vennootschap mag bovendien aile handelingen stellen van roerende en onroerende goederen, burgerlijke, financiële, industriële en commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of uitbreiden.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of zaakvoerder waarnemen in andere vennootschappen.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 3000 Euro.

Artikel 6

6.1 aandelen

Het maatschappelijk vermogen wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met gelijke stemrechten, verdeeld onder de oprichters zoals supra vermeld. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. Zijn er meerdere eigenaars van één aandeel, of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van één aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de betrokken oprichter. In geval laatstgenoemde overleden is, zijn de betreffende rechten van rechtswege geschorst tot één enkel persoon is aangewezen en aanvaard, die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. De overlevende vennootoprichter heeft het recht deze aanvaarding uit te stellen tot en met de vijfde jaarvergadering, volgend op het overlijden.

6.2 overdrachtsregeling

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten. Deze goedkeuring is evenwel niet vereist voor de verwerving van aandelen van de medeoprichters.

De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot.

6.3 Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het getal van zijn aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in dit register, gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

6.4 vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Er zijn twee soorten vennoten: stille en werkende vennoten.

Een stille vennoot verbindt alleen zijn inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap.

Een werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk door aile verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens zijn/haar bestuur als voorheen, en dit tot zijn/haar ontslag als werkend vennoot. Dit ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één werkende vennotenzaakvoerder, te benoemen door de algemene vergadering die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel B

ln geval van faling, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van één der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden.

Artikel 9

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om, binnen de perken gesteld door de wet en de statuten, te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Jaarlijks, op de eerste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende vrijdag.

Artikel 10

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

In het jaarverslag geeft de zaakvoerder verantwoording over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening, alsmede de informatie voor de vennoten omtrent alle belangrijke ontwikkelingen die zich in en recent na het boekjaar hebben voorgedaan. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Artikel 11

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking of ingevolge een besluit van de algemene vergadering. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder of door één of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Aan de vereffenaars worden de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend. Zij mogen de daden vermeld in de artikel 181 en 182 van de gecoördineerde vennootschapswetgeving stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijk machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Artikel 12

Voor al wat niet in de statuten voorzien werd, verklaren de vennoten te verwijzen en zich te houden aan de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Overgangsbepalingen

%rooà iiehc~iuden aan het Belgisch Staatsblad Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering.

Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf heden tot 31 december 2011. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

Eerste Buitengewone Algemene Vergadering.

Onmiddellijk zijn de vennoten in Buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen. Zij hebben de volgende besluiten genomen:

Benoeming van de zaakvoerder.

De heer Eddy De Block, voornoemd wordt benoemd tot zaakvoerder. Zijn mandaat geldt voor onbepaalde termijn. Op de jaarvergadering der aandeelhouders zal zijn bezoldiging bepaald worden.

De aangestelde zaakvoerder verklaart zijn aanstelling te aanvaarden. Hij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Aldus opgesteld te Beersel in 3 exemplaren. Elk der vennoten erkent een origineel exemplaar ontvangen te hebben.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FASST

Adresse
DANISLAAN 98 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande