EXELERATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXELERATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.703.183

Publication

28/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlager: bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0

i

M

N

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsblac

1 52759*

e

19 FEN. 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernerningsnr : ,j Ca (, 703. /1 ó 3

Benaming

(voluit) : EXELERATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterpoelstraat 43 te 1652 Alsemberg(Beersel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting.Benoemingen.

Blijkens akte, verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle, op 17 februari 2014 heeft de heer

LUYCKX René Jean Marcel Marie Ghislain , geboren te Lembeek op 6 april 1954, (nationaal nummer 540406 21192), echtgenoot van mevrouw DEMUNTER Rosette Jeannine Viviane, samenwonende te 1652 Beersel, Waterpoelstraat 43, gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge de bepalingen van zijn huwelijkscontract verleden voor notaris William VEREEKEN destijds te Halle op 14juli 1978, stelsel ongewijzigd tot op heden aldus verklaard, de besloten vennootschap met beperk-'te aan-isprake-ilijkheid met als naam "EXELERATE", met zetel te 1652 Alsemberg (Beersel), Waterpoelstraat 43, voor onbepaalde duur opgericht

-Het maatschap-pelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD eu-'ro (18.600,00¬ ), ver-otegen-iwoordigd door 186 deelbewijzen zonder nominale waande, volledig onderschreven door de oprichter en door hen volstort in speciën tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro(¬ 12.400,00) gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de CRELAN Bank- rekening nummer BE12 1 030 3292 4292.

-Het doel van de vennootschap is:

De onderneming heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, in samenwerking met of voor rekening van derden:

Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als andere verenigingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management,beheersmandaten, publicaties, voordrachten, vorming en advies en dit voor zowel bedrijfsprocessen als verkoop, marketing, dienstverlening, productie en ontwikkeling met inbegrip van research en development en alle proces ondersteunende activiteiten met inbegrip van informatie technologie, aanwerving en kwaliteitszorg.

De uitbouw van een portefeuille met intellectuele eigendons-en verdeelrechten en dit zowel door eigen ontwerp en ontwikkeling, in samenwerking met derden of ais licentienemer met het oog op het gebruik ervan in eigen beheer of de commercialisering ervan als eigenaar, agent, verdeler of in elke andere vorm.

De aankoop, verkoop of verhuur of enige andere vorm van commercialisering van allerlei goederen en diensten onder andere via directe en indirecte verkoop met inbegrip van online verkoop. Het nemen van participaties onder eerder welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Alle investerings en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden voor banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op oordeelkundig beheer van roerend of onroerend patrimonium.

De onderneming mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten vernieuwen, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op de verkoop of wederverkoop of verhuur. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging of opbrengst, Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed makelaar mogen uitmaken,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

'1Yeer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elk andere wijze, in alle ondernemingen, vennootschappen, beroepsverenigingen, samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in vennootschappen.

Zij kan borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders en hen leningen, voorschotten en , kredieten toestaan met respect van de wettelijke bepalingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen en verklaren.

- leder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op dertig juni om 15 uur, geen uitzondering voor zon-of feestdagen,

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

-Winstverdeling:Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van Ieder jaar.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap. Elke zaakvoerder kan afzonderlijk optreden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Overgangsbepalingen

-Wordt in hoedanigheid van enige zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur, de heer LUYCKX, voornoemd.

Zijn opdracht zal onbezoldigd worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over beslist, overeenkomstig artikel 9 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op 30 juni 2015.

- Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen worden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door de oprichters aangegaan sedert 15 januari 2014 laatstleden, op naam en voor rekening van en voor rekening van de vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien worden overgenomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte;-

Notaris Hans VEREEKEN te Halle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0500-009

Coordonnées
EXELERATE

Adresse
WATERPOELSTRAAT 43 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande